- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.281
Kızlar ben 5 mil leslie sporumu yaptım gezmeye geldim
Günlerdir leslie yi araştırıyorum, ama tam bilgi sahibi olamadım....Normal 5 mili yaptim cnm baya bildigin koşma falan varmis baya tempoluymus sevdim acayip terletti
benimde ilkokul ortaokul donemi karamanda gecti :))
Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap cnm
guzel olmus cnm
Allah kolaylik sabir versin cnm
Deneyimlerinide bekliyoruz
cok gecmis olsun cnm hepsi ust uste gelmis
Patates muz falan yemedinizmi
bugun sifir tuz ve bol su yap cnm
Eliptikte yapilmis masallah
ohh masallah gune enerjik baslanmis
Kazasiz geleceginden de eminim cnm
bugun herkes pek bi hamarat :)))
aman dikkat et hemen bitki caylarina aban cnm
tazesi yapmaz diye dusunuyorum cnm ayni yesil fasulye gibidir
huma niye durmuyoki
Herseyi anliyor, guzelce anlatsan
sonuclardan haberdar et cnm
smotilerle acikmiyosun cnm
Menu cok guzel
Koşu 4 puan degilmiydi benmi yanlis hatirladim
hakkinda hayirlisi olsun cnm
Suya tuza dikkat et bide sislik yapicak seyler yeme
Bruksel lahanasi bugun yok degilmi
cok tatli :)) domates salatalik falanda dograsaydin
ac susuz gezmez iyi olmuyorki cnm
Haftanin 3 gunu erken kapatirsan bence cok etkisi olur cnm
onceden spor yapmiyoduysan 5 mil birden agir gelir cnm 68 dk suruyorGünlerdir leslie yi araştırıyorum, ama tam bilgi sahibi olamadım....
5 mile videosunun linkini atabilir misiniz, birde kaç dk sürüyor
ben baktim simdi koşu 4 puanmispuanlara bakmadım abla ya, aklımda kalanla çarptım ama
takıma gelemiyorum ki
Ne guzelll bol boll yag yaksin kas olsun insallahhhNormal 5 mili yaptim cnm baya bildigin koşma falan varmis baya tempoluymus sevdim acayip terletti
Gayet guzel olmus afiyet olsunMenüm
Sabah 11 gibi
2 yumurtyala soğanlı salçalı omlet peynir 1 ceviz 1 kayısı biraz besni üzümü
Akşam 17 gibi
Kabak yemeği yoğurt içine salata yeşillik doğradım biraz peynir 2-3 ceviz 1 sam fıstığı
2 lt su 30 dk eliptiks 200 hoplama 120 puanPnrrr-12
Baska arkadaslarda soylemis zaten ama canim jillian yapan bir insan olarak soyleyeyim jilliani leslie 5 mili falan bitirince ve leslie yetmedigind egecis yap. Ben eskiden beri ara ara yaptigim icin biraz spor gecmisim oldugundna dolayi yapabiliyorum, yoksa baslangic icin cok agirGünaydın kaderdaslar :) netten yapabileceğim fazla zorlu hareketleri olmayan video onerebilirmisiniz. Jullian nasil ona baslasammi.
Leslieyle kuculur canim hic merak etme, biraz zaman tani zamanla hepsi gidecek :)Leslie yapiyorum zaten göğüslerim cokk büyük alsinda göğüs küçültücü egzersiz arıyorum. En sorunlu yer orası
Canim ellerine saglik yine bir suru motivasyon paylasmissin bizle :) bir d ebenim pazartesi 108 puanim var jillian yaptim :) seni etiketlemeyi unutmus olabilirim ya da sen gormemis olabilirsin arada kaynamasin__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 250 + 240 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ahsen_2504 135 + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Tugcetugcem -- + -- + 180 + 260 + -- + -- + --
Gewezebidik 148 + 141 + 102 + -- + -- + -- + --
Gulbe seker -- + 90 + 90 + 150 + -- + -- + --
Pesto26 -- + 170 + -- + 225 + -- + -- + --
PrensesAnnesi 380 + 189 + 255 + 135 + --+ -- + --
Ebruebruliii -- + 175 + -- + -- + -- + -- + --
Istikrar1986 -- + -- + -- + 120 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2250590
Eki Görüntüle 2250589
Afiyet olsun canim guzel olmusSlm ben geldim otobüsteyim kursa gidiyorum
Günü bitirdim hemen yazayım menüyü pek işey yiyemedim ama
12.30
2 kasik yulaf kepeği
2 yumurta
10dal ıspanak
Yarım çay bardağı süt
Bunları güzelce karıştırdım omlet gibi bişey yaptım börekte diyebiliriz:)
15.30
2 kasik kabak yemeği(canim hiç yemek istemedi)
3 hurma
15 kadar badem
₩şu. 2lt daha icerim
Spor kurs dönüşü yürüyüş yapicam ozamn yazarım
Guzel olmus canim afiyet olsunSabah 10.45
Soğanlı yumurta ( 1 yumurta ile )
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 küçük kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 Dk hafif tempo yürüyüş =80 pPnrrr-12
Canim bi tabakla doymaman cok normal yanina 1 kase yogurtta ekleyebilirmissin kuru fasulyeden bir tane daha yemek yerine bir de tabaktan ziyade kac kasik oldugu onemli kimi tabaklar cok buyuk kimisi kucukIyi akşamlar hemen menümü yazayım
SABAH 09.00
Ikitane haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
ARA 13.00
Şekersiz Türk Kahvesi
1 tane Hurma
1 yemek kaşığı yer fıstığı
AKŞAM 17.00
2 porsiyon kuru fasulye
Bol salata
Kuru fasulyeyi cok bulan olabilir :) Ama bir tabakla doymadım.
Canim aksambiraz fazla olmus sanki ama yarin dengelersinMenüm
Sabah 08.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli,peynirli omlet
1 dlm hellim
1 dlm dil peyniri
Salatalık
10 badem
Akşam 17.30
1 şiş kebap
2 minik çöp şiş
1 dlm ekmek kadar pide ekmek
Salata
Ayran
1 tatlı kaşığı kadar dondurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk orta tempo yürüyüş
Ayyy olmaz mii, ben de ayni senin gibiyim, memlekete gidene kadar daha ne kadar gider, sunu giysem, bunu alsam diye geciyor gunlerimGüzel hatunlar, bana bu ara bi hayalcilik sirayet etti. Zayıflayınca şunu giysem, Türkiye’ye erken gitmesem de daha çok zayıflayınca annemler şaşırsa, eski kotum olur mu acaba vb. düşünce selleri içinde yüzüyorum uyumadan öncesizde nasıl planlar, programlar var?
Afuyet olsun detoks gibi bir sey mi yapiyosun?Eki Görüntüle 2250725 Menü
Sabah 11.00
Yukarıda
14.30
Bir tabak brüksel lahanası
17.00
1 elma
Aralarda toplam 10 civarı fındık
20.00
2 yuvarlak dilim ananslı yogurt
3.5 ceviz
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta yürüyüş
katılma canım ya takildikca oteliyorsun benim doktorum zevk için seviş derdiGünaydın regl oldum sabah;(baya da yoğun oldum.Gebelik oluşmamasına ayrı,cumaya yakın şişliğime ayrı üzüldüm.cünkü bacaklarım bile şişiyor pantolonlarımdan anlıyorum.ama nasip.Rabbim in takdiri.hayırlısı olsun.sizler nasılsınız?
Eliptik canım 45 dk 530 cal sabah sporu :) seninde 5 mile gözlerimi parlattı ne yalan söyleyim ilk geldiğinde sanki bırakacak gibi hissediyordum seni sen beni şaşırttın tartıda eksileri ile seni sasirtsin :)
amin insAllah cnm
bilmembi fikrim yokcnm ben hic sevmem baklayi ama
bu ne cnm
bence diyetisyene giderek baslangic yap kendini sartlarsin
amin insAllah
Günaydın canım
kac yaşlarında cnm kızlar grce uyaniyorlat mi
gunaydn cnm
gunaydn cnm
afiyet olsun canım
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin insAllah cnm uzulme bende senin gibi hamilelik istegim var ama bklm demek ki daha nasibimizde yok ben iyiyim ablama geldim oturuyoruz
ayy oyle mi
hadi hayırlısı olsun cnm bklm ise yarar insAllah
insAllah cnm gunaydn
insAllah cnm bende oykr düşünüyorum
@mefkurem in dedigi gibi bence de 2 ya da 3 le başlamalsn ben basta bi ay 3 mil yaptm ama duzenli yürüyüş yaotgm icin direk 3 le basladim bugun ilk defa 5 mil yaptim bayaa terletti yani göğüs küçülmesi icin ise yaradi snrm bnm 95 sikiyordu kenarlardam tasiyordj su an 90 beden tam oluyor hic tasma olmuyorGünlerdir leslie yi araştırıyorum, ama tam bilgi sahibi olamadım....
insAllah kaptanimNe guzelll bol boll yag yaksin kas olsun insallahhh
bnm surekli yaptgm buydu bu kadinin videolari hosuma gidiyor
ohh bol yag yaksin cnm insAllahkatılma canım ya takildikca oteliyorsun benim doktorum zevk için seviş derdisürekli de kulaklarını cinlatiyorum hatunun ama bebeğe odaklanma odaklandığı ama erteliyorsun , inan vakti zamanı gelince olur sımdi bazen eşim diyor ya niye olmuyor bir doktora mi gitsek diye ben de takılma diyorum hamile kalmak sanıldığı gibi kolay birşey değil heray hamile kalma ihtimalinin %20 nin altında olduğunu biliyormuydun yani hop diye şıp diye hamile kalanlar aslında çokta olağan değil ki genelde sabahları deneyip ( bilinçli yada bilinçsiz) hemen de duşa girmeyen insanlar
Eliptik canım 45 dk 530 cal sabah sporu :) seninde 5 mile gözlerimi parlattı ne yalan söyleyim ilk geldiğinde sanki bırakacak gibi hissediyordum seni sen beni şaşırttın tartıda eksileri ile seni sasirtsin :)
ayy susuzluk da kotu ya Allah kolaylik versin cnmSular yokdunde yoktu alt caddedeki okulu yeniliyorlar ondan kaynaklı mi bilmem günde gitti gelmedi birazda o sebeple dışarda yedik bugünde yok şu olmayınca hiçbirsey olmuyor ya dün gece geldi bugün inşallah biraz erken gelir
onceden spor yapmiyoduysan 5 mil birden agir gelir cnm 68 dk suruyor
2 yada 3 mille basla istersen youtubeda var
ben baktim simdi koşu 4 puanmis
Neden gelemiyon işler yogunmu
afiyet olsun canım Allah kabul etsin, ama sahurda yapmaya calıs oruc tuttugunda en azından 2 haslanmıs yumurta falan ye yatmadanSlm kızlar hayırlı akşamlar bugun sabah ev isi yaptım sonra arkdsimla çocukları avm ye parka götürdük onlar oynadi bizfe oturduk ben niyetkiydim Allah tan kacamak yapma ihtimalim yoktu eve dondukten sonra sağlık ocağına gittim sonuclarimk aldim ama doktor yokmus sonraya kalfi degerlerndirmesi yürüyüş yaotim eve geldim acayip yorgunluk coktu uyudum yarım saat iftarımı da yaptım
Sahur yok yatmadan bi litre su içmiştim
Iftar 19:20
1 bucuk lahmacun cok inceydi (ev yapımı)
2 büyük bardak ayran
Salata bi kase
1 kase mercimek çorbası
Yemekten sonra midem kotu oldu sanki 1 maden suyy içtim
Birazdan çay içerim
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12 eklersem yazarım gece yaparim büyük ihtimal
canım bence sabah ve aksam arası cok acık ve saat 21 de de bir ogun var. Emziriyor muydun emin olamadım ama toplam suyunu goremedim, su cok onemli, emziriyorsan iki kat önemli. Aksam ne kadar erken kapatırsak o kadar iyi. Soyle dusun senin suanki menunde gun icinde yediklerinin cogunlugu saat 6 sonrasına kalmıs gozukuyor. Onun yerine saat 13:00 gibi guzel bir yemek yesan saat 21 dekini de mesela aksam 18-19 a ceksen en gec daha iyi olur. Tam kilonu hatırlamıyorum, eğer karatay mı yapıyorsun ona da emin olamadım. Ama karatay yapmıyorsan sıfır ekmek de cok iyi degil. Cunku hayatın boyunca devam ettiremeyecegin bi şekilde diyet yapmak sonrasında tekrar geri gelmesine sebep olur. Bir de diyetin basında sabah kahvaltıda ekmek tuketmek ileride duraklama yasadıgında azaltabileceğin bir kozun olması gibi elinde. Bu arada burada cogunlukla en gec ben kaatırım yemekleri ama en cok da ben cezasını cekiyorum o yuzden kendim de düzeltmeye calısıyorum :) lafım sadece sana deil kendime de not bunlar hep :)06:00-08:30=== 1 lt su
09:00=== 3 haşlama yumurta(bebeğimin kimi de yedim)
2 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
1 yk cevizli biber
18:00=== 1 kase mercimek çorba
4 yk patates salatası (yeşillik patatesten fazla idi)
300 ml yoğurt
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)
sporda yapmıssın canım suyu biraz daha artırabilirsin onun dısında sahane olmusBugunki menum gecmis daha sonra yapacagim
Sabah 11
2 yumurta sogan ve salcali peynir 3 ceviz 6 badem 2 kayisi biraz besni uzum yesillik
Aksam 18.10 gibi bitti
Kabak yemegi 1 kase kadar yogurt yesillik salatalik
2 lt su 32 dk eliptik 200 hoplama 128 puanPnrrr-12
biraz miktarlar bol olmus gibi geldi ama toplamda 2 ogun yapmıssın o yuzden toplamı normal gibi :) afiyet olsunSalı
Kahvaltı 09.30
2.5 kaşık çekilmiş yulaf ve 1 yumurtadan 3 minik krep
Bir dl beyaz peynir
6 zeytin
Yarım domates
3 dilim salatalık
Yarım çarliston biber
5 badem
1 tatlı kaşığı humus
1 çk biber salçası
1 çk baharatlı krem peynir
1 çb tarçınlı yarım yağlı süt
1 adet çilek
Akşam 17.00
130g kadar fırın somon
1.5 kepçe tavuklu çorba
Bol salata(azıcık peynir ve 4 zeytin içeriyor)
1 tatlı kaşığı humus
1 küp karpuz
Su: 2 lt
sulu kofteyi 1 tabak yapıp pilav yemeseydin bence daha guzel olurmus, boyozu gormemis gibi yapıyorum :)Bugün çok koşuşturmalı geçti kızlar internetim bitmiş evde yoktum giremedim hiç nasılsınız şöyle bi okudum bu aralar herkes yoğun galiba
Bugün menüm
9.00 1 haslanmis yumurta
1 çk krem peynir
1 tbe
12.00 1 elma
15.00 gezmeye gittim mantı yapmışlar kırmamak adına bi çatal aldım başka şeylerde vardı onlara dokunmadım
17.00 1/2 tabak sulu köfte
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Bol bol salata
19.00 yine gezmelerdeydim izmirden boyoz getirmişler 1 boyozun çoğunu eşime verdim bi ısırık aldım
Su 2l yatana kadar artar spor maalesef yine yok
ah seni en iyi ben anlarım. Ben de kendimi tutamayıp subata gittim ama ben en son annemleri önceki martta gormustum yani 1 sene derken gittim. Sen eylulde gormussun en son azıcık sık dişini hem diyetini bolme benim gibi sonra toparlaması daha zor oluyo kendimden biliyorum :)Ani bir karar değişikliği olmazsa gitmeyeceğim Zühal abla ya, mantıklı olan Haziran’da gitmek ama özlediğim için gidesim geliyo
gayet guzel olmus canım afiyet olsun, bana biraz az gibi geldi ama doyduysan sıkıntı yok menude :)Bugünkü menum
Kahvalti 11:30
2 yumurtayla sebzeli omlet
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
1 kase corba (2 kepce)
Yeşil mercimek salatası
1 mandalina
Ara
3 ceviz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 180*pPnrrr-12 ❤
SEKER ORUCUNUN 10. GÜNÜ TAMAM
canım sen sporu gec yapıyorsun sanırım aksam onun etkisi olaiblir, kaslar biraz su tutar onları bırakana kadar sabah oluyodur tartın fark etmiyordur. Ben sabah yapıyorum o yuzden sporu. Ama tabiki hic sporsuzluktansa kacta olursa olsun spor candır :) ama sebebi bu dediğim olabilir, sıkma canınıİnşaallah şekerim, 2 gündür eksi bekliyorum tartı 73 de 73 diyor. Bakalım yarın ne olacak
Ah ne guzel esinin desteği, benim ki dun gece 12 yi gecerken tobleron yiyordu karsımda sonra uzerine tuzlu bisey sordu baharatlı fıstık verdim. Neyseki cok sukur bende biraz karadenizli inadı vardır. Yemem dedim mi yemem, canım da cekmez. Sadece beynimi ikna etmem lazım. Maalesef aksi de oluyo yicem dersem de yiyorum :)Esim çok fazla destek veriyor bana bu yolda aslinda tatlıyı çok sever sırf ben yemiyorum diye ne istiyor yapmamı ne de alıyor eşimin de kilo problemi var o yüzden aynı pişirdgm yemekten yiyor gayet rahatım o konu da
Ben baya oluyor canım aslında Aralık 2017 de ilk başlangıç 99 dum sonra yaklaşık bi senede 10 kilo verdim ama sonra bıraktım açıkçası saldım cunki kaçamak yapmasam da o süreçte çok zor gitti kışın tekrar bi kac kilosunu geri aldım 93 oldum ikinci bi evlat sahibi olmak niyetim ama olmuyor maalesef sebepsiz nerdeyse bende kesin olarak kilo problemini kaldırmaya kadar verdim yine bi umutlarım bitip adet olduğum gün 14 şubatta basladim daha sonra takıma dahil oldum çok şükür ki çok ta mutluyum bu kararımdan uzun oldu k.b canım
Ya o kadar haklısın ki, yazdıkların cok dogru. Ben de bu sonbaharı biraz zorlu atlattım, bir senedir evde olup kendime kalınca boyle biraz depresif, sıkıntılı bir dönem geçirdim. Sonra bir aydınlanma oldu diyebilirim ve kendime odaklanmaya karar verdim. Kendimde merkezlenmeyi birinci onceliğim yapmaya başladım. Boyle olunca gereksiz insanlarla daha az gorusur oldum, onların yarattıgı zihin ve beden kirliliği kalktı hayatımdan. Diyete başladım, önceliği kendim yaptım, buraya geldim. Başladıgım gune gore cok iyi noktayayım bence, evet arada tökezliyorum ama hala dogru istimakete yüzüm dönük :)Ne olcak kız uzun olsun:)
Eşinin destek olması eve abur cubur almaması çok güzel. O süreçte neden zor gitti peki, gözlemledin mi? Kendini çok mu aç bırakıyordun, hormonal ya da psikolojik bir şey miydi? Ya da bazen bir ileri iki geri yaparız, arada bırakılıp başlanılan bir diyet süreci miydi? Daha o kadaaar gençsin ki, çocuk olayıyla ilgili moral bozmayı sana yakıştıramadım:) bazen bize göre sebepsiz olan şeyler Allah’a göre sebeplidir o yüzden sen halinden memnun şekilde nasibini bekle canım. Çaydanlığın başında bekleyince su kaynamazmış derler, kilo vermeye veya başka alanlardaki hedeflerine odaklanırsan birden sürpriz yaşayabilirsin inşaallah.
Canım sen hiçbir şey yapmasan da tüm gün evde oturup bir satır bile okumasan da çok kıymetlisin (bırak işe girmeyi). Boyle hissettiğinde kendine şunu hatırlat, Allah ademogluna meleklerini bile secde ettirdi, her birimiz işte o kadar kıymetliyiz. Hak etmemek ne demek, çalışsan da çalşmasan da okusan da okumasan da evde otursan da dısarda gezsen de farklı düşünce yapılarına göre hiç bir şey "başarmadan" da her şeyin her zaman en güzeline layıksın. Allah melekleri boşuna insanoğluna secde ettirmedi. Bazen ben de senin gibi hissediyorum, kendimi kandırmayacağım ama o anlarda kendime bunu hatırlatıyorum. Biz her zaman her şeyin en güzeline layığız.Ben de Karaman’da çalışmıştım, kendim de Ankaralıyım zaten, bozkır kültürüne hakimim:)
Ben hem gitmek istiyorum, hem de nedense gidip gelmek beni psikolojik olarak çalkalıyor. Hala iş bulamadığım için sanki gitmeyi çok Da haketmiyormuşum gibi enteresan şeyler düşünüyorum. Bari kilo verip araba olayını halledeyim gitmeden diyorum, o zaman iyi hissedebilirim:)
Çok geçmiş olsun canım, bebekler canının acısını memeden çıkartabiliyorlar ben de ablamın kızından biliyorum. Çok normal bir şey yani. Biraz evrimsel bir durumda, insan yemek yiyorsa güvendedir demek, cunku etrafta tehlike olsa oturup yemek yiyemezsin. O da kendini güvende hissetmek için seni emmek istiyordur.Uğrayamadım abla .
Perşwmbe günü hastaneden çıktık.o gün ufaklıkta ishal kusma başladı.cumartesi o hafifledi derken büyük başladı kusmaya ishale.ateşi de çıktı onun.bir gece hatta serum yedi geldi.pzt de ben başladım.çocuklarımın sürekli emmek istemesi erenin durup durup "kaynıııım" demesi normalmiş.şiddetli karın ağrısı oluyor çünkü.öksürüğüm zaten devam ediyor.
Boş zamanlarımda çamaşır yıka ser katla.iyi kğ heryerde halı örtüsü koltuk örtüsü varmış.yoksa yanmıştım.
Bir de ufaklık dudak tiryakisi oldu resmen sıkıntıdan mı acıdan mı hastanede mi abarttık bilmem sürekli emmek istiyor.ya emişiyoruz ya büyüğü tuvalere götürüyorum ya ufağın altını alıyorum ya kendim lavaboya koşuyorum şu ara.
Ama dün eren çıkarmadı hiç çok şükür.ama hala iştahsız ve wc problem.
Bende haberler böyle.3 4 gün sonra kendimize geliriz inşallah.
Canım annem ben doğana kadar ablamı şöyle ikna etmiş, kardeş almak için yeteri kadar paramız yok :) ablamda boylece hem para biriktirmeyi ogrenmiş hem de annemi sıkmamış. Hatta bana hamile olunca anneme sey demiş anne okadar paramız birikti mi bizim diye şaşırıp çok mutlu olmuş :) sen de benzer bir şey yapabilirsin.o süreçte neden zor gitti spor hic yoktu hayatimda su an evde de yapiorum mesela o zmn nedense yapmıyordum demek ki tam kafamda bitirmemisim simdi gecede olsa hareket etmeye çalışıyorum akulunktur yaptirdimm ben bi sure aslinda o donemde simdiki gibi istekli kararli olsaymisim cok daha hızlı gidermis bence diorum ama yine de dönüm noktam o zmndi bnm icin çocuk mevzusundao kadar haklsn ki aslinda ama cevrenin baskısı kendi istegim derken cok bunalima girmistim gercekten bi donem yeğenim oldugu surecte kızım cok yipratti beni özellikle herkesin kardeşi var benm yok niye yok ne zmm olacak her gun her sn soruyordu sakince anlattim baslarda insAllah annecim dua edelim dedim ama hem küçük ikna olmuyordu oturup ağlıyordu resmen trip atiyordu cocuk bu beni daha cok bunalima soktu.. Su an alıştı snrm ki ses etmiyor cok şükür bende nasip diorum Rabbim vermiyorsa hrnuz demrk ki hayırlı zmn degildir dedkm ve baska hedeflerme odaklandim su an hic takmıyorum ve cidden yol aldığımı gördükçe kendine inancimda artıyor ideal kiloma ulaştıktan sonra ister miyim ikinciyi yine evet ama bi sure korumam gerek verdgm kiloları ne kadar emekle verdigimi dusunerek kontrollu saglikli bi hamilelik gecirmek dileğim insAllah
afiyet olsun canım bence guzel olmus
ayyy cok cok gecmis olsun cnm ya hastalik eve girdi mi çıkması uzun sürüyor malesef insAllah atlatırsınz hepiniz kısa surede Rabbim guc kuvvet versin sana insAllah safi ismiylr şifa bulun cnm
kesinlikle oyle en büyük destegi cidden zararli yiyrcekler alip gelmiyor
hemen zencefil bal yut canım, direncin artsın.Bende dun kurs cikisi yuruyus yaptim hava esiyodu üşüttüm sanirimhapşırıp duruyorum
Baklayı bamya olarak okuyup evde bamyam oldugu aklıma geldi :) bugun bamya yapayım ben de bakalım :)Bugun planım doktordan geldikten sonra taze bakla almistim onu yapayım diyorum baklanın tazesi şişkinlik yaparmiki
Canım benim yat kalk değişiyor yaa genelde 12 de yatıyorum ama kalkmam bazen 8:30 bazen 10:30 oluyor. Kahvaltımın geç saate kalmasının sebebi ben kahvaltıdan once spor yapıyorum genelde o yuzdenHoşgeldin, Benim ismimde Aylin, 38 yasindayim
Ne güzel, az kalmış
Ben bir türlü toparlanıp konsantre olamıyorum. Diyetisyene mi gitsem diye kararsız kaldım, Sonra akupunktura gideyim dedim, Öyle kaldı
Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun?
Cok geçmiş olsun, İnşallah bir an önce toparlarsiniz
canım ayırdıysan bir daha geri dönme sakın, cocuk eğitiminde en önemli şey istikrar. Eğer verdiğin karardan cayarsan bu sefer cocuklar algılayamıyor ve her seyi aglayarak istedikleri gibi yönlendirebilecekelrini düşünüyorlarGünaydın kızlarkizlarin odalarını ayirmakla hata mi ettim bilmiyorum gülsimayı en azından daha sonrami ayirsaydim bilemedim 2 gundur uykusuzluktan ölüyorum 2 oda arasinda mekik dokumaktan gina geldi
inşallah sonucların cok guzel cıkar canımKan verdim sonuclar yarina cikacak bakalim
Yaa ben de blender alsam mı diye dusunuyorum ama bızzt ile doymazmısım gibi geliyor sen en dusunuyorsun ? tutuyor mu yeteri kadar?selamlarrrr
dünkü menüm
07:10 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, 2 tam ceviz, yarım portakal, yeşillik, 1 dilim ekşi mayalı tb ekmeği
10:10 sade türk kahvesi
12:35 5 yk et sote, 1 dilim tb ekmeği, salata
16:00 pancar, kereviz, salatalık, havuç ve maydonoz blender bızzzt :)
19:30 bir bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi blender bızttt :)
40 dk tempolu yürüyüş*3= 120 p
20 dk koşu * 3,5 = 70 p
190 pPnrrr-12
Canım olanın kadar olmayanın da hayrına inanmak lazım. Her şey Allan'tan hiç canını sıkma, rabbimin hepimiz için bir planı var, tevekkül cok onemli.Günaydın regl oldum sabah;(baya da yoğun oldum.Gebelik oluşmamasına ayrı,cumaya yakın şişliğime ayrı üzüldüm.cünkü bacaklarım bile şişiyor pantolonlarımdan anlıyorum.ama nasip.Rabbim in takdiri.hayırlısı olsun.sizler nasılsınız?
Süpersinnn tebriklerrKızlar ben 5 mil leslie sporumu yaptım gezmeye geldim
Sabah hafifce kahvaltkmi da atlattim
Aksama görüsuruz artık
Canım sen ilk kez baslayacaksan daha kısa videoları ile basla, zamanla artırGünlerdir leslie yi araştırıyorum, ama tam bilgi sahibi olamadım....
İyi yolculuklar canımmKizlar bizde yoldayiz suanda feribota gidiyoruz ordan bursaya gecicez. Belki bugun ugrayamam fazla gorusrzz
afiyet olsun canım Allah kabul etsin, ama sahurda yapmaya calıs oruc tuttugunda en azından 2 haslanmıs yumurta falan ye yatmadan
canım bence sabah ve aksam arası cok acık ve saat 21 de de bir ogun var. Emziriyor muydun emin olamadım ama toplam suyunu goremedim, su cok onemli, emziriyorsan iki kat önemli. Aksam ne kadar erken kapatırsak o kadar iyi. Soyle dusun senin suanki menunde gun icinde yediklerinin cogunlugu saat 6 sonrasına kalmıs gozukuyor. Onun yerine saat 13:00 gibi guzel bir yemek yesan saat 21 dekini de mesela aksam 18-19 a ceksen en gec daha iyi olur. Tam kilonu hatırlamıyorum, eğer karatay mı yapıyorsun ona da emin olamadım. Ama karatay yapmıyorsan sıfır ekmek de cok iyi degil. Cunku hayatın boyunca devam ettiremeyecegin bi şekilde diyet yapmak sonrasında tekrar geri gelmesine sebep olur. Bir de diyetin basında sabah kahvaltıda ekmek tuketmek ileride duraklama yasadıgında azaltabileceğin bir kozun olması gibi elinde. Bu arada burada cogunlukla en gec ben kaatırım yemekleri ama en cok da ben cezasını cekiyorum o yuzden kendim de düzeltmeye calısıyorum :) lafım sadece sana deil kendime de not bunlar hep :)
sporda yapmıssın canım suyu biraz daha artırabilirsin onun dısında sahane olmus
biraz miktarlar bol olmus gibi geldi ama toplamda 2 ogun yapmıssın o yuzden toplamı normal gibi :) afiyet olsun
sulu kofteyi 1 tabak yapıp pilav yemeseydin bence daha guzel olurmus, boyozu gormemis gibi yapıyorum :)
ah seni en iyi ben anlarım. Ben de kendimi tutamayıp subata gittim ama ben en son annemleri önceki martta gormustum yani 1 sene derken gittim. Sen eylulde gormussun en son azıcık sık dişini hem diyetini bolme benim gibi sonra toparlaması daha zor oluyo kendimden biliyorum :)
gayet guzel olmus canım afiyet olsun, bana biraz az gibi geldi ama doyduysan sıkıntı yok menude :)
canım sen sporu gec yapıyorsun sanırım aksam onun etkisi olaiblir, kaslar biraz su tutar onları bırakana kadar sabah oluyodur tartın fark etmiyordur. Ben sabah yapıyorum o yuzden sporu. Ama tabiki hic sporsuzluktansa kacta olursa olsun spor candır :) ama sebebi bu dediğim olabilir, sıkma canını
Ah ne guzel esinin desteği, benim ki dun gece 12 yi gecerken tobleron yiyordu karsımda sonra uzerine tuzlu bisey sordu baharatlı fıstık verdim. Neyseki cok sukur bende biraz karadenizli inadı vardır. Yemem dedim mi yemem, canım da cekmez. Sadece beynimi ikna etmem lazım. Maalesef aksi de oluyo yicem dersem de yiyorum :)
Ya o kadar haklısın ki, yazdıkların cok dogru. Ben de bu sonbaharı biraz zorlu atlattım, bir senedir evde olup kendime kalınca boyle biraz depresif, sıkıntılı bir dönem geçirdim. Sonra bir aydınlanma oldu diyebilirim ve kendime odaklanmaya karar verdim. Kendimde merkezlenmeyi birinci onceliğim yapmaya başladım. Boyle olunca gereksiz insanlarla daha az gorusur oldum, onların yarattıgı zihin ve beden kirliliği kalktı hayatımdan. Diyete başladım, önceliği kendim yaptım, buraya geldim. Başladıgım gune gore cok iyi noktayayım bence, evet arada tökezliyorum ama hala dogru istimakete yüzüm dönük :)
Mesela dün aradım önümüzdeki hafta yogun Flemenkçe kursuna başlayacağım. Ona karar vermemin sebebi de kendimi sürekli iş bulmaya odaklıyorum, başvurulara devam edip zihnimi başka seye odaklarsam daha kolay ilerlerim diye dusundum. Hem bu arada iş bulamazsan da en azından 6 ayın sonunda B1 seviyesinde Flemenkcem olur ve boylece son asamada Flemenkce yuzunden gorusmelerden elenmem de son bulur :)
Ay ben yine cok yazdım, sonuna kadar okuyanların gözlerinden öperim :) ama yazdıkların benim de taa içime dokundu kendimde bu aralar bunu yasadıgım icin paylasmak istedim.
Canım sen hiçbir şey yapmasan da tüm gün evde oturup bir satır bile okumasan da çok kıymetlisin (bırak işe girmeyi). Boyle hissettiğinde kendine şunu hatırlat, Allah ademogluna meleklerini bile secde ettirdi, her birimiz işte o kadar kıymetliyiz. Hak etmemek ne demek, çalışsan da çalşmasan da okusan da okumasan da evde otursan da dısarda gezsen de farklı düşünce yapılarına göre hiç bir şey "başarmadan" da her şeyin her zaman en güzeline layıksın. Allah melekleri boşuna insanoğluna secde ettirmedi. Bazen ben de senin gibi hissediyorum, kendimi kandırmayacağım ama o anlarda kendime bunu hatırlatıyorum. Biz her zaman her şeyin en güzeline layığız.
Çok geçmiş olsun canım, bebekler canının acısını memeden çıkartabiliyorlar ben de ablamın kızından biliyorum. Çok normal bir şey yani. Biraz evrimsel bir durumda, insan yemek yiyorsa güvendedir demek, cunku etrafta tehlike olsa oturup yemek yiyemezsin. O da kendini güvende hissetmek için seni emmek istiyordur.
Canım annem ben doğana kadar ablamı şöyle ikna etmiş, kardeş almak için yeteri kadar paramız yok :) ablamda boylece hem para biriktirmeyi ogrenmiş hem de annemi sıkmamış. Hatta bana hamile olunca anneme sey demiş anne okadar paramız birikti mi bizim diye şaşırıp çok mutlu olmuş :) sen de benzer bir şey yapabilirsin.
hemen zencefil bal yut canım, direncin artsın.
Baklayı bamya olarak okuyup evde bamyam oldugu aklıma geldi :) bugun bamya yapayım ben de bakalım :)
Canım benim yat kalk değişiyor yaa genelde 12 de yatıyorum ama kalkmam bazen 8:30 bazen 10:30 oluyor. Kahvaltımın geç saate kalmasının sebebi ben kahvaltıdan once spor yapıyorum genelde o yuzden
canım ayırdıysan bir daha geri dönme sakın, cocuk eğitiminde en önemli şey istikrar. Eğer verdiğin karardan cayarsan bu sefer cocuklar algılayamıyor ve her seyi aglayarak istedikleri gibi yönlendirebilecekelrini düşünüyorlar
inşallah sonucların cok guzel cıkar canım
Yaa ben de blender alsam mı diye dusunuyorum ama bızzt ile doymazmısım gibi geliyor sen en dusunuyorsun ? tutuyor mu yeteri kadar?
Canım olanın kadar olmayanın da hayrına inanmak lazım. Her şey Allan'tan hiç canını sıkma, rabbimin hepimiz için bir planı var, tevekkül cok onemli.
Süpersinnn tebriklerr
Canım sen ilk kez baslayacaksan daha kısa videoları ile basla, zamanla artır
offf susuzluk kotu yaaa ins. Cabuk gelirSular yokdunde yoktu alt caddedeki okulu yeniliyorlar ondan kaynaklı mi bilmem günde gitti gelmedi birazda o sebeple dışarda yedik bugünde yok şu olmayınca hiçbirsey olmuyor ya dün gece geldi bugün inşallah biraz erken gelir
iyi yolculuklar cnm hayirla gidin ins.Kizlar bizde yoldayiz suanda feribota gidiyoruz ordan bursaya gecicez. Belki bugun ugrayamam fazla gorusrzz
ins. Orda uzun sure kalmazsin cnmgişe de mümkün değil takıma girmem
hiç müşteri eksik olmuyor maalesef
zaman kalmıyor bana
bende umut motivasyon dolu mesajlarinin hepsini okudumohhh geçmiş de yaptım içim rahat etti :)
şimdi biraz iş başvurusu sonra da bi markete gider gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?