Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarım saat cüzdan arayip bulamayıp anneni arayip sorduğun sonra kaybettiğine inandığın noktada cüzdanı buluyorsan eğer annesin demektir bir taraftan da sonra verirsin yabancı değilsin diyen market elemanı da cabası yahu sadece para yok ki içinde kartlarda var diyemedim , daha önce de vukaatim var il merkezde unutmuştum sonra kutukten bulmuşlar koyu kp yi aramışlar o kadar azimli kişiler ki kpnin tel kapalı 18 kere denenmiş sonra kvnin teli bulup aramışlar benim haberim bile yok markette cüzdan biraktigimdan

Hoşgeldin canım bende ebru ögretmenim çok fazla emziren anne var takımda bende onlardan biriyim 3 buçuk aylik oğlum var benimde kolay gelsin

tartıldım cumaya göre artı 300um 2 gündür çok dikkat ettim ama niye artı oldumki
yarına yansır eksin canım, dikkat edince istediğin gün olmasa bile ertesi gün oluyor
Cuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Ehm.. bu sadece yeme değildir ya, o kadar da yemedin çünkü. Bi şişliğin var sanırım. Cuma’ya toplarlanır..
Cuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
Tebrikler gülbe
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.2
Bugün 66.0
+700
65 ile 66 dan kurtulamadım
Cuma’ya toparlasın canım
Tebrik ederiiiim. Naçizane bir şey belirtmek istiyorum. Yani diyetiysenden daha iyi bilemem ama senin kahvaltılar bana çok şeker ağırlıklı geliyor. miktar çok olmasa dahi proteinsiz olunca hemen açıkırmışsın gibi hissediyorum. Nasıl gidiyor zorlanıyor musun o konuda?
Wuhuuuu tebrikler :)
Kızlar Günaydınlar,

Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)

sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
Olsun sabit de iyidir, eksiye hazırlık:)
Gunaydinnn

Kilo bildirimi
Cuma: 81.4
Pzrt: 82.1
Fark: +700

Regli olamadım onun siskinligidir muhtemelen kendimi baya sis hissediyorum
Cumaya geçer bebeğim, menülerin iyiydi
3 günde çok güzel bir sonuç. Haftanın geri kalanıda böyle devam etsin inşallah :)
Ayy amin canım teşekkür ederim
Cuma 82.0
Bugün 82.7
Fark +700

Rekor bende
Revani el sallamış ama olsun, bu Pazartesi’nin bir de cuması var :)
Cuma 89.2
Bugun 88.4 800 gram vermisim ama saglikli beslenemedim daha yavas olsun ama daha saglikli olsun
Tebrik ederim, gene de önce sağlık tabi..
Günaydınnnnn
Cuma kilo bildirimi 74.90
Pazartesi 75.30
Fark:+400
Vucudum şişş içinde regl olmadım henüz
Cuma’ya odaklanalım
Bence de aplam, inşaallah tutturucam
Hihihi haklısın, küçük hesapların peşine düşmeyeyim:)
Selam kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:97.3
Bugün :97.7
+500 malesef sanırım vücudum kendini tam toparlayamadı. Cumaya ekside olacam inat ettim
Senin menülerin çok güzel, Cuma’ya eksiyi göreceksin
Bugun aksama menulerde neler var bakalım

Ben kendime kabak yaparım belki
Eve de bakayim daha dusunmedim :)))
Tavuk çorbası ve kabak yapmayı düşünüyorum ben de kendime. Eşim gelmeden yapıp yemem lazım çünkü ona makarna yapacağım, benim için tehlike çanları çalabilir
Allah rahmet eylesin, senin için de şok olmuş ama mukadderat..
Selamunaleykum girebilirmiyim
Buyur bacım ne demek:) Aleyküm selam
Hoşgeldin Gülcaaan, burda beraber vercez kiloları inşaallah. Ben geleli de 1 aya yaklaşıyor, gayet memnun kaldım:) evliyim, çocuğum yok, Mutluyken kutlamak için, mutsuzken unutmak için, normal gündelik yaşarken de çok sevdiğim için yedim yedim kilo aldım:) iş arama sürecinde bir mühendisim, İngilteredeyim.
Menüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği

Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem

Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

Su:3 lt olur
Afiyet olsun balım, özellikle akşam çok güzel

Naber güzeller?
Bugün hem bişey yapmadım hem çok şey yaptım gibi oldu, hemencik geçiverdi..
Alışverişe gittim eksik öte beri alıp eve bıraktım, sonra tekrar çıkıp aksi yöne gidip başka eksikleri giderdim.
Akabinde eve gelip çılgınlarca ütü yaptım. Şimdi acil kendime bişeyler hazırlayıp yemem gerek, erken kapatmak istiyorum. Bir de bozuk bulaşık makinesinin içinde mahsur kalan bulaşıkları yıkamaya devam etmem gerek:,(
Yarın bir arkadaşımla buluşcaz Londra’da ve her buluşmamızda meyve çayı-kek ritüelimiz var. Açıkcası diyet yaptığımı söylemek istemiyorum birine söyleyince baskı hissediyorum. Zaten planların söylenmesinin gerçekleşme yüzdesini düşürdüğü kanıtlanmış bilginiz olsun velhasıl yarını kazasız atlatmam lazım, ne yapsam ben..

Diyetisyendeyim. Kahvaltı için çok direndim. Mutlaka deneyin dedi. Denemeye başladığımdan beri akşam tatlı krizlerimi daha rahat kontrol altına alabiliyorum, bende şaşkınım. :)

Kıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))

Cok değil cnm cumaya halledrrsin
İnş canım
Yemekler sürekli sebze türü yapıyorum abla eşim de geç geldiği için geç de yiyoruz bi de o var
Her gün çıkıyorum abla kızı arabaya atıyorum onunla park diye çıkıyoruz yürüyüp geliyorum ama tabi istediğim gibi hızlı yürüyemediğim için yürüyüş sayıp buraya yazmıyorum
Aynen canım çok yemenin süte faydası yok dediğin gibi yapayım canım bir de öyle deneyeyim pek yaptıracağını sanmıyorum da

istanbula gidersem adres isterim senden :)))
Ne demek ablam gel misafirim ol ben görüreyim seni,başım üstüne ekim2009
Menum
12.10
1 yumurta tavada
yarım domates
yarım salatalık
1kasik kekik
1dl kaşar peynir
1dl beyaz peynir
bolca tere maydanoz

13.40
1ayva

18.15
1porsiyon döner
1şis yağsız kebab
Salata
Su.2lt
Spor
Yok
Gayet iyi duruyor
Haklısın ..bizde böle bir yol izlemeye karar verdik açıkcası..inş haklarında hayırlısı neyse o olur.
Süperrr süperrr harikaaa wonderfulllll the besttttt ..daha ne diyeyim)))
Cok haklısın,hollanda
Cumaya kadar halledeceksin dimi :)
İnş ablam inş inş
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayırla olsun canımmmm
Rabbim rahmet eylesin..inş iyi bi uzmanla karsılasırsın canım tekrar
Atlatırsın sen sana güvenimiz tammmmm sende meyve cayı iç bol bol bitki cayı iç.sürekli aktif ol ama bişey yeme iç)))
Diyetisyendeyim. Kahvaltı için çok direndim. Mutlaka deneyin dedi. Denemeye başladığımdan beri akşam tatlı krizlerimi daha rahat kontrol altına alabiliyorum, bende şaşkınım. :)
Sasırdım ve merak ettim doğrusu

İnanamıyorummmm çokkk sevindimmmm tebrik ederim..istiyormuydunz yada kac yıllık evliydin canım..gözünaydın..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşcanımmmmmmm

Allah tan bulunmus insan kotu hissediyor biseyi kaybolunca ama kp kv olayi cok komik birakmamislae arkasını bulana kadar
Kilo bildirimi şuan bu saatte cumaya göre sabitim 6 km de yürüyüş yapıp geldim
eksi getirsin insAllah cnm
afiyet olsun canım
saol cnm
Daha ne yapacan kiz vaka benimdr ütü isi var gözümde büyüdükçe büyüyor
İnşALLAH kazasiz atlatırsın ne bilim canim istemiyor fakan mi desen acaba

Çok sevndm cnm hakkinda hayrlısı olsun saglikla kucagina al insAllah gözlerim doldu bende ikinci kez o heyecanı yaşamayı isteynlerdenim ama su an onceligim kilolarim cunki sebepsiz bi şekilde olmuyor korunmuyordun snrm istiyor muydunz

İnanamıyorummmm çokkk sevindimmmm tebrik ederim..istiyormuydunz yada kac yıllık evliydin canım..gözünaydın..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşcanımmmmmmm
çoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)

yihuuuu bir gebemiz daha oldu bu sene 6. Mi oldu :) bizim takımda

Ayyy ben ne diyeyim bilemeidm tsk ederim saol cnm

Tebrikler Canancığım, ne güzel haber böyle. İnşallah sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…