- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.081
kuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
cuma yuzden 1.5 ğu gecerse o gun biraz makarna yiyebilin :))
kek falan olamazzzz dicektimki zaten iptal olmus
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
Buraya gelmeye devam edecekmisin
Senide hamiş grubuna alalimmmi :))
guzel olmus cnm
Puani ogrenmisin zaten :))
lahmacunun yaninda salata guzel olurdu cnm
27 sinde bende baslicam demisin yapabilirsen cok gzzel olur
guzel olmus tatlim
sen işim var deyince israr etmesi gereksiz bence tatlim
Kiz ne guzel eksisin cumaya dahada artar insallah
sende süpriz yaparmisin acaba :)))
borek disinda guzel cnm
Aksam lutfennnn gec olmasin berrincim
Haftasonu neyse ama hafta ici olunca tarti yeterli dusmuyor biliyosun
bolgesel puani 3 cnm
Ilk sayfada anlamadigin bisey olursa sorabilirsin
bol sebzeli guzel olmus cnm
eliff haftabasindan ne detoksu cnm
ne guzel yapiyodun sporunu cnm niye aksadi
Aksam salatada olsa guzel olurdu
gayet guzel cnm
Meyveyi gunduz yesen daha iyi
sporda gelmis guzel olmus cnm
menulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden birakinca vucut oyle tepki veriyor olabilir
okudumda yorgunluktan cevap veremedim :))))
bence kilon jillan icin fazla cnm
Hangi lesliyi yapiyorsun
Ohhh cok sukur cnm sen stres yapma geriside gidecek
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
Kıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))
Iyi akşamlar kızlar
Menüm
13.20
2 domates
1 salatalık
2kk peynir
1 yumurta beyazı
Roka nane
1 çatal kekik
16.20
2 kasik bulgur pilavı
Minik tabak Patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Su.3lt
Spor
Sabah 1 saat akşam (şimdi) 30 dk yürüyüş puan kaç yazmam gerekki bilemedim sabahki normal aksamk itempolu yuruyus
06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
11:30-14:30=== 1 lt su
15:00=== 2 lahmacun (küçük boy)
300 ml yoğurt
17:30-20:30=== 1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı
Slmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
6 siyah zeytin
Tereyağında 1 yumurta
2 sucuk
1 kk beyaz peynir
Domates marul
1 dilim tbe
Öğle 14:00
1 kase şehriye çorbası
Salata
Ara
5li bitki cayi
16:00
Bi kupa sütlü kahve
2 incir
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kabuska
Salata
Yatmadan bi kupa bitki çayı dhaa icerim
Su 2.5 litrei geçer
Spor simdilik
3 mil leslie eklerim yatmadan yazarim
135 puanPnrrr-12
Pazartesi
Kahvaltı 09.30
1 avuç mantar kavurması
2 yumurtadan maydanozlu omlet
5 badem, 1 ceviz
4 dilim portakal
2 dilim salatalık
6 adet zeytin
1 parça beyaz peynir
Yarım dilim mozarella
Yarım dilim börek
Akşam 17.35
3 kepçe tavuk çorbası
1 adet kabaktan sote
2 yk yoğurt
Su:2 lt
ay ben iki kere yolladım diye tüm menumu sildim bi daha
menum soyle
saat 9:30
2 bardak tarcınlı limonlu ılık su
saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 zeytin
salatalık
domates
saat 16:00
ceyrek muz
1 yesil elma
az sutle 1 kupa filtre kahve
saat 19:00
yarım cay bardagı sut
ceyrek muz
tarcın
1 tk chia
puding yaptım canım cok tatlı cekti
saat 20:30
150 gr kadar fırında sebzeli somon
aksam yine geç saate kaldı, onumuzdeki 3 günde de esim gec gelirse ben erkenden yicem artık, bu hafta hedefim buyuk :)
su 2l,5 lt
spor jillian 24. gün 108 puanPnrrr-12
1 kase salata yagısz tuzsuz
Selam ahaliii, savaştan çıkıp sporumu yapıp geldim
07:02 bir haşlanmış yumurta, 1 tk lor peyniri, 2 tam ceviz, yeşillik, yarım portakal, 1 ekşi mayalı tb ekmeği
10:30 sade türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
12:35 bol renkli salata
15:50 pancar, kereviz, havuç, salatalık, maydonoz karışımı blender
18:05 1 su bardağı süt, 3 yk yulaf ezmesi, 10 adet kuru üzüm
3 litre su içildi
60 dk pilates*3= 180
40 dk hafif tempo yürüyüş*2= 80
260 pPnrrr-12
Sabah 10.45
Menemen (2 yumurta ile )
Çok az peynir zeytinn
Yarım salatalık 1 tutam maydanoz
1 sb süt
5 çilek
3 ceviz 10 badem 5 fındık
Akşam 18.30
3 yk yoğurt çorbası ( oğlumdan kaldı)
Ton balıklı yeşil mercimekli salata
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90
30 dk hafif tempo yürüyüş=60
Toplam 150 pPnrrr-12
Menüm
11.00
2 has yumurta
Bir dilim ananas
İki üç dilim peynir
5 karısık zeytin
Domates salatalık
14.15
İki dilim ananaslı yoğurt
16.30.
Türk kahve
Aralrda toplam 10 fındık civarı
19.00
İki dilim ananaslı yogurt
3 ceviz
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
Iyi geceler herkese bugün pek giremedim piknige gittik. Hemen menümü yaziyim.
10.30 1 haslanmis yumurta
1 domates
1 kk suzme peynir
1 tbe
12.00 2 kare bitter
17.00 3 kanat
Toplamı yarım avuç içi olacak kadarda kırmızı et
1 tbe
Su 2.5 l bol çay ve ayranlı bir gun oldu spor bu hafta ne zaman yapcam bilmiyorum bugünde yok
İnanamıyorummmm çokkk sevindimmmm tebrik ederim..istiyormuydunz yada kac yıllık evliydin canım..gözünaydın..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşcanımmmmmmm
Detoks gbi oldu ama detoks amaclı yapmadm aslında tam olarak ananasım vardı önceden evdede kimse yemiyor kötü olacak gibiydi ben de o sekilde yedim hemde biraz artımdan da kurtulrm niyetiyle.onun dışında ananası cok severim zaten detoks gbi gelmiyor banaçok güzel menü
güne geç başlayıp erken kapatmissin güzel menü
sen de günü erken kapatmissin afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
abla görüşemedik nasılsın
2 haftadır diyette olduğun için belki de tartin küçük kacamaklarin affetmiyor daha öncesinde cok sağlıksız yediğimiz için azıcık az sağlıksız yesek yine de gider ilk haftalarda ama bı noktada terse döner iş seçkin kırılsın diye değil daha dikkatli beslen diye yorum yapılıyor burda
börek olmamış pestocum birde kahvaltı hiç bitmeyecek sandimbugün ptesi nasıl başardın böyle kaliteli kahvaltı etmeyi
güzel olmuş canım
kıymetini bil uykularinin pınar
Tuğçe sahalarda
süper
Elif'in keşke cumaya yakın yapsaydın erken olmuş
akşama salata yada ayran olsa güzel olurdu ama menüde ayran görmedim ayranlı gün demissin
bol eksi getirsin kabağın
hepsi güzel olmuş
hergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence
Hosgeldin canımmmmm jullıan ileriki aşamalar için diye biliyrm canm bölgesel videolara bakablrsin.Günaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
Bravo bence eksi göreceksin inş cuma günügunaydın kızlar
dunku artının yarısı gıtmıs cok sukur bugunde yarına sabıt olarak cıkabılırsem su 2gunde ne gıderse dıyecegım mecbur
Günaydın canımmm tahlil sonucn cıktımııııGünaydın kızlarnasılsınz
Günatdın hamişimizzzGunaydin canlarrr
Detoks değil abla zaten acıkladımkuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
cuma yuzden 1.5 ğu gecerse o gun biraz makarna yiyebilin :))
kek falan olamazzzz dicektimki zaten iptal olmus
guzel olmus cnm
Puani ogrenmisin zaten :))
lahmacunun yaninda salata guzel olurdu cnm
27 sinde bende baslicam demisin yapabilirsen cok gzzel olur
guzel olmus tatlim
sen işim var deyince israr etmesi gereksiz bence tatlim
Kiz ne guzel eksisin cumaya dahada artar insallah
sende süpriz yaparmisin acaba :)))
borek disinda guzel cnm
Aksam lutfennnn gec olmasin berrincim
Haftasonu neyse ama hafta ici olunca tarti yeterli dusmuyor biliyosun
bolgesel puani 3 cnm
Ilk sayfada anlamadigin bisey olursa sorabilirsin
bol sebzeli guzel olmus cnm
eliff haftabasindan ne detoksu cnm
ne guzel yapiyodun sporunu cnm niye aksadi
Aksam salatada olsa guzel olurdu
gayet guzel cnm
sporda gelmis guzel olmus cnm
menulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden birakinca vucut oyle tepki veriyor olabilir
okudumda yorgunluktan cevap veremedim :))))
bence kilon jillan icin fazla cnm
Hangi lesliyi yapiyorsun
Ohhh cok sukur cnm sen stres yapma geriside gidecek
Canım hayırlı yolculuklar şimdiden inş sen nerde yasıyosn ki?Almanya ya gezme amaclı mı gidiyosun?Bu arada Nisanin 9undan sonra Almanyaya gidicem insallah zaten o zaman icin sorucaktim Spor listesine bakabilcek varmi diye ama cikarsa birisi bu cumadab sonra devredeyim diyorum. Bursadaykende zor olabillir benim icin biraz
Bence bikac hafta daha bekle canımmmm gğnes tam ısıtmıyor henüzKizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
Sonucu bizede yaz canımmm bizde seni cok sevdikZuhal ablacım çok teşekkür ederim. Diyestisyenimle konuştum, aynı liste ile devam edeceğiz cumaya kadar dedi. İlk trimesterde hala kilo vermeye devam edebiliyormuşuz dengeli ve sağlıklı beslenme ile. Bugünde kan verdim. Kan sonuçlarından sonra kesinleşince hamişler arasında yerimi alabilirim. Hamişlerde nasıl oluyor peki? Ekibi çok sevdim. Güzel enerjili motivasyonlu bir ekip. elimden geldiğince katılmayı dilerim. :)
Burda daha soğuk canım uzun kollu tişört bile giydirsem annem ince bu diyor ince örgülü kazak giydiriyom daha hava 12-13 derece sabahları soğuk orda hava kaç derece uzun kollu tşort giydirebilirsin bu havalar hasta ediyor insanı dikkat et hava isindi diye çok ince giydirme mervecimKizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
Ben suyu az içtiğimde az kilo verebiliyorum hiç içmediğim ödem oluyor suyu bol tut tatlim toparlandikca daha iyi olursunGünaydın kızlar ❤❤❤
Tartıda bugün yine artı gördüm. Cuma günü asıl önemli dediysem de bu duruma canım sıkıldı. Acaba nerde yanlış yapıyorum. Yada kilo vermemin duraksadığı döneme mi girdim bilmiyorum. Menülerimi görüyorsunuz. Sizce yanlış yaptığım ne var?
iyiyiz çok şükür sen nasılsın fit güzel :)Günaydınlaaaaarr
Nasılsınız bakalım fit adayları, güzel hanımlarrrr
Kizlarin ikisinide bizim odadan ayirmisken hersey ayaga kalkmisken yaosam mi diye dusundumdeDetoks gbi oldu ama detoks amaclı yapmadm aslında tam olarak ananasım vardı önceden evdede kimse yemiyor kötü olacak gibiydi ben de o sekilde yedim hemde biraz artımdan da kurtulrm niyetiyle.onun dışında ananası cok severim zaten detoks gbi gelmiyor bana
Hosgeldin canımmmmm jullıan ileriki aşamalar için diye biliyrm canm bölgesel videolara bakablrsin.
Bravo bence eksi göreceksin inş cuma günü
Günaydın canımmm tahlil sonucn cıktımıııı
Günatdın hamişimizzz
Detoks değil abla zaten acıkladımhem ziyan olmasn hem cok severim hem de en azından arımdan kurtulrm belki diyerekten
Canım hayırlı yolculuklar şimdiden inş sen nerde yasıyosn ki?Almanya ya gezme amaclı mı gidiyosun?
Bence bikac hafta daha bekle canımmmm gğnes tam ısıtmıyor henüz
Sonucu bizede yaz canımmm bizde seni cok sevdik
Ince giydirmiyorum canim suanda daha burdada kisa kolunu havasi yok oglen sicak olsa ikindin sogBurda daha soğuk canım uzun kollu tişört bile giydirsem annem ince bu diyor ince örgülü kazak giydiriyom daha hava 12-13 derece sabahları soğuk orda hava kaç derece uzun kollu tşort giydirebilirsin bu havalar hasta ediyor insanı dikkat et hava isindi diye çok ince giydirme mervecim
Salı sallanmasında yarına eksilerle uyanalım abla :) bugün biraz eksideyim çok şükür artı olmazsam cumaya eksi gelir inşallahbu hafta 64.5 olmak istiyorum
Gunaydinnnnnn guzelllerrrr
Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh
Dun cocuklar ev bakmaya gitmislerdi
Miniklerde burdaydi
Aksam oglanin kp si, hepsi burdaydi
Yemek cay fasli vs.
Aksam okudum ama cevap veremedim
Leslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası
Günaydın
Günaydın kızlarnasılsınz
gayet guzel cnm
Kizlar benimde eşim 10 gunluk bi izin aldi bursaya gitme planimiz var ya bugun yada yarin ayin 31 doneriz dedi esim oy icin ama yarin gidersek 4 gun icin olcak donmeyedebillirz okadar erken hayirlisi olsun bakalim.
Kizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
lesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnmLeslie 3 mil yapıyordum ama şuan leslie 1 mil 15 dk bölgesel çalışıyorum üzerine ip atlıyorum 5 dk falan ama şimdi birde göğüs küçültücü video buldum onuda ekleyeceğim 15 dk kadar
Kizlar benimde eşim 10 gunluk bi izin aldi bursaya gitme planimiz var ya bugun yada yarin ayin 31 doneriz dedi esim oy icin ama yarin gidersek 4 gun icin olcak donmeyedebillirz okadar erken hayirlisi olsun bakalim.
dogum icin karar verdinizmi cnm nerde yapicaksinBu arada Nisanin 9undan sonra Almanyaya gidicem insallah zaten o zaman icin sorucaktim Spor listesine bakabilcek varmi diye ama cikarsa birisi bu cumadab sonra devredeyim diyorum. Bursadaykende zor olabillir benim icin biraz
senin kv nasil oldu cnm duzeldimi birazgelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda
eliptik oturma odasina geldiyse kesin yaparsin :)))Herkes e hayirli gunler hanimlar tartiya da az kaldi bu mevzuda zayiflamaya calisacagim yada basarili olmayi deneyecegim degilde zayiflayacagim yapacagim deyin kesin karar verin yani net olunucak kararsizlik korkuyu tetikler basariyi engeyebilir herkese kolay gelsin
Bende spor yapmaya calisacam demiycem ya yapacam yada... Mefkus ablam.duymasin
yok yuzdeBu 1.5 yüzde değil mi, kilo değil
burda biz kislik ceket giyiyoruzKizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
bende iyiyim canım çok şükür
Hayırlı yolculuklar canım
estg. Baharcim sen eminsen sorun yok Ben bakinca oyle gordum
oluyor bende cok dikkat ettigimiz zaman arti olmasi biraz uzuyor sonra toparlaniyorum sporda odem yapar karbonhidrat ta odem yapar bagirsaklar calismayincada arti cikar vs
haftabasinin en iyi eksisi bu heralde tebrikler
bu listede artik bizde olalilm degilmi. Pinarcm
kiz teklifimi gormednmi sabit de iyidir
bende artik 38 beden eteklerime oldum ama zoraki eskiden bol oluyordu ve yine o insallah eski gunleri yasayacagim az kaldi
abla sozu tuttum ve spora basladim eliptigi oturma odasina getirdim burda yapmak daha kolay olcak gibi
en az mi 1 saat keske
sagol cnm
detoks gibi olmadi malesef kuru uzumun buyugu
sagol baharcm
kolay gelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda baska mevzu
sagol ablacm
Detoks gbi oldu ama detoks amaclı yapmadm aslında tam olarak ananasım vardı önceden evdede kimse yemiyor kötü olacak gibiydi ben de o sekilde yedim hemde biraz artımdan da kurtulrm niyetiyle.onun dışında ananası cok severim zaten detoks gbi gelmiyor bana
Hosgeldin canımmmmm jullıan ileriki aşamalar için diye biliyrm canm bölgesel videolara bakablrsin.
Bravo bence eksi göreceksin inş cuma günü
Günaydın canımmm tahlil sonucn cıktımıııı
Günatdın hamişimizzz
Detoks değil abla zaten acıkladımhem ziyan olmasn hem cok severim hem de en azından arımdan kurtulrm belki diyerekten
Canım hayırlı yolculuklar şimdiden inş sen nerde yasıyosn ki?Almanya ya gezme amaclı mı gidiyosun?
Bence bikac hafta daha bekle canımmmm gğnes tam ısıtmıyor henüz
Sonucu bizede yaz canımmm bizde seni cok sevdik
İnşaallah olur, bugün biraz şaşkınım çünkü kesin eksi bekliyordum, sabit geldim. Hassas dönemim yaklaşıyor ona mı yorsam bilemedim.. neyse yarını heyecanla bekliyorum belki 72lerle kavuşuruzlesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnm
O zamana kilonda biraz daha dusmus olur
dogum icin karar verdinizmi cnm nerde yapicaksin
Zaten listeyi bu halde yaptigin icin cok tesekkur ederiz bitanem
Sen kafana takma
senin kv nasil oldu cnm duzeldimi biraz
eliptik oturma odasina geldiyse kesin yaparsin :)))
yok yuzde
burda biz kislik ceket giyiyoruz
Sağol balımYaaa çok sevindim canım Allahim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah ♡ ♡
Çok güzel olmuş canım
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Doyurucu güzel menü olmuş ama börek bozmuş
Güzel olmuş canım afiyet olsun ama yemeğini erken yersen daha iyi olur
Menüde çok güzel sporda
Çok güzel olmuş afiyet olsun Gülbecim
Detoks gibi olmuş yani harika olmuş
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canim benimkilerde çok büyükkk ama ben daha önce uzun süre leslie yapmistim baya göğüslerim küçülmüştu tabi sonradan alinca yine büyüdüler leslie harika mutlaka düzenli yap
Haklısın abla ama beni fena tatlı krizleri tutuyo inanki elim ayağım titriyordu yemek zorunda kaldım
Şimdiden hayırlı yolculuklar canımm❤❤
Canim aslında olduğun yere bağlı ama bence biraz daha bekle havalar daha tam ısınmadı çocuklar hasta olmasın
lesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnm
O zamana kilonda biraz daha dusmus olur
dogum icin karar verdinizmi cnm nerde yapicaksin
Zaten listeyi bu halde yaptigin icin cok tesekkur ederiz bitanem
Sen kafana takma
senin kv nasil oldu cnm duzeldimi biraz
eliptik oturma odasina geldiyse kesin yaparsin :)))
yok yuzde
burda biz kislik ceket giyiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?