- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.241
o süreçte neden zor gitti spor hic yoktu hayatimda su an evde de yapiorum mesela o zmn nedense yapmıyordum demek ki tam kafamda bitirmemisim simdi gecede olsa hareket etmeye çalışıyorum akulunktur yaptirdimm ben bi sure aslinda o donemde simdiki gibi istekli kararli olsaymisim cok daha hızlı gidermis bence diorum ama yine de dönüm noktam o zmndi bnm icin çocuk mevzusundao kadar haklsn ki aslinda ama cevrenin baskısı kendi istegim derken cok bunalima girmistim gercekten bi donem yeğenim oldugu surecte kızım cok yipratti beni özellikle herkesin kardeşi var benm yok niye yok ne zmm olacak her gun her sn soruyordu sakince anlattim baslarda insAllah annecim dua edelim dedim ama hem küçük ikna olmuyordu oturup ağlıyordu resmen trip atiyordu cocuk bu beni daha cok bunalima soktu.. Su an alıştı snrm ki ses etmiyor cok şükür bende nasip diorum Rabbim vermiyorsa hrnuz demrk ki hayırlı zmn degildir dedkm ve baska hedeflerme odaklandim su an hic takmıyorum ve cidden yol aldığımı gördükçe kendine inancimda artıyor ideal kiloma ulaştıktan sonra ister miyim ikinciyi yine evet ama bi sure korumam gerek verdgm kiloları ne kadar emekle verdigimi dusunerek kontrollu saglikli bi hamilelik gecirmek dileğim insAllahNe olcak kız uzun olsun:)
Eşinin destek olması eve abur cubur almaması çok güzel. O süreçte neden zor gitti peki, gözlemledin mi? Kendini çok mu aç bırakıyordun, hormonal ya da psikolojik bir şey miydi? Ya da bazen bir ileri iki geri yaparız, arada bırakılıp başlanılan bir diyet süreci miydi? Daha o kadaaar gençsin ki, çocuk olayıyla ilgili moral bozmayı sana yakıştıramadım:) bazen bize göre sebepsiz olan şeyler Allah’a göre sebeplidir o yüzden sen halinden memnun şekilde nasibini bekle canım. Çaydanlığın başında bekleyince su kaynamazmış derler, kilo vermeye veya başka alanlardaki hedeflerine odaklanırsan birden sürpriz yaşayabilirsin inşaallah.
afiyet olsun canım bence guzel olmusKizlar ancak geldim eve hemen menumu yazayim
Saat 12:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Salatalik
Domates
2 zeytin
1 tk domates kurusu
Saat 16:00
Az sutle filte kahve
1 Armut
Saat 19:00
1 rezene ceyrek kk kasar
Saat 19:30
1 kase tavuklu sebzeli sehriye corbasi
Su 2.5 lt
Spor
jillian 25. Gun 108 puan
270 ip atlama 54 puan
20 dk bisiklet 40 puan
Toplam 202 puanPnrrr-12
Bu aksam arkadasimla sozlesmistik disarida beraber yiyelim diye ben de evde rezene yiyip disarda sadece corbayla gecistirdim.
ayyy cok cok gecmis olsun cnm ya hastalik eve girdi mi çıkması uzun sürüyor malesef insAllah atlatırsınz hepiniz kısa surede Rabbim guc kuvvet versin sana insAllah safi ismiylr şifa bulun cnmUğrayamadım abla .
Perşwmbe günü hastaneden çıktık.o gün ufaklıkta ishal kusma başladı.cumartesi o hafifledi derken büyük başladı kusmaya ishale.ateşi de çıktı onun.bir gece hatta serum yedi geldi.pzt de ben başladım.çocuklarımın sürekli emmek istemesi erenin durup durup "kaynıııım" demesi normalmiş.şiddetli karın ağrısı oluyor çünkü.öksürüğüm zaten devam ediyor.
Boş zamanlarımda çamaşır yıka ser katla.iyi kğ heryerde halı örtüsü koltuk örtüsü varmış.yoksa yanmıştım.
Bir de ufaklık dudak tiryakisi oldu resmen sıkıntıdan mı acıdan mı hastanede mi abarttık bilmem sürekli emmek istiyor.ya emişiyoruz ya büyüğü tuvalere götürüyorum ya ufağın altını alıyorum ya kendim lavaboya koşuyorum şu ara.
Ama dün eren çıkarmadı hiç çok şükür.ama hala iştahsız ve wc problem.
Bende haberler böyle.3 4 gün sonra kendimize geliriz inşallah.
kesinlikle oyle en büyük destegi cidden zararli yiyrcekler alip gelmiyorbence daha erken canim bide çocuklar hava değişikliğinden çabuk etkilenir bu hafta buralar soğuyacak nisan ortası ideal bence
dışarı yemeği iştah 0aciyo dikkat et canim
cok guzel canim
emziririm için normal canim
dondurmamı dedinbizim burda sezon açıldı ama yiyemiycem gibi
hayaldi gerçek oldu diyeceksin bigun
cok guzel canim
guzel afiyet olsun canim
gayet güzel canim yumurta konusunda ben sıkıntı çektim 2den fazla yeme bence sende
Allah kolaylık versin canim bebek olunca düzensiz oluyo herşey onlara göre ayarlamak zorundasın
cok iyi afiyet olsun canım
humus şişkinlik yapar ama az yetmişsin sorun olmaz inş
cok iyi canim kararlı olursak ikramlara böyle göz ucuyla bakariz bu yaz fitiz
super menu
eş desteği çok önemli piskolojik olarakta iyi geliyo keşke her eş destek olsa
guzel canim afiyt olsun
büyük geçmiş olsun canim
Sağol canım.
inşaallah Cumaya ekside olacağım
Ateşi vardı, tahliller temiz çıktı muhtemelen viral dedi doktorumuz.
Artının gitmesi benide çok mutlu etti
Aynen öyle, normalde herşeyim planlıdır ama bebek tüm planları aksattırıyor maalesef...canı sağolsun tabi, yaşama sevincim o benim