Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Lahananın Zayıflattıgını cok kez duydum ama lahana hiç sevmedigim için hiçde yemiyordum
Hafta sonu Bir Ninemize gitmiştik Lahananın iç Yapraklarını marul Gibi Dogramış Üzerine limon sıkmış Biraz Zeytinyağ cok lezzetli olus benim gibi sevmeyen Arkadaşlara tavsiye ederim

lahananın bir sarmasını severim nadirende salatasını onun dışında ağzıma sürmem,geçen dış yapraklarından sarma yaptım iç yapraklarını doğrayıp dolaba attım salatalara eklerim diye hala kullanıcam o derce yani

Cok Güzel Fikir dograyıp koyacaksın hazır salata canın birsey istedimi cıkar limonla ye
Süper olur :13:

Cok Güzel Fikir dograyıp koyacaksın hazır salata canın birsey istedimi cıkar limonla ye
Süper olur :13:

Afiyet olsun
Bende menümü yazayım

Sabah 2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
ufak peynir
3 zeytin
1 domates
1 fincan yeşilçay

Ara yok
öğle : 3 kaşık brokoli
4 kaşık salata

Ara : 1 portakal

Akşam : 4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık haşlanmış makarna
1 kase yoğurt

ara : 1 elma
1fincan yeşilçay

Bol spor 1buçuk saatlik...

Geçmiş olsun. Davet edin ya gelsin birileri kimse girmiyor hepten diyetten soğuyorum
soguma tatlim ya kacar sonra bak ipin ucu, sen diyetine devam et ne olursa olsun. sonucta bunu kendin icin yapiyorsun

istedigin azar olsun sekerim

Kızlar 57.0 yapın bana sabah giremezsem demiştim verdim kilo :44: uffff üzüldüm şimdi dikkate alınmamış yazdığım :2:
olsun, haftaya daha cok vermis gibi gorunceksin o halde, iyi yanindan bakalim

4kilo 900 gram gtti. valla 36 34 bedene düşsem daha ne isterim ama işte yazarak motive oldum şimdide yazan eden yok
ne kadar surede vermistin canim bu kiloyu? valla bravo harika gidiyorsun

ya ikinizede hak veriyorum diğer guruplara bakıyorum şakır şakır yazıyolar bizde şunu yedim bunu içtim o kadar
buna da sukur :26:

kızlar babanem yarın gidiyor..ondan sonra full buradayım..beni tutana aşk olsun..
sonunda seni sahalarda gorecegiz demek heyecanla bekliyoruz hadi bakalim

menumu yazayim,
SABAH: 1 yuvarlak ekmek, 1 ucgen peynir
ARA: 1 portakal
OGLE: 100 gr soya eti, 100 gr yagsiz yogurt
ARA: 1 kucuk cikolata :26:
AKSAM: 1 porsiyon yesil mercimek, 100 gr yagsiz yogurt, yarim kase rende havuc
SPOR: henuz yok ama gece leslie yapmayi planliyorum eritmem lazim o cikolatayi 300 kalori :18:

ocak 4 te tam 1 ay oldu cnm. Evet kendim için yapıyorum ama ne bileyim burda muhabbetle gayet güzel verdim kimse gelmiyor destek olmayınca motivasyon düşüyor...:44::44:

Kızlar 57.0 yapın bana sabah giremezsem demiştim verdim kilo :44: uffff üzüldüm şimdi dikkate alınmamış yazdığım :2:

Cnmm cok pardon atlamıs olabılırım.Bıraz youndum dun bıde toplu lıstelerı yapma sırası bızım takımdaydı onunla ugrastım haftaya artık guzel bı sonuc olur :)

Kızlar bu haftakı yarısma lıstelerının toplam sonuclarını cıkarma sırası bızdeydı Hallettım bakın bakalım nasıl olmus :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-55.html

Arkadaşlar ben dikiş makinası almak İstiyorum Ama annemde nişanlımda Alma diyorlar napsamki Cok almak İstiyorum 34 tl taksitle:44:

Cnm artık hersey var hazır eskıdenmıs o dıkıs makınası ısı bence o paraya daha farklı bısey olabılırsın Ama heves ettıysen sen bılırsın

Aaa ben pısmısını yemem ama salatasına bayılırım cok tatlı oluyor Tavsıye ederım.Tupperın salata kurutucusunu aldım bu dıyet muhabbetıne lahana marul havuc turp kara lahana hepsını dograyıp kurutuyorum kabında saklıyorum ınanırmısınız 1 haftadan fazla durdugu oldu aynı tazelıkte kalıyor.Getırıp oglenlerı yıyorum super oluyo

kızlar babanem yarın gidiyor..ondan sonra full buradayım..beni tutana aşk olsun..

gel artık gelll ....

Gunaydın kızlarrr

Süper bir cumartesi ve harika bir hafta sonu olsun herkese Tabi az kacamaklı az kcl

Kızlar topiğe ılgısızlıkten sıkayetcısınız farkındayım Benımde bu aralar ıslerım youn fırsatım olmuyor...Yenı takım uyelerı ve mevcut uyelerın hareketlenmesı ıle ılgılı en kısa zamanda aksıyon planları yapıcam merak etmeyın

Dünkü menum :)

Sabah

1 bardak kakolu sut

Öğlen ;

Tavuklu salata

Akşam;

kepeklı makarna
yourt
lıght kola

ooowwww kımsecıkler gelmemıs ıyımı ! Millet erkenden haftasonu moduna gırmıs cok kacırmayın kızlarr...

ooowwww kımsecıkler gelmemıs ıyımı ! Millet erkenden haftasonu moduna gırmıs cok kacırmayın kızlarr...

56lı bi rakam gördüm dün baya egzersiz yapmıştım onun etkisi olsa gerek Sen de kaçırma bak mayısta fıstık gibi bekliyoruz

ben yenı uyeyım herkese merhaba....kızlar yaz gelıcek bız sımdıden ısı sıkı tutarsak yaza rahat gırerız dıyorum ve bence haftada ortalama 1 kılo verılmelı dıyorum ınsallah hep beraber yapıcaz.şımdı esım ve oglumla yemege gıdıcem ama ben balık yemeyş dusunuyorum gelıncede bısey eymıycem bugun ıtıbarıyle gercekten basladım ....

Hoşgeldin cnm topik kurallarını mursh kaptanımız o bildirir müsait olduğunda... bende elimden geldiğince yardım ederim. Şimdilik listeni paylaşıp ticker oluştur p.tesi hep beraber işi çok sıkı tutucaz. Balık güzel seçim yağsız salatayla çok iyi gider afiyet olsun

http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php

Ticker burdan yapabilirsin başlangıç kilonu hedef kilonu boyunu belirleyip profiline yapıştır bizde görelim

hoşgeldin aramıza inş bol paylaşımlı bol kilo kayıplı olur
yaww kızlar az yiyorum dikkat ediyorum vs ama gelen giden yok kg hem aynı galiba aç gezmem lazım
haftasonu malum oğlumlayım bir yandan dur şimdi anne şarjı birmiş onu takayım diyo hey Allah'ım ya

kızlar sizi çok özlüyorum ama biliyorsunuz eşim rahatsız evde yatıyor mecbur hizmet bekliyor benden 5 gün daha fizik tedavi görücek .Ama çok iyi gidiyor tedavisi ,evde benim gibi hemşiresi var.Bide grip olmuşum

hoşgeldin aramıza inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız seninle kiloları verip mezun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…