Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkes e hayirli gunler hanimlar tartiya da az kaldi bu mevzuda zayiflamaya calisacagim yada basarili olmayi deneyecegim degilde zayiflayacagim yapacagim deyin kesin karar verin yani net olunucak kararsizlik korkuyu tetikler basariyi engeyebilir herkese kolay gelsin
Bende spor yapmaya calisacam demiycem ya yapacam yada... Mefkus ablam.duymasin

Bu 1.5 yüzde değil mi, kilo değil

canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin

Buraya gelmeye devam edecekmisin
Senide hamiş grubuna alalimmmi :))

Zuhal ablacım çok teşekkür ederim. Diyestisyenimle konuştum, aynı liste ile devam edeceğiz cumaya kadar dedi. İlk trimesterde hala kilo vermeye devam edebiliyormuşuz dengeli ve sağlıklı beslenme ile. Bugünde kan verdim. Kan sonuçlarından sonra kesinleşince hamişler arasında yerimi alabilirim. Hamişlerde nasıl oluyor peki? Ekibi çok sevdim. Güzel enerjili motivasyonlu bir ekip. elimden geldiğince katılmayı dilerim. :)

Yaaa çok sevindim canım Allahim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah ♡ ♡

Çok güzel olmuş canım

Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş

Doyurucu güzel menü olmuş ama börek bozmuş

Güzel olmuş canım afiyet olsun ama yemeğini erken yersen daha iyi olur

Menüde çok güzel sporda

Çok güzel olmuş afiyet olsun Gülbecim

Detoks gibi olmuş yani harika olmuş

Gayet güzel canım afiyet olsun

İnanamıyorummmm çokkk sevindimmmm tebrik ederim..istiyormuydunz yada kac yıllık evliydin canım..gözünaydın..Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşcanımmmmmmm
Detoks gbi oldu ama detoks amaclı yapmadm aslında tam olarak ananasım vardı önceden evdede kimse yemiyor kötü olacak gibiydi ben de o sekilde yedim hemde biraz artımdan da kurtulrm niyetiyle.onun dışında ananası cok severim zaten detoks gbi gelmiyor bana
Günaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
Hosgeldin canımmmmm jullıan ileriki aşamalar için diye biliyrm canm bölgesel videolara bakablrsin.
gunaydın kızlar
dunku artının yarısı gıtmıs cok sukur bugunde yarına sabıt olarak cıkabılırsem su 2gunde ne gıderse dıyecegım mecbur
Bravo bence eksi göreceksin inş cuma günü
Günaydın kızlar nasılsınz
Günaydın canımmm tahlil sonucn cıktımıııı
Gunaydin canlarrr
Günatdın hamişimizzz
Detoks değil abla zaten acıkladımhem ziyan olmasn hem cok severim hem de en azından arımdan kurtulrm belki diyerekten
Bu arada Nisanin 9undan sonra Almanyaya gidicem insallah zaten o zaman icin sorucaktim Spor listesine bakabilcek varmi diye ama cikarsa birisi bu cumadab sonra devredeyim diyorum. Bursadaykende zor olabillir benim icin biraz
Canım hayırlı yolculuklar şimdiden inş sen nerde yasıyosn ki?Almanya ya gezme amaclı mı gidiyosun?
Kizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
Bence bikac hafta daha bekle canımmmm gğnes tam ısıtmıyor henüz
Sonucu bizede yaz canımmm bizde seni cok sevdik

Kizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
Burda daha soğuk canım uzun kollu tişört bile giydirsem annem ince bu diyor ince örgülü kazak giydiriyom daha hava 12-13 derece sabahları soğuk orda hava kaç derece uzun kollu tşort giydirebilirsin bu havalar hasta ediyor insanı dikkat et hava isindi diye çok ince giydirme mervecim

Ben suyu az içtiğimde az kilo verebiliyorum hiç içmediğim ödem oluyor suyu bol tut tatlim toparlandikca daha iyi olursun

Kizlarin ikisinide bizim odadan ayirmisken hersey ayaga kalkmisken yaosam mi diye dusundumde

Ince giydirmiyorum canim suanda daha burdada kisa kolunu havasi yok oglen sicak olsa ikindin sog

Gunaydinnnnnn guzelllerrrr

Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh

Dun cocuklar ev bakmaya gitmislerdi
Miniklerde burdaydi
Aksam oglanin kp si, hepsi burdaydi
Yemek cay fasli vs.
Aksam okudum ama cevap veremedim
Salı sallanmasında yarına eksilerle uyanalım abla :) bugün biraz eksideyim çok şükür artı olmazsam cumaya eksi gelir inşallahbu hafta 64.5 olmak istiyorum
Senin cocuklarda ev mi alacak hayırlısıyla iyi bir ev bulurlar inşallah abla orayı bilmiyom ama burda ev bulmak çok zorlaştı önce çok kolaydı yabancılara kapı açılınca herşey zorlasti ev bulmakta baya zor Allah yardımcimiz olsun inşallah
Bizde ev bulamadık

Leslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası

Canim benimkilerde çok büyükkk ama ben daha önce uzun süre leslie yapmistim baya göğüslerim küçülmüştu tabi sonradan alinca yine büyüdüler leslie harika mutlaka düzenli yap

Günaydın kızlar nasılsınz

gayet guzel cnm
Meyveyi gunduz yesen daha iyi

Haklısın abla ama beni fena tatlı krizleri tutuyo inanki elim ayağım titriyordu yemek zorunda kaldım

Kizlar benimde eşim 10 gunluk bi izin aldi bursaya gitme planimiz var ya bugun yada yarin ayin 31 doneriz dedi esim oy icin ama yarin gidersek 4 gun icin olcak donmeyedebillirz okadar erken hayirlisi olsun bakalim.

Şimdiden hayırlı yolculuklar canımm❤❤

Canim aslında olduğun yere bağlı ama bence biraz daha bekle havalar daha tam ısınmadı çocuklar hasta olmasın

Leslie 3 mil yapıyordum ama şuan leslie 1 mil 15 dk bölgesel çalışıyorum üzerine ip atlıyorum 5 dk falan ama şimdi birde göğüs küçültücü video buldum onuda ekleyeceğim 15 dk kadar
lesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnm
O zamana kilonda biraz daha dusmus olur
Kizlar benimde eşim 10 gunluk bi izin aldi bursaya gitme planimiz var ya bugun yada yarin ayin 31 doneriz dedi esim oy icin ama yarin gidersek 4 gun icin olcak donmeyedebillirz okadar erken hayirlisi olsun bakalim.
Bu arada Nisanin 9undan sonra Almanyaya gidicem insallah zaten o zaman icin sorucaktim Spor listesine bakabilcek varmi diye ama cikarsa birisi bu cumadab sonra devredeyim diyorum. Bursadaykende zor olabillir benim icin biraz
dogum icin karar verdinizmi cnm nerde yapicaksin

Zaten listeyi bu halde yaptigin icin cok tesekkur ederiz bitanem
Sen kafana takma
gelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda
senin kv nasil oldu cnm duzeldimi biraz
eliptik oturma odasina geldiyse kesin yaparsin :)))
Bu 1.5 yüzde değil mi, kilo değil
yok yuzde
burda biz kislik ceket giyiyoruz

bende iyiyim canım çok şükür

Hayırlı yolculuklar canım

Sagol canimm

Bencede cnim

Sagol cnm, ben Istanbulda yasiyorum 3 senedir evlendim geldim buraya. Doğma buyume almanyadayiz Ailem orda onlarin yanina gidicem nasipse hemde kuzenimin ve yakin bi arkadasin dugunleri var :)

İnşaallah olur, bugün biraz şaşkınım çünkü kesin eksi bekliyordum, sabit geldim. Hassas dönemim yaklaşıyor ona mı yorsam bilemedim.. neyse yarını heyecanla bekliyorum belki 72lerle kavuşuruz

Sağol balım

Sagol canimmm

Evet abla buyuk ihtimal turkiyede yapicam burdki Alman konsoloslugunuda aradim dogumdan sonra 1 sene icinde cocuga cifte vatandas hakkida taniyorlar o yuzden kendi duzenim burda oldugu icin burya karar verdim Annemde 3 hafta civari gelck dogum zamani arkasindan kv anneannem falan gelir zaten

Spor listesini zevkle yapiyorm abla hem kendimi size daha bagli hissediyorm bu sekilde yoksa belki kopardim burdan hatta almanyadan donunce devam etmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…