- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.881
Sabitlikle iyi tabiki arti olmaktansa cumaya eksiyr geversin insAllah zaten rahatsiz da oluyor insan fazla yiyince cnmKızlar Günaydınlar,
Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)
sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
Ay yapma kaçamak ki bir an önce ulaş hedefine balıminsAllah cnm
saol cnm galiba öyle ya ben kaçamak yapmasam baya hızlı vericem snrm ama iste dayanamiyorum arada
kolay gelsin cnm amin insAllahKızlar,
Dün çok yemişim akşam gerçekten, yaa nasıl gözüm dönmüşse, bir daha boyle yemeyeceğim diye kendime söz verdim. Düne rağmen sabitsem aslında zayıflamışımdır diye düşünüyorumyani bu 4 gün planladığım gibi yersem ve saatlerimi erken tutarsam bence çok güzel sonuçlar alabilirim gibi geliyor :)
her hafta pztsi artılarıyla ugrasıyordum en azından bu hafta sabitim ( tabi cuma artı olunca pazartesi sabit olmasaydım bir de iyice fena olurdu o ayrı)
Ben kalktım, tam benim istediğim bir pozisyon için ilan açılmış cuma günü, sabahtan hemen ona başvurdum. Başvurumu yaparken de 2 bardak ılık limonlu tarçınlı su içtim. Şimdi sıra sporda.
Ben jillian 30 days shred, 3. seviye 4. günümü yapmaya gidiyorum :) yani 30 günlük programın 24. günü :)
Spordan sonra kahvaltı ve ev temizliği var. Benim temizlik gunlerim pazartesi ve cuma :) haftasonu öncesi ve sonrası temizliği
Gün içinde fırsat bulursan biraz yine ip de atlarım
Geçmişi azıcık okudum ama spordan sonra yapıcam, hadi bana iyi sporlar, size de boollll eksili günler ve haftalar
Tebrikler cnmGünaydın çiçeklerrrr
Bugün dün sabahla aynı gidiyorum, açıkcası bi 72.9 görmek istiyordu deli gönlüm ama neyse, buna da şükür..
Cuma: 73.3
Pazartesi:73.0
Fark:-300
Cumartesi aldığım gazla (zayiflamissin die herkes cok şaşırdı) ipleri sıkı tutmak istiyorum bayrama kadar hedefim 70 lere düşmek acikcasi bi elbisem var onun icine girmem gerekiyor ozellikle de sen o elbisenin icine giremezsin diyenlere inatAy yapma kaçamak ki bir an önce ulaş hedefine balım
Cumaya sürpriz olacak o zmmBen sabah tartılmayı unuttumaklımdaydı giyinirken tartılayım dedim evden çıkmış bulundum
Ben sabah tartılmayı unuttumaklımdaydı giyinirken tartılayım dedim evden çıkmış bulundum
Masallah kuzuya hayirli olsun mezuniyeti
Onlar bu yasta kiyafette begenmez :))) gönlüne göre bulabildinizmi bari
Hayırlı olsun prensesin mezuniyeti, Allah nice güzel günlerini göstersin.
oo hayırlı olsun ilk mezuniyetiniz darısı diğerlerine
Masallah hayirli olsun mezuniyeti cnm
oyy masAllah kuzucuga Rabbimdaha nice guzrl gunlerini gormeyi nasip etsin
Kızlar Allah izin verirse ben pazartesi yine niyetlenmeyi düşünüyorum hem nefsimi terbiye ederrim borcumdan hafifler hem de hedefime yaklaştırır belki
Şekersiz beslenenler neredeeeee ? Gelin hele birşey dicemmmm
Bi pazar ilk defa kaçamaksz olarak günü kapattım cidden bugün kendimi sevdim irademe sahip çıktım özellikle pazar alışverişine gittiğimizde simit olayı beni benden alıyor ki bugün lokma dahi almadım tok bile olsam en dayanamadığım şey simit
Yarın Allah izin verirse niyetli olcam sahur yapmayı düşünmüyorum ama uyanırsam belki yerim
Nasil gidiyor canim tartıda fark oldu mu
Gayet guzel gozukuyor canim afiyet olsun
Cuma: 87.3
Pazartesi: 85.6
Fark: -1.7
Kizlar gec oldu bildirimim k.b sağlık ocağına gittim sabah kan verdim insulin direncim icin gecen verememistim bugun niyetlenmedim o yuzden yarin insAllah niyetli olucam
Bu hafta ilk hedefime ulaşırım insAllah
Günaydın çiçeklerrrr
Bugün dün sabahla aynı gidiyorum, açıkcası bi 72.9 görmek istiyordu deli gönlüm ama neyse, buna da şükür..
Uzun yazdgmı biliyrm ama okumadan direkt gececklere saygım sonsuz..gercekten paylasma ihtiyacı hissindeyim ve cok gerginim..
Ablamın meselesi kısaca su..ablam ve ailesi 6 7 ay önce yurtdısndan kesn dönüş yaptılar 3 cocugu var 16 17 yıldır ordalardı.eniştem bizim memlketten ama orada doğmus büyümüş ve aslnda oldukca iyi biridir zaten birlkte dönüş kararı aldılar ve o kendsi bikac sene daha calısıp(ailesıyle kalıyor suan)para birktrp gelmye karar vermsti.bu süredede ablam ve yegenlerimn denemesni istedi ve hersey yolndaydı harika bi düzenleri oldu,ama enstem son aylarda vazgecti,kesinlkle dönmyecgni sölüyrö ve onların geri gelmsni istiyr.buraya ayak uydramycgnı düşnüyr ve yazın tekrar geri dönecekler..sıfırdan yeni bi düzen..yeni bi şehir..tekrar gurbet..ablam taniyon ilacı kullnmya basldı ve kötü hissediyr,zor durumda ve onların hepsi memlekette.ben baska bi sehirdeyim burdan bişeyde yapamıyrm.ailem onların gidişine cok ayrı üzülüyr özellkle annem..konu bu..ve teglime cok az kaldı vücudum şiş içinde ve gerginim..üst üste geldi..burada tecrübeli bilincli ablalarım kardeslerim var..yazmak istedim..biliyrm cok uzun oldu..lütfen hakkınızı helal edin;(
Supersin canım tebriklerCuma: 87.3
Pazartesi: 85.6
Fark: -1.7
Kizlar gec oldu bildirimim k.b sağlık ocağına gittim sabah kan verdim insulin direncim icin gecen verememistim bugun niyetlenmedim o yuzden yarin insAllah niyetli olucam
Bu hafta ilk hedefime ulaşırım insAllah
En azından artida degilsin tebrikler canim :)Kızlar Günaydınlar,
Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)
sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
TebriklercanımAra kilo bildirimi
cuma:71.2
pazartesi:70.6
aradaki fark: 0.6
yüzde: 0.84
her iki kilo tartımını da sabah lavabodan sonra ve kıyafetsiz yaptım. :)
bu sabah tahinli elma ve tarçınlı süt ile kahvaltıyı bitirdim. doyamadım ve kendimi suya verdim an itibariyle.benden şimdilik haberler bu kadar.
hepinizin çok güzel, çok verimli ve eksili bir haftası olsun.
regli oncesi ve regl doneminde arti cikman normal cnm üzülme gecikti mi adetinGunaydinnn
Kilo bildirimi
Cuma: 81.4
Pzrt: 82.1
Fark: +700
Regli olamadım onun siskinligidir muhtemelen kendimi baya sis hissediyorum
saol cnm bugun niyetlenmedim artik yarina insAllah regp olunca duzelir bence regl doneminde eksi gormek benim icinde mumkun o olmuyirTeşekkür ederim ablacim)
Aynen ablam bişey begendiremiyoruz malesef ama elbisesi çok güzel kendide çok beğendi sadece ayakkabı begendiremedim
Amin canımm cok tesekkur ederim
Amin canımm teşekür ederim
Teşekkür ederim Pinarcimm
Amin inşallah canım teşekkür ederim
Allah kabul etsin canim inşallah
Bennn bugün 9. Günüm canım.
Ne diycen gii
İradene tebrikler canım
Geçen hafta güzel eksi görmüştüm ama şimdi artıdayım regli olmayi bekliyorum
Teşekkür ederim canım
İnsulin direncim en son sinirdaydi cnm 2.7 ydi daha onceleri 5.7 kadar çıkmıştı ama cidden o zmn cok daha zor kilo veriyordum su an dustugu icin belki de daha rahat gidiyor ozel olarak bisey pek yapmıyorum aslinda ekmegi tamamen kesmeye calisiyorum kahvalti da sadece bi dilim ya da yarim dilim yiyorum gunluk yürüyüşün bana cok faydadi oldu insulin direncimin dusmesi de ondan oldu zaten insAllah daha da düşmüştür suyu cok iciyorum ve form caylarindan gunde bi iki kupaÇok güzel bir sonuç maaşallah. İnsülin direncine rağmen çok güzel bir ivme. Özel birşey yapıyor musunuz, merak ettim Hep böyle devam etsin inşallah. :)
Senin menulerin sanki iyiydi kacamak var miydi hafta sonu cnm odemdir belki cumaya kadar eksiye gecersin insAllahCuma 82.0
Bugün 82.7
Fark +700
Rekor bende
Cumaya halledersin tatlimGunaydinnn
Kilo bildirimi
Cuma: 81.4
Pzrt: 82.1
Fark: +700
Regli olamadım onun siskinligidir muhtemelen kendimi baya sis hissediyorum
Yarın tartıl canim motive olurBen sabah tartılmayı unuttumaklımdaydı giyinirken tartılayım dedim evden çıkmış bulundum
Gunaydin canim tebriklerGünaydın çiçeklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?