Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum listede oluncada hakka girmek istemiyorum

Hayır canım jilian son seviye kilo vermede Leslie 2 mil yapabilirsin

Leslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası

temposuzsa 1le normalse 2 olabildgine hizli olduğunda da 3 diye biliorum cnm
ne kadar vermistin cnm bqzen bucut duraksama donemine giriyor sen degerlerjne baktrdin mi hic
saol cnm
Gunaydin fistiklar önce alıntılara cevap vereyim dedim az sonra sürüş dersim var hazırlanıp çıkmam lazım gelince görüşürüz
kolay gelsin cnm
saol cnm
kolay gelsin cnm
Günaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
jillian icin erken daha cnm bence lesliryle basla
Leslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası
youtube da bi video var cnm onu yaomayi dene sikilasmasi icin toparlanmasi diklesmesi icjn video var hareket gösteriyor
Gunaydin canlarimmm
Günaydın cnm

kuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
Menüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği

Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem

Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

Su:3 lt olur
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
Tavuk çorbası ve kabak yapmayı düşünüyorum ben de kendime. Eşim gelmeden yapıp yemem lazım çünkü ona makarna yapacağım, benim için tehlike çanları çalabilir
cuma yuzden 1.5 ğu gecerse o gun biraz makarna yiyebilin :))
kek falan olamazzzz dicektimki zaten iptal olmus
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin

Buraya gelmeye devam edecekmisin
Senide hamiş grubuna alalimmmi :))
guzel olmus cnm
Puani ogrenmisin zaten :))
lahmacunun yaninda salata guzel olurdu cnm

27 sinde bende baslicam demisin yapabilirsen cok gzzel olur
guzel olmus tatlim
sen işim var deyince israr etmesi gereksiz bence tatlim

Kiz ne guzel eksisin cumaya dahada artar insallah
Kızlar acayip uyku bastırdı okurken gözlerim gidiyor artık sabah bakarım menülere inanılmaz en son hamileyken bu kadar tatlı uykum gelmişti kaçmadan yatağa uçuyorum herkes iyi geceler
sende süpriz yaparmisin acaba :)))

borek disinda guzel cnm
Aksam lutfennnn gec olmasin berrincim
Haftasonu neyse ama hafta ici olunca tarti yeterli dusmuyor biliyosun
Arkadaşlar ben şimdi spor puanlarımı toplayacağım ama benim 15 dk yaptığım bir spor var bölgesel hareket yaptırıyor o ne diye geçiyor onu nasil hesapliycam bilemedim ya
bolgesel puani 3 cnm
Ilk sayfada anlamadigin bisey olursa sorabilirsin
bol sebzeli guzel olmus cnm
eliff haftabasindan ne detoksu cnm
ne guzel yapiyodun sporunu cnm niye aksadi
Aksam salatada olsa guzel olurdu
gayet guzel cnm
Meyveyi gunduz yesen daha iyi
sporda gelmis guzel olmus cnm
menulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden birakinca vucut oyle tepki veriyor olabilir
Günaydın herkese alıntılar cevaplanaxakkkk lakinnnn bu Zuhal abla msjlari beğenmiş niye kimseye alıntı yapmamış akşam neden gelmemiş sorarım size Mefkurem
okudumda yorgunluktan cevap veremedim :))))
Günaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
bence kilon jillan icin fazla cnm

Hangi lesliyi yapiyorsun
gunaydın kızlar
dunku artının yarısı gıtmıs cok sukur bugunde yarına sabıt olarak cıkabılırsem su 2gunde ne gıderse dıyecegım mecbur
Ohhh cok sukur cnm sen stres yapma geriside gidecek

Küçük emrahmi oldun
Birileri gelmeyince benimde gozlerim herkesi ayri ariyor

Leslie 3 mil yapıyordum ama şuan leslie 1 mil 15 dk bölgesel çalışıyorum üzerine ip atlıyorum 5 dk falan ama şimdi birde göğüs küçültücü video buldum onuda ekleyeceğim 15 dk kadar

Duraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama

Ah ah herkez ole diyor korkuyorummm

Günaydın kızlar nasılsınz

Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin :)

Duraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama

Ah ah herkez ole diyor korkuyorummm

Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin :)
bende iyiyim canım çok şükür
Kizlar benimde eşim 10 gunluk bi izin aldi bursaya gitme planimiz var ya bugun yada yarin ayin 31 doneriz dedi esim oy icin ama yarin gidersek 4 gun icin olcak donmeyedebillirz okadar erken hayirlisi olsun bakalim.
Hayırlı yolculuklar canım

estg. Baharcim sen eminsen sorun yok Ben bakinca oyle gordum
tartıldım cumaya göre artı 300um 2 gündür çok dikkat ettim ama niye artı oldumki
oluyor bende cok dikkat ettigimiz zaman arti olmasi biraz uzuyor sonra toparlaniyorum sporda odem yapar karbonhidrat ta odem yapar bagirsaklar calismayincada arti cikar vs
haftabasinin en iyi eksisi bu heralde tebrikler
bu listede artik bizde olalilm degilmi. Pinarcm
Kızlar Günaydınlar,

Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)

sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
kiz teklifimi gormednmi sabit de iyidir
bende artik 38 beden eteklerime oldum ama zoraki eskiden bol oluyordu ve yine o insallah eski gunleri yasayacagim az kaldi
abla sozu tuttum ve spora basladim eliptigi oturma odasina getirdim burda yapmak daha kolay olcak gibi
en az mi 1 saat keske
Afiyet olsun canım gizel olmuş

Tesekkürler canim

Afiyet olsun canim cok guzel

Gayet güzel canım afiyet olsun
sagol cnm
detoks gibi olmadi malesef kuru uzumun buyugu
sagol baharcm

Gunaydinnnnnn guzelllerrrr

Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh

Dun cocuklar ev bakmaya gitmislerdi
Miniklerde burdaydi
Aksam oglanin kp si, hepsi burdaydi
Yemek cay fasli vs.
Aksam okudum ama cevap veremedim
kolay gelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda baska mevzu
sagol ablacm

İnşALLAH hafta sonuna da güzel eksi görürüm hayırlısıyla saol cnm
Ne güzel maşAllah canım ya insAllah o da olur

Yapmaya caliscam tekrardan sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…