Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok guzelim haksizlik olur o zaman
Sen berrinle rakip olsana
Kilolariniz yakin
@gewezebidik
berrin cim o zaman gel seninle rakip olalim
Face de yitik sifayi ucretsiz bulanlar grubu var cnm 27 sinde 1.dereceye baslicaklar
sagol abla inceleyeyim
yazdiklarin gercekten cok onemli cok cigneyerek yemeyi herdaim basarsak kilo kontrolu daha kolay olur bazen diyorum bu menu yarina eksi getirir getirmeyince belkide az cignedigimizden zaten cok yedigimizden degil sindremediklerimizden kilo aliyoruz demeleri dogru.
bu yogurt kurunun sonucunu merak ediyorum
guzel afiyet olsun
keske lahmacun yarim olsaymis
guzel afiyet olsn
bana cok geldi
bitter ins etkilemez
aksam biraz gec olmus
guzel menu
sporla iyi ama Aksam banada cok geldi
Menum
12.10
1 yumurta tavada
yarım domates
yarım salatalık
1kasik kekik
1dl kaşar peynir
1dl beyaz peynir
bolca tere maydanoz

13.40
1ayva

18.15
1porsiyon döner
1şis yağsız kebab
Salata
Su.2lt
Spor
Yok
guzel afiyet olsn

Dunki menum
Sabah 11 gibi
4-5 kasik melemen peynir 1 zeytin 1 kayisi biraz kuru kayisi

Sutlu kahve

Aksam 17 gibi
200 gr kadar bonfile et salata
Sutlu kahve
2 lt su
Bu menum dun eksi getirir diye dusunmustum hic tartiyi oynatmadi cumadan +200 hala duruyor spora baslamam lazim cok yogunum insallah artik baslayabilirim

benimkide böyle yapar son anda haber eder yani sinirlenmemek elde deil koşuşturan biziz tabi onlara bunu yaşatmak lazım aslinda
Ahmet APA diyeti mı yapacaksınız, seviye seviye...
evet canim inşallah niyet edicem
Evdeki bizdik istiyor işler değişiyor , sen göre göre bezmedin mi benim eşimin de tam tersi evde yaptığım herşey daha çok hoşuna gider , programı bir arastiriyim
ya zaten pastayla öyle çok aram yok ama börek simit yapınca canim istiyo daha bezme aşamasına gelmesum:) inşallah gelirim
ben bi sure daha kendi usul diyetimr devam edecem sonra insAllah bu tur beslenme duzenlerine katilmayi düşünüyorum hadi bol eksi getrsm hayirli olsun cnm
inşallah canim canim
Kızlar Allah izin verirse ben pazartesi yine niyetlenmeyi düşünüyorum hem nefsimi terbiye ederrim borcumdan hafifler hem de hedefime yaklaştırır belki
harika bencede niyet çok onemli
ahmet apa ile yitiksafa programi
Şekersiz beslenenler neredeeeee ? Gelin hele birşey dicemmmm
iste geldim burdayım ben bu ıste ustayım
gayet güzel canim
üzülüyorlar tabi bizde etkileniyoruz ama kaybede kaybede tecrübe ediniliyor yanlarında olduğumuz hissetmeleri lazım kazansalarda kaybetselerde
muzun miktarı önemli çok yetmeseydim genel olarak güzel
guzel canım

canim nereye gittiğini biliyosan çok sınırlama koyma bence çünkü arada böyle arkadaşlarıyla zaman geçirmesi eşinde iyi gelir surekli rutin hayat olursa biyerde patlama noktası olur
aynen bide 30 gun 2 ogun sonraki seviye sabah kahvalti yok hurma var
ben bunu çok kez yaşadım çok zor oluyor sürekli düzen değişmesi çocukların okula alışmaları bunlar hepsi bir süreç ve insan yıpranıyor ablamı çok iyi anlıyorum ama eniştende buraya gelip yapamamaktan korkuyor oda cok haklı biz esimle 13 yil yurt disinda kaldik hep dinmek istedik ama cesaret eşememiştik enson geçen yıl hep birlikte çıkış geldik eğer çıkış gelmezsek buraya ayak uyduramayacagimizi ve en ufak sorunda geri dineriz korkusuyla öyle karar aldik ama gel gorki evdeki hesap çarşıya uymuyor eşim geldiğine çok pişman isleri istediği gibi gitmiyo ve tekrar dönmeyi bile düşünüyor ama ben istemiyorum çocuklarda istemiyor ama tek pismanligimiz keşke sigortamızı n primini ödeseydik dedik
çok zor bi durum inşallah doğru karar alırlar Allah yardımcıları olsun
guzel canim
patates gözüme takildi
guzel canım afiyt olsun
cok guzel olmuş
cok iyi canim bende sporu sallıyorum yine bu aralar

Cumartesi menum
12:00
2 dilimle sucuklu yumurta
7,8 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 tk tereyag
1tk reçel

17:00
1 tabak yoğurtlu erişte
1 ince dilim kek
1 isirik pogaca

Su:4lt
Ekstra 10 bardaktan fazla cay icmiaimdir

Pazar
11 :00
3haslanmis yumurta
1 dilim peynir

16:00
1tabak yoğurtlu kabak
. Su:2,5 lt

guzel canim insallah bol eksi getirir
afiyet olsun 2 kanatla iyi doydun ben doymuyorumda:)
harikasin tabiyki alicaksin karsiligini
guzel canımafiyt olsun
zayıf olmak simitten daha çok zevk vericek inan
guzel afiyet Olsun canm
guzel canım spor yapiyosun yapmasan miktar bana fazla gelirdi
harika bende 70le gelsende başlasam ama dah lesli ablayı tam yapamiyom:)
Afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlim

güzel olmuş canım afiyet olsun
kuzum lavaş vs yerine tam buğday ye hem lavaş var hem çiğköfte hem içli köfte çok olmuş
acayip tatlı diye kazindim buğu bitter vs kendimi kandırdım akşamda karşıma çıkınca tadımlık yedim , üç gün o benlik bir durum özel bir diyet değil
kız olmuyor ne yapayım bir seneyi geçti korunmuyorum ki öncesinde de korunmuyormusuz ria kaymış, ria çıktı gün hesabı yapıyordum oda öyle profesyonel bir korunma değil olursa olacak inşallah bir tane daha olmazsa da rabbim hiç olmayana versin
utan Edibe utan
Menum
12.10
1 yumurta tavada
yarım domates
yarım salatalık
1kasik kekik
1dl kaşar peynir
1dl beyaz peynir
bolca tere maydanoz

13.40
1ayva

18.15
1porsiyon döner
1şis yağsız kebab
Salata
Su.2lt
Spor
Yok
afiyet olsun canım
hangi kisim fazla olmuş aydinlatsan beni ufkumu acsan
pazar ctessiyi telafi etmişsin inşallah tartı da sevindirir seni canım

Herkese günaydın
Bugün tartilmadim çünkü dün annemlerde kaldım, dolgum düştü dün akşam sabah kuzeyi kaldirmayim uykusunda diye eltimlerden annemlere geçtim simdi discideyim gidince tartilirim ama doğru olmaz sanırım yarın bildiririm olmazsa yada cumaya sürpriz mi olsa

Cumartesi olmamış ama pazar inşallah cumartesiyi telafi eder

Iyi yönde suprizse olur ama kötü supriz istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…