- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.801
İnşaallah kelebeğimNe guzel karbonsuz bi günse bence eksi görürsün ins
Bol eksiler :)Manas destanı kahvaltım 11.40
2 yumurtadan mantarlı yeşillikli omlet
4 dilim portakal
2 incecik dilim elma
5 badem
1 parça peynir
6 zeytin
Yarım havuç
1 yk sirkeli mor lahana
3 dilim salatalık, 2 kiraz domates
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam 20.15
2 avuç içi kadar haşlanmış tavuk (yarısı göğüs diğer yarısı karışıktı
Ömrümde bir arada yemediğim kadar salata (1 salata tabağı kadar, zeytin peynir de içeriyordu)
Su 2 lt
Spor: nasip kısmet
Hersey alt üst olurBugün onu düşündüm bende canım ya dedim şimdi herseyim düzene oturdu çok şükür yeni bir bebekle ne olur diye
Ne guzel cnm Allah kabul etsin. Bende cok kararsizim o zaman gelince dusuncem aslinda tutmayi dusunmuyordm bu sene ama simdi siz ole diyince kafam karisti demekki tutasabillirimPnrrr-12 canım benlik bebeğimde senin gibi idim 28-32 hafta arasında idim tuttum canım beni çok etkilemedi ama sen 1 gün tut bir gün tutmada yapabilirsin dengeler o
Pnrrr-12 konuyu tam anlamadım ama Allah kolaylığını vermişken hamilelikte tutulmaması gerektiğini düşünüyorum malum şimdiki gebelikler eskisi gibi değil benim komsumun kardeşi 4 aylık bebeği susuzluktan kaybetti oruç tuttuğu için ki herkeste olacak diye birşey yok lakin Allah kolaylığını vermiş sana telafisini sunmuş nasip ederse sonra ödersin sende borcunu
İyi ki hemen hamile kalamiyorum kendimi anca hazırlarim benHersey alt üst olur
Benim 60 gün birikmiş durumdaNe guzel cnm Allah kabul etsin. Bende cok kararsizim o zaman gelince dusuncem aslinda tutmayi dusunmuyordm bu sene ama simdi siz ole diyince kafam karisti demekki tutasabillirim
Ay Allah korusun benimde korkum o zaten bebege bi zarar gelse affedemem kendimiaslinda dedigin gbi Allahim boyle bir hak tanimisken sonra tutmak daha mantikli bu seferde birikiyor ama neyseki daha 1 ay var bakalim simdiden kafa yormiyim :)
afiyet olsun canım güzel olmuşBugün menum
10.30 1 yumurtayla omlet
1 kk peynir
1 çk bal
1 domates
2 tbe
12.00 1 elma
17.00 2 tavuk kanat
Salata
1 tbe
18.00 2si1 arada (yarım paketi kullandım)
2 kare bitter
Su 3l spor yok
afiyet olsun canım eksi getirsin inşAllahManas destanı kahvaltım 11.40
2 yumurtadan mantarlı yeşillikli omlet
4 dilim portakal
2 incecik dilim elma
5 badem
1 parça peynir
6 zeytin
Yarım havuç
1 yk sirkeli mor lahana
3 dilim salatalık, 2 kiraz domates
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam 20.15
2 avuç içi kadar haşlanmış tavuk (yarısı göğüs diğer yarısı karışıktı
Ömrümde bir arada yemediğim kadar salata (1 salata tabağı kadar, zeytin peynir de içeriyordu)
Su 2 lt
Spor: nasip kısmet
gülüm ablanla bir daha konuştuğun da ona şunu sorabilir misin, eşiyle gerçekten açık açık konuşmuş mu tek sebep eniştenin uyum sağlamamaktan korkması mı... bu sorunu çözebilecek tek kişi yine kendileri sen sadece haklarına hayırlısı neyse o olsun diye dua edebilirsin senin elin de olan bir şey yok gülüm o yüzden çok fazla strese girip kendini yıpratma bunda da vardır bir hayırUzun yazdgmı biliyrm ama okumadan direkt gececklere saygım sonsuz..gercekten paylasma ihtiyacı hissindeyim ve cok gerginim..
Ablamın meselesi kısaca su..ablam ve ailesi 6 7 ay önce yurtdısndan kesn dönüş yaptılar 3 cocugu var 16 17 yıldır ordalardı.eniştem bizim memlketten ama orada doğmus büyümüş ve aslnda oldukca iyi biridir zaten birlkte dönüş kararı aldılar ve o kendsi bikac sene daha calısıp(ailesıyle kalıyor suan)para birktrp gelmye karar vermsti.bu süredede ablam ve yegenlerimn denemesni istedi ve hersey yolndaydı harika bi düzenleri oldu,ama enstem son aylarda vazgecti,kesinlkle dönmyecgni sölüyrö ve onların geri gelmsni istiyr.buraya ayak uydramycgnı düşnüyr ve yazın tekrar geri dönecekler..sıfırdan yeni bi düzen..yeni bi şehir..tekrar gurbet..ablam taniyon ilacı kullnmya basldı ve kötü hissediyr,zor durumda ve onların hepsi memlekette.ben baska bi sehirdeyim burdan bişeyde yapamıyrm.ailem onların gidişine cok ayrı üzülüyr özellkle annem..konu bu..ve teglime cok az kaldı vücudum şiş içinde ve gerginim..üst üste geldi..burada tecrübeli bilincli ablalarım kardeslerim var..yazmak istedim..biliyrm cok uzun oldu..lütfen hakkınızı helal edin;(
Afiyet olsun canım güzel olmuşİyi akşamlar
Bugünkü menum
Kahvalti 11:00
2-3 kaşık menemen
1kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
1 ç.b. süt
Ara 1 elma 2 kaşık yoğurt
Aksam 18:30
Sebzeli balık
Salata
Ara
Yarim avuc leblebi
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
Afiyet olsun canım Sporunda güzel şu ip sekme olayını ben çocukluktan beri sevmezdim hala sevemedim bi de dısarda atlayamam ben evde de zorKizlar once menumu yazayim sonra alintilarimi yaptim cevap yazicam
Saat 10:30
2 yumurtayla sucuklu yumurta (3-4 ince dilim sucukla
Yarim kk peynir
1 dtbe
Salatalik
Domates
Saat 16:00
Yarik muz
Yarim kuru incir
Yarim bardak sut
2 yk yulaf
1-2 minik dilim ananas (ananasin 10 da biri kadar falan)
Saat 17:30
Sade turk kahvesi
1 kare bitter cikolata
Saat 19:30
beyti (sarma degil normal kofte gibi)
Ceyrek dilim ekmek kadar lavas
3 tane cig kofte
1 tane icli kofte
Marul :)
Aksam biraz dolu gibi oldu ama porsiyonum o kadar buyuk degildi aslinda.
Su 2 lt civaridir yatana kadar 2.5 olur
Spor 510 ip atlama 102 puanPnrrr-12
Yaklasik 7 dk ip atladim (dinlenmesiz, dinle me kismiyla 10-12 dk sir toplam) toplam 510 kez atlamisim, ipim 65 kalori yaktigimi soyledi. Ip atlamak yeni favori sporumMefkurem kaptanim bana haftasonu icin ip atlamayi onerdigin icin cok tesekkur ederim. Ufkum acildi, gercekten cok fark ediyor bence, kisa surede hem cok iyi terletiyor hem de wc sorunum var yine dun sehir disina gittik diye, onu da biraz hareketlendirdi, rahatlatti.
Afiyet olsun canım güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?