Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)
Rabbim en guzel zamanda beklemedgn zmn mutluluk nasip etti ne güzel cnm saglikla ilerlesin insAllah nr zmn kan vericeksin peki

Çok teşekkür ederim. Darısı başta sen ve tüm olmasını isteyenlere inşallah. İstiyorduk ama umudu da kesmiştik :)) sanırım bu işler böyle hep umudu kesiyormuş gibi olunca geliyor. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah

Amin insAllah cnm aynen oyke snrm bklm nasibimizde varsa er ya da gec olacaktir olmazsa da Allah tan geliyor yapacak bisey yok su an sakinim artik brn bi ara baya kafama takiyordum su an tek odak noktm kilolarim

Evet canım cuma günü tartı günü. Pazartesi günleri de takım içi tartı günümüz. Beslenme tarzın güzel bence bana hitap ediyor. Ben de genelde 2 ana öğün yapıyorum.

Hoşbuldum :) memnun oldum. Bu sefer çok kararliyim gidecek inşaallah:)

Amin insAllah cnm aynen oyke snrm bklm nasibimizde varsa er ya da gec olacaktir olmazsa da Allah tan geliyor yapacak bisey yok su an sakinim artik brn bi ara baya kafama takiyordum su an tek odak noktm kilolarim

Çevrenin çok etkisi oluyor kafaya takma noktasında, sadece hamilelik değil kilo içinde geçerli. Kendimize çok yükleniyoruz ama herşey de olacağına varıyor. Önceliğimiz kendi iyiliğimiz o yüzden :) Dilerim hedeflerine tek tek kavuşursun .

S
Saol cnm insAllah aynen oykr gerçekten su an korunmuyorum ama istiyoruz da demiyorum açıkçası dillendirdikce olmuyor her ay var mi bisey sorusu kadar ititici bi cumle yok

Iyi akşamlar kızlar
Menüm
13.20
2 domates
1 salatalık
2kk peynir
1 yumurta beyazı
Roka nane
1 çatal kekik

16.20
2 kasik bulgur pilavı
Minik tabak Patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

Su.3lt
Spor
Sabah 1 saat akşam (şimdi) 30 dk yürüyüş puan kaç yazmam gerekki bilemedim sabahki normal aksamk itempolu yuruyus

Afiyet olsun canım güzel olmuş sabahki normalse 60 puan aksam ki tempoluysa 90 puan benm bildgm cnm

Afiyet olsun canım

Slmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
6 siyah zeytin
Tereyağında 1 yumurta
2 sucuk
1 kk beyaz peynir
Domates marul
1 dilim tbe

Öğle 14:00
1 kase şehriye çorbası
Salata

Ara
5li bitki cayi

16:00
Bi kupa sütlü kahve
2 incir

Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kabuska
Salata

Yatmadan bi kupa bitki çayı dhaa icerim
Su 2.5 litrei geçer
Spor simdilik
3 mil leslie eklerim yatmadan yazarim
135 puan Pnrrr-12

yaradanına kurbannn sağ ol gülüm
istanbula gidince kız kardeşim pendikte oradan kıpırdamıyorum fazla, erkek kardeşim de yeni sultan gaziye taşındı eşim de bu sene gidip bir gezsek mi diyor benim çocukluğum zaten istanbul da geçti eşim 1-2 kere kısa süreli gitti gezmemiş hevesi var , akrabalara söylemeden gidelim diyor bir de :)))

selammmm gençlikkk
kırılan dişimi hallettirdim bu gün şükür, sabah erken uyanıp benimkileri yollayıp sızmışım geri , akşama yemek hazırlayıp evi bir yüz temizleyip dişçiye gidicem diye koşturdum o arada telden mesajla tontişim illa gelin çay içelim diye sıkıştırdı vakit yok diyorum ısrar ediyordu ,olmadı en son mesajına cevap yazmadım çok ayıp ettim biliyorum ama ne yapayım 2 saatim var iş mi yemek mi yapayım kaşımı gözümü mü yolayım bir de duş alıcam anca yetiştiricem
sabah tartıda sadece 200 gr eksi çıktım yaaa 85 i görücem diye söz verdim kendime o kadar da dikkat ettim ilk öğün protein ağırlıklı akşam hafif sebze az protein ağırlıklı beslendim olmadıııııııııı , kendimden özür diliyorum sözümü tutamadığım için
yarına kalan işleri bitiririm inşallah ve kesinnn tontişim ya gelir ya yine bizi çağırır bakalım ne yapıcam
şimdi deli gibi uykum geliyor direniyorum saat 11 i geçsin diye :)

Ayy cok sevindim cnm insallah saglicakla kucagina alirsin :) banada yoldaş geldii 2bucuk senelik evliymissin bende hamile kaldigimda 2bucuk seneliktik simdi 3 senemizin dolmasina az kaldi :) bu arada suan kilon kac cnm

Cumaya halledersin canim
İnşaallah canım
Olabilir cnm cumqya kadar hafif yiyerek eksiye gecersin bence
Umarım geçerim , biraz şevkim kırıldı aslında

Canım ksuura bakma ama daha adapte olamadığını düşünüyorum ki tartı da benimle aynı fikirde yeni başladın ilk başta daha iyi gitmesi gerek ama kacamaklarin hemen yansımış tartiya
Takıma yeni girdim ama aslında 2 haftadır diyetteyim ve 3 kilo vermiştim...

yeni baslayan biri icin fazla cnm
Tabi kacamaksiz günün olmayincada normal :)))
27 sinden sonra Ahmet APA diyetiyle devam edeceğim, malum kurallar katı o diyette...bir kaç kaçamak hakkı tanıdım bu nedenle kendime

Fazla artıdasın canım. Menülerine daha fazla dikkat edersen cumaya eksiye geçersin
İnşaallah cumaya 81 küsurleri görmek istiyorum

Sag ol canım
afiyet olsun canım güzel olmuş günü erken kapatmissin
Tesekkurler canım
Sağ ol canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Senin menülerin çok güzel, Cuma’ya eksiyi göreceksin
Insallah canım
Afiyet olsun balım, özellikle akşam çok güzel
Sağ ol tatlişim
Cok sevindim canım . Hayirli olsun. Rabbim kucağinıza almayı da nasip etsin
Afiyet olsun canım guzel olmuş

Ayy cok sevindim cnm insallah saglicakla kucagina alirsin :) banada yoldaş geldii 2bucuk senelik evliymissin bende hamile kaldigimda 2bucuk seneliktik simdi 3 senemizin dolmasina az kaldi :) bu arada suan kilon kac cnm
bende çok sevindim arkadaş bulduğuma :) 70.6 kilo geldim en son bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…