Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 10.45
Soğanlı yumurta ( 1 yumurta ile )
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter

Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 küçük kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 40 Dk hafif tempo yürüyüş =80 p Pnrrr-12

Ben de öyleyim canim. Guzel ve saglıklı bir kahvaltı günümü kurtarıyor. Ben verdigim 10 kiloyu bu sekilde verdim. Sabah az yediğimde gün boyu kendime acıyorum az yedim diye.
Aynen balım.. sabah güzel ve dolu akşam hafif (Burdaki bir çok kişiye göre gene ağır gibi ama) yediğimde kendimi iyi hissediyorum. Açıkcası kilo vermemin sebebini de arada hiçbişey yemememe bağlıyorum, gerçi bugün açlıktan ölecektim

Iyi akşamlar hemen menümü yazayım
SABAH 09.00
Ikitane haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin

ARA 13.00
Şekersiz Türk Kahvesi
1 tane Hurma
1 yemek kaşığı yer fıstığı

AKŞAM 17.00
2 porsiyon kuru fasulye
Bol salata

Kuru fasulyeyi cok bulan olabilir :) Ama bir tabakla doymadım.

Afiyet olsun canim

Ya zaten küçükler aslında ara öğünüm bilem yok, küstüm şu anda
cokda kucuk degiller gibi :))

Ilk hedefimiz zaten kacamak yapmamak cnm ama persembe birazdaha hafif yense iyi olur
tedavi goruyosan tmm cnm
Bir ay düzenli.leslie 3 mil yaptım ama cok sıkıldım ya o yüzden farklı birşeyler ariyorum
youtubedan farkli yap yapabilirsin cnm yada 5 mil
[QUOTyapFatlady, post: 59369514, member: 925614"]
Olabilir abla. Cumadan sonra başlıyacağım insallah spora
[/QUOTE]dedigim gibi kendini zorlama cnm baslangicta tek yuruyus yapsan
yet erOTE="bi pre nses annesi, s: 59370418, member: 892901"]
Iftarda ne yesem diye düşünüyorum kizlar sahur yapmadıyeterm ev yapimi servis tabagindan biraz küçük incecik lahmacun yesem yaninda bol salata bi kase dünden mercimek çorbam var ondan icsem cok mu olur
[/QUOTE]bugunluk olur cnm ama in itibaren aksam karbon olmasin

Afiyet olsun canım gayet güzel
Nasıl kilo veriyorsan öylesi güzel. Ama abrtmayacağindan eminsen arada süt yada kuru yemiş tüketebilirsin
Sen emziriyordun değil mi canım? Afiyet olsun guzel bence

Menüm
Sabah 08.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli,peynirli omlet
1 dlm hellim
1 dlm dil peyniri
Salatalık
10 badem

Akşam 17.30
1 şiş kebap
2 minik çöp şiş
1 dlm ekmek kadar pide ekmek
Salata
Ayran
1 tatlı kaşığı kadar dondurma

Su:2.5 lt
Spor:40 dk orta tempo yürüyüş

Afiyet olsun canım gayet güzel

Nasıl kilo veriyorsan öylesi güzel. Ama abrtmayacağindan eminsen arada süt yada kuru yemiş tüketebilirsin

Sen emziriyordun değil mi canım? Afiyet olsun guzel bence

O noktada Karatayın izinden gidiyorum, yağ yakımı 5 saatlik açlıkta daha güçlü oluyor. Ufak bir şey yediğim an kan şekerim yeniden halay çektiğinden kimyasal olarak böylesi mantıklı geldi. Psikolojik olarak da zaten bir fındık yesem 1000 yiyesim geliyor:) biraz daha aynı devam edeceğim belki sonra strateji değiştiririm

Cuma tartı günü olduğundan son 2 gün bakliyat veya şişlik yapacak seyler yememeye özen gösteriyoruz aklinda bulunsun tatlım
Öylemi tamam insallah . Zaten bu hafta artik bakliyat yemem sanirim. Başka neler şişlik yapabilir.

Kız sen de yapmıyormuşsun ya:) sen bazen ara öğün yapıyorsun bazen yapmıyorsun galiba.. öyle hatırladım

Güzel hatunlar, bana bu ara bi hayalcilik sirayet etti. Zayıflayınca şunu giysem, Türkiye’ye erken gitmesem de daha çok zayıflayınca annemler şaşırsa, eski kotum olur mu acaba vb. düşünce selleri içinde yüzüyorum uyumadan önce sizde nasıl planlar, programlar var?

Huhuuu kimse yok mu
Ütü işi bitti çamaşır dolap işi bitti öğle yemeği ile duruyorum eşim gelecek dışarda yiyelim dedi ama biraz daha gelmezse ben yiyecegim gibi duruyor
ohh miss ne guzel halletmissim cnm islerini bende iftarimi açtım
afiyet olsun canım güzel olmuş

afiyet olsun canım
15 dk leslie 15*3 =45
30 dk bölgesel 30*3= 90
90+45 135 spor puanım
Pnrrr-12
sanıyorum dogru hesapladim :)
eksi getirsin insAllah
dedigim gibi kendini zorlama cnm baslangicta tek yuruyus yapsan
yet erOTE="bi pre nses annesi, s: 59370418, member: 892901"]
Iftarda ne yesem diye düşünüyorum kizlar sahur yapmadıyeterm ev yapimi servis tabagindan biraz küçük incecik lahmacun yesem yaninda bol salata bi kase dünden mercimek çorbam var ondan icsem cok mu olur
[/QUOTE]bugunluk olur cnm ama in itibaren aksam karbon olmasin
[/QUOTE]tamam kaptanım
Afiyet olsun canım

uykusuzluk bas agrisi yapior malesef gecmis olsun insAllah eksilerle uyanirsn sabaha
o hep bende var cnm olumlu dusunce bana guc veriyor bende dr var o hayal kurma olayi bayrama kadar bnm hedefim de insAllah 70leri gorecegime inaniyorum
afiyet olsun canım güzel olmuş

Slm kızlar hayırlı akşamlar bugun sabah ev isi yaptım sonra arkdsimla çocukları avm ye parka götürdük onlar oynadi bizfe oturduk ben niyetkiydim Allah tan kacamak yapma ihtimalim yoktu eve dondukten sonra sağlık ocağına gittim sonuclarimk aldim ama doktor yokmus sonraya kalfi degerlerndirmesi yürüyüş yaotim eve geldim acayip yorgunluk coktu uyudum yarım saat iftarımı da yaptım
Sahur yok yatmadan bi litre su içmiştim
Iftar 19:20
1 bucuk lahmacun cok inceydi (ev yapımı)
2 büyük bardak ayran
Salata bi kase
1 kase mercimek çorbası

Yemekten sonra midem kotu oldu sanki 1 maden suyy içtim
Birazdan çay içerim

Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180 puan Pnrrr-12 eklersem yazarım gece yaparim büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…