Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Manas destanı kahvaltım 11.40
2 yumurtadan mantarlı yeşillikli omlet
4 dilim portakal
2 incecik dilim elma
5 badem
1 parça peynir
6 zeytin
Yarım havuç
1 yk sirkeli mor lahana
3 dilim salatalık, 2 kiraz domates
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt

Akşam 20.15
2 avuç içi kadar haşlanmış tavuk (yarısı göğüs diğer yarısı karışıktı
Ömrümde bir arada yemediğim kadar salata (1 salata tabağı kadar, zeytin peynir de içeriyordu)

Su 2 lt
Spor: nasip kısmet

Bol eksiler :)

Pnrrr-12 canım benlik bebeğimde senin gibi idim 28-32 hafta arasında idim tuttum canım beni çok etkilemedi ama sen 1 gün tut bir gün tutmada yapabilirsin dengeler o
Ne guzel cnm Allah kabul etsin. Bende cok kararsizim o zaman gelince dusuncem aslinda tutmayi dusunmuyordm bu sene ama simdi siz ole diyince kafam karisti demekki tutasabillirim

Ay Allah korusun benimde korkum o zaten bebege bi zarar gelse affedemem kendimi aslinda dedigin gbi Allahim boyle bir hak tanimisken sonra tutmak daha mantikli bu seferde birikiyor ama neyseki daha 1 ay var bakalim simdiden kafa yormiyim :)

Benim 60 gün birikmiş durumda her sene ancak regli tutuyorum gerçi bu sene 50 ye düşürdüm kimse tutmazken tutmak zor ama önce bebeğin sağlığı

afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım eksi getirsin inşAllah

gülüm ablanla bir daha konuştuğun da ona şunu sorabilir misin, eşiyle gerçekten açık açık konuşmuş mu tek sebep eniştenin uyum sağlamamaktan korkması mı... bu sorunu çözebilecek tek kişi yine kendileri sen sadece haklarına hayırlısı neyse o olsun diye dua edebilirsin senin elin de olan bir şey yok gülüm o yüzden çok fazla strese girip kendini yıpratma bunda da vardır bir hayır
şehirler arası taşınıp yerleşmesi çevreye insanlara uyum sağlaması gerçekten çok zorken ablanın ülkeler arası taşınması uyum sağlamaya çalışmasını düşünemiyorum rabbim hakların da hayırlı neyse onu versin yar yardımcısı olsun

Bi pazar ilk defa kaçamaksz olarak günü kapattım cidden bugün kendimi sevdim irademe sahip çıktım özellikle pazar alışverişine gittiğimizde simit olayı beni benden alıyor ki bugün lokma dahi almadım tok bile olsam en dayanamadığım şey simit
Yarın Allah izin verirse niyetli olcam sahur yapmayı düşünmüyorum ama uyanırsam belki yerim

Kizlar once menumu yazayim sonra alintilarimi yaptim cevap yazicam

Saat 10:30
2 yumurtayla sucuklu yumurta (3-4 ince dilim sucukla
Yarim kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates

Saat 16:00
Yarik muz
Yarim kuru incir
Yarim bardak sut
2 yk yulaf
1-2 minik dilim ananas (ananasin 10 da biri kadar falan)

Saat 17:30
Sade turk kahvesi
1 kare bitter cikolata

Saat 19:30
beyti (sarma degil normal kofte gibi)
Ceyrek dilim ekmek kadar lavas
3 tane cig kofte
1 tane icli kofte
Marul :)

Aksam biraz dolu gibi oldu ama porsiyonum o kadar buyuk degildi aslinda.

Su 2 lt civaridir yatana kadar 2.5 olur
Spor 510 ip atlama 102 puan Pnrrr-12

Yaklasik 7 dk ip atladim (dinlenmesiz, dinle me kismiyla 10-12 dk sir toplam) toplam 510 kez atlamisim, ipim 65 kalori yaktigimi soyledi. Ip atlamak yeni favori sporum Mefkurem kaptanim bana haftasonu icin ip atlamayi onerdigin icin cok tesekkur ederim. Ufkum acildi, gercekten cok fark ediyor bence, kisa surede hem cok iyi terletiyor hem de wc sorunum var yine dun sehir disina gittik diye, onu da biraz hareketlendirdi, rahatlatti.

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Afiyet olsun canım Sporunda güzel şu ip sekme olayını ben çocukluktan beri sevmezdim hala sevemedim bi de dısarda atlayamam ben evde de zor bol eksi getirsin insAllah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…