- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.201
***9. TAKIM 237 . ETAP SONUÇLARI***
Edda198568,9/68,8/0,1/%0,15)
Fadime02101,6/101,5/0,1/%0,10)
Hoppidicik(85,5/85/0,5/%0,58)
Mursh: (78,7/79/ -0,3/%-0,38)
fitsema (77,7) Kendi isteği ile takımdan ayrıldı
TrulyScrumptious(92,1/90,3/ 1,8/%1,95)
Siyamum (57,8/57,8/0,0/0,00)
Nagieymen(69,2/69,2/0,0/0,00)
Hicranöztürk(55,7/ 55,6/0,1 /%0,18) Yeni üye hedefi 48
9. TAKIM ORTALAMASI : % 0,30
slm kızlar boğazlarım şişmiş gripte var aman aman inş çabuk geçer fitsema ayrılmış umarım en doğru karardır
fulyacım tebrikler iyi kayıp keşke bende tartılabilseydim çok üzgünüm uyumuş kalmışız
ben gideyim yarışmaya katılmak isteyenlere bakayım murrccc kaç kişi lazım bize davet edeyim mi birilerini malum topik bekçisi modundayım
Geçmiş olsun. Davet edin ya gelsin birileri kimse girmiyor hepten diyetten soğuyorum
Arkadaşlar ben dikiş makinası almak İstiyorum Ama annemde nişanlımda Alma diyorlar napsamki Cok almak İstiyorum 34 tl taksitle:44:
tebrikler cnm 800gr kaybın için :) ben birini davet ettim bakalım artık geri ye dönük 4-5 sayfa okudum istiyolar ki paylaşım yapmayayım cumadan cumaya kilo kaybı yazayım öyle olur mu burda moral motive lazım dimi ama
Canım bence Soguma Bu hırsla Bütün kilolarından kurtul Bizde boyle yerimizde sayalım
Teşekkür ederim. Ya öyle olmaz moral lazım bize paylaşım şart kimse gelmiyor :44:
Canım valla veriyorum ama ne bileyim bunu sadece alışverişte farkediyorum :44: moralimde bozuluyor
elinden diliş geliyosa al tabi ama gerçekten dikebiliyosan kesebiliyosan yoksa gerek yok derim
Teşekkür ederim. Ya öyle olmaz moral lazım bize paylaşım şart kimse gelmiyor :44:
Canım valla veriyorum ama ne bileyim bunu sadece alışverişte farkediyorum :44: moralimde bozuluyor
Canım Biraz daha sabret ozaman alışveriştede farkedeceksin suana 57 degilde hala 61 olsaydın 4 kilo cok iyi bence Moralini bozma
Birseyler yapalım harekete gecelim hepimiz aynı seyi düsünüyoruz benimdebiraz gaza gelmek lazım
4kilo 900 gram gtti. valla 36 34 bedene düşsem daha ne isterimama işte yazarak motive oldum şimdide yazan eden yok
ya ikinizede hak veriyorum diğer guruplara bakıyorum şakır şakır yazıyolar bizde şunu yedim bunu içtim o kadar
Evet peki ne papıyoruz Arkadaşlar.
ya hicrancım bir kere daha çok girmeye özen gösterelim ki ben zaten hafta içi hep burdayım akşam ve haftasonları oğluma vakit ayırıyorum ona ait zamanı çalmak istemiyorum
zaten sık girince muhabbette kendiliğinden motivasyonda kendiliğinden olur
4kilo 900 gram gtti. valla 36 34 bedene düşsem daha ne isterimama işte yazarak motive oldum şimdide yazan eden yok
büşra face yeni foto koysana bakayım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?