Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar 57.0 yapın bana sabah giremezsem demiştim verdim kilo :44: uffff üzüldüm şimdi dikkate alınmamış yazdığım :2:

Geçmiş olsun. Davet edin ya gelsin birileri kimse girmiyor hepten diyetten soğuyorum

Geçmiş olsun. Davet edin ya gelsin birileri kimse girmiyor hepten diyetten soğuyorum

tebrikler cnm 800gr kaybın için :) ben birini davet ettim bakalım artık geri ye dönük 4-5 sayfa okudum istiyolar ki paylaşım yapmayayım cumadan cumaya kilo kaybı yazayım öyle olur mu burda moral motive lazım dimi ama

Arkadaşlar ben dikiş makinası almak İstiyorum Ama annemde nişanlımda Alma diyorlar napsamki Cok almak İstiyorum 34 tl taksitle:44:

Bu Sabah 1 Bardak nescafe
1Dilin Köy ekmegi
cok az peynir
2 dilim salam
ögle
3-4 patates tanesi
1 bardak nescafe
kücük birdilim köy ekmegi
az peynir:44:

Teşekkür ederim. Ya öyle olmaz moral lazım bize paylaşım şart kimse gelmiyor :44:

Canım bence Soguma Bu hırsla Bütün kilolarından kurtul Bizde boyle yerimizde sayalım

Canım valla veriyorum ama ne bileyim bunu sadece alışverişte farkediyorum :44: moralimde bozuluyor

Teşekkür ederim. Ya öyle olmaz moral lazım bize paylaşım şart kimse gelmiyor :44:

Canım valla veriyorum ama ne bileyim bunu sadece alışverişte farkediyorum :44: moralimde bozuluyor

Canım Biraz daha sabret ozaman alışveriştede farkedeceksin suana 57 degilde hala 61 olsaydın 4 kilo cok iyi bence Moralini bozma

Birseyler yapalım harekete gecelim hepimiz aynı seyi düsünüyoruz benimde biraz gaza gelmek lazım

Canım Biraz daha sabret ozaman alışveriştede farkedeceksin suana 57 degilde hala 61 olsaydın 4 kilo cok iyi bence Moralini bozma

4kilo 900 gram gtti. valla 36 34 bedene düşsem daha ne isterim ama işte yazarak motive oldum şimdide yazan eden yok

Birseyler yapalım harekete gecelim hepimiz aynı seyi düsünüyoruz benimde biraz gaza gelmek lazım

4kilo 900 gram gtti. valla 36 34 bedene düşsem daha ne isterim ama işte yazarak motive oldum şimdide yazan eden yok

ya ikinizede hak veriyorum diğer guruplara bakıyorum şakır şakır yazıyolar bizde şunu yedim bunu içtim o kadar

Bende gün içi Girebiliyorum Yogun olmadıgım sürece Akşamları ve pazarları giremiyorum Bende
Ben merak ediyorum 1 olan gurup hangi gurup nerede görünüyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…