Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haa tamam o zaman. Ben de oğlumdan sonra üç yıl boşuna korunmuşum. Hiç belli olmuyor bu işler. Zamanı gelince ertelememek lazım. Allah hayırlısını versin.

Benim 60 gün birikmiş durumda her sene ancak regli tutuyorum gerçi bu sene 50 ye düşürdüm kimse tutmazken tutmak zor ama önce bebeğin sağlığı

Aynen cnm haklisin insallah tutulur benimde gecen senelerden borclarimda var bide kucuklugumde yani adet oldukdan sonra hic tutmadigim seneler var yani tutmakla bitcek gbi degil ama niyetim var insallah omrum yeterse :)

Haklisin cnm aslinda en mantiklisi bebegin sagligigni dusunmek bide son aylarda olucam Allah korusun erken dogum riski olabillirmi turkiye zaten sicak o aylarda genede hayirlisi diyim bakalm :)

Aynenn spor cok etkili bende hep spor yaparak kilo verdim hatta spor yapmayi biraktikdan sonra kilo almasamda 1-2 cm kadar genislemistm yani sporun sıkılasdirma etkisi oldugnun en buyuk kaniti bence. 65 kilo iken 60 gbi duruyorsun diyorlardi bana :)

Kizlarr bende bugun şok oldum +500 gr gelmis 1 gunde dun biraz gec yedik oglende bi kacamak olduydu onlar etkiledi demekki bakalim cumaya kadar daha fazla olmamasi icin ugrasicam.
Bol su iç canım bebiside iyi gelir seninde ödem varsa gider

saol cnm
afiyet olsun canım spor cok etkilo bence de başlamalısın
Herkese hayirli hafta lar hedefe odaklanip guzel sonuclar alicagimiz bir hafta olmasi temennisyle
Bugun bende isler cok evi bir duzene koyup yarinda dip kose silerim diye planliyorum herkese kolay gelsin
kolay gelsin cnm amin insAllah
ama niyetlenemedm kan veridm yarın baslicam artik insAllah
Canım patatesi sabah ekmek yerine yedim bence hic artısı yokk bi orta boy patates bi dilim ekmege es deger cunki
afiyet olsun cnm cumartesi erişte poaca kek hepsi bi anda fqzla olmus sankim
bende öyle dusunerek teselli ediyorum kendimi
gecmis olsun cnm cumaya sürpriz olsun bence o zmn
tartıldım cumaya göre artı 300um 2 gündür çok dikkat ettim ama niye artı oldumki
fwzla değilmiş cnm cumaya eksiye gecersin insAllah
Cuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
küçük yqzsan da gördük malesef niye bu kadar artida oldun acaba cumaya kadar eksiye geversin insAllah cnm
Kizlarr bende bugun şok oldum +500 gr gelmis 1 gunde dun biraz gec yedik oglende bi kacamak olduydu onlar etkiledi demekki bakalim cumaya kadar daha fazla olmamasi icin ugrasicam.
gec yemek cok etkiliyor cnm dikkat et bklm cumaya kadar insAllah daha artıya geçmezsin
Cuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
tebrikler cnm
Ben +100 gr bu sabah 93.5 çıktım.
cumaya kadar eksiye gecersin bence cok kucuk bi artı

Ara kilo bildirimi

cuma:71.2
pazartesi:70.6
aradaki fark: 0.6
yüzde: 0.84

her iki kilo tartımını da sabah lavabodan sonra ve kıyafetsiz yaptım. :)

bu sabah tahinli elma ve tarçınlı süt ile kahvaltıyı bitirdim. doyamadım ve kendimi suya verdim an itibariyle.benden şimdilik haberler bu kadar.
hepinizin çok güzel, çok verimli ve eksili bir haftası olsun.

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.2
Bugün 66.0
+700
65 ile 66 dan kurtulamadım
cumaya kadar eksiye düşersin insAllah cnm
tebrikler cnm cumaya kadar daha da artsın insAllah bende aynen senin gibi yapiorum tarti olayını

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 250 + 240 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ahsen_2504 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcetugcem -- + -- + 180 + -- + -- + -- + --
Gewezebidik 148 + 141 + 102 + -- + -- + -- + --
Gulbe seker -- + 90 + 90 + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + 170 + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi 380 + 189 + 255 + -- + --+ -- + --
Ebruebruliii -- + 175 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Bol su iç canım bebiside iyi gelir seninde ödem varsa gider

Insallah gider canimm iciyorum bakalim :)

Aynen gec yemek cok kotu geliyor banada insallah cumaya bunu korusam bile iyi

Wuuuu süper bir eksi meta çok iyi çalışıyor ya kuzum senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…