Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fazla kilo olunca saglikli beslenirsen hamileliktede kilo verebilirsin cnm

Hamisleri zorlamiyoruz :)) menu verip vermemek kendilerine bagli sadece cuma kilo bildirimi yapilirsa kendilerinide kontrol altinda tutabiliyor
Sohbet muhabbet icin her daim bekliyoruz :)))
Detoks değil abla zaten acıkladımhem ziyan olmasn hem cok severim hem de en azından arımdan kurtulrm belki diyerekten
öyleyse tmm cnm

Cumaya kadar karbona dikkat etmeye calis
Sen spor yapmiyomusun tek az yuruyus goruyorum
karbon olmazsa eksilerin artacaktir :))

Burda ev arayan cok
ama fiyatlar cok yukseldi cnm
Dün baktiklari ev hoslarina gitmis
Ama yapilacak isi var
Fiyatta anlasabilirlerse olacak gibi daha kesin degil

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 250 + 240 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ahsen_2504 135 + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Tugcetugcem -- + -- + 180 + 260 + -- + -- + --
Gewezebidik 148 + 141 + 102 + -- + -- + -- + --
Gulbe seker -- + 90 + 90 + 150 + -- + -- + --
Pesto26 -- + 170 + -- + 225 + -- + -- + --
PrensesAnnesi 380 + 189 + 255 + 135 + --+ -- + --
Ebruebruliii -- + 175 + -- + -- + -- + -- + --
Istikrar1986 -- + -- + -- + 120 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

haha yok abla regl oldum ya ben belki onun ve günün yorgunluğudur benim ki
Duraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama

Ah ah herkez ole diyor korkuyorummm

Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin :)
korkma canım ya kilo bebek çok uslu oluyor ben ne eltimde nede ablamda görmedim bebekleri çok usluydu benimki benim gibi deli dana
kız neresi fazla olmuş aydinlatsan dedim ne est. Cidden sordum benim sormadigimi senin gorursun burda amac bu zaten
Kizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
daha çok erken canım Mayıs'ta bile değişiyor hava ben şimdi düzenliyorum küçük gelenleri kaldırdım ama kalınlar bı yere orta kalınlar bir yere ve yazlıklar bir yere şuan dolap üçe bölündü birde Karadeniz'de hava çok değişik şimdi ben hicbirseyden vazgeçemiyorum hepsi gidecek sonuçta bir ay sonra şimdiden derdi sardı

Bebeğim benim kahvaltılar her gün manas destanı, diyet diyince anksiyete belirtileri gösteren ruhumu ancak böyle sakinleştirebiliyorum:) aslında diyette değilsin sağlıklı ve lezzetli besleniyorsun, sakin ol şampiyon diye ruhumun saçlarını okşuyorum:) değilse her şey yolunda giderken birden strese girip lingo lingo pizzalar tarzı davranışlar gösterebilirim... bunlar hep yaşanmış hikayeler

Ya ben mi karıştırdım iş yerinde fırsat bulaiyorum demiştin dimi derken fark ettim sen iş arıyorsun evdesin yeni gittiniz yurt dışına yazarken beynim aydınlanma yaşadı

İnşaallah olur, bugün biraz şaşkınım çünkü kesin eksi bekliyordum, sabit geldim. Hassas dönemim yaklaşıyor ona mı yorsam bilemedim.. neyse yarını heyecanla bekliyorum belki 72lerle kavuşuruz
cumaya dogru porsiyonlarda biraz kuculurse guzel olur cnm :)))
bencede kendi evinde daha rahat edersin cnm
Ne kadar kalacaksin burda
Yolculuk icin bi sorun yok degilmi

Tabiki cnm sen istediksen sonra listeyi yaparsan cok seviniriz

cumaya dogru porsiyonlarda biraz kuculurse guzel olur cnm :)))
bencede kendi evinde daha rahat edersin cnm
Ne kadar kalacaksin burda
Yolculuk icin bi sorun yok degilmi

Tabiki cnm sen istediksen sonra listeyi yaparsan cok seviniriz
Ya zaten küçükler aslında ara öğünüm bilem yok, küstüm şu anda

sahgull gördüm seni , gelip ses etmeden bakmak var ki kız
Biz msn kullanıp dinlediği müzikle trip atan nesliz sana bir trip atarım aklın şaşar
Ayy aşkolsun
Uğruyorum arada da tanıdık göremeyince çıkıyorum
Nasılsın canım
Girdin mi listeye nasıl gidiyor

İstanbuldayim canim kışlıkları tam kaldirmicam aslindada yazliklari piayasa cikartsam mi diye düşünüyordum
acele ediyourm sanirim iş gozumde buyudugunden
bizim dolapta öyle suan baharda ikisi bir dolaota olunca birde huma kafasina estikce kiyafet değiştikçe dolabı surekli duzeltmekteb gina geldi bi kısmını azaltirsam rahat okur dedim en iyisi ramazanda giriseyim

Yazmıstım ablacım .ben öğleciyim ve öğlene kdar da oğlum var ,önceden sabah gdiyordu ama son bikac aydır biz getrp götryrz okula karsı korku ve isteksizlik oluştu bi dönem malasef cözümü inş böle bulduk.ve oğlumls yürüyse gdemiyrm 4.5 yasında.evde videolarla leslie felan yapıyrdum öncesinde ama suan cok fazla yüklenmek istemiyrm hem daha baslarda oldgm için olabldgnce yürüysü tercih ediyrm hemde biliyosn ablacım gebelik düşünüyrm Rabbim nasip ederse inş.kücük tedaviler de görüyrm bi süredir nadip olmuyor gerçi..nasip.ama ters vi şey yapmak da istemiyorum ablacım .

Canim benimkilerde çok büyükkk ama ben daha önce uzun süre leslie yapmistim baya göğüslerim küçülmüştu tabi sonradan alinca yine büyüdüler leslie harika mutlaka düzenli
lesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnm
O zamana kilonda biraz daha dusmus olur

Bir ay düzenli.leslie 3 mil yaptım ama cok sıkıldım ya o yüzden farklı birşeyler ariyorum

hergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence
Olmadı öyle yapayım canım. Cidden stres yapıyorum böyle
ne kadar vermistin cnm bqzen bucut duraksama donemine giriyor sen degerlerjne baktrdin mi hic
10 verdim canım
Tesekkürler
Tesekkürler ablacım
menulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden
Olabilir abla. Cumadan sonra başlıyacağım insallah spora
Duraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama
Yok pes etmem de canım sıkılıyor
Ben suyu az içtiğimde az kilo verebiliyorum hiç içmediğim ödem oluyor suyu bol tut tatlim toparlandikca daha iyi olursun
Su en az 2.5-3 lt içiyorum

Ben de öyleyim canim. Guzel ve saglıklı bir kahvaltı günümü kurtarıyor. Ben verdigim 10 kiloyu bu sekilde verdim. Sabah az yediğimde gün boyu kendime acıyorum az yedim diye.

Ayy aşkolsun
Uğruyorum arada da tanıdık göremeyince çıkıyorum
Nasılsın canım
Girdin mi listeye nasıl gidiyor
İyiyim canım sen nasılsın , yok canım Zuhal abla beni 65 olmadan almıyor listeye şaka bir yana izinde cozuttum da kem kum yani

saol cnm
çıkmıştır büyük ihtimal ama arkadaşla avm yr gittik cocuklari hava aldiralim die yeni döndük eve birazdan yürüyüşe cikinca ugrayacam insAllah saglik ocagina
cok iyi vermiissin sende cnm bende ilk 10 kilodan sonra duraksadim ama o 10 kiloyu cok uzun vadede zor verdim insulin direncinden dolayı su an yeniden yediklerimr dikkat ederk ozellikke spora agirlik vererk sasirttim vucudu snrmm guzel gidiyor ama vitanim vs eksikligi falan varsa onlar da vermenr engel oluyor aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…