Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Harika olmuş gene

Evet böyle sabit veya artı görünce insanın siniri bozuluyo, inceden bi kopuş hissediyo ama birbirimizden destek ala ala bırakmayacağız inşaallah
Kesinlikle canım öyle reelde bu kadar b destek verenim yok emin ol hepsi aman bugünlük ye tadına bak bisey olmaz diye diye başarısızlığa yönlendiriyor

Ani bir karar değişikliği olmazsa gitmeyeceğim Zühal abla ya, mantıklı olan Haziran’da gitmek ama özlediğim için gidesim geliyo
havalar isininca daha iyi olur sanki cnm ramazandan sonra gidersin
Hem baya bi zayiflamis olursun :)))
mercimek salatasi cok degilse gayet guzel cnm
Evet böyle sabit veya artı görünce insanın siniri bozuluyo, inceden bi kopuş hissediyo ama birbirimizden destek ala ala bırakmayacağız inşaallah
sik tartilmak seni demotive ediyorsa tartilma cnm bi persembe kontrolü iyi olur
Cuma ya önlem icin

cocuk uyudugunda leslie falan yapmaya calis cnm
Yada esin gelince
Cok guzel spor yapiyodun birden birakinca vermen yavasliyabilir

1.3 verirsen yuzden 1.47 oluyor
O da kabulüm :)))
annen neler yedirecek bakalim sana
Ahh bi uyusa bide evde sporu sevmiyorum ben yaa dışarda saatlerce yüriyim ama evde bi üşengeçlik geliyoki anlatamam yarin insallah hava güzel olursa kanguruyla çikartcam bi kac gundür havada serindi arabasız çikaramazdım. Agirlikla yuruyus daha fazla enerji harcatır

Kesinlikle canım öyle reelde bu kadar b destek verenim yok emin ol hepsi aman bugünlük ye tadına bak bisey olmaz diye diye başarısızlığa yönlendiriyor

Eşinin tutumu nasıl bu diyet sürecinde? Ona ayrı kendine ayrı mı pişiriyorsun, sen de ye şundan da ye yapıyor mu:) maşallah sen de çok güzel kilo vermişsin, ne zaman başlamıştın kuzum ?

Cogumuzun cevresi ayni cnm
O yuzden yalniz yapamiyoruz :)))
Kesinlikle abla ben takima ilk girdiğim günden itibaren çok yol aldığımı düşünüyorum hiç bu kadar hızlı kilo verebildiğimi bilmiordum mesela i gün sıkıp üçüncü günü yiyordum sonra da bırakıyordm sanırım ama burda bi gun kaçamak olsa da telafisi var deyip bırakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…