- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.201
pesto26 senin tr işi ne oldu cnm
Hakkında hayırlısı olsun canımAni bir karar değişikliği olmazsa gitmeyeceğim Zühal abla ya, mantıklı olan Haziran’da gitmek ama özlediğim için gidesim geliyo
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 11:30
2 yumurtayla sebzeli omlet
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
1 kase corba (2 kepce)
Yeşil mercimek salatası
1 mandalina
Ara
3 ceviz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180*pPnrrr-12 ❤
SEKER ORUCUNUN 10. GÜNÜ TAMAM
Amin kuşum, teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun canım
Bugünkü menum
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
1 kase corba (2 kepce)
Yeşil mercimek salatası
1 mandalina
Ara
3 ceviz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
Eksi getirsin canim insAllah güzel olmuş
İnşaallah şekerim, 2 gündür eksi bekliyorum tartı 73 de 73 diyor. Bakalım yarın ne olacakEksi getirsin canim insAllah güzel olmuş
İnecek Allah in izniyle cnm yeter ki yolumuzdan vazgeçmeyelimİnşaallah şekerim, 2 gündür eksi bekliyorum tartı 73 de 73 diyor. Bakalım yarın ne olacak
İnecek Allah in izniyle cnm yeter ki yolumuzdan vazgeçmeyelim
Kesinlikle canım öyle reelde bu kadar b destek verenim yok emin ol hepsi aman bugünlük ye tadına bak bisey olmaz diye diye başarısızlığa yönlendiriyorEvet böyle sabit veya artı görünce insanın siniri bozuluyo, inceden bi kopuş hissediyo ama birbirimizden destek ala ala bırakmayacağız inşaallah
havalar isininca daha iyi olur sanki cnm ramazandan sonra gidersinAni bir karar değişikliği olmazsa gitmeyeceğim Zühal abla ya, mantıklı olan Haziran’da gitmek ama özlediğim için gidesim geliyo
mercimek salatasi cok degilse gayet guzel cnmBugünkü menum
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
1 kase corba (2 kepce)
Yeşil mercimek salatası
1 mandalina
Ara
3 ceviz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
sik tartilmak seni demotive ediyorsa tartilma cnm bi persembe kontrolü iyi olurEvet böyle sabit veya artı görünce insanın siniri bozuluyo, inceden bi kopuş hissediyo ama birbirimizden destek ala ala bırakmayacağız inşaallah
Cogumuzun cevresi ayni cnmKesinlikle canım öyle reelde bu kadar b destek verenim yok emin ol hepsi aman bugünlük ye tadına bak bisey olmaz diye diye başarısızlığa yönlendiriyor
Ahh bi uyusacocuk uyudugunda leslie falan yapmaya calis cnm
Yada esin gelince
Cok guzel spor yapiyodun birden birakinca vermen yavasliyabilir
1.3 verirsen yuzden 1.47 oluyor
O da kabulüm :)))
annen neler yedirecek bakalim sana
Kesinlikle canım öyle reelde bu kadar b destek verenim yok emin ol hepsi aman bugünlük ye tadına bak bisey olmaz diye diye başarısızlığa yönlendiriyor
Kesinlikle abla ben takima ilk girdiğim günden itibaren çok yol aldığımı düşünüyorum hiç bu kadar hızlı kilo verebildiğimi bilmiordum mesela i gün sıkıp üçüncü günü yiyordum sonra da bırakıyordm sanırım ama burda bi gun kaçamak olsa da telafisi var deyip bırakmıyorumCogumuzun cevresi ayni cnm
O yuzden yalniz yapamiyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?