Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

puanlara bakmadım abla ya, aklımda kalanla çarptım ama
takıma gelemiyorum ki

Günlerdir leslie yi araştırıyorum, ama tam bilgi sahibi olamadım....

5 mile videosunun linkini atabilir misiniz, birde kaç dk sürüyor
onceden spor yapmiyoduysan 5 mil birden agir gelir cnm 68 dk suruyor

2 yada 3 mille basla istersen youtubeda var
puanlara bakmadım abla ya, aklımda kalanla çarptım ama
takıma gelemiyorum ki
ben baktim simdi koşu 4 puanmis

Neden gelemiyon işler yogunmu

Gayet guzel olmus afiyet olsun
Günaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
Baska arkadaslarda soylemis zaten ama canim jillian yapan bir insan olarak soyleyeyim jilliani leslie 5 mili falan bitirince ve leslie yetmedigind egecis yap. Ben eskiden beri ara ara yaptigim icin biraz spor gecmisim oldugundna dolayi yapabiliyorum, yoksa baslangic icin cok agir
Leslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası
Leslieyle kuculur canim hic merak etme, biraz zaman tani zamanla hepsi gidecek :)
Canim ellerine saglik yine bir suru motivasyon paylasmissin bizle :) bir d ebenim pazartesi 108 puanim var jillian yaptim :) seni etiketlemeyi unutmus olabilirim ya da sen gormemis olabilirsin arada kaynamasin pztsi 108, sali da 202 bakalim cumaya kadar hedefim olan 1000 e ulasabilecekmiyim :)
Afiyet olsun canim guzel olmus
Guzel olmus canim afiyet olsun
Canim bi tabakla doymaman cok normal yanina 1 kase yogurtta ekleyebilirmissin kuru fasulyeden bir tane daha yemek yerine bir de tabaktan ziyade kac kasik oldugu onemli kimi tabaklar cok buyuk kimisi kucuk
Canim aksambiraz fazla olmus sanki ama yarin dengelersin
Ayyy olmaz mii, ben de ayni senin gibiyim, memlekete gidene kadar daha ne kadar gider, sunu giysem, bunu alsam diye geciyor gunlerim
Afuyet olsun detoks gibi bir sey mi yapiyosun?

katılma canım ya takildikca oteliyorsun benim doktorum zevk için seviş derdi sürekli de kulaklarını cinlatiyorum hatunun ama bebeğe odaklanma odaklandığı ama erteliyorsun , inan vakti zamanı gelince olur sımdi bazen eşim diyor ya niye olmuyor bir doktora mi gitsek diye ben de takılma diyorum hamile kalmak sanıldığı gibi kolay birşey değil heray hamile kalma ihtimalinin %20 nin altında olduğunu biliyormuydun yani hop diye şıp diye hamile kalanlar aslında çokta olağan değil ki genelde sabahları deneyip ( bilinçli yada bilinçsiz) hemen de duşa girmeyen insanlar
Eliptik canım 45 dk 530 cal sabah sporu :) seninde 5 mile gözlerimi parlattı ne yalan söyleyim ilk geldiğinde sanki bırakacak gibi hissediyordum seni sen beni şaşırttın tartıda eksileri ile seni sasirtsin :)

Handandandan geçmiş olsun viralse yapılacak birşey yok zaten canım inşallah çabuk geçer 10 günden fazla ateş döküntü yaşadığımız oldu bizim ama böyle böyle gelişiyor bağışıklıklari

@mefkurem in dedigi gibi bence de 2 ya da 3 le başlamalsn ben basta bi ay 3 mil yaptm ama duzenli yürüyüş yaotgm icin direk 3 le basladim bugun ilk defa 5 mil yaptim bayaa terletti yani göğüs küçülmesi icin ise yaradi snrm bnm 95 sikiyordu kenarlardam tasiyordj su an 90 beden tam oluyor hic tasma olmuyor
Ne guzelll bol boll yag yaksin kas olsun insallahhh
insAllah kaptanim
bnm surekli yaptgm buydu bu kadinin videolari hosuma gidiyor
ohh bol yag yaksin cnm insAllah guzel olmus
Aaa gercektrn mi cok mu umitsiz gözüküyordum insAllah cnm hepimiz sasiralim tartida iyi yonde
ayy susuzluk da kotu ya Allah kolaylik versin cnm

onceden spor yapmiyoduysan 5 mil birden agir gelir cnm 68 dk suruyor

2 yada 3 mille basla istersen youtubeda var
ben baktim simdi koşu 4 puanmis

Neden gelemiyon işler yogunmu

gişe de mümkün değil takıma girmem
hiç müşteri eksik olmuyor maalesef
zaman kalmıyor bana

afiyet olsun canım Allah kabul etsin, ama sahurda yapmaya calıs oruc tuttugunda en azından 2 haslanmıs yumurta falan ye yatmadan
canım bence sabah ve aksam arası cok acık ve saat 21 de de bir ogun var. Emziriyor muydun emin olamadım ama toplam suyunu goremedim, su cok onemli, emziriyorsan iki kat önemli. Aksam ne kadar erken kapatırsak o kadar iyi. Soyle dusun senin suanki menunde gun icinde yediklerinin cogunlugu saat 6 sonrasına kalmıs gozukuyor. Onun yerine saat 13:00 gibi guzel bir yemek yesan saat 21 dekini de mesela aksam 18-19 a ceksen en gec daha iyi olur. Tam kilonu hatırlamıyorum, eğer karatay mı yapıyorsun ona da emin olamadım. Ama karatay yapmıyorsan sıfır ekmek de cok iyi degil. Cunku hayatın boyunca devam ettiremeyecegin bi şekilde diyet yapmak sonrasında tekrar geri gelmesine sebep olur. Bir de diyetin basında sabah kahvaltıda ekmek tuketmek ileride duraklama yasadıgında azaltabileceğin bir kozun olması gibi elinde. Bu arada burada cogunlukla en gec ben kaatırım yemekleri ama en cok da ben cezasını cekiyorum o yuzden kendim de düzeltmeye calısıyorum :) lafım sadece sana deil kendime de not bunlar hep :)
sporda yapmıssın canım suyu biraz daha artırabilirsin onun dısında sahane olmus
biraz miktarlar bol olmus gibi geldi ama toplamda 2 ogun yapmıssın o yuzden toplamı normal gibi :) afiyet olsun
sulu kofteyi 1 tabak yapıp pilav yemeseydin bence daha guzel olurmus, boyozu gormemis gibi yapıyorum :)
Ani bir karar değişikliği olmazsa gitmeyeceğim Zühal abla ya, mantıklı olan Haziran’da gitmek ama özlediğim için gidesim geliyo
ah seni en iyi ben anlarım. Ben de kendimi tutamayıp subata gittim ama ben en son annemleri önceki martta gormustum yani 1 sene derken gittim. Sen eylulde gormussun en son azıcık sık dişini hem diyetini bolme benim gibi sonra toparlaması daha zor oluyo kendimden biliyorum :)
gayet guzel olmus canım afiyet olsun, bana biraz az gibi geldi ama doyduysan sıkıntı yok menude :)
İnşaallah şekerim, 2 gündür eksi bekliyorum tartı 73 de 73 diyor. Bakalım yarın ne olacak
canım sen sporu gec yapıyorsun sanırım aksam onun etkisi olaiblir, kaslar biraz su tutar onları bırakana kadar sabah oluyodur tartın fark etmiyordur. Ben sabah yapıyorum o yuzden sporu. Ama tabiki hic sporsuzluktansa kacta olursa olsun spor candır :) ama sebebi bu dediğim olabilir, sıkma canını
Ah ne guzel esinin desteği, benim ki dun gece 12 yi gecerken tobleron yiyordu karsımda sonra uzerine tuzlu bisey sordu baharatlı fıstık verdim. Neyseki cok sukur bende biraz karadenizli inadı vardır. Yemem dedim mi yemem, canım da cekmez. Sadece beynimi ikna etmem lazım. Maalesef aksi de oluyo yicem dersem de yiyorum :)
Ya o kadar haklısın ki, yazdıkların cok dogru. Ben de bu sonbaharı biraz zorlu atlattım, bir senedir evde olup kendime kalınca boyle biraz depresif, sıkıntılı bir dönem geçirdim. Sonra bir aydınlanma oldu diyebilirim ve kendime odaklanmaya karar verdim. Kendimde merkezlenmeyi birinci onceliğim yapmaya başladım. Boyle olunca gereksiz insanlarla daha az gorusur oldum, onların yarattıgı zihin ve beden kirliliği kalktı hayatımdan. Diyete başladım, önceliği kendim yaptım, buraya geldim. Başladıgım gune gore cok iyi noktayayım bence, evet arada tökezliyorum ama hala dogru istimakete yüzüm dönük :)
Mesela dün aradım önümüzdeki hafta yogun Flemenkçe kursuna başlayacağım. Ona karar vermemin sebebi de kendimi sürekli iş bulmaya odaklıyorum, başvurulara devam edip zihnimi başka seye odaklarsam daha kolay ilerlerim diye dusundum. Hem bu arada iş bulamazsan da en azından 6 ayın sonunda B1 seviyesinde Flemenkcem olur ve boylece son asamada Flemenkce yuzunden gorusmelerden elenmem de son bulur :)
Ay ben yine cok yazdım, sonuna kadar okuyanların gözlerinden öperim :) ama yazdıkların benim de taa içime dokundu kendimde bu aralar bunu yasadıgım icin paylasmak istedim.
Canım sen hiçbir şey yapmasan da tüm gün evde oturup bir satır bile okumasan da çok kıymetlisin (bırak işe girmeyi). Boyle hissettiğinde kendine şunu hatırlat, Allah ademogluna meleklerini bile secde ettirdi, her birimiz işte o kadar kıymetliyiz. Hak etmemek ne demek, çalışsan da çalşmasan da okusan da okumasan da evde otursan da dısarda gezsen de farklı düşünce yapılarına göre hiç bir şey "başarmadan" da her şeyin her zaman en güzeline layıksın. Allah melekleri boşuna insanoğluna secde ettirmedi. Bazen ben de senin gibi hissediyorum, kendimi kandırmayacağım ama o anlarda kendime bunu hatırlatıyorum. Biz her zaman her şeyin en güzeline layığız.
Çok geçmiş olsun canım, bebekler canının acısını memeden çıkartabiliyorlar ben de ablamın kızından biliyorum. Çok normal bir şey yani. Biraz evrimsel bir durumda, insan yemek yiyorsa güvendedir demek, cunku etrafta tehlike olsa oturup yemek yiyemezsin. O da kendini güvende hissetmek için seni emmek istiyordur.
Canım annem ben doğana kadar ablamı şöyle ikna etmiş, kardeş almak için yeteri kadar paramız yok :) ablamda boylece hem para biriktirmeyi ogrenmiş hem de annemi sıkmamış. Hatta bana hamile olunca anneme sey demiş anne okadar paramız birikti mi bizim diye şaşırıp çok mutlu olmuş :) sen de benzer bir şey yapabilirsin.
Bende dun kurs cikisi yuruyus yaptim hava esiyodu üşüttüm sanirim hapşırıp duruyorum
hemen zencefil bal yut canım, direncin artsın.
Bugun planım doktordan geldikten sonra taze bakla almistim onu yapayım diyorum baklanın tazesi şişkinlik yaparmiki
Baklayı bamya olarak okuyup evde bamyam oldugu aklıma geldi :) bugun bamya yapayım ben de bakalım :)
Canım benim yat kalk değişiyor yaa genelde 12 de yatıyorum ama kalkmam bazen 8:30 bazen 10:30 oluyor. Kahvaltımın geç saate kalmasının sebebi ben kahvaltıdan once spor yapıyorum genelde o yuzden
Günaydın kızlar kizlarin odalarını ayirmakla hata mi ettim bilmiyorum gülsimayı en azından daha sonrami ayirsaydim bilemedim 2 gundur uykusuzluktan ölüyorum 2 oda arasinda mekik dokumaktan gina geldi
canım ayırdıysan bir daha geri dönme sakın, cocuk eğitiminde en önemli şey istikrar. Eğer verdiğin karardan cayarsan bu sefer cocuklar algılayamıyor ve her seyi aglayarak istedikleri gibi yönlendirebilecekelrini düşünüyorlar
Kan verdim sonuclar yarina cikacak bakalim
inşallah sonucların cok guzel cıkar canım
Yaa ben de blender alsam mı diye dusunuyorum ama bızzt ile doymazmısım gibi geliyor sen en dusunuyorsun ? tutuyor mu yeteri kadar?
Canım olanın kadar olmayanın da hayrına inanmak lazım. Her şey Allan'tan hiç canını sıkma, rabbimin hepimiz için bir planı var, tevekkül cok onemli.
Kızlar ben 5 mil leslie sporumu yaptım gezmeye geldim
Sabah hafifce kahvaltkmi da atlattim
Aksama görüsuruz artık
Süpersinnn tebriklerr

Canım sen ilk kez baslayacaksan daha kısa videoları ile basla, zamanla artır

genel olarak tutuyor ama ruh halim kötüyse anında acıkabiliyorum
vestel mix&go aldım ben çok memnunum, muhteşem smoothe ler yapıyorum

offf susuzluk kotu yaaa ins. Cabuk gelir
Kizlar bizde yoldayiz suanda feribota gidiyoruz ordan bursaya gecicez. Belki bugun ugrayamam fazla gorusrzz
iyi yolculuklar cnm hayirla gidin ins.
gişe de mümkün değil takıma girmem
hiç müşteri eksik olmuyor maalesef
zaman kalmıyor bana
ins. Orda uzun sure kalmazsin cnm
Ufukta degisiklik gözükmüyor mu
ohhh geçmiş de yaptım içim rahat etti :)
şimdi biraz iş başvurusu sonra da bi markete gider gelirim :)
bende umut motivasyon dolu mesajlarinin hepsini okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…