Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen sebebini işlemeye devam et cnm kismetin bir gun bulacaktir seni
Ama stres yapma
Ben ya pırasa yemeği ya da kabuska yapmayı düşünüyorum tartidan once yeyim diom icersem bi kepce şehriye corbam var dolapta onu icerim bol salata yogurt kaptanım
bugunden lahanayi ye o zaman cnm yarin pirasa yaparsin
Brokoli aldım kendime kabak yoktu annemler dolma yiyecek ben brokoli salatası
ben brokoliyi sadece firinda borek gibi yaparsam yiyebiliyorum

Masallah ne guzel tutmussun kucukkende ama 60 gun de cok degil ya tutarsin ben bi ara hesaplamistm da 200den fazla gunum vardi

Darısı benim başıma berrincim ama maalesef bende hem misafirden hem aldığım kilonun etkisiyle kendimi kötü hissediyorum misafir bar mecburen pişiriyorsun yemeyeceğim diyorum çocuğa süt olmaz ye diye ısrarları beni delirtecek ya yaşlı kadın karşı gelip birşey söyleyemiyorum da ne zaman gideceğini de bilmiyorum off eski düzenime geri dönsem yemeğim olsun buraya katılmam olsun sporum olsun hava mis gibi canım gidiyor yürüyüş yapıp park dibimde ben ona orası bana bakıyor gidemiyorum benim belimde de var skntı jillian başlayacağım bende inş

Ay kizlar suanda bi haber aldim şok oldum ya. Ben ilk başta bi kadin doktoruna gitmistm ondan cok memnundum sonra o istifa edip gitmisti sonra dedim hastane yakin degisdirmiyim ayni hastaneden bi Adam doktora gidiyordum oda biraz yasli gibiydi 60 civarinda hatta nisanin 4 unde tekrardab randevum vardi kendisinde şimdi aradılar Adam vefat etmiş ay cok uzuldm bi garip hissettim kendimin Doktor şansızlıgına zaten bisey diyemiyorm

Esim evdeyken ona mangal yaptircam esimi mutfaga sokmanin tek yolu mangal ve balik
onlari yapiyorsa iyi bari :)))
guzelim illa basini beklemek zorunda degilsinki
Cocuk durmuyor cok sikiliyor ben biraz disari cikarayim de çık

Yemegide daha cok et turu sebze falan yap sende yersin onlardan
Bisey dersede doydugum kadar yiyorum de
Tmm buyuk ama insanin midesinede karisilmazki
Cuma 62,6
Pazartesi 62.9
+300
cok degil ama tabi artilarin ustune arti gelmeside iyi degil

Kime ne zaman ne olacagi belli olmuyor iste cnm
Sanki yarin olmicekmis gibi yasayip duruyoruz
Allah rahmet eylesin ne denirki

Evet canim

Abla biraz daha bekleyeceğim. Kendimi daha iyi hissedince başlayacağım. Hafif yürüyüşler yapıyorum arada. Yazma gereksinimi duymuyorum

Sağ ol canim inşallah
Tabi kendini zorlama cnm biraz yürüyüş ruhunada iyi gelir

Adı:Gülcan
Yaşı: 28
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk/yaşları:2 çocuğum var oglum 3 yaşında kizim 15 aylik
Emziriyormusun:Evet emziriyorum
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.56 cm
Kilo: 87.9
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet ama devam edememistim
Kilo alma nedeniniz : Çok yemek :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Herkese merhaba esasen kendimi bildim bileli hafif balık etliyim Ama is evlendikten sonra koptu tam 38 kilo aldim 8 yılda neticede en son 98 i gorunce tartida bu is boyle gitmez dedim ve diyette karar verdim 2 aydır diyetteyim 10 kilo verdim çarşamba tartı gunlerim en son geçen çarşamba 87.9 idim ilk hedefim 85 cok az kaldi :) motive olmak icin buraya katildim. Yarismaci arkadaşlara başarılar dilerim

Kız Berrin ne çektin bee biraz relax ol canım ya bu kadar yıpratma kendini sabahtan beynini bu kadar yorma ne biliyim
Ahahaha sorma, gercekten vasfiye teyzenin dedigi kadar cektim galiba saka bi yana, bugunumuze bin sukur Allah bugunlerimizi aratmasin. Yaa aslinda boyle heyecanla basvurdum, boyle guzel donusler olur insallah diyerek :) bakalim rabbim hayirlisi neyse bir an evvel nasip etsin insallah
Canim sanirim esinin babaannesi sizdeydi, aklimda oyle kalmis. Sen onlara sey de, nene ben sofrayi bekleyemiyorum, bebege sut olsun diye mutfaga gittikce birseyler yiyorum ama siz gormuyorsunuz. Ben az az gunde 10 ogun yiyorum falan de. Evet seni yalana tesvik ediyorum boyle ama arada mutfakta bir lokma bir sey yersen onlar gormeden, yalan sayilmaz :)

Ayrica cok yemek bebege sut yapmiyor bunu sen de biliyorsun, hic onlarin dedigiyle kendini buna ikna etme. Zaten bebege yarasa sen kilo almazdin boyle dusun

biricik mericik
lequim
sehraa

Kizlar duzenli gelemiceksiniz sizi listeden cikariyorum

merhaba sevgili kaptaniçe,

iletişiminize bayıldım, böyle güzel bir iletişimde olmayı çok istiyorum. Ama cumartesi pazar girip aktif olma imkanım yok gibi. 2 çocukla hafta sonu bilgisayar açmam mümkün olmuyor. Telefondan bağlanma yollarını bilsem belki daha aktif olabilirim.
Aynı şekilde hafta içi de 1 gün genelde nefes bile alamadan çok yoğun geçiyor.

Onun dışında hem zayıflamayı hem böyle bir iletişime dahil olmayı isterim.

Listeden çıkartırsanız saygı duyarım. Tabi ki kurallar belli, düzeni korumak zorundasınız...

Bu sebeple isterseniz siz beni çıkarın, ben de telefon uygulamalarını karıştırayım. Gözüm keserse, bu defa aktif olabileceğime kendim ikna olursam sizi tekrar rahatsız edeyim...

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…