Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Selamunaleykum girebilirmiyim
aramiza hoş geldin canim ben sevgi 36 yaşındayım 4 çocuk annesiyim yeterki ıste veremiyecegin kilo yoktur umarım kısa zamanda kilolarını verip mezunlar arasına girersin
pilav ölçüsü fazla gibi bide kuru fasulye ne kadardı oda kararında olmalı pirinç yerine bulgur kullansan senin için daha iyi olacaktir
Menüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği

Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem

Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

Su:3 lt olur
super cok begendim
guzel canım yalnız tahinsiz olsaydı elman biliyosun tahin sırf yag
ay inşallah dediğin gibi olur
maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah canim tabi önceliğin bebiş olsun ona gire sağlıklı beslenme hemen başla:)
Afiyet olsun canım güzel olmuş sabahki normalse 60 puan aksam ki tempoluysa 90 puan benm bildgm cnm
temposuysa 1 tempoluysa 3le carpiyoduk
Oylemi tamam bi daha karistirmam:))

Afiyet olsun canım gizel olmuş
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Tesekkürler canim
Afiyet olsun canim cok guzel

Gayet güzel canım afiyet olsun

Günaydın kızlar ❤❤❤
Tartıda bugün yine artı gördüm. Cuma günü asıl önemli dediysem de bu duruma canım sıkıldı. Acaba nerde yanlış yapıyorum. Yada kilo vermemin duraksadığı döneme mi girdim bilmiyorum. Menülerimi görüyorsunuz. Sizce yanlış yaptığım ne var?

canim lahmacun yerine sebze yemeği yesen kilo vermede daha etkili olur
cok guzel canim
Kızlar acayip uyku bastırdı okurken gözlerim gidiyor artık sabah bakarım menülere inanılmaz en son hamileyken bu kadar tatlı uykum gelmişti kaçmadan yatağa uçuyorum herkes iyi geceler
sorma bende sun alıntıları alayim desim gözlerim gitti:)
börek olmasaydı 10 üzerinden 10 olacakti:)
güzel olmus canim canim tatlı çekerse hurmada çok etkili dene istersen
Kızlar bugun temizlik, yemek falan derken hiç oturamadım.
Yarın sabahtan biraz basvuru sonra spor sonra hava guzel olursa uzaktaki markete gidicem, et almaya.
Ya bu ev işi ne nankör yaa, yap yap bitmiyoo :)
bence en nankör benim ev :)
super canim
cok guzel menülerin hiç kaçamak yok masallah
gayet güzel canim eksiler gelsin
afiyet olsun Güzel menü spor aslında kilit noktamız onuda kirdikmi hiçbi kilo dayanmaz
afiyet olsun Güzel olmuş canm
Detoks gibi olmuş ol ekşi getirir inşallah besni üzümü ne ki

çok güzel menü
güne geç başlayıp erken kapatmissin güzel menü
sen de günü erken kapatmissin afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
abla görüşemedik nasılsın
2 haftadır diyette olduğun için belki de tartin küçük kacamaklarin affetmiyor daha öncesinde cok sağlıksız yediğimiz için azıcık az sağlıksız yesek yine de gider ilk haftalarda ama bı noktada terse döner iş seçkin kırılsın diye değil daha dikkatli beslen diye yorum yapılıyor burda
börek olmamış pestocum birde kahvaltı hiç bitmeyecek sandim bugün ptesi nasıl başardın böyle kaliteli kahvaltı etmeyi
güzel olmuş canım
O duyguyu bu ara cok yasadigimdan biliyorm gerci azaldi artik ama cok tatli oluyor :))
Iyi uykular canim

Kilonda fazla degilmis cnm :) bende suanda 71lerdeym hayirlisi bakalim
kıymetini bil uykularinin pınar
Tuğçe sahalarda
süper
Elif'in keşke cumaya yakın yapsaydın erken olmuş
akşama salata yada ayran olsa güzel olurdu ama menüde ayran görmedim ayranlı gün demissin
bol eksi getirsin kabağın
hepsi güzel olmuş
hergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence

Kahvaltı hazırlığı yapmalıyım benim sıpa yatakta keyf yapıyor az sonra acıktım der gelirim yine bugün evdeyim ( gerçi böyle deyip yine evde kalamiyorum ama evin evde kalmama ihtiyacı var ütü aldı başını gitti kıyafetler katlanacak vs makinada bir posta çamaşır )

Hoşbuldum :) normalde bende bulgur yapiyorum ama ev halkı istediği icin bu seferlik pirinç yaptım gün icinde hic ekmek tuketmedigim icin o kadar yedim pilavdan . Ben 2 öğün besleniyorum o yüzden sağlıklı olduğu sürece doyana kadar yiyorum . 2 aydır bu şekilde yapiyorum şimdilik guzel gidiyor :)

Ayranı yazmadımda aksam yemeginde ve sonrasında sıkça tükettim

Kuzum listede oluncada hakka girmek istemiyorum
Günaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
Hayır canım jilian son seviye kilo vermede Leslie 2 mil yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…