Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o süreçte neden zor gitti spor hic yoktu hayatimda su an evde de yapiorum mesela o zmn nedense yapmıyordum demek ki tam kafamda bitirmemisim simdi gecede olsa hareket etmeye çalışıyorum akulunktur yaptirdimm ben bi sure aslinda o donemde simdiki gibi istekli kararli olsaymisim cok daha hızlı gidermis bence diorum ama yine de dönüm noktam o zmndi bnm icin çocuk mevzusundao kadar haklsn ki aslinda ama cevrenin baskısı kendi istegim derken cok bunalima girmistim gercekten bi donem yeğenim oldugu surecte kızım cok yipratti beni özellikle herkesin kardeşi var benm yok niye yok ne zmm olacak her gun her sn soruyordu sakince anlattim baslarda insAllah annecim dua edelim dedim ama hem küçük ikna olmuyordu oturup ağlıyordu resmen trip atiyordu cocuk bu beni daha cok bunalima soktu.. Su an alıştı snrm ki ses etmiyor cok şükür bende nasip diorum Rabbim vermiyorsa hrnuz demrk ki hayırlı zmn degildir dedkm ve baska hedeflerme odaklandim su an hic takmıyorum ve cidden yol aldığımı gördükçe kendine inancimda artıyor ideal kiloma ulaştıktan sonra ister miyim ikinciyi yine evet ama bi sure korumam gerek verdgm kiloları ne kadar emekle verdigimi dusunerek kontrollu saglikli bi hamilelik gecirmek dileğim insAllah

afiyet olsun canım bence guzel olmus
ayyy cok cok gecmis olsun cnm ya hastalik eve girdi mi çıkması uzun sürüyor malesef insAllah atlatırsınz hepiniz kısa surede Rabbim guc kuvvet versin sana insAllah safi ismiylr şifa bulun cnm
kesinlikle oyle en büyük destegi cidden zararli yiyrcekler alip gelmiyor

Herkese günaydın geçmişe döneceğim ama dün çok geç ve dışarda yedim tartı beni benden aldı oğlum uyuyor gece pek iyi uyumadı ben de o uyanmadan belki biraz eliptik yaparım
Gunaydin cnm bugunu hafif atlatirsan bence tartin duzelir cnm yansin yaglar insAllah kolay gelsin

Güüünayyydıııınnn kızlar eşimi ise gönderdim bende camasir attim makinaya bi evleri toparlayim sabahtan yemrgimi yapip birqz spor yapip bugünü telafi etmem gerek yürüyüşe cikamiycam cunki öğlene ablama gidicem ordq da hafif atlatrm insAllah
Her gun tartilmak iyi degil biliykrum ama iste brn de her gun tartilanlardan olarak tartımı sevdim bugun insAllah cumaya tamamrn istedgm rakami gorurum.. Gun icinde firsat buldukca gelirim Allah a emanetsiniz az kalorili bi gun bol eksilerinz olsjn

Afiyet olsun canım güzel olmuş
dondurmamı dedin bizim burda sezon açıldı ama yiyemiycem gibi
Yedim de yedigim dişimin kovuğunu doldurmadı
gayet güzel canim yumurta konusunda ben sıkıntı çektim 2den fazla yeme bence sende
Ne oldu ki canım
Ben de sözde tartılmayacaktim öyle bir unutup tartilmısım ki mesajını okuyunca hatırladım

Çocukları ve eşimi okula gönderdim, bebeğimi uyuttum, dünden kalan çamaşırları katladim, makinaya çamaşır attım. Çayımı demledim, çay keyfi yapıyorum...

Birazdan yemek yapıp, çamaşırları asacağım..sonra bı çarşı turu.... görüşürüz hanımlar

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Yedim de yedigim dişimin kovuğunu doldurmadı

Ne oldu ki canım

Ben de sözde tartılmayacaktim öyle bir unutup tartilmısım ki mesajını okuyunca hatırladım
safra kesede taş varmış ta tetikliyodu canim
Günaydın kızlar
Kaçamaksız muhteşem menülerle gelelim inşallah. Tartıda da süper eksiler görelim❤❤ cokkk aminnnn
cok cok amin
oh oh planlar tapilmis kolay gelsin tatlim

Hoşgeldin, Benim ismimde Aylin, 38 yasindayim
Ne güzel, az kalmış
Ben bir türlü toparlanıp konsantre olamıyorum. Diyetisyene mi gitsem diye kararsız kaldım, Sonra akupunktura gideyim dedim, Öyle kaldı
Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun?
Cok geçmiş olsun, İnşallah bir an önce toparlarsiniz

cocuk uyudugunda leslie falan yapmaya calis cnm
Yada esin gelince
Cok guzel spor yapiyodun birden birakinca vermen yavasliyabilir

1.3 verirsen yuzden 1.47 oluyor
O da kabulüm :)))
annen neler yedirecek bakalim sana

Sorma ablaaa annem yedirmesine gerek yok okadar guzel yemekler yapiyorki ama ben dikkat edicem insallah orta halli haftada 500gr en fazla normal diyorlar zaten hamilelikte insallah oyle devam edebillirm

Cok cok gecmis olsun canimm

Herkese günaydın geçmişe döneceğim ama dün çok geç ve dışarda yedim tartı beni benden aldı oğlum uyuyor gece pek iyi uyumadı ben de o uyanmadan belki biraz eliptik yaparım
günaydın canim su tartıya hergun cikmasak iyide ben de duramıyorum
günaydın canım bop eksilerin olsub inşallah
Günaydın kızlar
Kaçamaksız muhteşem menülerle gelelim inşallah. Tartıda da süper eksiler görelim❤❤ cokkk aminnnn
günaydın canım bu haftadan benim umudum yok lakin elimden geleni yapıcam
günaydın canım
Bende dun kurs cikisi yuruyus yaptim hava esiyodu üşüttüm sanirim hapşırıp duruyorum
geçmiş olsun kuzum
Bugun planım doktordan geldikten sonra taze bakla almistim onu yapayım diyorum baklanın tazesi şişkinlik yaparmiki
taze baklayi bende severim sislik konusunda bilemiyorum bugun pazardan bende alayim bari
Günaydın kızlar
günaydın canım
supersin
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. günümüz çok güzel geçsinnn
günaydın canım hisgeldin aramıza
Gunaydin canlaarrr
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…