- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.001
Rabbim en guzel zamanda beklemedgn zmn mutluluk nasip etti ne güzel cnm saglikla ilerlesin insAllah nr zmn kan vericeksin pekiçoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)
Çok teşekkür ederim. Darısı başta sen ve tüm olmasını isteyenlere inşallah. İstiyorduk ama umudu da kesmiştik :)) sanırım bu işler böyle hep umudu kesiyormuş gibi olunca geliyor. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallahÇok sevndm cnm hakkinda hayrlısı olsun saglikla kucagina al insAllah gözlerim doldu bende ikinci kez o heyecanı yaşamayı isteynlerdenim ama su an onceligim kilolarim cunki sebepsiz bi şekilde olmuyor korunmuyordun snrm istiyor muydunz
Amin insAllahTebrikler Canancığım, ne güzel haber böyle. İnşallah sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun....
Amin insAllah cnm aynen oyke snrm bklm nasibimizde varsa er ya da gec olacaktir olmazsa da Allah tan geliyor yapacak bisey yok su an sakinim artik brn bi ara baya kafama takiyordum su an tek odak noktm kilolarimÇok teşekkür ederim. Darısı başta sen ve tüm olmasını isteyenlere inşallah. İstiyorduk ama umudu da kesmiştik :)) sanırım bu işler böyle hep umudu kesiyormuş gibi olunca geliyor. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
Çoook teşekkür ederim.Tebrikler Canancığım, ne güzel haber böyle. İnşallah sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun....
Evet canım cuma günü tartı günü. Pazartesi günleri de takım içi tartı günümüz. Beslenme tarzın güzel bence bana hitap ediyor. Ben de genelde 2 ana öğün yapıyorum.
yarına yansır eksin canım, dikkat edince istediğin gün olmasa bile ertesi gün oluyor
Ehm.. bu sadece yeme değildir ya, o kadar da yemedin çünkü. Bi şişliğin var sanırım. Cuma’ya toplarlanır..
Tebrikler gülbe
Cuma’ya toparlasın canım
Tebrik ederiiiim. Naçizane bir şey belirtmek istiyorum. Yani diyetiysenden daha iyi bilemem ama senin kahvaltılar bana çok şeker ağırlıklı geliyor. miktar çok olmasa dahi proteinsiz olunca hemen açıkırmışsın gibi hissediyorum. Nasıl gidiyor zorlanıyor musun o konuda?
Wuhuuuu tebrikler :)
Olsun sabit de iyidir, eksiye hazırlık:)
Cumaya geçer bebeğim, menülerin iyiydi
Ayy amin canım teşekkür ederim
Revani el sallamış ama olsun, bu Pazartesi’nin bir de cuması var :)
Tebrik ederim, gene de önce sağlık tabi..
Cuma’ya odaklanalım
Bence de aplam, inşaallah tutturucam
Hihihi haklısın, küçük hesapların peşine düşmeyeyim:)
Senin menülerin çok güzel, Cuma’ya eksiyi göreceksin
Tavuk çorbası ve kabak yapmayı düşünüyorum ben de kendime. Eşim gelmeden yapıp yemem lazım çünkü ona makarna yapacağım, benim için tehlike çanları çalabilir
Allah rahmet eylesin, senin için de şok olmuş ama mukadderat..
Buyur bacım ne demek:) Aleyküm selam
Hoşgeldin Gülcaaan, burda beraber vercez kiloları inşaallah. Ben geleli de 1 aya yaklaşıyor, gayet memnun kaldım:) evliyim, çocuğum yok, Mutluyken kutlamak için, mutsuzken unutmak için, normal gündelik yaşarken de çok sevdiğim için yedim yedim kilo aldım:) iş arama sürecinde bir mühendisim, İngilteredeyim.
Afiyet olsun balım, özellikle akşam çok güzel
Amin insAllah cnm aynen oyke snrm bklm nasibimizde varsa er ya da gec olacaktir olmazsa da Allah tan geliyor yapacak bisey yok su an sakinim artik brn bi ara baya kafama takiyordum su an tek odak noktm kilolarim
Saol cnm insAllah aynen oykr gerçekten su an korunmuyorum ama istiyoruz da demiyorum açıkçası dillendirdikce olmuyor her ay var mi bisey sorusu kadar ititici bi cumle yokÇevrenin çok etkisi oluyor kafaya takma noktasında, sadece hamilelik değil kilo içinde geçerli. Kendimize çok yükleniyoruz ama herşey de olacağına varıyor. Önceliğimiz kendi iyiliğimiz o yüzden :) Dilerim hedeflerine tek tek kavuşursun .
Afiyet olsun canım güzel olmuş sabahki normalse 60 puan aksam ki tempoluysa 90 puan benm bildgm cnmIyi akşamlar kızlar
Menüm
13.20
2 domates
1 salatalık
2kk peynir
1 yumurta beyazı
Roka nane
1 çatal kekik
16.20
2 kasik bulgur pilavı
Minik tabak Patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Su.3lt
Spor
Sabah 1 saat akşam (şimdi) 30 dk yürüyüş puan kaç yazmam gerekki bilemedim sabahki normal aksamk itempolu yuruyus
Afiyet olsun canım06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
11:30-14:30=== 1 lt su
15:00=== 2 lahmacun (küçük boy)
300 ml yoğurt
17:30-20:30=== 1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı
yaradanına kurbannn sağ ol gülümNe demek ablam gel misafirim ol ben görüreyim seni,başım üstüneekim2009
Gayet iyi duruyor
Haklısın ..bizde böle bir yol izlemeye karar verdik açıkcası..inş haklarında hayırlısı neyse o olur.
Süperrr süperrr harikaaa wonderfulllll the besttttt ..daha ne diyeyim)))
Cok haklısın,hollanda
İnş ablam inş inş
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayırla olsun canımmmm
Rabbim rahmet eylesin..inş iyi bi uzmanla karsılasırsın canım tekrar
Atlatırsın sen sana güvenimiz tammmmmsende meyve cayı iç bol bol bitki cayı iç.sürekli aktif ol ama bişey yeme iç )))
Sasırdım ve merak ettim doğrusu
Kıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))
İnşaallah canımCumaya halledersin canim
Umarım geçerim , biraz şevkim kırıldı aslındaOlabilir cnm cumqya kadar hafif yiyerek eksiye gecersin bence
Takıma yeni girdim ama aslında 2 haftadır diyetteyim ve 3 kilo vermiştim...Canım ksuura bakma ama daha adapte olamadığını düşünüyorum ki tartı da benimle aynı fikirde yeni başladın ilk başta daha iyi gitmesi gerek ama kacamaklarin hemen yansımış tartiya
27 sinden sonra Ahmet APA diyetiyle devam edeceğim, malum kurallar katı o diyette...bir kaç kaçamak hakkı tanıdım bu nedenle kendimeyeni baslayan biri icin fazla cnm
Tabi kacamaksiz günün olmayincada normal :)))
İnşaallah cumaya 81 küsurleri görmek istiyorumFazla artıdasın canım. Menülerine daha fazla dikkat edersen cumaya eksiye geçersin
Sag ol canımhg canım bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var bende senin gibi tartı da 99 u gördükten sonra dedim bu gidişe bi dur demem lazım benim kilo vermem biraz uzun oldu yaklaşık bir senedir çabalıyorum bugün itibariyle güncel kilom 85.6 benim de ilk hedefim 85ti az kaldı burda hep beraber insAllah destek olarak ideal kilomuza ulasicaz
Bence yeşil mercimekli olanı ye canım tartıya yakın şişkinlik yapar belki
afiyet olsun canım
insAllah gidecek o 20 kiloda canım çok güzel vermişsin masAllah
Afiyet olsun canım
Tesekkurler canımafiyet olsun canım güzel olmuş günü erken kapatmissin
Sağ ol canımEvet ablam önce kilolarımı verim sonra onuda düşüncem inşallah
Bende yogurtlu kabak ve köfte yedim
Sanada afiyet olsun ablacım
Hoş geldin canım eğer düzenli katılım saglarsa
Çok güzel olmuş afiyet olsun canimm
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 9-9.30 tahinli 1 elma,tarçınlı süt
Öğle 12.30-13.00 mercimek çorbası,ıspanak yemeği, yoğurt
Akşam büyük 1 kase tavuklu salata( tavuk göğüs 120 gr.)
Su 1,7 litre ( daha devam edeceğim tabi :)
Insallah canımSenin menülerin çok güzel, Cuma’ya eksiyi göreceksin
Sağ ol tatlişimAfiyet olsun balım, özellikle akşam çok güzel
Cok sevindim canım . Hayirli olsun. Rabbim kucağinıza almayı da nasip etsinKıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))
Afiyet olsun canım güzel olmuşIyi akşamlar kızlar
Menüm
13.20
2 domates
1 salatalık
2kk peynir
1 yumurta beyazı
Roka nane
1 çatal kekik
16.20
2 kasik bulgur pilavı
Minik tabak Patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Su.3lt
Spor
Sabah 1 saat akşam (şimdi) 30 dk yürüyüş puan kaç yazmam gerekki bilemedim sabahki normal aksamk itempolu yuruyus
Afiyet olsun canım guzel olmuş06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
11:30-14:30=== 1 lt su
15:00=== 2 lahmacun (küçük boy)
300 ml yoğurt
17:30-20:30=== 1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı
Afiyet olsun canım güzel olmuşSlmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
6 siyah zeytin
Tereyağında 1 yumurta
2 sucuk
1 kk beyaz peynir
Domates marul
1 dilim tbe
Öğle 14:00
1 kase şehriye çorbası
Salata
Ara
5li bitki cayi
16:00
Bi kupa sütlü kahve
2 incir
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kabuska
Salata
Yatmadan bi kupa bitki çayı dhaa icerim
Su 2.5 litrei geçer
Spor simdilik
3 mil leslie eklerim yatmadan yazarim
135 puanPnrrr-12
bende çok sevindim arkadaş bulduğuma :) 70.6 kilo geldim en son bugün.Ayy cok sevindim cnm insallah saglicakla kucagina alirsin :) banada yoldaş geldii2bucuk senelik evliymissin bende hamile kaldigimda 2bucuk seneliktik simdi 3 senemizin dolmasina az kaldi :) bu arada suan kilon kac cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?