Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
12.10
1 yumurta tavada
yarım domates
yarım salatalık
1kasik kekik
1dl kaşar peynir
1dl beyaz peynir
bolca tere maydanoz

13.40
1ayva

18.15
1porsiyon döner
1şis yağsız kebab
Salata
Su.2lt
Spor
Yok
Aksam biraz bil olmus gibi ama afiyet olsun
Ben de sana yazmistim zaten ama sanirim etiket yapmamisim sana evet olalimm
Basla basla spor da yap oyle yenince daha zevkli oluyo afiyet olsun menun guzel olmus canim :)
Afiyet olsun, ben bal recel yedigim zaman hemen tuzlu cekiyo canim tekrar sonra bi daha tatli cekiyo kisir donguye gidiyorum, o yuzden uzak duruyorum sana da oluyo mu oyle
O da olur hic merak etme hepsi azicik zamana bakiyor.
Cuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Kuzum noldu bu kadar odem yaptin sanirim sen, sikma canini hemen gider onlar
Cuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
Ohh mis gibi eksi, cumaya guzel eksi gelir senden
Vuhuuu cumaya efsane yazacaksin insallahh
insAllah cnm
saol cnm galiba öyle ya ben kaçamak yapmasam baya hızlı vericem snrm ama iste dayanamiyorum arada
Ay yapma kacamak guzelim bu metanin kiymetini bill
Günaydın çiçeklerrrr
Bugün dün sabahla aynı gidiyorum, açıkcası bi 72.9 görmek istiyordu deli gönlüm ama neyse, buna da şükür..
Cuma: 73.3
Pazartesi:73.0
Fark:-300
Oo guzel bi eksi gelecek cumaya insallah
Hepsinin agzini cat cat kapaticaz canim hic merak etme sen. Ay enerji vampirleri, iyi bir sey soylemeyeceksen hic acma agzini daha iyi yani anlamiyorum bu olumsuz insanlari
W

Cuma günü 1 dilim revani
Cumartesi 1 adet börek vardı
Sanırim onu etkisi....
Ah o borekler tatlilar bi tanecik duruyolar ama etkileri koca koca oluyo maalesef
Selam kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:97.3
Bugün :97.7
+500 malesef sanırım vücudum kendini tam toparlayamadı. Cumaya ekside olacam inat ettim
Hic merak etme canim eksi olursun sen her turlu cumaya
Hosgeldin Gulcan ben de Berrin, 32 yasindayim, evliyim, 1 senedir Hollandada yasiyorum, evliyim henuz cocugumuz yok. Zamanla daha cok tanisir kaynasiriz
Canim ogunlerin arasina bosluk birakirsan daha rahat okuruz bir de yan yana degil de alt alta yazarsan yine okumasi kolay olur :) aksam pilav cok olmus bence,sabah erken yemissin oglen meyve yerine sebze yemegi yogurt falan da olabilirmis, daha dengeli olurmus bir d emeyveleri tek tuketme yaninda yogurt sut ya d akuruyemisle tuket sekerin birden artip dusmesin
Menüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği

Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem

Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

Su:3 lt olur
Afiyet olsun canim gayet guzel
Afiyet olsun guzel olmus
Ay ben sok hayirli olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum, kendime olmus gibi sevindim.
çoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)
Ayy gozunuz aydin, bin sukur
Afiyet olsun guzel olmus
Afiyet olsun guzel olmus
Borek gordum :) onun disi guzel
Her sey cok guzel olmus canim
Detoks mu yapiyosun canim, afiyet olsun
Afiyet olsun guzel olmus
Gayet guzel afiyet olsun

Menum
12.10
1 yumurta tavada
yarım domates
yarım salatalık
1kasik kekik
1dl kaşar peynir
1dl beyaz peynir
bolca tere maydanoz

13.40
1ayva

18.15
1porsiyon döner
1şis yağsız kebab
Salata
Su.2lt
Spor
Yok
Aksam biraz bil olmus gibi ama afiyet olsun
Ben de sana yazmistim zaten ama sanirim etiket yapmamisim sana evet olalimm
Basla basla spor da yap oyle yenince daha zevkli oluyo afiyet olsun menun guzel olmus canim :)
Afiyet olsun, ben bal recel yedigim zaman hemen tuzlu cekiyo canim tekrar sonra bi daha tatli cekiyo kisir donguye gidiyorum, o yuzden uzak duruyorum sana da oluyo mu oyle
O da olur hic merak etme hepsi azicik zamana bakiyor.
Cuma :74,8
Bugun 77,4
+2,6
Kuzum noldu bu kadar odem yaptin sanirim sen, sikma canini hemen gider onlar
Cuma 104.9
Pazetesi 104.8
-0.1
Ohh mis gibi eksi, cumaya guzel eksi gelir senden
Vuhuuu cumaya efsane yazacaksin insallahh
insAllah cnm
saol cnm galiba öyle ya ben kaçamak yapmasam baya hızlı vericem snrm ama iste dayanamiyorum arada
Ay yapma kacamak guzelim bu metanin kiymetini bill
Günaydın çiçeklerrrr
Bugün dün sabahla aynı gidiyorum, açıkcası bi 72.9 görmek istiyordu deli gönlüm ama neyse, buna da şükür..
Cuma: 73.3
Pazartesi:73.0
Fark:-300
Oo guzel bi eksi gelecek cumaya insallah
Hepsinin agzini cat cat kapaticaz canim hic merak etme sen. Ay enerji vampirleri, iyi bir sey soylemeyeceksen hic acma agzini daha iyi yani anlamiyorum bu olumsuz insanlari
W

Cuma günü 1 dilim revani
Cumartesi 1 adet börek vardı
Sanırim onu etkisi....
Ah o borekler tatlilar bi tanecik duruyolar ama etkileri koca koca oluyo maalesef
Selam kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:97.3
Bugün :97.7
+500 malesef sanırım vücudum kendini tam toparlayamadı. Cumaya ekside olacam inat ettim
Hosgeldin Gulcan ben de Berrin, 32 yasindayim, evliyim, 1 senedir Hollandada yasiyorum, evliyim henuz cocugumuz yok. Zamanla daha cok tanisir kaynasiriz
Canim ogunlerin arasina bosluk birakirsan daha rahat okuruz bir de yan yana degil de alt alta yazarsan yine okumasi kolay olur :) aksam pilav cok olmus bence,sabah erken yemissin oglen meyve yerine sebze yemegi yogurt falan da olabilirmis, daha dengeli olurmus bir d emeyveleri tek tuketme yaninda yogurt sut ya d akuruyemisle tuket sekerin birden artip dusmesin
Menüm
Sabah 09.00
2 kaşık menemen
1 dlm süzme peynir
2 köz biber
2 dlm siyez ve tb ekmeği

Ara 11.00
Küçük bir muz
10 badem

Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

Su:3 lt olur
Afiyet olsun guzel olmus
Ay ben sok hayirli olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum, kendime olmus gibi sevindim.
çoook teşekkür ederim. İstiyorduk ama aylardır olmayınca beklemiyorduk gibi bişey oldu :) şaşırdık ama çok sevindik 2,5 yıllık evliyim zaten tam vaktiydi bize göre :)
Ayy gozunuz aydin, bin sukur
Afiyet olsun guzel olmus
Afiyet olsun guzel olmus
Borek gordum :) onun disi guzel
Her sey cok guzel olmus canim
Detoks mu yapiyosun canim, afiyet olsun
Afiyet olsun guzel olmus
Gayet guzel afiyet olsun

Ben 2.5 ayda verdim. İnsülin direncim de var. Demir eksikligim vardi 6 aydir ilaç kullanımdım. Bugünlerde tekrar tahlil yaptıracağım

Iftarda ne yesem diye düşünüyorum kizlar sahur yapmadım ev yapimi servis tabagindan biraz küçük incecik lahmacun yesem yaninda bol salata bi kase dünden mercimek çorbam var ondan icsem cok mu olur
Bence yiyebilirsin canim. Yanında da salata tüket
Insallah canım
Tesekkürler tatlım

Slm ben geldim otobüsteyim kursa gidiyorum
Günü bitirdim hemen yazayım menüyü pek işey yiyemedim ama
12.30
2 kasik yulaf kepeği
2 yumurta
10dal ıspanak
Yarım çay bardağı süt
Bunları güzelce karıştırdım omlet gibi bişey yaptım börekte diyebiliriz:)

15.30
2 kasik kabak yemeği(canim hiç yemek istemedi)
3 hurma
15 kadar badem
₩şu. 2lt daha icerim
Spor kurs dönüşü yürüyüş yapicam ozamn yazarım

Son düzenleme:
aynem cnm insAllah kapaticaz bende anlamıyorum bunu soyleyenlerde genelde hepsi benden daha kilolu modumu düşürüp beni de aralarından ayrilmami istrmiyorlat muhtemelen
Ben 2.5 ayda verdim. İnsülin direncim de var. Demir eksikligim vardi 6 aydir ilaç kullanımdım. Bugünlerde tekrar tahlil yaptıracağım
benim bi sene sürdü cnm sen masAllah hızlı vermişsin insülin direncin icin ilac kullandn mi ben bugun sonhclarjmi aldm doktorum yokmus ama gorusemedim hesapladim 3.1 çıktı yine yuksek cok olmasa da anlamıyorum kilo da gidiyor bu direnç nie kırılmıyor
Bence yiyebilirsin canim. Yanında da salata tüket

Insallah canım

Tesekkürler tatlım
tamam cnm saolasin

Afiyet olsun canım baya az yemişsin sanki

Guzel canim afiyet olsun

Ben neredeyse hic bozmadim canim. Birde kaç aydır aldığım kiloydu. İlaç 3 yıl kullandım kötü olunca bıraktım. Kilo verince kullanmaya cokta gerek yokmuş zaten. Ben de bu aralar baktıracağım ne durumdayım diye. Zamanla dusecektir ama iyice zayiflayinca ancak kirılır direnç

Ya niye bilmiyorum istahim yok yorgun gibiyim yiyemiyorum
him dikkat et kendine canım
Anladım canım insAllah senin değerlerinde güzeldir

Iftarda ne yesem diye düşünüyorum kizlar sahur yapmadım ev yapimi servis tabagindan biraz küçük incecik lahmacun yesem yaninda bol salata bi kase dünden mercimek çorbam var ondan icsem cok mu olur
Güzel olur.
Sıvıdan katıya doğru sırasıyla yerseniz, yemekten sonra 2 saate kadar sıvı birşey tüketmezseniz, kilo verirsiniz bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…