- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.981
Hoşgeldin canım bende ebru ögretmenim çok fazla emziren anne var takımda bende onlardan biriyimAdı:Gülcan
Yaşı: 28
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk/yaşları:2 çocuğum var oglum 3 yaşında kizim 15 aylik
Emziriyormusun:Evet emziriyorum
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.56 cm
Kilo: 87.9
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet ama devam edememistim
Kilo alma nedeniniz : Çok yemek :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Herkese merhaba esasen kendimi bildim bileli hafif balık etliyimAma is evlendikten sonra koptu tam 38 kilo aldim 8 yılda neticede en son 98 i gorunce tartida bu is boyle gitmez dedim ve diyette karar verdim 2 aydır diyetteyim 10 kilo verdim çarşamba tartı gunlerim en son geçen çarşamba 87.9 idim ilk hedefim 85 cok az kaldi :) motive olmak icin buraya katildim. Yarismaci arkadaşlara başarılar dilerim
yarına yansır eksin canım, dikkat edince istediğin gün olmasa bile ertesi gün oluyortartıldım cumaya göre artı 300um 2 gündür çok dikkat ettim ama niye artı oldumki
Ehm.. bu sadece yeme değildir ya, o kadar da yemedin çünkü. Bi şişliğin var sanırım. Cuma’ya toplarlanır..Cuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Tebrikler gülbeCuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
Cuma’ya toparlasın canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 65.2
Bugün 66.0
+700
65 ile 66 dan kurtulamadım
Tebrik ederiiiim. Naçizane bir şey belirtmek istiyorum. Yani diyetiysenden daha iyi bilemem ama senin kahvaltılar bana çok şeker ağırlıklı geliyor. miktar çok olmasa dahi proteinsiz olunca hemen açıkırmışsın gibi hissediyorum. Nasıl gidiyor zorlanıyor musun o konuda?Ara kilo bildirimi
cuma:71.2
pazartesi:70.6
aradaki fark: 0.6
yüzde: 0.84
her iki kilo tartımını da sabah lavabodan sonra ve kıyafetsiz yaptım. :)
bu sabah tahinli elma ve tarçınlı süt ile kahvaltıyı bitirdim. doyamadım ve kendimi suya verdim an itibariyle.benden şimdilik haberler bu kadar.
hepinizin çok güzel, çok verimli ve eksili bir haftası olsun.
Wuhuuuu tebrikler :)Cuma: 87.3
Pazartesi: 85.6
Fark: -1.7
Kizlar gec oldu bildirimim k.b sağlık ocağına gittim sabah kan verdim insulin direncim icin gecen verememistim bugun niyetlenmedim o yuzden yarin insAllah niyetli olucam
Bu hafta ilk hedefime ulaşırım insAllah
Olsun sabit de iyidir, eksiye hazırlık:)Kızlar Günaydınlar,
Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)
sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
Cumaya geçer bebeğim, menülerin iyiydiGunaydinnn
Kilo bildirimi
Cuma: 81.4
Pzrt: 82.1
Fark: +700
Regli olamadım onun siskinligidir muhtemelen kendimi baya sis hissediyorum
Ayy amin canım teşekkür ederim3 günde çok güzel bir sonuç. Haftanın geri kalanıda böyle devam etsin inşallah :)
Revani el sallamış ama olsun, bu Pazartesi’nin bir de cuması var :)Cuma 82.0
Bugün 82.7
Fark +700
Rekor bende
Tebrik ederim, gene de önce sağlık tabi..Cuma 89.2
Bugun 88.4 800 gram vermisim ama saglikli beslenemedim daha yavas olsun ama daha saglikli olsun
Cuma’ya odaklanalımGünaydınnnnn
Cuma kilo bildirimi 74.90
Pazartesi 75.30
Fark:+400
Vucudum şişş içinde regl olmadım henüz
Bence de aplam, inşaallah tutturucamHerkes yazmis zaten cnm
Esinin nereye gittigini ne yaptigini biliyosan arada saate takilma
Bizede bi yere giderken 2 saat sonra gel falan deseler bizde sinir oluruz :))
Ablan konusunda erkekler yeni duzene daha zor adapte oluyolar enistenin korkmasida normal simdi tr sartlarida ortada
Bence sen ve annengil ablani olumlu destek olmaya calisin
Yakin olup huzursuz olacagina uzakta olup mutlu olsun
Insan nerde doyacaksa oraya gider
nohutlu pilav fazla olmus ama erken kapatmisin
bende bitteri yiyemiyorum
umarim listede oldugunu unutmayip sozunde durursun cnm
sabah ekmek olmadigi icin arada patates olabilir
Guzel cnm
lahmacunun yaninda cig kofte fazla olmus cnm
Lutfen dikkat et
gayet guzel cnm
Baligin yaninda süt icmenin bi anlami varmi
neyseki pastanin arkasi gelmemis cnm :)))
aksam kanati daha fazla yiyebilirsin cnm tabi derisiz
2 si biraradayi soylemisler :)))
gayet guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
aksam biraz fazla geldi bana
İpe alismanada sevindim cnm
kaslarin guclenip esneklik kazanmasiyla alakali
Sende karsilihini görmüşsün ne guzel
dunku mercimeğe ragmen harikasin cnm
kotu degil ama dışarı yemegi iste :))
sende spora basla cnm basngicta bi yarim saat ayir kendine
Kilo azaldikca spor sart
cumartesi olmamis dun telafi menusu olmus cnm
niye dersen :))
Cumartesi nohut vardi
Dunde zaten disarda yemisin
Once sakin ol kuzum
Sen normal duzende devam edip panik olma
Sifir tuz bol su yapmaya calis odem cayinida ihmal etme
1 tb eriste 1 dil kek bu kadar arti getirmez
gec yemek cok farkettiriyor cnm
haftaya arti olmadan baslamak cok guzel cnm
bu hic bisey degil arti sayilmaz :))) haftasonudan boyle cikman cok guzel cnm
demekki dün iyi gecmemis :))
2 gun icin cok guzel tatlim
vavvvvvvv bu neeeeeeee
Harikaaaaaaaaaaaa
Kuzum aman simarma sakin kaybetme bu guzel eksiyi
demekki dun aksam oyle olmasaydi eksi gelecekti :))
cok guzel cnm bu hafta hedefini tutturursun bence
suya tuza dikkat et cnm
Bunun odem oldugu belli
Yoksa artilik bi menun yoktu
Hihihi haklısın, küçük hesapların peşine düşmeyeyim:)olabilir canım odemdir hem gebelikte ödem için extra birşeye bile gerek yok iniş çıkışlar normal aşırı olmadığı sürece
amin canım inşallah hayırlısı ise
oo eksilerle pazartesi
benim hiç yoktu doğum ve emzirmeye kadar hatta ben kışın çalışırken fazla fazla tutardım bizim zamanımızda kısaydı annem babaannem sana hak değil desede ta çok küçükken tuttum hep ama bu 60 gün bildiğin kaldi
yine iyi cumaya eksi gelir bence
menüleri hatırlayamadım canım hafta sonu çok mu kaçtı
menüler güzeldi farktta güzel
ooo süper cuma az verme sebebin belki de ödemdi canım birden inmiş
dün akşam ki menü etkiledi bence yoksa eksi gelirdi diye düşünüyorum bu cuma iyi bir eksi gelmeli artini telafi edersin artık birinci mi olursun bilmemhedefte sınır yok
deli gönlüne slm şöyle 100 g in hesabını yapmasın :)
muhtemelen yoksa menüler güzeldi
Canım ksuura bakma ama daha adapte olamadığını düşünüyorum ki tartı da benimle aynı fikirde yeni başladın ilk başta daha iyi gitmesi gerek ama kacamaklarin hemen yansımış tartiya
Senin menülerin çok güzel, Cuma’ya eksiyi göreceksinSelam kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:97.3
Bugün :97.7
+500 malesef sanırım vücudum kendini tam toparlayamadı. Cumaya ekside olacam inat ettim
Tavuk çorbası ve kabak yapmayı düşünüyorum ben de kendime. Eşim gelmeden yapıp yemem lazım çünkü ona makarna yapacağım, benim için tehlike çanları çalabilirBugun aksama menulerde neler var bakalım
Ben kendime kabak yaparım belki
Eve de bakayim daha dusunmedim :)))
Allah rahmet eylesin, senin için de şok olmuş ama mukadderat..Ay kizlar suanda bi haber aldim şok oldum ya. Ben ilk başta bi kadin doktoruna gitmistm ondan cok memnundum sonra o istifa edip gitmisti sonra dedim hastane yakin degisdirmiyim ayni hastaneden bi Adam doktora gidiyordum oda biraz yasli gibiydi 60 civarinda hatta nisanin 4 unde tekrardab randevum vardi kendisinde şimdi aradılar Adam vefat etmiş ay cok uzuldm bi garip hissettim kendimin Doktor şansızlıgına zaten bisey diyemiyorm
Buyur bacım ne demek:) Aleyküm selamSelamunaleykum girebilirmiyim
Hoşgeldin Gülcaaan, burda beraber vercez kiloları inşaallah. Ben geleli de 1 aya yaklaşıyor, gayet memnun kaldım:) evliyim, çocuğum yok, Mutluyken kutlamak için, mutsuzken unutmak için, normal gündelik yaşarken de çok sevdiğim için yedim yedim kilo aldım:) iş arama sürecinde bir mühendisim, İngilteredeyim.Adı:Gülcan
Yaşı: 28
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk/yaşları:2 çocuğum var oglum 3 yaşında kizim 15 aylik
Emziriyormusun:Evet emziriyorum
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.56 cm
Kilo: 87.9
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet ama devam edememistim
Kilo alma nedeniniz : Çok yemek :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Herkese merhaba esasen kendimi bildim bileli hafif balık etliyimAma is evlendikten sonra koptu tam 38 kilo aldim 8 yılda neticede en son 98 i gorunce tartida bu is boyle gitmez dedim ve diyette karar verdim 2 aydır diyetteyim 10 kilo verdim çarşamba tartı gunlerim en son geçen çarşamba 87.9 idim ilk hedefim 85 cok az kaldi :) motive olmak icin buraya katildim. Yarismaci arkadaşlara başarılar dilerim
Afiyet olsun balım, özellikle akşam çok güzelMenüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği
Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem
Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Su:3 lt olur
Tebrik ederiiiim. Naçizane bir şey belirtmek istiyorum. Yani diyetiysenden daha iyi bilemem ama senin kahvaltılar bana çok şeker ağırlıklı geliyor. miktar çok olmasa dahi proteinsiz olunca hemen açıkırmışsın gibi hissediyorum. Nasıl gidiyor zorlanıyor musun o konuda?
İnş canımCok değil cnm cumaya halledrrsin
Yemekler sürekli sebze türü yapıyorum abla eşim de geç geldiği için geç de yiyoruz bi de o varonlari yapiyorsa iyi bari :)))
guzelim illa basini beklemek zorunda degilsinki
Cocuk durmuyor cok sikiliyor ben biraz disari cikarayim de çık
Yemegide daha cok et turu sebze falan yap sende yersin onlardan
Bisey dersede doydugum kadar yiyorum de
Tmm buyuk ama insanin midesinede karisilmazki
cok degil ama tabi artilarin ustune arti gelmeside iyi degil
Aynen canım çok yemenin süte faydası yok dediğin gibi yapayım canım bir de öyle deneyeyim pek yaptıracağını sanmıyorum daAhahaha sorma, gercekten vasfiye teyzenin dedigi kadar cektim galibasaka bi yana, bugunumuze bin sukur Allah bugunlerimizi aratmasin. Yaa aslinda boyle heyecanla basvurdum, boyle guzel donusler olur insallah diyerek :) bakalim rabbim hayirlisi neyse bir an evvel nasip etsin insallah
Canim sanirim esinin babaannesi sizdeydi, aklimda oyle kalmis. Sen onlara sey de, nene ben sofrayi bekleyemiyorum, bebege sut olsun diye mutfaga gittikce birseyler yiyorum ama siz gormuyorsunuz. Ben az az gunde 10 ogun yiyorum falan de. Evet seni yalana tesvik ediyorum boyle ama arada mutfakta bir lokma bir sey yersen onlar gormeden, yalan sayilmaz :)
Ayrica cok yemek bebege sut yapmiyor bunu sen de biliyorsun, hic onlarin dedigiyle kendini buna ikna etme. Zaten bebege yarasa sen kilo almazdin boyle dusun
Ne demek ablam gel misafirim ol ben görüreyim seni,başım üstüneistanbula gidersem adres isterim senden :)))
Gayet iyi duruyorMenum
12.10
1 yumurta tavada
yarım domates
yarım salatalık
1kasik kekik
1dl kaşar peynir
1dl beyaz peynir
bolca tere maydanoz
13.40
1ayva
18.15
1porsiyon döner
1şis yağsız kebab
Salata
Su.2lt
Spor
Yok
Haklısın ..bizde böle bir yol izlemeye karar verdik açıkcası..inş haklarında hayırlısı neyse o olur.canim nereye gittiğini biliyosan çok sınırlama koyma bence çünkü arada böyle arkadaşlarıyla zaman geçirmesi eşinde iyi gelir surekli rutin hayat olursa biyerde patlama noktası olur
aynen bide 30 gun 2 ogun sonraki seviye sabah kahvalti yok hurma var
ben bunu çok kez yaşadım çok zor oluyor sürekli düzen değişmesi çocukların okula alışmaları bunlar hepsi bir süreç ve insan yıpranıyor ablamı çok iyi anlıyorum ama eniştende buraya gelip yapamamaktan korkuyor oda cok haklı biz esimle 13 yil yurt disinda kaldik hep dinmek istedik ama cesaret eşememiştik enson geçen yıl hep birlikte çıkış geldik eğer çıkış gelmezsek buraya ayak uyduramayacagimizi ve en ufak sorunda geri dineriz korkusuyla öyle karar aldik ama gel gorki evdeki hesap çarşıya uymuyor eşim geldiğine çok pişman isleri istediği gibi gitmiyo ve tekrar dönmeyi bile düşünüyor ama ben istemiyorum çocuklarda istemiyor ama tek pismanligimiz keşke sigortamızı n primini ödeseydik dedik
çok zor bi durum inşallah doğru karar alırlar Allah yardımcıları olsun
guzel canim
patates gözüme takildi
guzel canım afiyt olsun
cok guzel olmuş
cok iyi canim bende sporu sallıyorum yine bu aralar
Süperrr süperrr harikaaa wonderfulllll the besttttt ..daha ne diyeyimCuma: 87.3
Pazartesi: 85.6
Fark: -1.7
Kizlar gec oldu bildirimim k.b sağlık ocağına gittim sabah kan verdim insulin direncim icin gecen verememistim bugun niyetlenmedim o yuzden yarin insAllah niyetli olucam
Bu hafta ilk hedefime ulaşırım insAllah
Cok haklısın,hollandaCanım dün sana yazmak istedim ama şu an yazabiliyorum. Gurbet-anavatan ikilemi bir tarafa eniştenin sözünde durmaması evliliği yıpratacak bir şey gibi göründü bana ama onu da anlıyorum. Düşündü taşındı, kafasında olurunu bulamadı demekki, ekonomik ve sosyal olarak avantajlı hissetmemiştir. Olan olmuş artık şimdi yapılması gereken şey eğer başka problemleri yoksa, bu anlaşmazlık dışında mutlu giden bir evlilikleri varsa aile birliğinin yeniden sağlanması.
Bazı meseleleri ne kadar büyütürsen o kadar büyüyor, o yüzden ailenizin genel olarak ‘Allah can sağlığı versin, nerde mutluysanız orda olun’ demesi uygun düşer böyle bir durumda. Çok matem havası oluşturulursa ablan gidince/giderse iyice depresif hisseder ki anne depresyonda olunca çocukları da depresyona giriyor otomatik.
Ülke değişikliği, şehir değişikliği zor tabi, kolay demiyorum. Ben de 1 sene önce yurt dışına taşındım, tam düzenimi oturmuşken de 2 ay önce şehir değiştirdim. Genel olarak mutlu olsam da az önce İngiliz kanalında THY reklamı çıkınca burnumun direği sızladı:) ama bu özleme odaklanırsa insan hiç mutlu olamaz, fırsatları göremez. Bir sürü konar göçer yaşayan aileler var, konsolosluk personelinin bir kısmı, askerler, bazı gazeteciler vs. hayatı bu şekilde yaşıyorlar. İnsan gurbet acısı olarak değil de yaşam yolculuğunda yeni bir macera olarak bakarsa her şeyden keyif alıyor.
Bu arada gurbet var gurbet var kelebeğim, bahsettiğin yer neresi? Hani bir Kanada ve Almanya aynı derecede değil benim için:)
İnş ablam inş inşCumaya kadar halledeceksin dimi :)
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayırla olsun canımmmmKızlar Selam,
Sabah yine iş ilanlarına boğuldum, ona da başvurim buna da başvurim diye seçtim ilanları gün bitmeden hepsine başvurucam inşallah :) sonra sporumu yaptım ama hala acım simdi kosarak mutfaga gidicem. :)
Geçen hafta görüştüğüm yerden olumsuz dönmüşler, seçtikleri kişi çünkü Flemenkçe konuşuyormuş :) Ama üzülmedim bu sefer. O da bir deneyim oldu. Allah beni adım adım nasibime hazırlıyor biliyorum :)
Şimdi karnımı doyurmaya çok açımmmm sonra gelirim yine ara ara
Rabbim rahmet eylesin..inş iyi bi uzmanla karsılasırsın canım tekrarAy kizlar suanda bi haber aldim şok oldum ya. Ben ilk başta bi kadin doktoruna gitmistm ondan cok memnundum sonra o istifa edip gitmisti sonra dedim hastane yakin degisdirmiyim ayni hastaneden bi Adam doktora gidiyordum oda biraz yasli gibiydi 60 civarinda hatta nisanin 4 unde tekrardab randevum vardi kendisinde şimdi aradılar Adam vefat etmiş ay cok uzuldm bi garip hissettim kendimin Doktor şansızlıgına zaten bisey diyemiyorm
Atlatırsın sen sana güvenimiz tammmmmNaber güzeller?
Bugün hem bişey yapmadım hem çok şey yaptım gibi oldu, hemencik geçiverdi..
Alışverişe gittim eksik öte beri alıp eve bıraktım, sonra tekrar çıkıp aksi yöne gidip başka eksikleri giderdim.
Akabinde eve gelip çılgınlarca ütü yaptım. Şimdi acil kendime bişeyler hazırlayıp yemem gerek, erken kapatmak istiyorum. Bir de bozuk bulaşık makinesinin içinde mahsur kalan bulaşıkları yıkamaya devam etmem gerek:,(
Yarın bir arkadaşımla buluşcaz Londra’da ve her buluşmamızda meyve çayı-kek ritüelimiz var. Açıkcası diyet yaptığımı söylemek istemiyorum birine söyleyince baskı hissediyorum. Zaten planların söylenmesinin gerçekleşme yüzdesini düşürdüğü kanıtlanmış bilginiz olsunvelhasıl yarını kazasız atlatmam lazım, ne yapsam ben..
Sasırdım ve merak ettim doğrusuDiyetisyendeyim. Kahvaltı için çok direndim. Mutlaka deneyin dedi. Denemeye başladığımdan beri akşam tatlı krizlerimi daha rahat kontrol altına alabiliyorum, bende şaşkınım. :)
İnanamıyorummmm çokkk sevindimmmm tebrik ederim..istiyormuydunz yada kac yıllık evliydin canım..gözünaydın..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşcanımmmmmmmKıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))
Yarım saat cüzdan arayip bulamayıp anneni arayip sorduğun sonra kaybettiğine inandığın noktada cüzdanı buluyorsan eğer annesin demektirbir taraftan da sonra verirsin yabancı değilsin diyen market elemanı da cabası yahu sadece para yok ki içinde kartlarda var diyemedim , daha önce de vukaatim var il merkezde unutmuştum sonra kutukten bulmuşlar koyu kp yi aramışlar o kadar azimli kişiler ki kpnin tel kapalı 18 kere denenmiş sonra kvnin teli bulup aramışlar benim haberim bile yok markette cüzdan biraktigimdan
eksi getirsin insAllah cnmKilo bildirimi şuan bu saatte cumaya göre sabitim 6 km de yürüyüş yapıp geldim
afiyet olsun canımSabah 9-9.30 tahinli 1 elma,tarçınlı süt
Öğle 12.30-13.00 mercimek çorbası,ıspanak yemeği, yoğurt
Akşam büyük 1 kase tavuklu salata( tavuk göğüs 120 gr.)
Su 1,7 litre ( daha devam edeceğim tabi :)
saol cnmyarına yansır eksin canım, dikkat edince istediğin gün olmasa bile ertesi gün oluyor
Ehm.. bu sadece yeme değildir ya, o kadar da yemedin çünkü. Bi şişliğin var sanırım. Cuma’ya toplarlanır..
Tebrikler gülbe
Cuma’ya toparlasın canım
Tebrik ederiiiim. Naçizane bir şey belirtmek istiyorum. Yani diyetiysenden daha iyi bilemem ama senin kahvaltılar bana çok şeker ağırlıklı geliyor. miktar çok olmasa dahi proteinsiz olunca hemen açıkırmışsın gibi hissediyorum. Nasıl gidiyor zorlanıyor musun o konuda?
Wuhuuuu tebrikler :)
Olsun sabit de iyidir, eksiye hazırlık:)
Cumaya geçer bebeğim, menülerin iyiydi
Ayy amin canım teşekkür ederim
Revani el sallamış ama olsun, bu Pazartesi’nin bir de cuması var :)
Tebrik ederim, gene de önce sağlık tabi..
Cuma’ya odaklanalım
Bence de aplam, inşaallah tutturucam
Hihihi haklısın, küçük hesapların peşine düşmeyeyim:)
Senin menülerin çok güzel, Cuma’ya eksiyi göreceksin
Tavuk çorbası ve kabak yapmayı düşünüyorum ben de kendime. Eşim gelmeden yapıp yemem lazım çünkü ona makarna yapacağım, benim için tehlike çanları çalabilir
Allah rahmet eylesin, senin için de şok olmuş ama mukadderat..
Buyur bacım ne demek:) Aleyküm selam
Hoşgeldin Gülcaaan, burda beraber vercez kiloları inşaallah. Ben geleli de 1 aya yaklaşıyor, gayet memnun kaldım:) evliyim, çocuğum yok, Mutluyken kutlamak için, mutsuzken unutmak için, normal gündelik yaşarken de çok sevdiğim için yedim yedim kilo aldım:) iş arama sürecinde bir mühendisim, İngilteredeyim.
Afiyet olsun balım, özellikle akşam çok güzel
Daha ne yapacan kiz vaka benimdr ütü isi var gözümde büyüdükçe büyüyorNaber güzeller?
Bugün hem bişey yapmadım hem çok şey yaptım gibi oldu, hemencik geçiverdi..
Alışverişe gittim eksik öte beri alıp eve bıraktım, sonra tekrar çıkıp aksi yöne gidip başka eksikleri giderdim.
Akabinde eve gelip çılgınlarca ütü yaptım. Şimdi acil kendime bişeyler hazırlayıp yemem gerek, erken kapatmak istiyorum. Bir de bozuk bulaşık makinesinin içinde mahsur kalan bulaşıkları yıkamaya devam etmem gerek:,(
Yarın bir arkadaşımla buluşcaz Londra’da ve her buluşmamızda meyve çayı-kek ritüelimiz var. Açıkcası diyet yaptığımı söylemek istemiyorum birine söyleyince baskı hissediyorum. Zaten planların söylenmesinin gerçekleşme yüzdesini düşürdüğü kanıtlanmış bilginiz olsunvelhasıl yarını kazasız atlatmam lazım, ne yapsam ben..
Çok sevndm cnm hakkinda hayrlısı olsun saglikla kucagina al insAllah gözlerim doldu bende ikinci kez o heyecanı yaşamayı isteynlerdenim ama su an onceligim kilolarim cunki sebepsiz bi şekilde olmuyor korunmuyordun snrm istiyor muydunzKıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))
çoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)İnanamıyorummmm çokkk sevindimmmm tebrik ederim..istiyormuydunz yada kac yıllık evliydin canım..gözünaydın..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşcanımmmmmmm
yihuuuu bir gebemiz daha oldu bu sene 6. Mi oldu :) bizim takımdaKıymetli Yoldaşlarım,
Sağlıcakla al kucağına tam vaktiçoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)
Ayyy ben ne diyeyim bilemeidm tsk ederim saol cnmNe demek ablam gel misafirim ol ben görüreyim seni,başım üstüneekim2009
Gayet iyi duruyor
Haklısın ..bizde böle bir yol izlemeye karar verdik açıkcası..inş haklarında hayırlısı neyse o olur.
Süperrr süperrr harikaaa wonderfulllll the besttttt ..daha ne diyeyim)))
Cok haklısın,hollanda
İnş ablam inş inş
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayırla olsun canımmmm
Rabbim rahmet eylesin..inş iyi bi uzmanla karsılasırsın canım tekrar
Atlatırsın sen sana güvenimiz tammmmmsende meyve cayı iç bol bol bitki cayı iç.sürekli aktif ol ama bişey yeme iç )))
Sasırdım ve merak ettim doğrusu
Tebrikler Canancığım, ne güzel haber böyle. İnşallah sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun....Kıymetli Yoldaşlarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?