- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.961
hosgeldin gulcancimAdı:Gülcan
Yaşı: 28
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk/yaşları:2 çocuğum var oglum 3 yaşında kizim 15 aylik
Emziriyormusun:Evet emziriyorum
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyomusun: Hayir
Boy: 1.56 cm
Kilo: 87.9
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet ama devam edememistim
Kilo alma nedeniniz : Çok yemek :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Herkese merhaba esasen kendimi bildim bileli hafif balık etliyimAma is evlendikten sonra koptu tam 38 kilo aldim 8 yılda neticede en son 98 i gorunce tartida bu is boyle gitmez dedim ve diyette karar verdim 2 aydır diyetteyim 10 kilo verdim çarşamba tartı gunlerim en son geçen çarşamba 87.9 idim ilk hedefim 85 cok az kaldi :) motive olmak icin buraya katildim. Yarismaci arkadaşlara başarılar dilerim
Guzelim zaten haftasonlari az girilmesine bisey demiyoruz ama takimdan kopmamak icin duzenli paylasim şart oluyormerhaba sevgili kaptaniçe,
iletişiminize bayıldım, böyle güzel bir iletişimde olmayı çok istiyorum. Ama cumartesi pazar girip aktif olma imkanım yok gibi. 2 çocukla hafta sonu bilgisayar açmam mümkün olmuyor. Telefondan bağlanma yollarını bilsem belki daha aktif olabilirim.
Aynı şekilde hafta içi de 1 gün genelde nefes bile alamadan çok yoğun geçiyor.
Onun dışında hem zayıflamayı hem böyle bir iletişime dahil olmayı isterim.
Listeden çıkartırsanız saygı duyarım. Tabi ki kurallar belli, düzeni korumak zorundasınız...
Bu sebeple isterseniz siz beni çıkarın, ben de telefon uygulamalarını karıştırayım. Gözüm keserse, bu defa aktif olabileceğime kendim ikna olursam sizi tekrar rahatsız edeyim...
Sevgiler...
hosgeldin gulcancim
Baya guzel yol almisin insallah burda daha guzel disipline olarak dahada guzel vereceksin
Tabiki katilimin duzelli olur kurallara uyarsan :)))
Guzelim zaten haftasonlari az girilmesine bisey demiyoruz ama takimdan kopmamak icin duzenli paylasim şart oluyor
Ekstra mazeret bildirenede müsamaha gosteriyoruz
Herkesin farkli yogunluklari, coluk çocuğu var
Bi sekilde hepimiz birbirimize destek olmak icin fedakarlik yapiyoruz
Cogunluk zaten telden giriyor hem daha pratik oluyor
Playstordan operayi indirip goggle ordan gir reklamlarida kapat, rahat girersin
Duzenli gelen azimli uyelere herzaman kapimiz acik
Ama gelmeyenide zorla getiremeyiz :)))
Kime ne zaman ne olacagi belli olmuyor iste cnm
Sanki yarin olmicekmis gibi yasayip duruyoruz
Allah rahmet eylesin ne denirki
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 1 oğlum var. Hep beraber inceleceğiz . Takimla daha bir motive oluyor insanAdı:Gülcan
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Herkese merhaba esasen kendimi bildim bileli hafif balık etliyimAma is evlendikten sonra koptu tam 38 kilo aldim 8 yılda neticede en son 98 i gorunce tartida bu is boyle gitmez dedim ve diyette karar verdim 2 aydır diyetteyim 10 kilo verdim çarşamba tartı gunlerim en son geçen çarşamba 87.9 idim ilk hedefim 85 cok az kaldi :) motive olmak icin buraya katildim. Yarismaci arkadaşlara başarılar dilerim
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 1 oğlum var. Hep beraber inceleceğiz . Takimla daha bir motive oluyor insan
Abla yeni yazdım yukarıda ne yiyeyim bilemedim hemen hazırlamam lazım 1 saat içinde yiyeşmBugun aksama menulerde neler var bakalım
Ben kendime kabak yaparım belki
Eve de bakayim daha dusunmedim :)))
Adı:Gülcan
Kızlar az yeşil mercimekli ton balıklı salata mı yiyeyim yoksa taze fasülye yoğurt salata mı bilemedim
Eğer yemediysen fasulye derim. Ton balığı asla yiyemem deKızlar az yeşil mercimekli ton balıklı salata mı yiyeyim yoksa taze fasülye yoğurt salata mı bilemedim
Çok güzel canim afiyet olsunbugun ki menum .
Saat 9da sucuklu yumurta biraz peynir zeytin ve salatalık
öğlen saat 13.00 bir fincan şekersiz türk kahvesi 4 adet küçük kuru kayısı
akşam saat 17.00 kuru fasulye 5 kaşık pirinç pilavı tursu
ayrıca 15 dk leslie 15 dk youtube da fitcifitolur adlı sayfada 90 günde devribody diye bir video var onu yaptım ve 5 dk ıp atladım .
bugün benim için bitti akşam yedi sekiz gibi şekersiz çay içerim .
Evet canım cuma günü tartı günü. Pazartesi günleri de takım içi tartı günümüz. Beslenme tarzın güzel bence bana hitap ediyor. Ben de genelde 2 ana öğün yapıyorum.sanırım kilo bildirimlerini cuma günü yapıyormuşuz bu sabah ki güncel kilom 87.5 idi . burda dursun :)
günde iki ana bir ara öğün yapıyorum bu sekilde . nerdeyse hiç ekmek yemiyorum . paketli gıda yok şekerde sadece cuma günü sohbetlerde ikram tabagında varsa tadımlık yiyorum :) bu şekilde 10 kilo gitti kaldı 20 :)
hg canım bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var bende senin gibi tartı da 99 u gördükten sonra dedim bu gidişe bi dur demem lazım benim kilo vermem biraz uzun oldu yaklaşık bir senedir çabalıyorum bugün itibariyle güncel kilom 85.6 benim de ilk hedefim 85ti az kaldı burda hep beraber insAllah destek olarak ideal kilomuza ulasicazAdı:Gülcan
Bence yeşil mercimekli olanı ye canım tartıya yakın şişkinlik yapar belkiKızlar az yeşil mercimekli ton balıklı salata mı yiyeyim yoksa taze fasülye yoğurt salata mı bilemedim
afiyet olsun canımbugun ki menum .
ayrıca 15 dk leslie 15 dk youtube da fitcifitolur adlı sayfada 90 günde devribody diye bir video var onu yaptım ve 5 dk ıp atladım .
insAllah gidecek o 20 kiloda canım çok güzel vermişsin masAllahsanırım kilo bildirimlerini cuma günü yapıyormuşuz bu sabah ki güncel kilom 87.5 idi . burda dursun :)
günde iki ana bir ara öğün yapıyorum bu sekilde . nerdeyse hiç ekmek yemiyorum . paketli gıda yok şekerde sadece cuma günü sohbetlerde ikram tabagında varsa tadımlık yiyorum :) bu şekilde 10 kilo gitti kaldı 20 :)
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği
Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem
Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Su:3 lt olur
Bence taze fasulye :))Kızlar az yeşil mercimekli ton balıklı salata mı yiyeyim yoksa taze fasülye yoğurt salata mı bilemedim
Maşallah canim darısı bize insallah . :) Hemen hemen hergun spor yapıyorum hesaplayıp yazarim insallahHosgeldin canim insallah bu azimle gidicek kilolar. Bende pinar 25 yasindaym bu takimda zayifladim yaklasik 1 senedir koruma yaptm suand hamisimbu arada menunde spor olursa ilk sayfadan puanini hesaplayp beni etiketlersen spor listesine eklerm seni her hafta sporda ilk 3 u seciyoruz hem motive oluyor hemde spora teşvik
Bence ikiside gayet saglikli olur o yuzden canin hangisini daha cok istiyorsa onu ye :)
hg canım bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var bende senin gibi tartı da 99 u gördükten sonra dedim bu gidişe bi dur demem lazım benim kilo vermem biraz uzun oldu yaklaşık bir senedir çabalıyorum bugün itibariyle güncel kilom 85.6 benim de ilk hedefim 85ti az kaldı burda hep beraber insAllah destek olarak ideal kilomuza ulasicaz
Bence yeşil mercimekli olanı ye canım tartıya yakın şişkinlik yapar belki
afiyet olsun canım
insAllah gidecek o 20 kiloda canım çok güzel vermişsin masAllah
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canım öncelikle sporlarin ilk sayfada puanları var onu dk ile çarpıpbugun ki menum .
afiyet olsun canım güzel olmuş günü erken kapatmissinMenüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği
Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem
Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
eminim olursun cnm
Regli bittimi senin
karbona dikkat edersen gider cnm
Ben sabah unutup direk su kahve falan ictim sonra tartilmadim
Ama artiyimdir muhtemelen
aman simdi hic sirasi degil zaten
Bugun aksama menulerde neler var bakalım
Ben kendime kabak yaparım belki
Eve de bakayim daha dusunmedim :)))
Selamunaleykum girebilirmiyim
Menüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği
Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem
Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?