Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün çok koşuşturmalı geçti kızlar internetim bitmiş evde yoktum giremedim hiç nasılsınız şöyle bi okudum bu aralar herkes yoğun galiba
Bugün menüm

9.00 1 haslanmis yumurta
1 çk krem peynir
1 tbe

12.00 1 elma
15.00 gezmeye gittim mantı yapmışlar kırmamak adına bi çatal aldım başka şeylerde vardı onlara dokunmadım

17.00 1/2 tabak sulu köfte
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Bol bol salata
19.00 yine gezmelerdeydim izmirden boyoz getirmişler 1 boyozun çoğunu eşime verdim bi ısırık aldım

Su 2l yatana kadar artar spor maalesef yine yok

Öylemi tamam insallah . Zaten bu hafta artik bakliyat yemem sanirim. Başka neler şişlik yapabilir.
Karnabahar,brokoli ,lahana vs. Birde karbon almamaya çalışıyoruz ve günü erken kapatmaya çalışıyoruz son 2 gün
Kız sen de yapmıyormuşsun ya:) sen bazen ara öğün yapıyorsun bazen yapmıyorsun galiba.. öyle hatırladım
Evet ama bazen dayanamıyor yiyorum
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canim
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
hadi dordunma zaten az da cnm keske pide olmasaymis
Yememek için direndim aslinda ama başaramadım. Sıcacık ,incecik ve çıtır çıtırdı tam sevdiğimden
Afiyet oldun canım güzel
Teşekkürler canım
Mantı ve boyoz tadimlıkmısta keşke pilav yemeseydin canım

Saol cnm

İnsAllah abla bendr guzel eksi gormek istiyorum bu cuma o yuzden yarını da kaçamaksz atlatmakk niyetim akşamı da hafif gecirip guzel eksi pesindeyim
ins. Goreceksin cnm
Istersen cuma sevdgin bisey yiyebilirsin :))
Bunlar meyveyi sebzeyi ful dışardan alıyorlar ya, o yüzden mevsiminde gibi oluyor.(domates salatalıkta performans iyi değil gerçi ama karpuzun gideri var:))
bizim burda görmedim daha
Tempolu ama koşarak gibi değil
yuruyebildigimiz en hizli sekle tempolu diyoruz zaten :)))
Kilomuz kosmayaliya elverisli degil
emzirdigin icin bugunluk isiriklara bisey demiyorum :)))
Yememek için direndim aslinda ama başaramadım. Sıcacık ,incecik ve çıtır çıtırdı tam sevdiğimden
bende gevrek ekmegi cok severim herseyle yiyebilirim :)))

Ekmek yemedim diye pilavdan almistim ama boyozu falan tahmin edemedim tabi

cuma gunki eksime gore belki olabilir kaptanim insAllah
Kizlarrrrrr

Spor listesini bu cumadan itibaren 1 ay pinar donunceye kadar tutacak bir gönüllü ariyorum!!!!
Ben gördüm de daha pratik yaparim dien biri olursa o yapsin bence ben pek guvenemedim kendime ama yapacak cikmazsa idare etmeye çalışırım ben kaptanım

Ekmek yemedim diye pilavdan almistim ama boyozu falan tahmin edemedim tabi
Ebrucum yanilmiyorsam bu cuma deneme süren doluyor
Eger yuzden 1.5 ğu gecerse listeye girebilirsin
Bu sorumlulugu almak icin kendine guveniyormusun
Ilk 2 ay izin kullanilamiyor bunuda unutma

cuma gunki eksime gore belki olabilir kaptanim insAllah

Ben gördüm de daha pratik yaparim dien biri olursa o yapsin bence ben pek guvenemedim kendime ama yapacak cikmazsa idare etmeye çalışırım ben kaptanım
Pratiklik bisey yok cnm
Zaten herkes kendi hesapliyor puanini
Sadece listeye yazilacak iste

Tmm bu cumadan itibaren seni etiketlesin herkes

Gelirim tabi ablaa haftalik kilo bildirimimide yapicam zaten ipi elimden kacirmiyim sonra  1 hafta bursadan sonra 1 hafta evdeym o aradada isleri halledicem doktordur hazirlanmadir

Bilmiyorumki spor yapmayinca açta kalsam + ya dönüyorum kv hasta çocugu kimseye birakamiyorum evde spor yapmam lazim anca onada vakit bulamiyorum insallah olur katilirim listeye
cocuk uyudugunda leslie falan yapmaya calis cnm
Yada esin gelince
Cok guzel spor yapiyodun birden birakinca vermen yavasliyabilir

1.3 verirsen yuzden 1.47 oluyor
O da kabulüm :)))
Gelirim tabi ablaa haftalik kilo bildirimimide yapicam zaten ipi elimden kacirmiyim sonra  1 hafta bursadan sonra 1 hafta evdeym o aradada isleri halledicem doktordur hazirlanmadir
annen neler yedirecek bakalim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…