- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.101
fazla kilo olunca saglikli beslenirsen hamileliktede kilo verebilirsin cnmZuhal ablacım çok teşekkür ederim. Diyestisyenimle konuştum, aynı liste ile devam edeceğiz cumaya kadar dedi. İlk trimesterde hala kilo vermeye devam edebiliyormuşuz dengeli ve sağlıklı beslenme ile. Bugünde kan verdim. Kan sonuçlarından sonra kesinleşince hamişler arasında yerimi alabilirim. Hamişlerde nasıl oluyor peki? Ekibi çok sevdim. Güzel enerjili motivasyonlu bir ekip. elimden geldiğince katılmayı dilerim. :)
öyleyse tmm cnmDetoks değil abla zaten acıkladımhem ziyan olmasn hem cok severim hem de en azından arımdan kurtulrm belki diyerekten
karbon olmazsa eksilerin artacaktir :))Salı sallanmasında yarına eksilerle uyanalım abla :) bugün biraz eksideyim çok şükür artı olmazsam cumaya eksi gelir inşallahbu hafta 64.5 olmak istiyorum
Senin cocuklarda ev mi alacak hayırlısıyla iyi bir ev bulurlar inşallah abla orayı bilmiyom ama burda ev bulmak çok zorlaştı önce çok kolaydı yabancılara kapı açılınca herşey zorlasti ev bulmakta baya zor Allah yardımcimiz olsun inşallah
Bizde ev bulamadık
haha yok abla regl oldum ya ben belki onun ve günün yorgunluğudur benim kikuru fasulyenin yaninda bol salata yogurt daha guzel olurmus cnm
gayet guzel cnm
guzel olmus tatlim
cuma yuzden 1.5 ğu gecerse o gun biraz makarna yiyebilin :))
kek falan olamazzzz dicektimki zaten iptal olmus
canannn cok sevindim cnm hayirli olsun Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin
Buraya gelmeye devam edecekmisin
Senide hamiş grubuna alalimmmi :))
guzel olmus cnm
Puani ogrenmisin zaten :))
lahmacunun yaninda salata guzel olurdu cnm
27 sinde bende baslicam demisin yapabilirsen cok gzzel olur
guzel olmus tatlim
sen işim var deyince israr etmesi gereksiz bence tatlim
Kiz ne guzel eksisin cumaya dahada artar insallah
sende süpriz yaparmisin acaba :)))
borek disinda guzel cnm
Aksam lutfennnn gec olmasin berrincim
Haftasonu neyse ama hafta ici olunca tarti yeterli dusmuyor biliyosun
bolgesel puani 3 cnm
Ilk sayfada anlamadigin bisey olursa sorabilirsin
bol sebzeli guzel olmus cnm
eliff haftabasindan ne detoksu cnm
ne guzel yapiyodun sporunu cnm niye aksadi
Aksam salatada olsa guzel olurdu
gayet guzel cnm
Meyveyi gunduz yesen daha iyi
sporda gelmis guzel olmus cnm
menulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden birakinca vucut oyle tepki veriyor olabilir
okudumda yorgunluktan cevap veremedim :))))
bence kilon jillan icin fazla cnm
Hangi lesliyi yapiyorsun
Ohhh cok sukur cnm sen stres yapma geriside gidecek
korkma canım ya kilo bebek çok uslu oluyor ben ne eltimde nede ablamda görmedim bebekleri çok usluydu benimki benim gibi deli danaDuraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama
Ah ah herkez ole diyor korkuyorummm
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin :)
kız neresi fazla olmuş aydinlatsan dedim ne est. Cidden sordum benim sormadigimi senin gorursun burda amac bu zatenestg. Baharcim sen eminsen sorun yok Ben bakinca oyle gordum
oluyor bende cok dikkat ettigimiz zaman arti olmasi biraz uzuyor sonra toparlaniyorum sporda odem yapar karbonhidrat ta odem yapar bagirsaklar calismayincada arti cikar vs
haftabasinin en iyi eksisi bu heralde tebrikler
bu listede artik bizde olalilm degilmi. Pinarcm
kiz teklifimi gormednmi sabit de iyidir
bende artik 38 beden eteklerime oldum ama zoraki eskiden bol oluyordu ve yine o insallah eski gunleri yasayacagim az kaldi
abla sozu tuttum ve spora basladim eliptigi oturma odasina getirdim burda yapmak daha kolay olcak gibi
en az mi 1 saat keske
sagol cnm
detoks gibi olmadi malesef kuru uzumun buyugu
sagol baharcm
kolay gelsin ablacim benimde kayinvalidm senin gibi olsa usaklari birakip disari islerimi hallederim ama hasta.aslinda hicde kendine kiymadi ya oda baska mevzu
sagol ablacm
daha çok erken canım Mayıs'ta bile değişiyor hava ben şimdi düzenliyorum küçük gelenleri kaldırdım ama kalınlar bı yere orta kalınlar bir yere ve yazlıklar bir yere şuan dolap üçe bölündü birde Karadeniz'de hava çok değişik şimdi ben hicbirseyden vazgeçemiyorum hepsi gidecek sonuçta bir ay sonra şimdiden derdi sardıKizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
Bebeğim benim kahvaltılar her gün manas destanı, diyet diyince anksiyete belirtileri gösteren ruhumu ancak böyle sakinleştirebiliyorum:) aslında diyette değilsin sağlıklı ve lezzetli besleniyorsun, sakin ol şampiyon diye ruhumun saçlarını okşuyorum:) değilse her şey yolunda giderken birden strese girip lingo lingo pizzalar tarzı davranışlar gösterebilirim... bunlar hep yaşanmış hikayelerçok güzel menü
güne geç başlayıp erken kapatmissin güzel menü
sen de günü erken kapatmissin afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
abla görüşemedik nasılsın
2 haftadır diyette olduğun için belki de tartin küçük kacamaklarin affetmiyor daha öncesinde cok sağlıksız yediğimiz için azıcık az sağlıksız yesek yine de gider ilk haftalarda ama bı noktada terse döner iş seçkin kırılsın diye değil daha dikkatli beslen diye yorum yapılıyor burda
börek olmamış pestocum birde kahvaltı hiç bitmeyecek sandimbugün ptesi nasıl başardın böyle kaliteli kahvaltı etmeyi
güzel olmuş canım
kıymetini bil uykularinin pınar
Tuğçe sahalarda
süper
Elif'in keşke cumaya yakın yapsaydın erken olmuş
akşama salata yada ayran olsa güzel olurdu ama menüde ayran görmedim ayranlı gün demissin
bol eksi getirsin kabağın
hepsi güzel olmuş
hergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence
Ya ben mi karıştırdım iş yerinde fırsat bulaiyorum demiştin dimi derken fark ettim sen iş arıyorsun evdesin yeni gittiniz yurt dışına yazarken beynim aydınlanma yaşadıBebeğim benim kahvaltılar her gün manas destanı, diyet diyince anksiyete belirtileri gösteren ruhumu ancak böyle sakinleştirebiliyorum:) aslında diyette değilsin sağlıklı ve lezzetli besleniyorsun, sakin ol şampiyon diye ruhumun saçlarını okşuyorum:) değilse her şey yolunda giderken birden strese girip lingo lingo pizzalar tarzı davranışlar gösterebilirim... bunlar hep yaşanmış hikayeler
cumaya dogru porsiyonlarda biraz kuculurse guzel olur cnm :)))İnşaallah olur, bugün biraz şaşkınım çünkü kesin eksi bekliyordum, sabit geldim. Hassas dönemim yaklaşıyor ona mı yorsam bilemedim.. neyse yarını heyecanla bekliyorum belki 72lerle kavuşuruz
bencede kendi evinde daha rahat edersin cnmSagol canimmm
Evet abla buyuk ihtimal turkiyede yapicam burdki Alman konsoloslugunuda aradim dogumdan sonra 1 sene icinde cocuga cifte vatandas hakkida taniyorlar o yuzden kendi duzenim burda oldugu icin burya karar verdim Annemde 3 hafta civari gelck dogum zamani arkasindan kv anneannem falan gelir zaten
Spor listesini zevkle yapiyorm abla hem kendimi size daha bagli hissediyorm bu sekilde yoksa belki kopardim burdan hatta almanyadan donunce devam etmek isterim :)
Evet balım, çalışıyor olsam bu kadar uğraşamam cidden 3 zeytin atar çıkarım muhtemelenYa ben mi karıştırdım iş yerinde fırsat bulaiyorum demiştin dimi derken fark ettim sen iş arıyorsun evdesin yeni gittiniz yurt dışına yazarken beynim aydınlanma yaşadı
Ya zaten küçükler aslındacumaya dogru porsiyonlarda biraz kuculurse guzel olur cnm :)))
bencede kendi evinde daha rahat edersin cnm
Ne kadar kalacaksin burda
Yolculuk icin bi sorun yok degilmi
Tabiki cnm sen istediksen sonra listeyi yaparsan cok seviniriz
Haaa olduysan iyi o zamanhaha yok abla regl oldum ya ben belki onun ve günün yorgunluğudur benim
Ayy aşkolsunsahgull gördüm seni , gelip ses etmeden bakmak var ki kız
Biz msn kullanıp dinlediği müzikle trip atan nesliz sana bir trip atarım aklın şaşar
İstanbuldayim canim kışlıkları tam kaldirmicam aslindada yazliklari piayasa cikartsam mi diye düşünüyordumCanim benimkilerde çok büyükkk ama ben daha önce uzun süre leslie yapmistim baya göğüslerim küçülmüştu tabi sonradan alinca yine büyüdüler leslie harika mutlaka düzenli yap
Haklısın abla ama beni fena tatlı krizleri tutuyo inanki elim ayağım titriyordu yemek zorunda kaldım
Şimdiden hayırlı yolculuklar canımm❤❤
Canim aslında olduğun yere bağlı ama bence biraz daha bekle havalar daha tam ısınmadı çocuklar hasta olmasın
acele ediyourm sanirim iş gozumde buyudugundenlesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnm
O zamana kilonda biraz daha dusmus olur
dogum icin karar verdinizmi cnm nerde yapicaksin
Zaten listeyi bu halde yaptigin icin cok tesekkur ederiz bitanem
Sen kafana takma
senin kv nasil oldu cnm duzeldimi biraz
eliptik oturma odasina geldiyse kesin yaparsin :)))
yok yuzde
burda biz kislik ceket giyiyoruz
bizim dolapta öyle suan baharda ikisi bir dolaota olunca birde huma kafasina estikce kiyafet değiştikçe dolabı surekli duzeltmekteb gina geldi bi kısmını azaltirsam rahat okur dedim en iyisi ramazanda giriseyimhaha yok abla regl oldum ya ben belki onun ve günün yorgunluğudur benim ki
korkma canım ya kilo bebek çok uslu oluyor ben ne eltimde nede ablamda görmedim bebekleri çok usluydu benimki benim gibi deli dana
kız neresi fazla olmuş aydinlatsan dedim ne est. Cidden sordum benim sormadigimi senin gorursun burda amac bu zaten
daha çok erken canım Mayıs'ta bile değişiyor hava ben şimdi düzenliyorum küçük gelenleri kaldırdım ama kalınlar bı yere orta kalınlar bir yere ve yazlıklar bir yere şuan dolap üçe bölündü birde Karadeniz'de hava çok değişik şimdi ben hicbirseyden vazgeçemiyorum hepsi gidecek sonuçta bir ay sonra şimdiden derdi sardı
Yazmıstım ablacım .ben öğleciyim ve öğlene kdar da oğlum var ,önceden sabah gdiyordu ama son bikac aydır biz getrp götryrz okula karsı korku ve isteksizlik oluştu bi dönem malasef cözümü inş böle bulduk.ve oğlumls yürüyse gdemiyrm 4.5 yasında.evde videolarla leslie felan yapıyrdum öncesinde ama suan cok fazla yüklenmek istemiyrm hem daha baslarda oldgm için olabldgnce yürüysü tercih ediyrm hemde biliyosn ablacım gebelik düşünüyrm Rabbim nasip ederse inş.kücük tedaviler de görüyrm bi süredir nadip olmuyor gerçi..nasip.ama ters vi şey yapmak da istemiyorum ablacım .fazla kilo olunca saglikli beslenirsen hamileliktede kilo verebilirsin cnm
Hamisleri zorlamiyoruz :)) menu verip vermemek kendilerine bagli sadece cuma kilo bildirimi yapilirsa kendilerinide kontrol altinda tutabiliyor
Sohbet muhabbet icin her daim bekliyoruz :)))
öyleyse tmm cnm
Cumaya kadar karbona dikkat etmeye calis
Sen spor yapmiyomusun tek az yuruyus goruyorum
karbon olmazsa eksilerin artacaktir :))
Burda ev arayan cok
ama fiyatlar cok yukseldi cnm
Dün baktiklari ev hoslarina gitmis
Ama yapilacak isi var
Fiyatta anlasabilirlerse olacak gibi daha kesin degil
Canim benimkilerde çok büyükkk ama ben daha önce uzun süre leslie yapmistim baya göğüslerim küçülmüştu tabi sonradan alinca yine büyüdüler leslie harika mutlaka düzenli
lesli 5 mili yapinca zorlanmadigin zaman daha zor spora gecebilirsin cnm
O zamana kilonda biraz daha dusmus olur
İstanbuldayim canim kışlıkları tam kaldirmicam aslindada yazliklari piayasa cikartsam mi diye düşünüyordum
Olmadı öyle yapayım canım. Cidden stres yapıyorum böylehergun tartilma canım perşembe sabah tartil duruma göre bakılır ama böyle stres yapiyorsun bence
10 verdim canımne kadar vermistin cnm bqzen bucut duraksama donemine giriyor sen degerlerjne baktrdin mi hic
Tesekkürlergayet guzel cnm
Tesekkürler ablacımgayet guzel cnm
Olabilir abla. Cumadan sonra başlıyacağım insallah sporamenulerinde sorun yok cnm
2 hafta oncesi guzel spor yapiyodunya birden
Yok pes etmem de canım sıkılıyorDuraksama dönemi olabillir cnm sakın pes etme senin menulerin boyle devam ettikce illaki dusucektir. Belki bu durumun cabuk gecmesi icin Spor yapabillirsn ama
Su en az 2.5-3 lt içiyorumBen suyu az içtiğimde az kilo verebiliyorum hiç içmediğim ödem oluyor suyu bol tut tatlim toparlandikca daha iyi olursun
Ben de öyleyim canim. Guzel ve saglıklı bir kahvaltı günümü kurtarıyor. Ben verdigim 10 kiloyu bu sekilde verdim. Sabah az yediğimde gün boyu kendime acıyorum az yedim diye.Bebeğim benim kahvaltılar her gün manas destanı, diyet diyince anksiyete belirtileri gösteren ruhumu ancak böyle sakinleştirebiliyorum:) aslında diyette değilsin sağlıklı ve lezzetli besleniyorsun, sakin ol şampiyon diye ruhumun saçlarını okşuyorum:) değilse her şey yolunda giderken birden strese girip lingo lingo pizzalar tarzı davranışlar gösterebilirim... bunlar hep yaşanmış hikayeler
İyiyim canım sen nasılsın , yok canım Zuhal abla beni 65 olmadan almıyor listeyeAyy aşkolsun
Uğruyorum arada da tanıdık göremeyince çıkıyorum
Nasılsın canım
Girdin mi listeye nasıl gidiyor
saol cnmYaaa çok sevindim canım Allahim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah ♡ ♡
Çok güzel olmuş canım
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Doyurucu güzel menü olmuş ama börek bozmuş
Güzel olmuş canım afiyet olsun ama yemeğini erken yersen daha iyi olur
Menüde çok güzel sporda
Çok güzel olmuş afiyet olsun Gülbecim
Detoks gibi olmuş yani harika olmuş
Gayet güzel canım afiyet olsun
çıkmıştır büyük ihtimal ama arkadaşla avm yr gittik cocuklari hava aldiralim die yeni döndük eve birazdan yürüyüşe cikinca ugrayacam insAllah saglik ocaginaDetoks gbi oldu ama detoks amaclı yapmadm aslında tam olarak ananasım vardı önceden evdede kimse yemiyor kötü olacak gibiydi ben de o sekilde yedim hemde biraz artımdan da kurtulrm niyetiyle.onun dışında ananası cok severim zaten detoks gbi gelmiyor bana
Hosgeldin canımmmmm jullıan ileriki aşamalar için diye biliyrm canm bölgesel videolara bakablrsin.
Bravo bence eksi göreceksin inş cuma günü
Günaydın canımmm tahlil sonucn cıktımıııı
Günatdın hamişimizzz
Detoks değil abla zaten acıkladımhem ziyan olmasn hem cok severim hem de en azından arımdan kurtulrm belki diyerekten
Canım hayırlı yolculuklar şimdiden inş sen nerde yasıyosn ki?Almanya ya gezme amaclı mı gidiyosun?
Bence bikac hafta daha bekle canımmmm gğnes tam ısıtmıyor henüz
Sonucu bizede yaz canımmm bizde seni cok sevdik
cok iyi vermiissin sende cnm bende ilk 10 kilodan sonra duraksadim ama o 10 kiloyu cok uzun vadede zor verdim insulin direncinden dolayı su an yeniden yediklerimr dikkat ederk ozellikke spora agirlik vererk sasirttim vucudu snrmm guzel gidiyor ama vitanim vs eksikligi falan varsa onlar da vermenr engel oluyor aklinda olsunOlmadı öyle yapayım canım. Cidden stres yapıyorum böyle
10 verdim canım
Tesekkürler
Tesekkürler ablacım
Olabilir abla. Cumadan sonra başlıyacağım insallah spora
Yok pes etmem de canım sıkılıyor
Su en az 2.5-3 lt içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?