- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.221
Lahananın Zayıflattıgını cok kez duydum ama lahana hiç sevmedigimiçin hiçde yemiyordum
Hafta sonu Bir Ninemize gitmiştik Lahananın iç Yapraklarını marul Gibi Dogramış Üzerine limon sıkmış Biraz Zeytinyağ cok lezzetli olus benim gibi sevmeyen Arkadaşlara tavsiye ederim
büşra face yeni foto koysana bakayım nasıl oldun
Bende merak ettim fotonu buraya koysana canım
lahananın bir sarmasını severim nadirende salatasını onun dışında ağzıma sürmem,geçen dış yapraklarından sarma yaptım iç yapraklarını doğrayıp dolaba attım salatalara eklerim diye hala kullanıcam o derce yani
Cok Güzel Fikir dograyıp koyacaksın hazır salata canın birsey istedimi cıkar limonla ye
Süper olur :13:
kızlar babanem yarın gidiyor..ondan sonra full buradayım..beni tutana aşk olsun..
soguma tatlim ya kacar sonra bak ipin ucu, sen diyetine devam et ne olursa olsun. sonucta bunu kendin icin yapiyorsunGeçmiş olsun. Davet edin ya gelsin birileri kimse girmiyor hepten diyetten soğuyorum
istedigin azar olsun sekerimya kızlar cidden ama nerdesiniz hicranla büşra sık girerdi onlarda yok edda,hopiş,fadime,murc nerelerdesiniz fulyayı saymıyorum o giriyo arada
hadi ama canlanalım biraz bak bu ara ben kaçırıyorum ipin ucunu birileri gelsin azarlasın beni
olsun, haftaya daha cok vermis gibi gorunceksin o halde, iyi yanindan bakalimKızlar 57.0 yapın bana sabah giremezsem demiştim verdim kilo :44: uffff üzüldüm şimdi dikkate alınmamış yazdığım :2:
ne kadar surede vermistin canim bu kiloyu? valla bravo harika gidiyorsun4kilo 900 gram gtti. valla 36 34 bedene düşsem daha ne isterimama işte yazarak motive oldum şimdide yazan eden yok
buna da sukur :26:ya ikinizede hak veriyorum diğer guruplara bakıyorum şakır şakır yazıyolar bizde şunu yedim bunu içtim o kadar
sonunda seni sahalarda gorecegiz demekkızlar babanem yarın gidiyor..ondan sonra full buradayım..beni tutana aşk olsun..
soguma tatlim ya kacar sonra bak ipin ucu, sen diyetine devam et ne olursa olsun. sonucta bunu kendin icin yapiyorsun
istedigin azar olsun sekerim
olsun, haftaya daha cok vermis gibi gorunceksin o halde, iyi yanindan bakalim
ne kadar surede vermistin canim bu kiloyu? valla bravo harika gidiyorsun
ocak 4 te tam 1 ay oldu cnm. Evet kendim için yapıyorum ama ne bileyim burda muhabbetle gayet güzel verdim kimse gelmiyor destek olmayınca motivasyon düşüyor...:44::44:
Kızlar 57.0 yapın bana sabah giremezsem demiştim verdim kilo :44: uffff üzüldüm şimdi dikkate alınmamış yazdığım :2:
Arkadaşlar ben dikiş makinası almak İstiyorum Ama annemde nişanlımda Alma diyorlar napsamki Cok almak İstiyorum 34 tl taksitle:44:
Lahananın Zayıflattıgını cok kez duydum ama lahana hiç sevmedigimiçin hiçde yemiyordum
Hafta sonu Bir Ninemize gitmiştik Lahananın iç Yapraklarını marul Gibi Dogramış Üzerine limon sıkmış Biraz Zeytinyağ cok lezzetli olus benim gibi sevmeyen Arkadaşlara tavsiye ederim
kızlar babanem yarın gidiyor..ondan sonra full buradayım..beni tutana aşk olsun..
ooowwww kımsecıkler gelmemıs ıyımı ! Millet erkenden haftasonu moduna gırmıs cok kacırmayın kızlarr...
ben yenı uyeyım herkese merhaba....kızlar yaz gelıcek bız sımdıden ısı sıkı tutarsak yaza rahat gırerız dıyorum ve bence haftada ortalama 1 kılo verılmelı dıyorum ınsallah hep beraber yapıcaz.şımdı esım ve oglumla yemege gıdıcem ama ben balık yemeyş dusunuyorum gelıncede bısey eymıycem bugun ıtıbarıyle gercekten basladım ....
ben yenı uyeyım herkese merhaba....kızlar yaz gelıcek bız sımdıden ısı sıkı tutarsak yaza rahat gırerız dıyorum ve bence haftada ortalama 1 kılo verılmelı dıyorum ınsallah hep beraber yapıcaz.şımdı esım ve oglumla yemege gıdıcem ama ben balık yemeyş dusunuyorum gelıncede bısey eymıycem bugun ıtıbarıyle gercekten basladım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?