Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Günaydınlar,

Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)

sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
Sabitlikle iyi tabiki arti olmaktansa cumaya eksiyr geversin insAllah zaten rahatsiz da oluyor insan fazla yiyince cnm

Kızlar,

Dün çok yemişim akşam gerçekten, yaa nasıl gözüm dönmüşse, bir daha boyle yemeyeceğim diye kendime söz verdim. Düne rağmen sabitsem aslında zayıflamışımdır diye düşünüyorum yani bu 4 gün planladığım gibi yersem ve saatlerimi erken tutarsam bence çok güzel sonuçlar alabilirim gibi geliyor :)

her hafta pztsi artılarıyla ugrasıyordum en azından bu hafta sabitim ( tabi cuma artı olunca pazartesi sabit olmasaydım bir de iyice fena olurdu o ayrı)

Ben kalktım, tam benim istediğim bir pozisyon için ilan açılmış cuma günü, sabahtan hemen ona başvurdum. Başvurumu yaparken de 2 bardak ılık limonlu tarçınlı su içtim. Şimdi sıra sporda.
Ben jillian 30 days shred, 3. seviye 4. günümü yapmaya gidiyorum :) yani 30 günlük programın 24. günü :)
Spordan sonra kahvaltı ve ev temizliği var. Benim temizlik gunlerim pazartesi ve cuma :) haftasonu öncesi ve sonrası temizliği
Gün içinde fırsat bulursan biraz yine ip de atlarım

Geçmişi azıcık okudum ama spordan sonra yapıcam, hadi bana iyi sporlar, size de boollll eksili günler ve haftalar

kolay gelsin cnm amin insAllah
Günaydın çiçeklerrrr
Bugün dün sabahla aynı gidiyorum, açıkcası bi 72.9 görmek istiyordu deli gönlüm ama neyse, buna da şükür..
Cuma: 73.3
Pazartesi:73.0
Fark:-300
Tebrikler cnm

Ay yapma kaçamak ki bir an önce ulaş hedefine balım
Cumartesi aldığım gazla (zayiflamissin die herkes cok şaşırdı) ipleri sıkı tutmak istiyorum bayrama kadar hedefim 70 lere düşmek acikcasi bi elbisem var onun icine girmem gerekiyor ozellikle de sen o elbisenin icine giremezsin diyenlere inat
Hepimiz ideal kilolarimiza ulasicaz insAllah Allah in izniyle cnm

Masallah kuzuya hayirli olsun mezuniyeti
Onlar bu yasta kiyafette begenmez :))) gönlüne göre bulabildinizmi bari

Teşekkür ederim ablacim)
Aynen ablam bişey begendiremiyoruz malesef ama elbisesi çok güzel kendide çok beğendi sadece ayakkabı begendiremedim

Hayırlı olsun prensesin mezuniyeti, Allah nice güzel günlerini göstersin.

Amin canımm cok tesekkur ederim

oo hayırlı olsun ilk mezuniyetiniz darısı diğerlerine

Amin canımm teşekür ederim

Masallah hayirli olsun mezuniyeti cnm

Teşekkür ederim Pinarcimm

oyy masAllah kuzucuga Rabbimdaha nice guzrl gunlerini gormeyi nasip etsin

Amin inşallah canım teşekkür ederim

Kızlar Allah izin verirse ben pazartesi yine niyetlenmeyi düşünüyorum hem nefsimi terbiye ederrim borcumdan hafifler hem de hedefime yaklaştırır belki

Allah kabul etsin canim inşallah

Şekersiz beslenenler neredeeeee ? Gelin hele birşey dicemmmm

Bennn bugün 9. Günüm canım.

Ne diycen gii

İradene tebrikler canım

Nasil gidiyor canim tartıda fark oldu mu

Geçen hafta güzel eksi görmüştüm ama şimdi artıdayım regli olmayi bekliyorum

Gayet guzel gozukuyor canim afiyet olsun

Teşekkür ederim canım

Çok güzel bir sonuç maaşallah. İnsülin direncine rağmen çok güzel bir ivme. Özel birşey yapıyor musunuz, merak ettim Hep böyle devam etsin inşallah. :)

Canım dün sana yazmak istedim ama şu an yazabiliyorum. Gurbet-anavatan ikilemi bir tarafa eniştenin sözünde durmaması evliliği yıpratacak bir şey gibi göründü bana ama onu da anlıyorum. Düşündü taşındı, kafasında olurunu bulamadı demekki, ekonomik ve sosyal olarak avantajlı hissetmemiştir. Olan olmuş artık şimdi yapılması gereken şey eğer başka problemleri yoksa, bu anlaşmazlık dışında mutlu giden bir evlilikleri varsa aile birliğinin yeniden sağlanması.
Bazı meseleleri ne kadar büyütürsen o kadar büyüyor, o yüzden ailenizin genel olarak ‘Allah can sağlığı versin, nerde mutluysanız orda olun’ demesi uygun düşer böyle bir durumda. Çok matem havası oluşturulursa ablan gidince/giderse iyice depresif hisseder ki anne depresyonda olunca çocukları da depresyona giriyor otomatik.
Ülke değişikliği, şehir değişikliği zor tabi, kolay demiyorum. Ben de 1 sene önce yurt dışına taşındım, tam düzenimi oturmuşken de 2 ay önce şehir değiştirdim. Genel olarak mutlu olsam da az önce İngiliz kanalında THY reklamı çıkınca burnumun direği sızladı:) ama bu özleme odaklanırsa insan hiç mutlu olamaz, fırsatları göremez. Bir sürü konar göçer yaşayan aileler var, konsolosluk personelinin bir kısmı, askerler, bazı gazeteciler vs. hayatı bu şekilde yaşıyorlar. İnsan gurbet acısı olarak değil de yaşam yolculuğunda yeni bir macera olarak bakarsa her şeyden keyif alıyor.
Bu arada gurbet var gurbet var kelebeğim, bahsettiğin yer neresi? Hani bir Kanada ve Almanya aynı derecede değil benim için:)

Son düzenleme:
Supersin canım tebrikler
Kızlar Günaydınlar,

Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)

sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
En azından artida degilsin tebrikler canim :)
Tebriklercanım

Gunaydinnn

Kilo bildirimi
Cuma: 81.4
Pzrt: 82.1
Fark: +700

Regli olamadım onun siskinligidir muhtemelen kendimi baya sis hissediyorum
regli oncesi ve regl doneminde arti cikman normal cnm üzülme gecikti mi adetin
saol cnm bugun niyetlenmedim artik yarina insAllah regp olunca duzelir bence regl doneminde eksi gormek benim icinde mumkun o olmuyir
Çok güzel bir sonuç maaşallah. İnsülin direncine rağmen çok güzel bir ivme. Özel birşey yapıyor musunuz, merak ettim Hep böyle devam etsin inşallah. :)
İnsulin direncim en son sinirdaydi cnm 2.7 ydi daha onceleri 5.7 kadar çıkmıştı ama cidden o zmn cok daha zor kilo veriyordum su an dustugu icin belki de daha rahat gidiyor ozel olarak bisey pek yapmıyorum aslinda ekmegi tamamen kesmeye calisiyorum kahvalti da sadece bi dilim ya da yarim dilim yiyorum gunluk yürüyüşün bana cok faydadi oldu insulin direncimin dusmesi de ondan oldu zaten insAllah daha da düşmüştür suyu cok iciyorum ve form caylarindan gunde bi iki kupa

Gunaydinnn

Kilo bildirimi
Cuma: 81.4
Pzrt: 82.1
Fark: +700

Regli olamadım onun siskinligidir muhtemelen kendimi baya sis hissediyorum
Cumaya halledersin tatlim
Ben sabah tartılmayı unuttum aklımdaydı giyinirken tartılayım dedim evden çıkmış bulundum
Yarın tartıl canim motive olur
Günaydın çiçeklerrrr
Bugün dün sabahla aynı gidiyorum, açıkcası bi 72.9 görmek istiyordu deli gönlüm ama neyse, buna da şükür..
Cuma: 73.3
Pazartesi:73.0
Fark:-300
Gunaydin canim tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…