Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartılmasam iyi olacak da her sabah şöyle bi bakmazsam rahat edemiyorum:) en som geçen Eylül’de gitmiştim o yüzden epey özledim ama şimdi gidersem çok mantıklı olmuyor. Haziran ve Ocak olarak düzenlemeyi düşünüyorum ziyaretleri tabi Allah nasip ederse.. sen sık gelip gidiyor musun kaptanım, kendi ailen de mi Almanya’da ?

Arabasina koy yürü
oyle usutmez heralde cnm
Hem acik havada daha iyi uyur

Ama hergun tarti dusecek diyede bisey yok
Bikac gun dusmez sonra birden duser
Yada bazen sebepsiz arti olur
Onemli olan ayni dikkat azimle devam etmek
Evet yani vücudun Da bi düzeni var sürekli benim isteklerime cevap veremez yavrum..
Gene de azıcık da olsa eksi ruhuma çok iyi geliyor
1 ay önce 78i sallamazken şimdi 73ü beğenmemek..

Bende farkediyorum cnm
Basladiginda daha cok kacamaklarin oluyodu bide pek fazla önemsemiyodun :))) artik daha azimli, disiplinlisin
Bunun karsiliginida alacaksin ins.

Eşinin tutumu nasıl bu diyet sürecinde? Ona ayrı kendine ayrı mı pişiriyorsun, sen de ye şundan da ye yapıyor mu:) maşallah sen de çok güzel kilo vermişsin, ne zaman başlamıştın kuzum ?
Esim çok fazla destek veriyor bana bu yolda aslinda tatlıyı çok sever sırf ben yemiyorum diye ne istiyor yapmamı ne de alıyor eşimin de kilo problemi var o yüzden aynı pişirdgm yemekten yiyor gayet rahatım o konu da

Ben baya oluyor canım aslında Aralık 2017 de ilk başlangıç 99 dum sonra yaklaşık bi senede 10 kilo verdim ama sonra bıraktım açıkçası saldım cunki kaçamak yapmasam da o süreçte çok zor gitti kışın tekrar bi kac kilosunu geri aldım 93 oldum ikinci bi evlat sahibi olmak niyetim ama olmuyor maalesef sebepsiz nerdeyse bende kesin olarak kilo problemini kaldırmaya kadar verdim yine bi umutlarım bitip adet olduğum gün 14 şubatta basladim daha sonra takıma dahil oldum çok şükür ki çok ta mutluyum bu kararımdan uzun oldu k.b canım

Evet yani vücudun Da bi düzeni var sürekli benim isteklerime cevap veremez yavrum..
Hep diyoruz cnm vucut makine degil
Her seyi dogru yapsakta bazen olmayinca olmuyor
Tabi kim istemez hergun eksi gormek

Insanoglu doyumsuz kiloyu verdikce daha altini istiyor

tabiki beğenme bence ki daha fazla hirs yap bende hergün tartilanlardanim ya iyi değil biliyorum ama böyle daha çok motive oluyorum kısin tartilmadjm sürekli ipin ucu kaçtı
Bende farkediyorum cnm
Basladiginda daha cok kacamaklarin oluyodu bide pek fazla önemsemiyodun :))) artik daha azimli, disiplinlisin
Bunun karsiliginida alacaksin ins.
İnşALLAH abla

Bende en son eylulde gitmistim
Ben kışın tr yi sevmiyorum bide ramazanda :)) yazinda biletler cok pahali oluyor
Eylul en guzel zaman ne aşırı sicak nede soguk
Benim ailem burda degil
Annemler konyada

Esinde kilo verdimi :)))
Ne guzel sana destek oluyormuş iste daha ne olsun

Ahh ahh çok güzel de özlemi öyle bir dilimle geçmiyor
Çok güzel canım. Afiyet olsun

Esinde kilo verdimi :)))
Ne guzel sana destek oluyormuş iste daha ne olsun
Eşim su an bi kac kilo verdi bklm o sadece yediklerine dikkat ediyor şimdilik ama havalar ısındığında akşam yürüyüşlerine baslicax beraber Allah izin verirse o zmn daha güzel vereceğine inanıyorum

Ne olcak kız uzun olsun:)
Eşinin destek olması eve abur cubur almaması çok güzel. O süreçte neden zor gitti peki, gözlemledin mi? Kendini çok mu aç bırakıyordun, hormonal ya da psikolojik bir şey miydi? Ya da bazen bir ileri iki geri yaparız, arada bırakılıp başlanılan bir diyet süreci miydi? Daha o kadaaar gençsin ki, çocuk olayıyla ilgili moral bozmayı sana yakıştıramadım:) bazen bize göre sebepsiz olan şeyler Allah’a göre sebeplidir o yüzden sen halinden memnun şekilde nasibini bekle canım. Çaydanlığın başında bekleyince su kaynamazmış derler, kilo vermeye veya başka alanlardaki hedeflerine odaklanırsan birden sürpriz yaşayabilirsin inşaallah.

Hep diyoruz cnm vucut makine degil
Her seyi dogru yapsakta bazen olmayinca olmuyor
Tabi kim istemez hergun eksi gormek

Insanoglu doyumsuz kiloyu verdikce daha altini istiyor

Kiloyu bi tarafa koydum, spor yaparken şıp şıp terlediğimi görünce kendim için çok iyi bişey yaptığımı hatırlatıyorum kendime. Sonra gene zayıf olduğumu hayal ediyorum, o daha çok etkiliyo tabi

Bende en son eylulde gitmistim
Ben kışın tr yi sevmiyorum bide ramazanda :)) yazinda biletler cok pahali oluyor
Eylul en guzel zaman ne aşırı sicak nede soguk
Benim ailem burda degil
Annemler konyada

Ben de Karaman’da çalışmıştım, kendim de Ankaralıyım zaten, bozkır kültürüne hakimim:)
Ben hem gitmek istiyorum, hem de nedense gidip gelmek beni psikolojik olarak çalkalıyor. Hala iş bulamadığım için sanki gitmeyi çok Da haketmiyormuşum gibi enteresan şeyler düşünüyorum. Bari kilo verip araba olayını halledeyim gitmeden diyorum, o zaman iyi hissedebilirim:)

Kizlar ancak geldim eve hemen menumu yazayim

Saat 12:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Salatalik
Domates
2 zeytin
1 tk domates kurusu

Saat 16:00
Az sutle filte kahve
1 Armut

Saat 19:00
1 rezene ceyrek kk kasar

Saat 19:30
1 kase tavuklu sebzeli sehriye corbasi

Su 2.5 lt
Spor
jillian 25. Gun 108 puan
270 ip atlama 54 puan
20 dk bisiklet 40 puan
Toplam 202 puan Pnrrr-12

Bu aksam arkadasimla sozlesmistik disarida beraber yiyelim diye ben de evde rezene yiyip disarda sadece corbayla gecistirdim.

badem000 canan kac gundur yoksun cnm hersey yolundami
Uğrayamadım abla .
Perşwmbe günü hastaneden çıktık.o gün ufaklıkta ishal kusma başladı.cumartesi o hafifledi derken büyük başladı kusmaya ishale.ateşi de çıktı onun.bir gece hatta serum yedi geldi.pzt de ben başladım.çocuklarımın sürekli emmek istemesi erenin durup durup "kaynıııım" demesi normalmiş.şiddetli karın ağrısı oluyor çünkü.öksürüğüm zaten devam ediyor.
Boş zamanlarımda çamaşır yıka ser katla.iyi kğ heryerde halı örtüsü koltuk örtüsü varmış.yoksa yanmıştım.
Bir de ufaklık dudak tiryakisi oldu resmen sıkıntıdan mı acıdan mı hastanede mi abarttık bilmem sürekli emmek istiyor.ya emişiyoruz ya büyüğü tuvalere götürüyorum ya ufağın altını alıyorum ya kendim lavaboya koşuyorum şu ara.
Ama dün eren çıkarmadı hiç çok şükür.ama hala iştahsız ve wc problem.
Bende haberler böyle.3 4 gün sonra kendimize geliriz inşallah.

Kizlar yazliklari cikartmak icin erken mi kizlarin kışlıkları kaldirip cikarsam mi diye düşünüyorumda kararsiz kaldim
bence daha erken canim bide çocuklar hava değişikliğinden çabuk etkilenir bu hafta buralar soğuyacak nisan ortası ideal bence
Huhuuu kimse yok mu
Ütü işi bitti çamaşır dolap işi bitti öğle yemeği ile duruyorum eşim gelecek dışarda yiyelim dedi ama biraz daha gelmezse ben yiyecegim gibi duruyor
dışarı yemeği iştah 0aciyo dikkat et canim
cok guzel canim
emziririm için normal canim
dondurmamı dedin bizim burda sezon açıldı ama yiyemiycem gibi
hayaldi gerçek oldu diyeceksin bigun
cok guzel canim
guzel afiyet olsun canim
gayet güzel canim yumurta konusunda ben sıkıntı çektim 2den fazla yeme bence sende
Allah kolaylık versin canim bebek olunca düzensiz oluyo herşey onlara göre ayarlamak zorundasın
cok iyi afiyet olsun canım
humus şişkinlik yapar ama az yetmişsin sorun olmaz inş
cok iyi canim kararlı olursak ikramlara böyle göz ucuyla bakariz bu yaz fitiz
super menu
Eşim su an bi kac kilo verdi bklm o sadece yediklerine dikkat ediyor şimdilik ama havalar ısındığında akşam yürüyüşlerine baslicax beraber Allah izin verirse o zmn daha güzel vereceğine inanıyorum
eş desteği çok önemli piskolojik olarakta iyi geliyo keşke her eş destek olsa
guzel canim afiyt olsun
büyük geçmiş olsun canim

gecmis olsun cnm artidan kurtulmaana sevndm cumaya kadar eksiye gecersin o zmn insAllah
Sağol canım.

inşaallah Cumaya ekside olacağım
gecmis olsun cnm
Neyi var üşütme falanmi

Artinin gitmesine sevindim
Ateşi vardı, tahliller temiz çıktı muhtemelen viral dedi doktorumuz.
Artının gitmesi benide çok mutlu etti

Allah kolaylık versin canim bebek olunca düzensiz oluyo herşey onlara göre ayarlamak zorundasın
Aynen öyle, normalde herşeyim planlıdır ama bebek tüm planları aksattırıyor maalesef...canı sağolsun tabi, yaşama sevincim o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…