- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.181
Saol cnmAfiyet oldun canım akşam acıkırsın gibi ama
Afiyet olsun canım
Afiyet oldun canım güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet oldun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Karnabahar,brokoli ,lahana vs. Birde karbon almamaya çalışıyoruz ve günü erken kapatmaya çalışıyoruz son 2 günÖylemi tamam insallah . Zaten bu hafta artik bakliyat yemem sanirim. Başka neler şişlik yapabilir.
Evet ama bazen dayanamıyor yiyorumKız sen de yapmıyormuşsun ya:) sen bazen ara öğün yapıyorsun bazen yapmıyorsun galiba.. öyle hatırladım
Güzel canim afiyet olsunEki Görüntüle 2250725 Menü
Sabah 11.00
Yukarıda
14.30
Bir tabak brüksel lahanası
17.00
1 elma
Aralarda toplam 10 civarı fındık
20.00
2 yuvarlak dilim ananslı yogurt
3.5 ceviz
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta yürüyüş
Teşekkürler canimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzelSlm kızlar hayırlı akşamlar bugun sabah ev isi yaptım sonra arkdsimla çocukları avm ye parka götürdük onlar oynadi bizfe oturduk ben niyetkiydim Allah tan kacamak yapma ihtimalim yoktu eve dondukten sonra sağlık ocağına gittim sonuclarimk aldim ama doktor yokmus sonraya kalfi degerlerndirmesi yürüyüş yaotim eve geldim acayip yorgunluk coktu uyudum yarım saat iftarımı da yaptım
Sahur yok yatmadan bi litre su içmiştim
Iftar 19:20
1 bucuk lahmacun cok inceydi (ev yapımı)
2 büyük bardak ayran
Salata bi kase
1 kase mercimek çorbası
Yemekten sonra midem kotu oldu sanki 1 maden suyy içtim
Birazdan çay içerim
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12 eklersem yazarım gece yaparim büyük ihtimal
Afiyet olsun canım güzel06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 3 haşlama yumurta(bebeğimin kimi de yedim)
2 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
1 yk cevizli biber
18:00=== 1 kase mercimek çorba
4 yk patates salatası (yeşillik patatesten fazla idi)
300 ml yoğurt
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)
Güzel canim afiyet olsunBugunki menum gecmis daha sonra yapacagim
Sabah 11
2 yumurta sogan ve salcali peynir 3 ceviz 6 badem 2 kayisi biraz besni uzum yesillik
Aksam 18.10 gibi bitti
Kabak yemegi 1 kase kadar yogurt yesillik salatalik
2 lt su 32 dk eliptik 200 hoplama 128 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel olmuşSalı
Kahvaltı 09.30
2.5 kaşık çekilmiş yulaf ve 1 yumurtadan 3 minik krep
Bir dl beyaz peynir
6 zeytin
Yarım domates
3 dilim salatalık
Yarım çarliston biber
5 badem
1 tatlı kaşığı humus
1 çk biber salçası
1 çk baharatlı krem peynir
1 çb tarçınlı yarım yağlı süt
1 adet çilek
Akşam 17.00
130g kadar fırın somon
1.5 kepçe tavuklu çorba
Bol salata(azıcık peynir ve 4 zeytin içeriyor)
1 tatlı kaşığı humus
1 küp karpuz
Su: 2 lt
Yememek için direndim aslinda ama başaramadım. Sıcacık ,incecik ve çıtır çıtırdı tam sevdiğimdenhadi dordunma zaten az da cnm keske pide olmasaymis
Teşekkürler canımAfiyet oldun canım güzel
Mantı ve boyoz tadimlıkmısta keşke pilav yemeseydin canımBugün çok koşuşturmalı geçti kızlar internetim bitmiş evde yoktum giremedim hiç nasılsınız şöyle bi okudum bu aralar herkes yoğun galiba
Bugün menüm
9.00 1 haslanmis yumurta
1 çk krem peynir
1 tbe
12.00 1 elma
15.00 gezmeye gittim mantı yapmışlar kırmamak adına bi çatal aldım başka şeylerde vardı onlara dokunmadım
17.00 1/2 tabak sulu köfte
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Bol bol salata
19.00 yine gezmelerdeydim izmirden boyoz getirmişler 1 boyozun çoğunu eşime verdim bi ısırık aldım
Su 2l yatana kadar artar spor maalesef yine yok
Saol cnmKarnabahar,brokoli ,lahana vs. Birde karbon almamaya çalışıyoruz ve günü erken kapatmaya çalışıyoruz son 2 gün
Evet ama bazen dayanamıyor yiyorum
Güzel canim afiyet olsun
Teşekkürler canim
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Yememek için direndim aslinda ama başaramadım. Sıcacık ,incecik ve çıtır çıtırdı tam sevdiğimden
Teşekkürler canım
Mantı ve boyoz tadimlıkmısta keşke pilav yemeseydin canım
ins. Goreceksin cnmİnsAllah abla bendr guzel eksi gormek istiyorum bu cuma o yuzden yarını da kaçamaksz atlatmakk niyetim akşamı da hafif gecirip guzel eksi pesindeyim
bizim burda görmedim dahaBunlar meyveyi sebzeyi ful dışardan alıyorlar ya, o yüzden mevsiminde gibi oluyor.(domates salatalıkta performans iyi değil gerçi ama karpuzun gideri var:))
yuruyebildigimiz en hizli sekle tempolu diyoruz zaten :)))Tempolu ama koşarak gibi değil
emzirdigin icin bugunluk isiriklara bisey demiyorum :)))Bugün çok koşuşturmalı geçti kızlar internetim bitmiş evde yoktum giremedim hiç nasılsınız şöyle bi okudum bu aralar herkes yoğun galiba
Bugün menüm
9.00 1 haslanmis yumurta
1 çk krem peynir
1 tbe
12.00 1 elma
15.00 gezmeye gittim mantı yapmışlar kırmamak adına bi çatal aldım başka şeylerde vardı onlara dokunmadım
17.00 1/2 tabak sulu köfte
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Bol bol salata
19.00 yine gezmelerdeydim izmirden boyoz getirmişler 1 boyozun çoğunu eşime verdim bi ısırık aldım
Su 2l yatana kadar artar spor maalesef yine yok
bende gevrek ekmegi cok severim herseyle yiyebilirim :)))Yememek için direndim aslinda ama başaramadım. Sıcacık ,incecik ve çıtır çıtırdı tam sevdiğimden
Ekmek yemedim diye pilavdan almistim ama boyozu falan tahmin edemedim tabiKarnabahar,brokoli ,lahana vs. Birde karbon almamaya çalışıyoruz ve günü erken kapatmaya çalışıyoruz son 2 gün
Evet ama bazen dayanamıyor yiyorum
Güzel canim afiyet olsun
Teşekkürler canim
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Yememek için direndim aslinda ama başaramadım. Sıcacık ,incecik ve çıtır çıtırdı tam sevdiğimden
Teşekkürler canım
Mantı ve boyoz tadimlıkmısta keşke pilav yemeseydin canım
cuma gunki eksime gore belki olabilir kaptanim insAllahins. Goreceksin cnm
Istersen cuma sevdgin bisey yiyebilirsin :))
bizim burda görmedim daha
yuruyebildigimiz en hizli sekle tempolu diyoruz zaten :)))
Kilomuz kosmayaliya elverisli degil
emzirdigin icin bugunluk isiriklara bisey demiyorum :)))
bende gevrek ekmegi cok severim herseyle yiyebilirim :)))
Ben gördüm de daha pratik yaparim dien biri olursa o yapsin bence ben pek guvenemedim kendime ama yapacak cikmazsa idare etmeye çalışırım ben kaptanımKizlarrrrrr
Spor listesini bu cumadan itibaren 1 ay pinar donunceye kadar tutacak bir gönüllü ariyorum!!!!
Ebrucum yanilmiyorsam bu cuma deneme süren doluyorEkmek yemedim diye pilavdan almistim ama boyozu falan tahmin edemedim tabi
Pratiklik bisey yok cnmcuma gunki eksime gore belki olabilir kaptanim insAllah
Ben gördüm de daha pratik yaparim dien biri olursa o yapsin bence ben pek guvenemedim kendime ama yapacak cikmazsa idare etmeye çalışırım ben kaptanım
Tamam kaptanım insAllahPratiklik bisey yok cnm
Zaten herkes kendi hesapliyor puanini
Sadece listeye yazilacak iste
Tmm bu cumadan itibaren seni etiketlesin herkes
Abla sorumlulugu alirimda bu hafta 1.5 gececegime pek emin degilim maalesefEbrucum yanilmiyorsam bu cuma deneme süren doluyor
Eger yuzden 1.5 ğu gecerse listeye girebilirsin
Bu sorumlulugu almak icin kendine guveniyormusun
Ilk 2 ay izin kullanilamiyor bunuda unutma
Dun zaten cok guzel eksin vardi cnmAbla sorumlulugu alirimda bu hafta 1.5 gececegime pek emin degilim maalesef
Bilmiyorumki spor yapmayinca açta kalsam + ya dönüyorum kv hasta çocugu kimseye birakamiyorum evde spor yapmam lazim anca onada vakit bulamiyorum insallah olur katilirim listeyeDun zaten cok guzel eksin vardi cnm
Kilo degil yuzde :))
Ooo 1 ay yoksun o zaman ama arada gelirsin heralde ozletme kendini
Hayirlisiyla git gel cnm
yarinki planin cok guzel cnm aman tartiya yakin bozma
Bu hafta ins. Senden guzel eksi bekliyorum
hepsi cok guzel cnm
Gayet guzel cnm
Karpuz cikmismi
daha tadi olmaz heralde
Tamam kaptanım insAllah
Tamam cnm olur tsk ederim sen gelene kadar insAllah benddCnm liste görunum olarakta yeni yapmak zor olabillir benmkini kullanirsn istersen ben sana cuma gnu bos olark paylasirm ordan favorileri kaydetersin :)
cocuk uyudugunda leslie falan yapmaya calis cnmBilmiyorumki spor yapmayinca açta kalsam + ya dönüyorum kv hasta çocugu kimseye birakamiyorum evde spor yapmam lazim anca onada vakit bulamiyorum insallah olur katilirim listeye
annen neler yedirecek bakalim sanaGelirim tabi ablaa haftalik kilo bildirimimide yapicam zaten ipi elimden kacirmiyim sonra 1 hafta bursadan sonra 1 hafta evdeym o aradada isleri halledicem doktordur hazirlanmadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?