- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.061
Kuzum listede oluncada hakka girmek istemiyorum
Hayır canım jilian son seviye kilo vermede Leslie 2 mil yapabilirsin
temposuzsa 1le normalse 2 olabildgine hizli olduğunda da 3 diye biliorum cnmaramiza hoş geldin canim ben sevgi 36 yaşındayım 4 çocuk annesiyim yeterki ıste veremiyecegin kilo yoktur umarım kısa zamanda kilolarını verip mezunlar arasına girersin
pilav ölçüsü fazla gibi bide kuru fasulye ne kadardı oda kararında olmalı pirinç yerine bulgur kullansan senin için daha iyi olacaktir
super cok begendim
guzel canım yalnız tahinsiz olsaydı elman biliyosun tahin sırf yag
ay inşallah dediğin gibi olur
maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah canim tabi önceliğin bebiş olsun ona gire sağlıklı beslenme hemen başla:)
temposuysa 1 tempoluysa 3le carpiyoduk
Oylemi tamam bi daha karistirmam:))
ne kadar vermistin cnm bqzen bucut duraksama donemine giriyor sen degerlerjne baktrdin mi hicGünaydın kızlar ❤❤❤
Tartıda bugün yine artı gördüm. Cuma günü asıl önemli dediysem de bu duruma canım sıkıldı. Acaba nerde yanlış yapıyorum. Yada kilo vermemin duraksadığı döneme mi girdim bilmiyorum. Menülerimi görüyorsunuz. Sizce yanlış yaptığım ne var?
saol cnmcanim lahmacun yerine sebze yemeği yesen kilo vermede daha etkili olur
cok guzel canim
sorma bende sun alıntıları alayim desim gözlerim gitti:)
börek olmasaydı 10 üzerinden 10 olacakti:)
güzel olmus canim canim tatlı çekerse hurmada çok etkili dene istersen
bence en nankör benim ev :)
super canim
cok guzel menülerin hiç kaçamak yok masallah
gayet güzel canim eksiler gelsin
afiyet olsun Güzel menü spor aslında kilit noktamız onuda kirdikmi hiçbi kilo dayanmaz
afiyet olsun Güzel olmuş canm
Detoks gibi olmuş ol ekşi getirir inşallah besni üzümü ne ki
kolay gelsin cnmGunaydin fistiklarönce alıntılara cevap vereyim dedim az sonra sürüş dersim var hazırlanıp çıkmam lazım gelince görüşürüz
saol cnmçok güzel menü
güne geç başlayıp erken kapatmissin güzel menü
sen de günü erken kapatmissin afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
abla görüşemedik nasılsın
2 haftadır diyette olduğun için belki de tartin küçük kacamaklarin affetmiyor daha öncesinde cok sağlıksız yediğimiz için azıcık az sağlıksız yesek yine de gider ilk haftalarda ama bı noktada terse döner iş seçkin kırılsın diye değil daha dikkatli beslen diye yorum yapılıyor burda
börek olmamış pestocum birde kahvaltı hiç bitmeyecek sandimbugün ptesi nasıl başardın böyle kaliteli kahvaltı etmeyi
güzel olmuş canım
kıymetini bil uykularinin pınar
Tuğçe sahalarda
süper
Elif'in keşke cumaya yakın yapsaydın erken olmuş
akşama salata yada ayran olsa güzel olurdu ama menüde ayran görmedim ayranlı gün demissin
bol eksi getirsin kabağın
hepsi güzel olmuş
hergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence
kolay gelsin cnmKahvaltı hazırlığı yapmalıyım benim sıpa yatakta keyf yapıyor az sonra acıktım der gelirim yine bugün evdeyim ( gerçi böyle deyip yine evde kalamiyorum ama evin evde kalmama ihtiyacı var ütü aldı başını gitti kıyafetler katlanacak vs makinada bir posta çamaşır )
jillian icin erken daha cnm bence lesliryle baslaGünaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
youtube da bi video var cnm onu yaomayi dene sikilasmasi icin toparlanmasi diklesmesi icjn video var hareket gösteriyorLeslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası
Günaydın cnmGunaydin canlarimmm
Günaydın canımGünaydın kızlarnasılsınz
kuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnmbugun ki menum .
Saat 9da sucuklu yumurta biraz peynir zeytin ve salatalık
öğlen saat 13.00 bir fincan şekersiz türk kahvesi 4 adet küçük kuru kayısı
akşam saat 17.00 kuru fasulye 5 kaşık pirinç pilavı tursu
ayrıca 15 dk leslie 15 dk youtube da fitcifitolur adlı sayfada 90 günde devribody diye bir video var onu yaptım ve 5 dk ıp atladım .
bugün benim için bitti akşam yedi sekiz gibi şekersiz çay içerim .
gayet guzel cnmMenüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği
Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem
Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Su:3 lt olur
guzel olmus tatlimSabah 9-9.30 tahinli 1 elma,tarçınlı süt
Öğle 12.30-13.00 mercimek çorbası,ıspanak yemeği, yoğurt
Akşam büyük 1 kase tavuklu salata( tavuk göğüs 120 gr.)
Su 1,7 litre ( daha devam edeceğim tabi :)
cuma yuzden 1.5 ğu gecerse o gun biraz makarna yiyebilin :))Tavuk çorbası ve kabak yapmayı düşünüyorum ben de kendime. Eşim gelmeden yapıp yemem lazım çünkü ona makarna yapacağım, benim için tehlike çanları çalabilir
kek falan olamazzzz dicektimki zaten iptal olmusNaber güzeller?
Bugün hem bişey yapmadım hem çok şey yaptım gibi oldu, hemencik geçiverdi..
Alışverişe gittim eksik öte beri alıp eve bıraktım, sonra tekrar çıkıp aksi yöne gidip başka eksikleri giderdim.
Akabinde eve gelip çılgınlarca ütü yaptım. Şimdi acil kendime bişeyler hazırlayıp yemem gerek, erken kapatmak istiyorum. Bir de bozuk bulaşık makinesinin içinde mahsur kalan bulaşıkları yıkamaya devam etmem gerek:,(
Yarın bir arkadaşımla buluşcaz Londra’da ve her buluşmamızda meyve çayı-kek ritüelimiz var. Açıkcası diyet yaptığımı söylemek istemiyorum birine söyleyince baskı hissediyorum. Zaten planların söylenmesinin gerçekleşme yüzdesini düşürdüğü kanıtlanmış bilginiz olsunvelhasıl yarını kazasız atlatmam lazım, ne yapsam ben..
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsinKıymetli Yoldaşlarım,
Az önce tüm hayatımı değiştirecek birşey öğrendim. Evde hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Henüz kan testi yaptırmadım ama aklıma ilk gelen şey beslenme oldu tabi. Önceliğim değişti haliyle. Kilo vermek yerine en sağlıklı beslenmek odağımda olacak.
Sizlerden gelecek öneri, deneyim her türlü yardıma açığım. Diyetisyenime danışıp yeni beslenme programımı yarın tekrar yazıp o şekilde devam edeceğim :) ( içim içime sığmıyor:))))))
guzel olmus cnmIyi akşamlar kızlar
Menüm
13.20
2 domates
1 salatalık
2kk peynir
1 yumurta beyazı
Roka nane
1 çatal kekik
16.20
2 kasik bulgur pilavı
Minik tabak Patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Su.3lt
Spor
Sabah 1 saat akşam (şimdi) 30 dk yürüyüş puan kaç yazmam gerekki bilemedim sabahki normal aksamk itempolu yuruyus
lahmacunun yaninda salata guzel olurdu cnm06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
11:30-14:30=== 1 lt su
15:00=== 2 lahmacun (küçük boy)
300 ml yoğurt
17:30-20:30=== 1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı
guzel olmus tatlimSlmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
6 siyah zeytin
Tereyağında 1 yumurta
2 sucuk
1 kk beyaz peynir
Domates marul
1 dilim tbe
Öğle 14:00
1 kase şehriye çorbası
Salata
Ara
5li bitki cayi
16:00
Bi kupa sütlü kahve
2 incir
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kabuska
Salata
Yatmadan bi kupa bitki çayı dhaa icerim
Su 2.5 litrei geçer
Spor simdilik
3 mil leslie eklerim yatmadan yazarim
135 puanPnrrr-12
sen işim var deyince israr etmesi gereksiz bence tatlimselammmm gençlikkk
kırılan dişimi hallettirdim bu gün şükür, sabah erken uyanıp benimkileri yollayıp sızmışım geri , akşama yemek hazırlayıp evi bir yüz temizleyip dişçiye gidicem diye koşturdum o arada telden mesajla tontişim illa gelin çay içelim diye sıkıştırdı vakit yok diyorum ısrar ediyordu ,olmadı en son mesajına cevap yazmadım çok ayıp ettim biliyorum ama ne yapayım 2 saatim var iş mi yemek mi yapayım kaşımı gözümü mü yolayım bir de duş alıcam anca yetiştiricem
sabah tartıda sadece 200 gr eksi çıktım yaaa 85 i görücem diye söz verdim kendime o kadar da dikkat ettim ilk öğün protein ağırlıklı akşam hafif sebze az protein ağırlıklı beslendim olmadıııııııııı , kendimden özür diliyorum sözümü tutamadığım için
yarına kalan işleri bitiririm inşallah ve kesinnn tontişim ya gelir ya yine bizi çağırır bakalım ne yapıcam
şimdi deli gibi uykum geliyor direniyorum saat 11 i geçsin diye :)
sende süpriz yaparmisin acaba :)))Kızlar acayip uyku bastırdı okurken gözlerim gidiyor artık sabah bakarım menülere inanılmaz en son hamileyken bu kadar tatlı uykum gelmişti kaçmadan yatağa uçuyorum herkes iyi geceler
borek disinda guzel cnmPazartesi
Kahvaltı 09.30
1 avuç mantar kavurması
2 yumurtadan maydanozlu omlet
5 badem, 1 ceviz
4 dilim portakal
2 dilim salatalık
6 adet zeytin
1 parça beyaz peynir
Yarım dilim mozarella
Yarım dilim börek
Akşam 17.35
3 kepçe tavuk çorbası
1 adet kabaktan sote
2 yk yoğurt
Su:2 lt
Aksam lutfennnn gec olmasin berrincimay ben iki kere yolladım diye tüm menumu sildim bi daha
menum soyle
saat 9:30
2 bardak tarcınlı limonlu ılık su
saat 13:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 zeytin
salatalık
domates
saat 16:00
ceyrek muz
1 yesil elma
az sutle 1 kupa filtre kahve
saat 19:00
yarım cay bardagı sut
ceyrek muz
tarcın
1 tk chia
puding yaptım canım cok tatlı cekti
saat 20:30
150 gr kadar fırında sebzeli somon
aksam yine geç saate kaldı, onumuzdeki 3 günde de esim gec gelirse ben erkenden yicem artık, bu hafta hedefim buyuk :)
su 2l,5 lt
spor jillian 24. gün 108 puanPnrrr-12
1 kase salata yagısz tuzsuz
bolgesel puani 3 cnmArkadaşlar ben şimdi spor puanlarımı toplayacağım ama benim 15 dk yaptığım bir spor var bölgesel hareket yaptırıyor o ne diye geçiyor onu nasil hesapliycam bilemedim ya
bol sebzeli guzel olmus cnmSelam ahaliii, savaştan çıkıp sporumu yapıp geldim
07:02 bir haşlanmış yumurta, 1 tk lor peyniri, 2 tam ceviz, yeşillik, yarım portakal, 1 ekşi mayalı tb ekmeği
10:30 sade türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
12:35 bol renkli salata
15:50 pancar, kereviz, havuç, salatalık, maydonoz karışımı blender
18:05 1 su bardağı süt, 3 yk yulaf ezmesi, 10 adet kuru üzüm
3 litre su içildi
60 dk pilates*3= 180
40 dk hafif tempo yürüyüş*2= 80
260 pPnrrr-12
eliff haftabasindan ne detoksu cnmMenüm
11.00
2 has yumurta
Bir dilim ananas
İki üç dilim peynir
5 karısık zeytin
Domates salatalık
14.15
İki dilim ananaslı yoğurt
16.30.
Türk kahve
Aralrda toplam 10 fındık civarı
19.00
İki dilim ananaslı yogurt
3 ceviz
Su
2.5 lt
Spor
20 dk yüryüş
ne guzel yapiyodun sporunu cnm niye aksadiIyi geceler herkese bugün pek giremedim piknige gittik. Hemen menümü yaziyim.
10.30 1 haslanmis yumurta
1 domates
1 kk suzme peynir
1 tbe
12.00 2 kare bitter
17.00 3 kanat
Toplamı yarım avuç içi olacak kadarda kırmızı et
1 tbe
Su 2.5 l bol çay ve ayranlı bir gun oldu spor bu hafta ne zaman yapcam bilmiyorum bugünde yok
gayet guzel cnmBugünkü menum
Kahvalti 11:30
1 yumurtali soğanlı omlet
1kk peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 ç.k. tereyagi
Yesilik
Ara
2 fincan sade Türk kahvesi
Akşam 18:00
Cevizli yeşillikli yoğurtlu kabak
Ara
1 elma
2 ceviz
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
Leslie 3mil*135Pnrrr-12
SEKERSİZ 9. GÜNÜM TAMAMLANDI
sporda gelmis guzel olmus cnmMenüm
Sabah 11 gibi
2 yumurtyala soğanlı salçalı omlet peynir 1 ceviz 1 kayısı biraz besni üzümü
Akşam 17 gibi
Kabak yemeği yoğurt içine salata yeşillik doğradım biraz peynir 2-3 ceviz 1 sam fıstığı
2 lt su 30 dk eliptiks 200 hoplama 120 puanPnrrr-12
menulerinde sorun yok cnmGünaydın kızlar ❤❤❤
Tartıda bugün yine artı gördüm. Cuma günü asıl önemli dediysem de bu duruma canım sıkıldı. Acaba nerde yanlış yapıyorum. Yada kilo vermemin duraksadığı döneme mi girdim bilmiyorum. Menülerimi görüyorsunuz. Sizce yanlış yaptığım ne var?
okudumda yorgunluktan cevap veremedim :))))Günaydın herkese alıntılar cevaplanaxakkkk lakinnnn bu Zuhal abla msjlari beğenmiş niye kimseye alıntı yapmamış akşam neden gelmemiş sorarım sizeMefkurem
bence kilon jillan icin fazla cnmGünaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
Ohhh cok sukur cnm sen stres yapma geriside gidecekgunaydın kızlar
dunku artının yarısı gıtmıs cok sukur bugunde yarına sabıt olarak cıkabılırsem su 2gunde ne gıderse dıyecegım mecbur
Küçük emrahmi oldunGünaydın,
Kahvaltı öncesi motivasyon için bir bakayım dedim
Güzel bir enerji var herkeste, süper
Mefkurem ’in mesajlarını göremeyince biraz boynumuz büküktü, o da geldi
Başarılı bir gün diliyorum herkese
kuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
cuma yuzden 1.5 ğu gecerse o gun biraz makarna yiyebilin :))
kek falan olamazzzz dicektimki zaten iptal olmus
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
Buraya gelmeye devam edecekmisin
Senide hamiş grubuna alalimmmi :))
guzel olmus cnm
Puani ogrenmisin zaten :))
lahmacunun yaninda salata guzel olurdu cnm
27 sinde bende baslicam demisin yapabilirsen cok gzzel olur
guzel olmus tatlim
sen işim var deyince israr etmesi gereksiz bence tatlim
Kiz ne guzel eksisin cumaya dahada artar insallah
sende süpriz yaparmisin acaba :)))
borek disinda guzel cnm
Aksam lutfennnn gec olmasin berrincim
Haftasonu neyse ama hafta ici olunca tarti yeterli dusmuyor biliyosun
bolgesel puani 3 cnm
Ilk sayfada anlamadigin bisey olursa sorabilirsin
bol sebzeli guzel olmus cnm
eliff haftabasindan ne detoksu cnm
ne guzel yapiyodun sporunu cnm niye aksadi
Aksam salatada olsa guzel olurdu
gayet guzel cnm
Meyveyi gunduz yesen daha iyi
sporda gelmis guzel olmus cnm
menulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden birakinca vucut oyle tepki veriyor olabilir
okudumda yorgunluktan cevap veremedim :))))
bence kilon jillan icin fazla cnm
Hangi lesliyi yapiyorsun
Ohhh cok sukur cnm sen stres yapma geriside gidecek
Günaydın kızlar ❤❤❤
çok güzel menü
afiyet olsun canım güzel
2 haftadır diyette olduğun için belki de tartin küçük kacamaklarin affetmiyor daha öncesinde cok sağlıksız yediğimiz için azıcık az sağlıksız yesek yine de gider ilk haftalarda ama bı noktada terse döner iş seçkin kırılsın diye değil daha dikkatli beslen diye yorum yapılıyor burda
börek olmamış pestocum birde kahvaltı hiç bitmeyecek sandimbugün ptesi nasıl başardın böyle kaliteli kahvaltı etmeyi
güzel olmuş canım
Tuğçe sahalarda
süper
akşama salata yada ayran olsa güzel olurdu ama menüde ayran görmedim ayranlı gün demissin
hepsi güzel olmuş
hergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence
Günaydın kızlarnasılsınz
bende iyiyim canım çok şükürDuraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama
Ah ah herkez ole diyor korkuyorummm
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin :)
Hayırlı yolculuklar canımKizlar benimde eşim 10 gunluk bi izin aldi bursaya gitme planimiz var ya bugun yada yarin ayin 31 doneriz dedi esim oy icin ama yarin gidersek 4 gun icin olcak donmeyedebillirz okadar erken hayirlisi olsun bakalim.
estg. Baharcim sen eminsen sorun yok Ben bakinca oyle gordumgüzel olmuş canım afiyet olsun
kuzum lavaş vs yerine tam buğday ye hem lavaş var hem çiğköfte hem içli köfte çok olmuş
acayip tatlı diye kazindim buğu bitter vs kendimi kandırdım akşamda karşıma çıkınca tadımlık yedim , üç gün o benlik bir durum özel bir diyet değil
kız olmuyor ne yapayım bir seneyi geçti korunmuyorum ki öncesinde de korunmuyormusuz ria kaymış, ria çıktı gün hesabı yapıyordum oda öyle profesyonel bir korunma değil olursa olacak inşallah bir tane daha olmazsa da rabbim hiç olmayana versin
utan Edibe utan
afiyet olsun canım
hangi kisim fazla olmuş aydinlatsan beni ufkumu acsan
pazar ctessiyi telafi etmişsin inşallah tartı da sevindirir seni canım
oluyor bende cok dikkat ettigimiz zaman arti olmasi biraz uzuyor sonra toparlaniyorum sporda odem yapar karbonhidrat ta odem yapar bagirsaklar calismayincada arti cikar vstartıldım cumaya göre artı 300um 2 gündür çok dikkat ettim ama niye artı oldumki
saol cnm
afiyet olsun canım spor cok etkilo bence de başlamalısın
kolay gelsin cnm amin insAllah
ama niyetlenemedm kan veridm yarın baslicam artik insAllah
Canım patatesi sabah ekmek yerine yedim bence hic artısı yokk bi orta boy patates bi dilim ekmege es deger cunki
afiyet olsun cnm cumartesi erişte poaca kek hepsi bi anda fqzla olmus sankim
bende öyle dusunerek teselli ediyorum kendimi
gecmis olsun cnm cumaya sürpriz olsun bence o zmn
fwzla değilmiş cnm cumaya eksiye gecersin insAllah
küçük yqzsan da gördük malesef niye bu kadar artida oldun acaba cumaya kadar eksiye geversin insAllah cnm
gec yemek cok etkiliyor cnm dikkat et bklm cumaya kadar insAllah daha artıya geçmezsin
tebrikler cnm
cumaya kadar eksiye gecersin bence cok kucuk bi artı
haftabasinin en iyi eksisi bu heralde tebriklerCuma: 87.3
Pazartesi: 85.6
Fark: -1.7
Kizlar gec oldu bildirimim k.b sağlık ocağına gittim sabah kan verdim insulin direncim icin gecen verememistim bugun niyetlenmedim o yuzden yarin insAllah niyetli olucam
Bu hafta ilk hedefime ulaşırım insAllah
bu listede artik bizde olalilm degilmi. Pinarcm__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 250 + 240 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ahsen_2504 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcetugcem -- + -- + 180 + -- + -- + -- + --
Gewezebidik 148 + 141 + 102 + -- + -- + -- + --
Gulbe seker -- + 90 + 90 + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + 170 + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi 380 + 189 + 255 + -- + --+ -- + --
Ebruebruliii -- + 175 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2250197
kiz teklifimi gormednmi sabit de iyidirKızlar Günaydınlar,
Cuma 67.9
bugun 67.9
fark yok :)
sabitlik de iyidir bence hele ki dün aksam nasıl abartmışsam yatarken bile toktum, bir daha boyle yemicem kendime söz verdim.
bende artik 38 beden eteklerime oldum ama zoraki eskiden bol oluyordu ve yine o insallah eski gunleri yasayacagim az kaldiCumartesi aldığım gazla (zayiflamissin die herkes cok şaşırdı) ipleri sıkı tutmak istiyorum bayrama kadar hedefim 70 lere düşmek acikcasi bi elbisem var onun icine girmem gerekiyor ozellikle de sen o elbisenin icine giremezsin diyenlere inat
Hepimiz ideal kilolarimiza ulasicaz insAllah Allah in izniyle cnm
abla sozu tuttum ve spora basladim eliptigi oturma odasina getirdim burda yapmak daha kolay olcak gibiHerkes yazmis zaten cnm
Esinin nereye gittigini ne yaptigini biliyosan arada saate takilma
Bizede bi yere giderken 2 saat sonra gel falan deseler bizde sinir oluruz :))
Ablan konusunda erkekler yeni duzene daha zor adapte oluyolar enistenin korkmasida normal simdi tr sartlarida ortada
Bence sen ve annengil ablani olumlu destek olmaya calisin
Yakin olup huzursuz olacagina uzakta olup mutlu olsun
Insan nerde doyacaksa oraya gider
nohutlu pilav fazla olmus ama erken kapatmisin
bende bitteri yiyemiyorum
umarim listede oldugunu unutmayip sozunde durursun cnm
sabah ekmek olmadigi icin arada patates olabilir
Guzel cnm
lahmacunun yaninda cig kofte fazla olmus cnm
Lutfen dikkat et
gayet guzel cnm
Baligin yaninda süt icmenin bi anlami varmi
neyseki pastanin arkasi gelmemis cnm :)))
aksam kanati daha fazla yiyebilirsin cnm tabi derisiz
2 si biraradayi soylemisler :)))
gayet guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
aksam biraz fazla geldi bana
İpe alismanada sevindim cnm
kaslarin guclenip esneklik kazanmasiyla alakali
Sende karsilihini görmüşsün ne guzel
dunku mercimeğe ragmen harikasin cnm
kotu degil ama dışarı yemegi iste :))
sende spora basla cnm basngicta bi yarim saat ayir kendine
Kilo azaldikca spor sart
cumartesi olmamis dun telafi menusu olmus cnm
niye dersen :))
Cumartesi nohut vardi
Dunde zaten disarda yemisin
Once sakin ol kuzum
Sen normal duzende devam edip panik olma
Sifir tuz bol su yapmaya calis odem cayinida ihmal etme
1 tb eriste 1 dil kek bu kadar arti getirmez
gec yemek cok farkettiriyor cnm
haftaya arti olmadan baslamak cok guzel cnm
bu hic bisey degil arti sayilmaz :))) haftasonudan boyle cikman cok guzel cnm
demekki dün iyi gecmemis :))
2 gun icin cok guzel tatlim
vavvvvvvv bu neeeeeeee
Harikaaaaaaaaaaaa
Kuzum aman simarma sakin kaybetme bu guzel eksiyi
demekki dun aksam oyle olmasaydi eksi gelecekti :))
cok guzel cnm bu hafta hedefini tutturursun bence
suya tuza dikkat et cnm
Bunun odem oldugu belli
Yoksa artilik bi menun yoktu
en az mi 1 saat keskeAfiyet olsun canim
Muz diyet yaparken az tuket canim hem kabız yapar hem sekerli
Hatanin farkındasin önemli olan bu afiyet olsun haftaya bol eksiler olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun kacamakli olmus azcik
Afiyet olsun
Afiyet olsun ip atlamayi bende severim ama dogumdan sonra 6 ay onermiyolar dikislerden dolayi 6 ay dolsun baslarim
Afiyet olsun
Sporsuz olmaz en azindan 1 saat yuruyus
Afiyet olsun reçel yerine bal tüket daha iyi olur
sagol cnmAfiyet olsun canım gizel olmuş
Tesekkürler canim
Afiyet olsun canim cok guzel
Gayet güzel canım afiyet olsun
detoks gibi olmadi malesef kuru uzumun buyugucanim lahmacun yerine sebze yemeği yesen kilo vermede daha etkili olur
cok guzel canim
sorma bende sun alıntıları alayim desim gözlerim gitti:)
börek olmasaydı 10 üzerinden 10 olacakti:)
güzel olmus canim canim tatlı çekerse hurmada çok etkili dene istersen
bence en nankör benim ev :)
super canim
cok guzel menülerin hiç kaçamak yok masallah
gayet güzel canim eksiler gelsin
afiyet olsun Güzel menü spor aslında kilit noktamız onuda kirdikmi hiçbi kilo dayanmaz
afiyet olsun Güzel olmuş canm
Detoks gibi olmuş ol ekşi getirir inşallah besni üzümü ne ki
sagol baharcmçok güzel menü
afiyet olsun canım güzel
güzel olmuş canım
Tuğçe sahalarda
süper
hepsi güzel olmuş
kolay gelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda baska mevzu
Gunaydinnnnnn guzelllerrrr
Sallanmayan sali lar olsun insallahhhh
Dun cocuklar ev bakmaya gitmislerdi
Miniklerde burdaydi
Aksam oglanin kp si, hepsi burdaydi
Yemek cay fasli vs.
Aksam okudum ama cevap veremedim
sagol ablacmkuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
borek disinda guzel cnm
bolgesel puani 3 cnm
gayet guzel cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden birakinca vucut oyle tepki veriyor olabilir
Hangi lesliyi yapiyorsun
İnşALLAH hafta sonuna da güzel eksi görürüm hayırlısıyla saol cnmestg. Baharcim sen eminsen sorun yok Ben bakinca oyle gordum
oluyor bende cok dikkat ettigimiz zaman arti olmasi biraz uzuyor sonra toparlaniyorum sporda odem yapar karbonhidrat ta odem yapar bagirsaklar calismayincada arti cikar vs
haftabasinin en iyi eksisi bu heralde tebrikler
bu listede artik bizde olalilm degilmi. Pinarcm
kiz teklifimi gormednmi sabit de iyidir
bende artik 38 beden eteklerime oldum ama zoraki eskiden bol oluyordu ve yine o insallah eski gunleri yasayacagim az kaldi
abla sozu tuttum ve spora basladim eliptigi oturma odasina getirdim burda yapmak daha kolay olcak gibi
en az mi 1 saat keske
sagol cnm
detoks gibi olmadi malesef kuru uzumun buyugu
sagol baharcm
kolay gelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda baska mevzu
sagol ablacm
Yapmaya caliscam tekrardan sporukuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
borek disinda guzel cnm
bolgesel puani 3 cnm
gayet guzel cnm
Hangi lesliyi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?