Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar, evet gercekten de sessizlestik sanki biraz. bugunku menumu yazayim:
SABAH: 1 dilim kizarmis ekmek, 1 light ucgen peynir, 1 kahve
ARA: 1 elma
OGLE: 1 tabak soya eti, yagsiz yogurt, yarim portakal
ARA: sekersiz limonata
AKSAM: beyaz peynirli, havuclu salata, 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmegi

yarin eksilerde olurum umarim bu hafta fena degilim dikkat ettim :18:

kızlar bugünden bildireyim ..yarım kilo vermişim..ama önümüzdeki hafta kendime çok güveniyorum..bakiciiz bakalım..

Merhaba kızlar bu gün bi ceeeeeee dedim kaçtım

Ne yedim ne içtim yazayım bari
sabah : 2 dilim kepek ekmeğini yağsız kızarttım üzerine yarım yağlı peynir sürdüm
1 fincan yeşilçayla hüplettim
ara yok öğle yok
Akşam: 6 kaşık bulgur pilavı (çok açtım )
4 tanede brokoli patatesli
yarım çay bardağı vişne suyu
ara : 1 elma 1 portakal 3 mandalina :18:

Bugün beklenilen alışverişi yaptım ciciler aldımmmm
bi kot pantolon beğendim ki ben kotları şişman gösterdiğinden dolayı soğumuştum pantolon 3 tane kalmış 3üde aynı beden bedeni ise o bana olmaz diyeceğim şekilde 38 beden ama kalıbı 36ymış 38-36 beden arası olan o fit hatunlar içinmiş neyse kardeşimin gazına geldim dedim nasılsa olmaz anında çıkartcam 10 saniyemi alcak anaaaaaaaaa bide baktım oldu şoklardaydım o pantolon oldu fıstık gibide durdu kardeşim dalga geçti hahah olmadı dimi ver bırakıyım yerine diye yok dedim al kasaya git alıyorum sonra bi polo yaka uzun kollu bişey beğendim sadece S ve M beden kalmış onuda denedim S oldu eve geldim şoklardayım aldıklarımın bedenleriyle ben kararlıyım bu 7 kiloda gidicekkkkkkkkkkkkk Alışveriş yaparken hatunlar giymişler taytları üstlerinde incecik tişört ben neden öyle olmayayım vercem ben acayip motive oldum hatta bu gün spor yapmadım bu gazla 1saat yaparım görüşürüz yarın öğleye kadar giremezsem kilomu 57.0 olarak alırsanız sevinirim öptüm

ay alın benı ya hıc bukadar yarısma ıcın hevesle olacagımı snmıyodum beklıyorum arkadasım

Hoşgeldin cnm aramıza...

Takımda yerımız var.1 hafta yanı haftaya cumaya kadar deneem surecın var.Bu surede takımdakı paylasımın bızım ıcın onemlı...Hergun gunluk olaylardan ve menulerımızden ve yaptıgımız sporlardan bahsedıyoruz

Sana gene takım ıcı kuralları yazarım :)Sende bıraz bıze kendınden bahset

Bence sen gel gruba ses seda yok ha 1 eksik ha 1 fazla mursh gelince söylersin kaptanımız o bize laf düşmez...

olurmu oyle sey cnm benım hepımızın soz hakkı var bu takımda ve hepımızın ortak kararıyla alınıyor cogu karar...Arkadasımıza yardımcı oldugun ıcın tesekkur ederız

Kızlar herkese çok çok günaydın

Bol kazanclı az kcl hayırlı cumalar herkese :)

Kızlar dun hıc ugrayamadım işler baya youndu...Burasıda baya sesız sedasız kalmıs...Herkesın aynı andamı ısı cıkıyor yaww anlamadım yanı

Neyse sımdı gene baya ısım var ogleye kadar yetısırım :) Herkes kılosunu buyucenek rakamlarla yazsın Benım kılom 79

günaydın kızlar,
sabah uyuya kalmışız işe zor yetiştim saçımı nasıl taradım üstüme ne giydim bilmeden alel acele çıktım onun içinde tartılamadım işin yuhafı 3 gündürde tartıya çıkmamıştım beni geçen hafta ki kilomla yazın bari 69,2

Canim, sanirim o arkadas 6. takima girdi.

slm kızlar çok üzgnüm 2 haftadır bildirim yapamadım yetişemiyorum olmuyo kızlar ben takımdan ayrılmak zorundayım HAKKINIZI HELAL EDİN .. umarım herkez dilediği kiloya ulaşır .. ALLAHA EMANET OLUN ... hoşçakalın..

Canim, sanirim o arkadas 6. takima girdi.
ühüh
Ühühüh
kendı ayagıyla gelen uyeyı kacırdık

Canın sen en dogru kararı verırsın gene arada ugra yanımıza hbrdar olalım bırbırımızden

slm kızlar boğazlarım şişmiş gripte var aman aman inş çabuk geçer fitsema ayrılmış umarım en doğru karardır
fulyacım tebrikler iyi kayıp keşke bende tartılabilseydim çok üzgünüm uyumuş kalmışız
ben gideyim yarışmaya katılmak isteyenlere bakayım murrccc kaç kişi lazım bize davet edeyim mi birilerini malum topik bekçisi modundayım

slm kızlar boğazlarım şişmiş gripte var aman aman inş çabuk geçer fitsema ayrılmış umarım en doğru karardır
fulyacım tebrikler iyi kayıp keşke bende tartılabilseydim çok üzgünüm uyumuş kalmışız
ben gideyim yarışmaya katılmak isteyenlere bakayım murrccc kaç kişi lazım bize davet edeyim mi birilerini malum topik bekçisi modundayım

Cnmm 2 3 kısıye kadar alım yapabılırız ama lutfen paylasım yapabılen ve kararlı kısıler olsun.Yardımların ıcın ayrıca tesekkurler tatlımmm

***9. TAKIM 237 . ETAP SONUÇLARI***

Edda198568,9/68,8/0,1/%0,15)
Fadime02101,6/101,5/0,1/%0,10)
Hoppidicik(85,5/85/0,5/%0,58)
Mursh: (78,7/79/ -0,3/%-0,38)
fitsema (77,7) Kendi isteği ile takımdan ayrıldı…
TrulyScrumptious(92,1/90,3/ 1,8/%1,95)
Siyamum (57,8/57,8/0,0/0,00)
Nagieymen(69,2/69,2/0,0/0,00)
Hicranöztürk(55,7/ 55,6/0,1 /%0,18) Yeni üye hedefi 48

9. TAKIM ORTALAMASI : % 0,30

Cnmm 2 3 kısıye kadar alım yapabılırız ama lutfen paylasım yapabılen ve kararlı kısıler olsun.Yardımların ıcın ayrıca tesekkurler tatlımmm

tmm tatlım dikkat ederim demin baktım bir iki kişi varmış 6.gurup kapmış bakalım gözlemleyelim taze kan lazım bize

ya kızlar cidden ama nerdesiniz hicranla büşra sık girerdi onlarda yok edda,hopiş,fadime,murc nerelerdesiniz fulyayı saymıyorum o giriyo arada
hadi ama canlanalım biraz bak bu ara ben kaçırıyorum ipin ucunu birileri gelsin azarlasın beni

iyi günler rica etsem listemizi kontrol edebilirmisiniz

1. TAKIM 238. ETAP

aylin90_(83,9/) baskülünün pili aniden bittiği için kilo bildiriminde bulunamadı
Naz_(60 / 59,2 / 0,8 /1,33 % )
hepbera_(69,5/69,5 / 0,00 / 0,00 %)
bal10_(53,3/52,9 / 0,4 / 0,75 %)
T_N_(71,1/71,7 / -0,6 / -0,84 % )
MINEL3478_(66,8/66,5 / 0,3 / 0,45 %)
qarden_(90,9/91,1 / -0,2 / -0,22 %)
imeldaguney_(72,5/71,9 / 0,6 / 0,83 % )
karanfill83_(93,6/) kilo bildiriminde bulunmadı
mulu_(57,6/ 57,4 / 0,2 / 0,69 %)
LiLiumm_(72/71,5 / 0,5 / 0,69 %)

1. TAKIM YÜZDE ORTALAMA / 0,30 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…