- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.861
Annemm az daha küçük yazsaydin olmadı mıCuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Haa tamam o zaman. Ben de oğlumdan sonra üç yıl boşuna korunmuşum. Hiç belli olmuyor bu işler. Zamanı gelince ertelememek lazım. Allah hayırlısını versin.güzel olmuş canım afiyet olsun
kuzum lavaş vs yerine tam buğday ye hem lavaş var hem çiğköfte hem içli köfte çok olmuş
acayip tatlı diye kazindim buğu bitter vs kendimi kandırdım akşamda karşıma çıkınca tadımlık yedim , üç gün o benlik bir durum özel bir diyet değil
kız olmuyor ne yapayım bir seneyi geçti korunmuyorum ki öncesinde de korunmuyormusuz ria kaymış, ria çıktı gün hesabı yapıyordum oda öyle profesyonel bir korunma değil olursa olacak inşallah bir tane daha olmazsa da rabbim hiç olmayana versin
utan Edibe utan
afiyet olsun canım
hangi kisim fazla olmuş aydinlatsan beni ufkumu acsan
pazar ctessiyi telafi etmişsin inşallah tartı da sevindirir seni canım
Birşeye stres yaptın da şişlik filan mı olduCuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Benim 60 gün birikmiş durumdaher sene ancak regli tutuyorum gerçi bu sene 50 ye düşürdüm kimse tutmazken tutmak zor ama önce bebeğin sağlığı
Aksam cok hafif geldi bana afiyet olsun
Afiywt olsun gayet guzel olmus
Eveettt benimle rakip olbu hafta iddialiyim
Mercimek bol olmus ama baska bir sey yememissin zaten, afiyet olsun.
Elifcim senin suan yapabilecegin tek sey ablana destek olmak. Evet sonradan enistenin fikir degistirmesi kotu olmus ama gurbette yasayan biri olarak ve gurbette yasamaya karar vermenin ne kadar zor oldugunu bilen biri olarak enistenin kaygilarini tahmin edebiliyorum. Enistenin temel kaygisi bir aile babasi olarak son bir senede karsisina cikan firsatlar sonucunda, Turkiyedeki ekonomik durumu da gorunce bence Turkiye ye donmekten vazgecmistir muhtemelen. Insan dogdugu degil doydugu yerde yasiyor. Benim annem babam Ordu da, bir ablam Ankara da biri Yenizelanda da ben Hollandadayim, kucuk kardesim Eskisehirde, kayinvalidenler Izmir de. Yani ailem diyecegim herkes bambaska yerlerdeler. Ben de isterdim dogdugum yerde yasayabilmeyi ama hayat bizi farkli seylerle siniyor daima. Allah bu sinavlari hakkiyla vermeyi nasip etsin. Madem enisten buna karar verdi, sen de ablanin bu sureci daha kolay atlatmasi icin manevi anlamda destek ol.
Canim hepimiz canimiz sikilinca ye.ege sarildik bu gune kadar, hemen toparla kendini, bunun hicbirimize faydasi olmadi, aksine hedefimizden uzaklastirip motivasyonumuzu kiriyor. Izin verme buna sen bundan daha guclusun
Canim menu guzel sadece form cayinin icindekileri oku, eger sinameki varsa icinda sakin tuketme, sana baska bitki caylari onerelim. Sinameki uzun vadede bagirsak tembelligine sebep oluyor cunku.
Afiywt olsun canim bugun dunden iyi olmus
Karar verilmis artik, sen sadece manevi anlamda destegini ver ablana, onlar kendileri cozecektir durumu
Afiyet olsun canim super menu olmus
Yaaa baban ne guzel bir ogut vermis, onunde saygiyla egiliyorum, hatta babana bu sozu icin ellerinden optugumu de soyleyebilirsin. Hayran kaldim.
Bahar bu 3. Gun dedigin ne? sen ozel bir sey mi yapiyosun suan onun disinda fena olmamis, biraz haftasonu menusu oldugu belli olmus nefis korleme yapmissin biraz ama guzel bence :)
Ay canim o ikisi, ucu bir aradalardaki katki maddeleri hep baginlilik yapiyo, ben de eskiden cok dusuyodum tuzaklarina yapma etme, sut ve duz kahve kullan gozunu seveyim
Karatay gibi olmus fena olmamis afiyet olsun aksam gec biraz ama zaten yazmissin eve gec gelmissin.
Canim ramazan gelince karar verirsin ama ben nacizane bir sey demek istiyorum. Kendini de bebegini de riske etme, Allah bu kolayliklari bize sunmus ve bunun bi sebebi var. Gebelikte tutamadigin sureyi her sene fazladan 5-6 gun tutarak 5-6 senede borclarini verirsin. Hepsini bir tutman gerekmiyor, annem hep 3 aylarda fazladan bikac gun tutar bir de ramazan sonrasinda sevval ayinda da tutar. Hem ramazanda vucut alismis oluyor bayramdan sonra bikac gun daha tutar. Sen de sonraki senelerde 3 aylarda 3 gun sevval ayinda 3 gun tutar en fazla 5 senede hepsini kapatirsin :)
Yaa kesinlikle, ben bu 30 dk lik sporlari buldugum icin cok mutlutum. Hem etkili hem suresi kisa o yuzden her zaman bir yere sikistirabiliyorsun gun icinde. Ben mumkunse sabahi tercih ediyorum tum gun enerji veriyor bana boylece :) gercekten spor cok etkili herkes yapsin di miPnrrr-12
Cumaya kadar gider inşallah canım hafta sonu dışarda yediysen dışarı yemeği tuzlu hemen ödem tutuyor bendedeCuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Bir wc lik artı halledersin tatlimBen +100 gr bu sabah 93.5 çıktım.
Eksi eksidir tebrikler canimCuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
Bol su iç canım bebiside iyi gelir seninde ödem varsa giderKizlarr bende bugun şok oldum +500 gr gelmis 1 gunde dun biraz gec yedik oglende bi kacamak olduydu onlar etkiledi demekki bakalim cumaya kadar daha fazla olmamasi icin ugrasicam.
saol cnmberrin cim o zaman gel seninle rakip olalim
sagol abla inceleyeyim
yazdiklarin gercekten cok onemli cok cigneyerek yemeyi herdaim basarsak kilo kontrolu daha kolay olur bazen diyorum bu menu yarina eksi getirir getirmeyince belkide az cignedigimizden zaten cok yedigimizden degil sindremediklerimizden kilo aliyoruz demeleri dogru.
bu yogurt kurunun sonucunu merak ediyorum
guzel afiyet olsun
keske lahmacun yarim olsaymis
guzel afiyet olsn
bana cok geldi
bitter ins etkilemez
aksam biraz gec olmus
guzel menu
sporla iyi ama Aksam banada cok geldi
guzel afiyet olsn
afiyet olsun canım spor cok etkilo bence de başlamalısınDunki menum
Sabah 11 gibi
4-5 kasik melemen peynir 1 zeytin 1 kayisi biraz kuru kayisi
Sutlu kahve
Aksam 17 gibi
200 gr kadar bonfile et salata
Sutlu kahve
2 lt su
Bu menum dun eksi getirir diye dusunmustum hic tartiyi oynatmadi cumadan +200 hala duruyor spora baslamam lazim cok yogunum insallah artik baslayabilirim
kolay gelsin cnm amin insAllahHerkese hayirli hafta lar hedefe odaklanip guzel sonuclar alicagimiz bir hafta olmasi temennisyle
Bugun bende isler cok evi bir duzene koyup yarinda dip kose silerim diye planliyorum herkese kolay gelsin
ama niyetlenemedm kan veridm yarın baslicam artik insAllahbenimkide böyle yapar son anda haber eder yani sinirlenmemek elde deil koşuşturan biziz tabi onlara bunu yaşatmak lazım aslinda
evet canim inşallah niyet edicem
ya zaten pastayla öyle çok aram yok ama börek simit yapınca canim istiyo daha bezme aşamasına gelmesum:) inşallah gelirim
inşallah canim canim
harika bencede niyet çok onemli
ahmet apa ile yitiksafa programi
iste geldim burdayım ben bu ıste ustayım
gayet güzel canim
üzülüyorlar tabi bizde etkileniyoruz ama kaybede kaybede tecrübe ediniliyor yanlarında olduğumuz hissetmeleri lazım kazansalarda kaybetselerde
muzun miktarı önemli çok yetmeseydim genel olarak güzel
guzel canım
Canım patatesi sabah ekmek yerine yedim bence hic artısı yokk bi orta boy patates bi dilim ekmege es deger cunkicanim nereye gittiğini biliyosan çok sınırlama koyma bence çünkü arada böyle arkadaşlarıyla zaman geçirmesi eşinde iyi gelir surekli rutin hayat olursa biyerde patlama noktası olur
aynen bide 30 gun 2 ogun sonraki seviye sabah kahvalti yok hurma var
ben bunu çok kez yaşadım çok zor oluyor sürekli düzen değişmesi çocukların okula alışmaları bunlar hepsi bir süreç ve insan yıpranıyor ablamı çok iyi anlıyorum ama eniştende buraya gelip yapamamaktan korkuyor oda cok haklı biz esimle 13 yil yurt disinda kaldik hep dinmek istedik ama cesaret eşememiştik enson geçen yıl hep birlikte çıkış geldik eğer çıkış gelmezsek buraya ayak uyduramayacagimizi ve en ufak sorunda geri dineriz korkusuyla öyle karar aldik ama gel gorki evdeki hesap çarşıya uymuyor eşim geldiğine çok pişman isleri istediği gibi gitmiyo ve tekrar dönmeyi bile düşünüyor ama ben istemiyorum çocuklarda istemiyor ama tek pismanligimiz keşke sigortamızı n primini ödeseydik dedik
çok zor bi durum inşallah doğru karar alırlar Allah yardımcıları olsun
guzel canim
patates gözüme takildi
guzel canım afiyt olsun
cok guzel olmuş
cok iyi canim bende sporu sallıyorum yine bu aralar
afiyet olsun cnm cumartesi erişte poaca kek hepsi bi anda fqzla olmus sankimCumartesi menum
12:00
2 dilimle sucuklu yumurta
7,8 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 tk tereyag
1tk reçel
17:00
1 tabak yoğurtlu erişte
1 ince dilim kek
1 isirik pogaca
Su:4lt
Ekstra 10 bardaktan fazla cay icmiaimdir
Pazar
11 :00
3haslanmis yumurta
1 dilim peynir
16:00
1tabak yoğurtlu kabak
. Su:2,5 lt
bende öyle dusunerek teselli ediyorum kendimiguzel canim insallah bol eksi getirir
afiyet olsun 2 kanatla iyi doydun ben doymuyorumda:)
harikasin tabiyki alicaksin karsiligini
guzel canımafiyt olsun
zayıf olmak simitten daha çok zevk vericek inan
guzel afiyet Olsun canm
guzel canım spor yapiyosun yapmasan miktar bana fazla gelirdi
harika bende 70le gelsende başlasam ama dah lesli ablayı tam yapamiyom:)
Teşekkürler tatlim
gecmis olsun cnm cumaya sürpriz olsun bence o zmnHerkese günaydın
Bugün tartilmadim çünkü dün annemlerde kaldım, dolgum düştü dün akşam sabah kuzeyi kaldirmayim uykusunda diye eltimlerden annemlere geçtim simdi discideyim gidince tartilirim ama doğru olmaz sanırım yarın bildiririm olmazsa yada cumaya sürpriz mi olsa
fwzla değilmiş cnm cumaya eksiye gecersin insAllahtartıldım cumaya göre artı 300um 2 gündür çok dikkat ettim ama niye artı oldumki
küçük yqzsan da gördük malesef niye bu kadar artida oldun acaba cumaya kadar eksiye geversin insAllah cnmCuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
gec yemek cok etkiliyor cnm dikkat et bklm cumaya kadar insAllah daha artıya geçmezsinKizlarr bende bugun şok oldum +500 gr gelmis 1 gunde dun biraz gec yedik oglende bi kacamak olduydu onlar etkiledi demekki bakalim cumaya kadar daha fazla olmamasi icin ugrasicam.
tebrikler cnmCuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
cumaya kadar eksiye gecersin bence cok kucuk bi artıBen +100 gr bu sabah 93.5 çıktım.
cumaya kadar eksiye düşersin insAllah cnmGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.2
Bugün 66.0
+700
65 ile 66 dan kurtulamadım
tebrikler cnm cumaya kadar daha da artsın insAllah bende aynen senin gibi yapiorum tarti olayınıAra kilo bildirimi
cuma:71.2
pazartesi:70.6
aradaki fark: 0.6
yüzde: 0.84
her iki kilo tartımını da sabah lavabodan sonra ve kıyafetsiz yaptım. :)
bu sabah tahinli elma ve tarçınlı süt ile kahvaltıyı bitirdim. doyamadım ve kendimi suya verdim an itibariyle.benden şimdilik haberler bu kadar.
hepinizin çok güzel, çok verimli ve eksili bir haftası olsun.
Bol su iç canım bebiside iyi gelir seninde ödem varsa gider
saol cnm
afiyet olsun canım spor cok etkilo bence de başlamalısın
kolay gelsin cnm amin insAllah
ama niyetlenemedm kan veridm yarın baslicam artik insAllah
Canım patatesi sabah ekmek yerine yedim bence hic artısı yokk bi orta boy patates bi dilim ekmege es deger cunki
afiyet olsun cnm cumartesi erişte poaca kek hepsi bi anda fqzla olmus sankim
bende öyle dusunerek teselli ediyorum kendimi
gecmis olsun cnm cumaya sürpriz olsun bence o zmn
fwzla değilmiş cnm cumaya eksiye gecersin insAllah
küçük yqzsan da gördük malesef niye bu kadar artida oldun acaba cumaya kadar eksiye geversin insAllah cnm
gec yemek cok etkiliyor cnm dikkat et bklm cumaya kadar insAllah daha artıya geçmezsin
tebrikler cnm
cumaya kadar eksiye gecersin bence cok kucuk bi artı
Wuuuu süper bir eksi meta çok iyi çalışıyor ya kuzum seninCuma: 87.3
Pazartesi: 85.6
Fark: -1.7
Kizlar gec oldu bildirimim k.b sağlık ocağına gittim sabah kan verdim insulin direncim icin gecen verememistim bugun niyetlenmedim o yuzden yarin insAllah niyetli olucam
Bu hafta ilk hedefime ulaşırım insAllah
insAllah cnmInsallah gider canimm iciyorum bakalim :)
Aynen gec yemek cok kotu geliyor banadainsallah cumaya bunu korusam bile iyi
saol cnm galiba öyle ya ben kaçamak yapmasam baya hızlı vericem snrm ama iste dayanamiyorum aradaWuuuu süper bir eksi meta çok iyi çalışıyor ya kuzum senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?