- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.141
Aynen balım.. sabah güzel ve dolu akşam hafif (Burdaki bir çok kişiye göre gene ağır gibi ama) yediğimde kendimi iyi hissediyorum. Açıkcası kilo vermemin sebebini de arada hiçbişey yemememe bağlıyorum, gerçi bugün açlıktan ölecektimBen de öyleyim canim. Guzel ve saglıklı bir kahvaltı günümü kurtarıyor. Ben verdigim 10 kiloyu bu sekilde verdim. Sabah az yediğimde gün boyu kendime acıyorum az yedim diye.
Sabah 10.45
Soğanlı yumurta ( 1 yumurta ile )
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 küçük kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 Dk hafif tempo yürüyüş =80 pPnrrr-12
cokda kucuk degiller gibi :))Ya zaten küçükler aslındaara öğünüm bilem yok, küstüm şu anda
tedavi goruyosan tmm cnmYazmıstım ablacım .ben öğleciyim ve öğlene kdar da oğlum var ,önceden sabah gdiyordu ama son bikac aydır biz getrp götryrz okula karsı korku ve isteksizlik oluştu bi dönem malasef cözümü inş böle bulduk.ve oğlumls yürüyse gdemiyrm 4.5 yasında.evde videolarla leslie felan yapıyrdum öncesinde ama suan cok fazla yüklenmek istemiyrm hem daha baslarda oldgm için olabldgnce yürüysü tercih ediyrm hemde biliyosn ablacım gebelik düşünüyrm Rabbim nasip ederse inş.kücük tedaviler de görüyrm bi süredir nadip olmuyor gerçi..nasip.ama ters vi şey yapmak da istemiyorum ablacım .
youtubedan farkli yap yapabilirsin cnm yada 5 milBir ay düzenli.leslie 3 mil yaptım ama cok sıkıldım ya o yüzden farklı birşeyler ariyorum
Afiyet olsun canım gayet güzelSabah 10.45
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Nasıl kilo veriyorsan öylesi güzel. Ama abrtmayacağindan eminsen arada süt yada kuru yemiş tüketebilirsinAynen balım.. sabah güzel ve dolu akşam hafif (Burdaki bir çok kişiye göre gene ağır gibi ama) yediğimde kendimi iyi hissediyorum. Açıkcası kilo vermemin sebebini de arada hiçbişey yemememe bağlıyorum, gerçi bugün açlıktan ölecektim
Sen emziriyordun değil mi canım? Afiyet olsun guzel benceIyi akşamlar hemen menümü yazayım
SABAH 09.00
Ikitane haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
ARA 13.00
Şekersiz Türk Kahvesi
1 tane Hurma
1 yemek kaşığı yer fıstığı
AKŞAM 17.00
2 porsiyon kuru fasulye
Bol salata
Kuru fasulyeyi cok bulan olabilir :) Ama bir tabakla doymadım.
Sen emziriyordun değil mi canım? Afiyet olsun guzel bence
Cuma tartı günü olduğundan son 2 gün bakliyat veya şişlik yapacak seyler yememeye özen gösteriyoruz aklinda bulunsun tatlımEvet canim emziriyorum .Teşekkür ederim:)
Afiyet olsun canım gayet güzel
Nasıl kilo veriyorsan öylesi güzel. Ama abrtmayacağindan eminsen arada süt yada kuru yemiş tüketebilirsin
Sen emziriyordun değil mi canım? Afiyet olsun guzel bence
Öylemi tamam insallah . Zaten bu hafta artik bakliyat yemem sanirim. Başka neler şişlik yapabilir.Cuma tartı günü olduğundan son 2 gün bakliyat veya şişlik yapacak seyler yememeye özen gösteriyoruz aklinda bulunsun tatlım
Kız sen de yapmıyormuşsun ya:) sen bazen ara öğün yapıyorsun bazen yapmıyorsun galiba.. öyle hatırladımMenüm
Sabah 08.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli,peynirli omlet
1 dlm hellim
1 dlm dil peyniri
Salatalık
10 badem
Akşam 17.30
1 şiş kebap
2 minik çöp şiş
1 dlm ekmek kadar pide ekmek
Salata
Ayran
1 tatlı kaşığı kadar dondurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk orta tempo yürüyüş
İnşALLAH cnm saolasjnGüzel olur.
Sıvıdan katıya doğru sırasıyla yerseniz, yemekten sonra 2 saate kadar sıvı birşey tüketmezseniz, kilo verirsiniz bile..
ohh miss ne guzel halletmissim cnm islerini bende iftarimi açtımHuhuuu kimse yok mu
Ütü işi bitti çamaşır dolap işi bitti öğle yemeği ile duruyorum eşim gelecek dışarda yiyelim dedi ama biraz daha gelmezse ben yiyecegim gibi duruyor
afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.45
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
afiyet olsun canımIyi akşamlar hemen menümü yazayım
SABAH 09.00
Ikitane haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
ARA 13.00
Şekersiz Türk Kahvesi
1 tane Hurma
1 yemek kaşığı yer fıstığı
AKŞAM 17.00
2 porsiyon kuru fasulye
Bol salata
Kuru fasulyeyi cok bulan olabilir :) Ama bir tabakla doymadım.
eksi getirsin insAllah15 dk leslie 15*3 =45
30 dk bölgesel 30*3= 90
90+45 135 spor puanım
Pnrrr-12
sanıyorum dogru hesapladim :)
dedigim gibi kendini zorlama cnm baslangicta tek yuruyus yapsancokda kucuk degiller gibi :))
Ilk hedefimiz zaten kacamak yapmamak cnm ama persembe birazdaha hafif yense iyi olur
tedavi goruyosan tmm cnm
youtubedan farkli yap yapabilirsin cnm yada 5 mil
[QUOTyapFatlady, post: 59369514, member: 925614"]
Olabilir abla. Cumadan sonra başlıyacağım insallah spora
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 08.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli,peynirli omlet
1 dlm hellim
1 dlm dil peyniri
Salatalık
10 badem
Akşam 17.30
1 şiş kebap
2 minik çöp şiş
1 dlm ekmek kadar pide ekmek
Salata
Ayran
1 tatlı kaşığı kadar dondurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk orta tempo yürüyüş
uykusuzluk bas agrisi yapior malesef gecmis olsun insAllah eksilerle uyanirsn sabahaKızlar sabah uykumu alamamışım galiba, baş ağrım vardı, hiç huyum değildir 2 saat bir köşede uyuyup kalmışım.. uyanınca tartıldım kahvaltı etmeden önceki kilom çıktı. Yarın için umudum var
o hep bende var cnm olumlu dusunce bana guc veriyor bende dr var o hayal kurma olayi bayrama kadar bnm hedefim de insAllah 70leri gorecegime inaniyorumGüzel hatunlar, bana bu ara bi hayalcilik sirayet etti. Zayıflayınca şunu giysem, Türkiye’ye erken gitmesem de daha çok zayıflayınca annemler şaşırsa, eski kotum olur mu acaba vb. düşünce selleri içinde yüzüyorum uyumadan öncesizde nasıl planlar, programlar var?
afiyet olsun canım güzel olmuşEki Görüntüle 2250725 Menü
Sabah 11.00
Yukarıda
14.30
Bir tabak brüksel lahanası
17.00
1 elma
Aralarda toplam 10 civarı fındık
20.00
2 yuvarlak dilim ananslı yogurt
3.5 ceviz
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?