Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksam cok hafif geldi bana afiyet olsun
Afiywt olsun gayet guzel olmus
Yok guzelim haksizlik olur o zaman
Sen berrinle rakip olsana
Kilolariniz yakin
gewezebidik
Eveettt benimle rakip ol bu hafta iddialiyim
Mercimek bol olmus ama baska bir sey yememissin zaten, afiyet olsun.
Elifcim senin suan yapabilecegin tek sey ablana destek olmak. Evet sonradan enistenin fikir degistirmesi kotu olmus ama gurbette yasayan biri olarak ve gurbette yasamaya karar vermenin ne kadar zor oldugunu bilen biri olarak enistenin kaygilarini tahmin edebiliyorum. Enistenin temel kaygisi bir aile babasi olarak son bir senede karsisina cikan firsatlar sonucunda, Turkiyedeki ekonomik durumu da gorunce bence Turkiye ye donmekten vazgecmistir muhtemelen. Insan dogdugu degil doydugu yerde yasiyor. Benim annem babam Ordu da, bir ablam Ankara da biri Yenizelanda da ben Hollandadayim, kucuk kardesim Eskisehirde, kayinvalidenler Izmir de. Yani ailem diyecegim herkes bambaska yerlerdeler. Ben de isterdim dogdugum yerde yasayabilmeyi ama hayat bizi farkli seylerle siniyor daima. Allah bu sinavlari hakkiyla vermeyi nasip etsin. Madem enisten buna karar verdi, sen de ablanin bu sureci daha kolay atlatmasi icin manevi anlamda destek ol.
Canim hepimiz canimiz sikilinca ye.ege sarildik bu gune kadar, hemen toparla kendini, bunun hicbirimize faydasi olmadi, aksine hedefimizden uzaklastirip motivasyonumuzu kiriyor. Izin verme buna sen bundan daha guclusun
Canim menu guzel sadece form cayinin icindekileri oku, eger sinameki varsa icinda sakin tuketme, sana baska bitki caylari onerelim. Sinameki uzun vadede bagirsak tembelligine sebep oluyor cunku.
Afiywt olsun canim bugun dunden iyi olmus
Karar verilmis artik, sen sadece manevi anlamda destegini ver ablana, onlar kendileri cozecektir durumu
Afiyet olsun canim super menu olmus
Yaaa baban ne guzel bir ogut vermis, onunde saygiyla egiliyorum, hatta babana bu sozu icin ellerinden optugumu de soyleyebilirsin. Hayran kaldim.
Bahar bu 3. Gun dedigin ne? sen ozel bir sey mi yapiyosun suan onun disinda fena olmamis, biraz haftasonu menusu oldugu belli olmus nefis korleme yapmissin biraz ama guzel bence :)
Ay canim o ikisi, ucu bir aradalardaki katki maddeleri hep baginlilik yapiyo, ben de eskiden cok dusuyodum tuzaklarina yapma etme, sut ve duz kahve kullan gozunu seveyim
Karatay gibi olmus fena olmamis afiyet olsun aksam gec biraz ama zaten yazmissin eve gec gelmissin.
Canim ramazan gelince karar verirsin ama ben nacizane bir sey demek istiyorum. Kendini de bebegini de riske etme, Allah bu kolayliklari bize sunmus ve bunun bi sebebi var. Gebelikte tutamadigin sureyi her sene fazladan 5-6 gun tutarak 5-6 senede borclarini verirsin. Hepsini bir tutman gerekmiyor, annem hep 3 aylarda fazladan bikac gun tutar bir de ramazan sonrasinda sevval ayinda da tutar. Hem ramazanda vucut alismis oluyor bayramdan sonra bikac gun daha tutar. Sen de sonraki senelerde 3 aylarda 3 gun sevval ayinda 3 gun tutar en fazla 5 senede hepsini kapatirsin :)

canım onu daha önce söylediler elimde kalan son kayısılı form çayı da bitti artık sonradan aldıklarıma da baktım içinde sinemaki yok mate yaprağı kekik yeşil çay goji bery gibi şeyler var ki bu kayısılı DA garanti 10 gündür içmiyorum çok nadir içmeye çalıştım tsk ederim ilgin için

Gayet guzel gozukuyor canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım Sporunda güzel şu ip sekme olayını ben çocukluktan beri sevmezdim hala sevemedim bi de dısarda atlayamam ben evde de zor bol eksi getirsin insAllah sana
Ben kucukken de cok severdim, suanda da cok seviyorum ben kucukken sirf boyum uzun olsun diye ip atlardim keyifle. Hatta atlamaktan ipim kopmustu tam ortadan, babam ipin koptugu uclari isitip/eritip icine kucuk bir cubuk takarak birlestirmisti :) ondan sonra bi daha kopmadi ama arada ayagima cubuk carpiyodu ama Allah razi olsun babamdan, sayesind eip atlamalarima devam edebildim. 4 kiz kardesiz en uzunlari benim bence ise yaramis

Hah super baktoysan ve yoksa iyi :)

ay ne güzel ya çok sevindim senin adına bol bol atlamaya devam et insAllah bol eksi getirir
Hah super baktoysan ve yoksa iyi :)

Kizlar bu arada ben jillian yapmaya basladigimdan beri daha dik duruyorum. Bugun esime soyledim, ben spora basladigimdan beri daha dik duruyorum gibi hissediyorum dedim. O da evet eskiden kambur duruyodun artik kambur durmuyosun dedi asiri mutlu oldum.

Ben senelerce ders calisma sonrasinda yine senelerce masabasi calismasindan sonra sirtta kamburlasma, belde cukurlasma olusmustu, 2015 de bir ay fizik tedavj gormustum bu sebeple ama sonra tabi yine birakmistim ve kamburlugum gecmemisti. Suan aynada baktigimda da goruyorum ama ayakta dururken bile direk hissediyorum dik durdugumu. Eskiden dik durmaya calissam da dik duramazdim. Sporla omiriligimi bile tedavi ediyorum suan acayip mutlu oldum.

Ay cok sukur, buraya gelebiliyorum. Gecen hafta az kalsin geri donuyordum. Cuma sonucumda korkunctu ama artik eski performasima geri donuyorum, sporuyla, paylasimiyla, menusuyle tam kivaminda bir Berrin goreceksiniz bu hafta.
Gecen hafta dolunayda beni sanirim olumsuz etkiledi, basim cok acayipti.

Sizi seviyorum hanimlar, iyi ki varsiniz.

Bugün onu düşündüm bende canım ya dedim şimdi herseyim düzene oturdu çok şükür yeni bir bebekle ne olur diye
Boş düşünceler Baharcığım, çocuklarının arası altı yıl olan birisi olarak söylüyorum yeni bebek yeni mutluluk ilkine göre çok daha kolay ve keyifli bence.
İyi ki hemen hamile kalamiyorum kendimi anca hazırlarim ben
Ağzını hayra aç, belki hemen hamile kalırsın.

Spor çok mucizevi gerçekten benim 80 yaşının üzerinde anneannem benden çok daha iyi durumda çünkü haftada üç gün pilatese gidiyor. Başladıktan sonra resmen 20 yaş gençleşti. Dediğin gibi o yaşta kadıncağızın kamburu gitti resmen.

Yaa kesinlikle, ben bu 30 dk lik sporlari buldugum icin cok mutlutum. Hem etkili hem suresi kisa o yuzden her zaman bir yere sikistirabiliyorsun gun icinde. Ben mumkunse sabahi tercih ediyorum tum gun enerji veriyor bana boylece :) gercekten spor cok etkili herkes yapsin di mi Pnrrr-12

bu çok güzel bi haber canım masAllah tebrik ederim
waaoww kız hırsın beni bile hırsa getirdi iyice bazen olur öyle tekrar eski formuna gelmene sevindim
Canim sen jillian a ne zmn basladin yani vücudunun kaldırabilecegini naskl anladın bi de youtubedaki videolarlami yapiosun öyleyse ben b hangi videoyla başlamalıyım sence

Canim biraz da olsun hirs/heves verebildiysem ne mutlu

Simdi benim jillian hikayem cok eskiye dayaniyor aslinda taa 2013 e ilk kez o zaman basladim cok etkili okdugunu gordum ama gormen lazim ilk basladim merdiven inip cikamiyordum, nasil fenayim. O zamanlar bir de 56-57 kilo falanim ama kaslarim zayif. O arada ben bi yere dustum sonra devam edemedim 11. Gununde biraktim. Aradan zaman gecti bi daha diyete girdim yine bi 7-8 gun yaptim yine biraktim. Yillar icerisinde her sene bi 10 gun yapip biraktim ben bu jilliani en cok 12. Gune gelmisim bu seneye kadar. Bu arada jillianin bir suru videosu var ben jillian michales 30 days shred olani yapiyorum. 3 seviyesi var, her bir seviyeyi 10 gun yapiyosun toplam 30 gunluk bir program.
Ben yillar icerisinde hep ara ara yaptigim icin belli bir kas kutlem olusmustu zaten, o yuzden yeniden baslarken beni cok zorlamadi. Tabiki yine ilk 3 gun her yerim agridi o ayri bir d eseviye degistirdikce de yine her yerim agridi.
Suan 23 gunu bitirdim yani 3. Seviyedeyim suan ve bu bir ilk benim icin. :)

Simdi biraz programin bilgisini verdikten sonra kendini nasil olceceksin ona gelelim.
Eger leslie yapiyorsan ve leslienin en hizli programini (4 mil ya da 5 mil sanirim) bir sure yaptin, artik vucudunda agri falan hissetmiyorsun rahatlikla hareketleri yapabiliyorsun o noktaya gelince jillian a baslayabilirsin. Ben diyete 74 kilo ile basladim jilliana da diyete basladiktan cok kisa bi zaman sonra basladim. Ama dedigim gibi benim spor gecmisim vardi. 75 kilonun uzerinde jillian cok zorlayabilir (senin kilonu hatirlamiyorum) programda cok fazla atlama ziplama var her seyi karistirarak yaptiriyor aslinda ve nefes almana zaman birakmiyor.
Seviyeleri sirayla yapmak onemli cunku zorluk giderek artiyor.

Hic jillian yapmamis birine onerim once leslie ile baslamak ondan sonra jilliana gecmek. Umarim biraz bilgilendirebildim :) ama istersen daha da detay verebilirim videolarda de yaptiriyor sistem nasil bir sistem vb :)

Saol cnm cok guzel anlatmışsın ben su an 3 mil olani yapıyorum ama 4 5 i yapmaya başlarım sırasıyla insAllah bende hazir olduğumda jilliana başlamayı planlıyorum o zmna kadar da insAllah 75 altında olmayi başarırım çok tsk ederim bilgilendirme için

Rica ederim ne demek :) jilliani tahminen 2 hafta icerisinde bitiricem, ondan sonra da insanity max 30 yapmayi dusunuyorum bakalim. Bilgisayara kaydetmisim seneler once kurcaladikca cikiyo yaptikca sizi bilgilendiririm yine

Hazirliginin yetişmesine sevindim ablacim. Evet insanın çocuğu üzülünce insan da üzülüyor.. Sağlık olsun
Fena olmamış canim afiyet olsun
Teşekkürler canım
Aksam ki bitter acaba tartiyi olumsuz etkilermi
Yarın görürüm ama etkilemez bence
Mercimek köftesi fazla geldi bana. Afiyet olsun canim
icli kofteler kizartma degilse guzel cnm
Yok abla haşlama
Canim hatanın farkindasin . Yarın toparlayacağina eminim
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Çiğ köfte olmasa vede lahmacunla ayran olsa süper olacakmiş
Afiyet olsun canım gayet güzel
içli köfte haslamadir dimi
Evet haşlama. Yazmayı unutmuşum
Biraz kacamaklı birgün olmuş. Afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Süper canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim . Akşam az biraz fazla olmuş. Yarin dengelersin

Rica ederim ne demek :) jilliani tahminen 2 hafta icerisinde bitiricem, ondan sonra da insanity max 30 yapmayi dusunuyorum bakalim. Bilgisayara kaydetmisim seneler once kurcaladikca cikiyo yaptikca sizi bilgilendiririm yine
masAllah masAllah Rabbim azmini bol etsin
saol cnm
Kahvaltı masamdan herkeseee günaydınnnnn

Musmutlu haftalar olsunnnnnn

Pastalara rağmen 56,1

Çok şükür normale döndü bedenimişkom

Aranızda daha önce slimpack kullanan var mı
Günaydın canım afiyet olsun kactin ki cuma

masAllah masAllah Rabbim azmini bol etsin
saol cnm
Günaydın canım afiyet olsun kactin ki cuma

Cumartesi 57 idim
Ben artık düzenli tartılmıyorum
Beslenmeyi kafamdan silmeye çalışıyorum
Hafta sonu kendimi çok rahat bırakıyorum filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…