- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.181
Kimse yok
ay alın benı ya hıc bukadar yarısma ıcın hevesle olacagımı snmıyodum beklıyorum arkadasım
Bence sen gel gruba ses seda yok ha 1 eksik ha 1 fazla mursh gelince söylersin kaptanımız o bize laf düşmez...
Hoşgeldin cnm aramıza...
Takımda yerımız var.1 hafta yanı haftaya cumaya kadar deneem surecın var.Bu surede takımdakı paylasımın bızım ıcın onemlı...Hergun gunluk olaylardan ve menulerımızden ve yaptıgımız sporlardan bahsedıyoruz
Sana gene takım ıcı kuralları yazarım :)Sende bıraz bıze kendınden bahset
[/B]
ühühCanim, sanirim o arkadas 6. takima girdi.
slm kızlar çok üzgnüm 2 haftadır bildirim yapamadım yetişemiyorum olmuyo kızlar ben takımdan ayrılmak zorundayım HAKKINIZI HELAL EDİN .. umarım herkez dilediği kiloya ulaşır .. ALLAHA EMANET OLUN ... hoşçakalın..
slm kızlar boğazlarım şişmiş gripte var aman aman inş çabuk geçer fitsema ayrılmış umarım en doğru karardır
fulyacım tebrikler iyi kayıp keşke bende tartılabilseydim çok üzgünüm uyumuş kalmışız
ben gideyim yarışmaya katılmak isteyenlere bakayım murrccc kaç kişi lazım bize davet edeyim mi birilerini malum topik bekçisi modundayım
Cnmm 2 3 kısıye kadar alım yapabılırız ama lutfen paylasım yapabılen ve kararlı kısıler olsun.Yardımların ıcın ayrıca tesekkurler tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?