- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.221
havalar isininca daha iyi olur sanki cnm ramazandan sonra gidersin
Hem baya bi zayiflamis olursun :)))
mercimek salatasi cok degilse gayet guzel cnm
sik tartilmak seni demotive ediyorsa tartilma cnm bi persembe kontrolü iyi olur
Cuma ya önlem icin
Arabasina koy yürüAhh bi uyusabide evde sporu sevmiyorum ben yaa dışarda saatlerce yüriyim ama evde bi üşengeçlik geliyoki anlatamam yarin insallah hava güzel olursa kanguruyla çikartcam bi kac gundür havada serindi arabasız çikaramazdım. Agirlikla yuruyus daha fazla enerji harcatır
Evet yani vücudun Da bi düzeni var sürekli benim isteklerime cevap veremez yavrum..Ama hergun tarti dusecek diyede bisey yok
Bikac gun dusmez sonra birden duser
Yada bazen sebepsiz arti olur
Onemli olan ayni dikkat azimle devam etmek
Bende farkediyorum cnmKesinlikle abla ben takima ilk girdiğim günden itibaren çok yol aldığımı düşünüyorum hiç bu kadar hızlı kilo verebildiğimi bilmiordum mesela i gün sıkıp üçüncü günü yiyordum sonra da bırakıyordm sanırım ama burda bi gun kaçamak olsa da telafisi var deyip bırakmıyorum
Esim çok fazla destek veriyor bana bu yolda aslinda tatlıyı çok sever sırf ben yemiyorum diye ne istiyor yapmamı ne de alıyor eşimin de kilo problemi var o yüzden aynı pişirdgm yemekten yiyor gayet rahatım o konu daEşinin tutumu nasıl bu diyet sürecinde? Ona ayrı kendine ayrı mı pişiriyorsun, sen de ye şundan da ye yapıyor mu:) maşallah sen de çok güzel kilo vermişsin, ne zaman başlamıştın kuzum ?
Hep diyoruz cnm vucut makine degilEvet yani vücudun Da bi düzeni var sürekli benim isteklerime cevap veremez yavrum..
Gene de azıcık da olsa eksi ruhuma çok iyi geliyor
1 ay önce 78i sallamazken şimdi 73ü beğenmemek..
Evet yani vücudun Da bi düzeni var sürekli benim isteklerime cevap veremez yavrum..
Gene de azıcık da olsa eksi ruhuma çok iyi geliyor
1 ay önce 78i sallamazken şimdi 73ü beğenmemek..
İnşALLAH ablaBende farkediyorum cnm
Basladiginda daha cok kacamaklarin oluyodu bide pek fazla önemsemiyodun :))) artik daha azimli, disiplinlisin
Bunun karsiliginida alacaksin ins.
Bende en son eylulde gitmistimTartılmasam iyi olacak da her sabah şöyle bi bakmazsam rahat edemiyorum:) en som geçen Eylül’de gitmiştim o yüzden epey özledim ama şimdi gidersem çok mantıklı olmuyor. Haziran ve Ocak olarak düzenlemeyi düşünüyorum ziyaretleri tabi Allah nasip ederse.. sen sık gelip gidiyor musun kaptanım, kendi ailen de mi Almanya’da ?
Esinde kilo verdimi :)))Esim çok fazla destek veriyor bana bu yolda aslinda tatlıyı çok sever sırf ben yemiyorum diye ne istiyor yapmamı ne de alıyor eşimin de kilo problemi var o yüzden aynı pişirdgm yemekten yiyor gayet rahatım o konu da
Ben baya oluyor canım aslında Aralık 2017 de ilk başlangıç 99 dum sonra yaklaşık bi senede 10 kilo verdim ama sonra bıraktım açıkçası saldım cunki kaçamak yapmasam da o süreçte çok zor gitti kışın tekrar bi kac kilosunu geri aldım 93 oldum ikinci bi evlat sahibi olmak niyetim ama olmuyor maalesef sebepsiz nerdeyse bende kesin olarak kilo problemini kaldırmaya kadar verdim yine bi umutlarım bitip adet olduğum gün 14 şubatta basladim daha sonra takıma dahil oldum çok şükür ki çok ta mutluyum bu kararımdan uzun oldu k.b canım
Ahh ahh çok güzel de özlemi öyle bir dilimle geçmiyorins. Goreceksin cnm
Istersen cuma sevdgin bisey yiyebilirsin :))
bizim burda görmedim daha
yuruyebildigimiz en hizli sekle tempolu diyoruz zaten :)))
Kilomuz kosmayaliya elverisli degil
emzirdigin icin bugunluk isiriklara bisey demiyorum :)))
bende gevrek ekmegi cok severim herseyle yiyebilirim :)))
Çok güzel canım. Afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 11:30
2 yumurtayla sebzeli omlet
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
1 kase corba (2 kepce)
Yeşil mercimek salatası
1 mandalina
Ara
3 ceviz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180*pPnrrr-12 ❤
SEKER ORUCUNUN 10. GÜNÜ TAMAM
Eşim su an bi kac kilo verdi bklm o sadece yediklerine dikkat ediyor şimdilik ama havalar ısındığında akşam yürüyüşlerine baslicax beraber Allah izin verirse o zmn daha güzel vereceğine inanıyorumEsinde kilo verdimi :)))
Ne guzel sana destek oluyormuş iste daha ne olsun
Ne olcak kız uzun olsun:)Esim çok fazla destek veriyor bana bu yolda aslinda tatlıyı çok sever sırf ben yemiyorum diye ne istiyor yapmamı ne de alıyor eşimin de kilo problemi var o yüzden aynı pişirdgm yemekten yiyor gayet rahatım o konu da
Ben baya oluyor canım aslında Aralık 2017 de ilk başlangıç 99 dum sonra yaklaşık bi senede 10 kilo verdim ama sonra bıraktım açıkçası saldım cunki kaçamak yapmasam da o süreçte çok zor gitti kışın tekrar bi kac kilosunu geri aldım 93 oldum ikinci bi evlat sahibi olmak niyetim ama olmuyor maalesef sebepsiz nerdeyse bende kesin olarak kilo problemini kaldırmaya kadar verdim yine bi umutlarım bitip adet olduğum gün 14 şubatta basladim daha sonra takıma dahil oldum çok şükür ki çok ta mutluyum bu kararımdan uzun oldu k.b canım
Hep diyoruz cnm vucut makine degil
Her seyi dogru yapsakta bazen olmayinca olmuyor
Tabi kim istemez hergun eksi gormek
Insanoglu doyumsuz kiloyu verdikce daha altini istiyor
Bende en son eylulde gitmistim
Ben kışın tr yi sevmiyorum bide ramazanda :)) yazinda biletler cok pahali oluyor
Eylul en guzel zaman ne aşırı sicak nede soguk
Benim ailem burda degil
Annemler konyada
Uğrayamadım abla .badem000 canan kac gundur yoksun cnm hersey yolundami
bence daha erken canim bide çocuklar hava değişikliğinden çabuk etkilenir bu hafta buralar soğuyacak nisan ortası ideal benceKizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
dışarı yemeği iştah 0aciyo dikkat et canimHuhuuu kimse yok mu
Ütü işi bitti çamaşır dolap işi bitti öğle yemeği ile duruyorum eşim gelecek dışarda yiyelim dedi ama biraz daha gelmezse ben yiyecegim gibi duruyor
cok guzel canimSabah 10.45
Soğanlı yumurta ( 1 yumurta ile )
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 küçük kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 Dk hafif tempo yürüyüş =80 pPnrrr-12
emziririm için normal canimIyi akşamlar hemen menümü yazayım
SABAH 09.00
Ikitane haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
ARA 13.00
Şekersiz Türk Kahvesi
1 tane Hurma
1 yemek kaşığı yer fıstığı
AKŞAM 17.00
2 porsiyon kuru fasulye
Bol salata
Kuru fasulyeyi cok bulan olabilir :) Ama bir tabakla doymadım.
dondurmamı dedinMenüm
Sabah 08.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli,peynirli omlet
1 dlm hellim
1 dlm dil peyniri
Salatalık
10 badem
Akşam 17.30
1 şiş kebap
2 minik çöp şiş
1 dlm ekmek kadar pide ekmek
Salata
Ayran
1 tatlı kaşığı kadar dondurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk orta tempo yürüyüş
hayaldi gerçek oldu diyeceksin bigunGüzel hatunlar, bana bu ara bi hayalcilik sirayet etti. Zayıflayınca şunu giysem, Türkiye’ye erken gitmesem de daha çok zayıflayınca annemler şaşırsa, eski kotum olur mu acaba vb. düşünce selleri içinde yüzüyorum uyumadan öncesizde nasıl planlar, programlar var?
cok guzel canimEki Görüntüle 2250725 Menü
Sabah 11.00
Yukarıda
14.30
Bir tabak brüksel lahanası
17.00
1 elma
Aralarda toplam 10 civarı fındık
20.00
2 yuvarlak dilim ananslı yogurt
3.5 ceviz
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta yürüyüş
guzel afiyet olsun canimSlm kızlar hayırlı akşamlar bugun sabah ev isi yaptım sonra arkdsimla çocukları avm ye parka götürdük onlar oynadi bizfe oturduk ben niyetkiydim Allah tan kacamak yapma ihtimalim yoktu eve dondukten sonra sağlık ocağına gittim sonuclarimk aldim ama doktor yokmus sonraya kalfi degerlerndirmesi yürüyüş yaotim eve geldim acayip yorgunluk coktu uyudum yarım saat iftarımı da yaptım
Sahur yok yatmadan bi litre su içmiştim
Iftar 19:20
1 bucuk lahmacun cok inceydi (ev yapımı)
2 büyük bardak ayran
Salata bi kase
1 kase mercimek çorbası
Yemekten sonra midem kotu oldu sanki 1 maden suyy içtim
Birazdan çay içerim
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12 eklersem yazarım gece yaparim büyük ihtimal
gayet güzel canim yumurta konusunda ben sıkıntı çektim 2den fazla yeme bence sende06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 3 haşlama yumurta(bebeğimin kimi de yedim)
2 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
1 yk cevizli biber
18:00=== 1 kase mercimek çorba
4 yk patates salatası (yeşillik patatesten fazla idi)
300 ml yoğurt
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)
Allah kolaylık versin canim bebek olunca düzensiz oluyo herşey onlara göre ayarlamak zorundasınİyi aksamlar kızlar, 5 gündür bebeğim hasta, gece uyutmuyor gündüz uyutmuyor..uykusuz kalınca benimde direncim düştü... sinüzit ağrısı başladı...
Pazartesi, salı ve perşembe ful çalıştığım günler (sabah7-aksam6),... gündüz ugrayamadim fazla..
Dünkü +700 bugün gitmişti... çok sevindim.
cok iyi afiyet olsun canımBugunki menum gecmis daha sonra yapacagim
Sabah 11
2 yumurta sogan ve salcali peynir 3 ceviz 6 badem 2 kayisi biraz besni uzum yesillik
Aksam 18.10 gibi bitti
Kabak yemegi 1 kase kadar yogurt yesillik salatalik
2 lt su 32 dk eliptik 200 hoplama 128 puanPnrrr-12
humus şişkinlik yapar ama az yetmişsin sorun olmaz inşSalı
Kahvaltı 09.30
2.5 kaşık çekilmiş yulaf ve 1 yumurtadan 3 minik krep
Bir dl beyaz peynir
6 zeytin
Yarım domates
3 dilim salatalık
Yarım çarliston biber
5 badem
1 tatlı kaşığı humus
1 çk biber salçası
1 çk baharatlı krem peynir
1 çb tarçınlı yarım yağlı süt
1 adet çilek
Akşam 17.00
130g kadar fırın somon
1.5 kepçe tavuklu çorba
Bol salata(azıcık peynir ve 4 zeytin içeriyor)
1 tatlı kaşığı humus
1 küp karpuz
Su: 2 lt
cok iyi canim kararlı olursak ikramlara böyle göz ucuyla bakariz bu yaz fitizBugün çok koşuşturmalı geçti kızlar internetim bitmiş evde yoktum giremedim hiç nasılsınız şöyle bi okudum bu aralar herkes yoğun galiba
Bugün menüm
9.00 1 haslanmis yumurta
1 çk krem peynir
1 tbe
12.00 1 elma
15.00 gezmeye gittim mantı yapmışlar kırmamak adına bi çatal aldım başka şeylerde vardı onlara dokunmadım
17.00 1/2 tabak sulu köfte
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Bol bol salata
19.00 yine gezmelerdeydim izmirden boyoz getirmişler 1 boyozun çoğunu eşime verdim bi ısırık aldım
Su 2l yatana kadar artar spor maalesef yine yok
super menuBugünkü menum
Kahvalti 11:30
2 yumurtayla sebzeli omlet
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
1 kase corba (2 kepce)
Yeşil mercimek salatası
1 mandalina
Ara
3 ceviz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180*pPnrrr-12 ❤
SEKER ORUCUNUN 10. GÜNÜ TAMAM
eş desteği çok önemli piskolojik olarakta iyi geliyo keşke her eş destek olsaEşim su an bi kac kilo verdi bklm o sadece yediklerine dikkat ediyor şimdilik ama havalar ısındığında akşam yürüyüşlerine baslicax beraber Allah izin verirse o zmn daha güzel vereceğine inanıyorum
guzel canim afiyt olsunKizlar ancak geldim eve hemen menumu yazayim
Saat 12:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Salatalik
Domates
2 zeytin
1 tk domates kurusu
Saat 16:00
Az sutle filte kahve
1 Armut
Saat 19:00
1 rezene ceyrek kk kasar
Saat 19:30
1 kase tavuklu sebzeli sehriye corbasi
Su 2.5 lt
Spor
jillian 25. Gun 108 puan
270 ip atlama 54 puan
20 dk bisiklet 40 puan
Toplam 202 puanPnrrr-12
Bu aksam arkadasimla sozlesmistik disarida beraber yiyelim diye ben de evde rezene yiyip disarda sadece corbayla gecistirdim.
büyük geçmiş olsun canimUğrayamadım abla .
Perşwmbe günü hastaneden çıktık.o gün ufaklıkta ishal kusma başladı.cumartesi o hafifledi derken büyük başladı kusmaya ishale.ateşi de çıktı onun.bir gece hatta serum yedi geldi.pzt de ben başladım.çocuklarımın sürekli emmek istemesi erenin durup durup "kaynıııım" demesi normalmiş.şiddetli karın ağrısı oluyor çünkü.öksürüğüm zaten devam ediyor.
Boş zamanlarımda çamaşır yıka ser katla.iyi kğ heryerde halı örtüsü koltuk örtüsü varmış.yoksa yanmıştım.
Bir de ufaklık dudak tiryakisi oldu resmen sıkıntıdan mı acıdan mı hastanede mi abarttık bilmem sürekli emmek istiyor.ya emişiyoruz ya büyüğü tuvalere götürüyorum ya ufağın altını alıyorum ya kendim lavaboya koşuyorum şu ara.
Ama dün eren çıkarmadı hiç çok şükür.ama hala iştahsız ve wc problem.
Bende haberler böyle.3 4 gün sonra kendimize geliriz inşallah.
Sağol canım.gecmis olsun cnm artidan kurtulmaana sevndm cumaya kadar eksiye gecersin o zmn insAllah
Ateşi vardı, tahliller temiz çıktı muhtemelen viral dedi doktorumuz.gecmis olsun cnm
Neyi var üşütme falanmi
Artinin gitmesine sevindim
Aynen öyle, normalde herşeyim planlıdır ama bebek tüm planları aksattırıyor maalesef...canı sağolsun tabi, yaşama sevincim o benimAllah kolaylık versin canim bebek olunca düzensiz oluyo herşey onlara göre ayarlamak zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?