- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.941
sen sebebini işlemeye devam et cnm kismetin bir gun bulacaktir seniKızlar Selam,
Sabah yine iş ilanlarına boğuldum, ona da başvurim buna da başvurim diye seçtim ilanları gün bitmeden hepsine başvurucam inşallah :) sonra sporumu yaptım ama hala acım simdi kosarak mutfaga gidicem. :)
Geçen hafta görüştüğüm yerden olumsuz dönmüşler, seçtikleri kişi çünkü Flemenkçe konuşuyormuş :) Ama üzülmedim bu sefer. O da bir deneyim oldu. Allah beni adım adım nasibime hazırlıyor biliyorum :)
Şimdi karnımı doyurmaya çok açımmmm sonra gelirim yine ara ara
bugunden lahanayi ye o zaman cnm yarin pirasa yaparsinBen ya pırasa yemeği ya da kabuska yapmayı düşünüyorum tartidan once yeyim diom icersem bi kepce şehriye corbam var dolapta onu icerim bol salata yogurt kaptanım
ben brokoliyi sadece firinda borek gibi yaparsam yiyebiliyorumBrokoli aldım kendime kabak yoktu annemler dolma yiyecek ben brokoli salatası
olabilir canım odemdir hem gebelikte ödem için extra birşeye bile gerek yok iniş çıkışlar normal aşırı olmadığı sürece
amin canım inşallah hayırlısı ise
oo eksilerle pazartesi
benim hiç yoktu doğum ve emzirmeye kadar hatta ben kışın çalışırken fazla fazla tutardım bizim zamanımızda kısaydı annem babaannem sana hak değil desede ta çok küçükken tuttum hep ama bu 60 gün bildiğin kaldi
yine iyi cumaya eksi gelir bence
menüleri hatırlayamadım canım hafta sonu çok mu kaçtı
menüler güzeldi farktta güzel
ooo süper cuma az verme sebebin belki de ödemdi canım birden inmiş
dün akşam ki menü etkiledi bence yoksa eksi gelirdi diye düşünüyorum bu cuma iyi bir eksi gelmeli artini telafi edersin artık birinci mi olursun bilmemhedefte sınır yok
deli gönlüne slm şöyle 100 g in hesabını yapmasın :)
muhtemelen yoksa menüler güzeldi
Canım ksuura bakma ama daha adapte olamadığını düşünüyorum ki tartı da benimle aynı fikirde yeni başladın ilk başta daha iyi gitmesi gerek ama kacamaklarin hemen yansımış tartiya
Esim evdeyken ona mangal yaptircam esimi mutfaga sokmanin tek yolu mangal ve balikBugun aksama menulerde neler var bakalım
Ben kendime kabak yaparım belki
Eve de bakayim daha dusunmedim :)))
Darısı benim başıma berrincim ama maalesef bende hem misafirden hem aldığım kilonun etkisiyle kendimi kötü hissediyorum misafir bar mecburen pişiriyorsun yemeyeceğim diyorum çocuğa süt olmaz ye diye ısrarları beni delirtecek ya yaşlı kadın karşı gelip birşey söyleyemiyorum da ne zaman gideceğini de bilmiyorum off eski düzenime geri dönsem yemeğim olsun buraya katılmam olsun sporum olsun hava mis gibi canım gidiyor yürüyüş yapıp park dibimde ben ona orası bana bakıyor gidemiyorum benim belimde de var skntı jillian başlayacağım bende inşAy cok sukur, buraya gelebiliyorum. Gecen hafta az kalsin geri donuyordum. Cuma sonucumda korkunctu ama artik eski performasima geri donuyorum, sporuyla, paylasimiyla, menusuyle tam kivaminda bir Berrin goreceksiniz bu hafta.
Gecen hafta dolunayda beni sanirim olumsuz etkiledi, basim cok acayipti.
Sizi seviyorum hanimlar, iyi ki varsiniz.
Aynen cnm bende oyle düşünüyorum insAllahsen sebebini işlemeye devam et cnm kismetin bir gun bulacaktir seni
Ama stres yapma
bugunden lahanayi ye o zaman cnm yarin pirasa yaparsin
ben brokoliyi sadece firinda borek gibi yaparsam yiyebiliyorum
Cok değil cnm cumaya halledrrsinCuma 62,6
Pazartesi 62.9
+300
onlari yapiyorsa iyi bari :)))Esim evdeyken ona mangal yaptircam esimi mutfaga sokmanin tek yolu mangal ve balik
guzelim illa basini beklemek zorunda degilsinkiDarısı benim başıma berrincim ama maalesef bende hem misafirden hem aldığım kilonun etkisiyle kendimi kötü hissediyorum misafir bar mecburen pişiriyorsun yemeyeceğim diyorum çocuğa süt olmaz ye diye ısrarları beni delirtecek ya yaşlı kadın karşı gelip birşey söyleyemiyorum da ne zaman gideceğini de bilmiyorum off eski düzenime geri dönsem yemeğim olsun buraya katılmam olsun sporum olsun hava mis gibi canım gidiyor yürüyüş yapıp park dibimde ben ona orası bana bakıyor gidemiyorum benim belimde de var skntı jillian başlayacağım bende inş
cok degil ama tabi artilarin ustune arti gelmeside iyi degilCuma 62,6
Pazartesi 62.9
+300
Kime ne zaman ne olacagi belli olmuyor iste cnmAy kizlar suanda bi haber aldim şok oldum ya. Ben ilk başta bi kadin doktoruna gitmistm ondan cok memnundum sonra o istifa edip gitmisti sonra dedim hastane yakin degisdirmiyim ayni hastaneden bi Adam doktora gidiyordum oda biraz yasli gibiydi 60 civarinda hatta nisanin 4 unde tekrardab randevum vardi kendisinde şimdi aradılar Adam vefat etmiş ay cok uzuldm bi garip hissettim kendimin Doktor şansızlıgına zaten bisey diyemiyorm
Evet canimBugün dikkat edersen yarına gider canım çok artı değil :)
Abla biraz daha bekleyeceğim. Kendimi daha iyi hissedince başlayacağım. Hafif yürüyüşler yapıyorum arada. Yazma gereksinimi duymuyorumYavastan spora basliyabilirsin o zaman :)))
Sağ ol canim inşallahtoparlarsn cnm ben sana güveniyorum
saol cnm insAllah
Mihrimah00 buraya gel cnm hosgeldin
Ilk sayfada kurallarimiz var bi oku kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Yukarda yapman gerekeni yazdim cnm :)))Selamunaleykum girebilirmiyim
Tabi kendini zorlama cnm biraz yürüyüş ruhunada iyi gelirEvet canim
Abla biraz daha bekleyeceğim. Kendimi daha iyi hissedince başlayacağım. Hafif yürüyüşler yapıyorum arada. Yazma gereksinimi duymuyorum
Sağ ol canim inşallah
Ahahaha sorma, gercekten vasfiye teyzenin dedigi kadar cektim galibaKız Berrin ne çektin beebiraz relax ol canım ya bu kadar yıpratma kendini sabahtan beynini bu kadar yorma ne biliyim
Canim sanirim esinin babaannesi sizdeydi, aklimda oyle kalmis. Sen onlara sey de, nene ben sofrayi bekleyemiyorum, bebege sut olsun diye mutfaga gittikce birseyler yiyorum ama siz gormuyorsunuz. Ben az az gunde 10 ogun yiyorum falan de. Evet seni yalana tesvik ediyorum boyle ama arada mutfakta bir lokma bir sey yersen onlar gormeden, yalan sayilmaz :)Darısı benim başıma berrincim ama maalesef bende hem misafirden hem aldığım kilonun etkisiyle kendimi kötü hissediyorum misafir bar mecburen pişiriyorsun yemeyeceğim diyorum çocuğa süt olmaz ye diye ısrarları beni delirtecek ya yaşlı kadın karşı gelip birşey söyleyemiyorum da ne zaman gideceğini de bilmiyorum off eski düzenime geri dönsem yemeğim olsun buraya katılmam olsun sporum olsun hava mis gibi canım gidiyor yürüyüş yapıp park dibimde ben ona orası bana bakıyor gidemiyorum benim belimde de var skntı jillian başlayacağım bende inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?