Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sade yapılan kırmızı mercimek çorbası tuvalete çıkmada çok etkili...sadece tuz yağ ve baharat ile yapılan..

Cnm bu cuma ben sonuclari paylasirim ondan sonra sen baslarsin cumadan itibaren ben sana gene yazarm :l

Kizlar selam,
Yine cok erken yiyemedim ama cok gece de kalmadim en azindan

Saat 11:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salata
Domates
1 zeytin
1 tk kuru domates

Saat 18:30
70 gr kadar adana
1 tabak kiymali bamya yemegi (yaklasik 6yk kadar)
3 yk yogurt
Yarim kase yagsiz tuzsuz salata

Su 2.5 lt
Spor
Jillian 26. Gun 108 puan
Bisiklet 35 dk 70 puan
Toplam 178 puan Pnrrr-12

genel olarak tutuyor ama ruh halim kötüyse anında acıkabiliyorum
vestel mix&go aldım ben çok memnunum, muhteşem smoothe ler yapıyorum
Ben de bi bakayim, yazin guzel olur serin serin
Su ne kadar? Bir de sutlac olmamis
Anladim canim, sabah da yiyebilirsin bence
Caciki fazla yemende sorun olmaz ama pilav cok olmus olabilir.
Menüm
Sabah 09.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli omlet
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
Salatalık
12 badem

Aksam 17.45
1 tabak fırında kıymalı sebze
1 kase yoğurt

Su:3 lt
Spor:40 dk yürüyüş
Afiyet olsun guzel olmus canim
Menüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem

18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası

Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş
Afiyet olsun guzel olmus
Ah kacamaklar tarti oncesii, kacamak haric guzel
Tesekkurler tarif icin

Cok bozmadım ama ya bence
Rica ederim cnm

Sütlaç fazla olmuş canım
Afiyet olsun güzel
Menüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem

18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası

Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş
Güzel canim afiyet olsun
Çok guzel afiyet olsun canm
Teşekkürler canim
Hayırlı yolculuklar cnm

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

Hadi kolay gelsin cnm bol eksilerin olsun
Teşekkürler canim
Kahvaltı ile akşam yemeği arasında 9 saat fazla gibi geldi bana ama....

Aynısı dün ben yaptım ama dışarda ve yoğundum, eve gelirnce de saat 6 olmuştu.
Ben de biraz uyudum . Sonra da hep dışardaydım canımı bir
Güzel canim . O bir catal sorun olmaz herhalde
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun guzel olmus canim
Teşekkürler canım
Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
Bol domts saltlk ve yeşillik

12.00
1 armut

18.00
Bir küçük muz ve ananas karısımlı bol yoğurt

Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
Güzel canım afiyet olsun

Menüm
Sabah 09.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli omlet
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
Salatalık
12 badem

Aksam 17.45
1 tabak fırında kıymalı sebze
1 kase yoğurt

Su:3 lt
Spor:40 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım süper menü .

Menüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem

18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası

Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş

Afiyet olsun . Hem tavuk hem ciğer fazla olmamışmı sanki :/

Afiyet olsun . Bir çatal kekten birşey olmaz inşallah

afiyet olsun
Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta

12.00
1 armut

18.00

Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş

Çok mu az olmuş sanki canım . Detokstamısın ?

Kızlar yarin aksam yemeğine fikir istiyorum sizden. Şöyle yaptiginız güzel kilo verdiren bisey var mı? Kabak dışında☺

Geçen gün yaptım çok beğendim. Karnabaharı çiğden ince ince doğradım çok az zeytin yağı ile soteledim . üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos enfesssss oldu. Tavsiye ederim

Hanimlar bir menumu yazayim gecmis e donecegim kusura bakmayin yogunum
Sabah 11 gibi
2 yumurtali sebzeli omlet peynir 3 ceviz 5 badem biraz kuru uzum
Aksam 17 gibi
200 gr kadar et bonfile marul sogan salatalik
2 lt su 200 hoplama.

Gun icinde Iki kupa sutlu kahve

afiyet olsun canım bence guzel olmus
Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta

12.00
1 armut

18.00

Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
afiyet olsun canım cok hafif olmus sankim
insAllah cnm
Kızlar yarin aksam yemeğine fikir istiyorum sizden. Şöyle yaptiginız güzel kilo verdiren bisey var mı? Kabak dışında☺
ben de ne yapsam düşünüyorum şimdilik
İnşALLAH cnm

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta

12.00
1 armut

18.00

Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
Aksamlarin cok az geldi bana ama iki gundur ananas yogurt gibi yapiyosun sanirim. Bir iki gun icin sorun olmaz ama uzun vadede dengeli beslenmek de onemli
Rezeneeee :)
Ama rezeneyi bulamazsan ben pirasali omlete bayiliyorum. Sebzeli omlet dedigim o her sabah :)
Kiymali bamya da yapabilirsin bugun ben yaptim
Pirasali omlete de pirasalari ince kiyiyorsun icine istegine gore maydonoz dere otu falanda kiyip ekleyebilirsin, seviyorsan azicik sogan da koyabilirsin, istege gire bazen ban mantar da ekliyorum. Sebzeleri once az zeytinyaginda soteleyip sonra 1 yumurta ve azicik sut koyup cirptigim karisima sebzelerimi ekleyip karistirip tekrar tavaya dokuyorum. Omlet gibi pisiriyorum.
Bence cok lezzetli oluyor ve bagirsaklari da guzel calistirip bence odem atmaya yardimci oluyo.

Aa bir de zeytinyagli kereviz gibi zeytinyagli yer elmasi yapabilirsin. O da bagirsak calistirmada falan cok iyi diyette cok tavsoye ediliyor. Portakalli kerevizle ayni tarifi sogan, havuc, yer elmasi, zeytinyagi biraz portakal suyu ekleyip kisik ateste pisiriyorsun.tabi seviyosan kereviz de yapabilirsin :)

Ya da aksam hafif gecsin deyip yulaf lapasi yapabilirsin

Bence guzel olmus afiyet olsun

Detoksa döndü galiba birazaslında balık yapacaktım ama esim gec geleceği için bugün iptal ettik ben de tek olunca ve gün boyu hicbişey yiyemeyip kostrunca hemen hazır bişey yemek istedim

Yok canım ya bugün mecbur kaldm gibi oldubu arada aksam 3 ceviz var artı ve 20.30 da sütlü kahvemsabah oğlumu ben bıraktm snra kuaför snra tekrar ev ve eğitimim vardı oraya gittim kiiioşdulca kalabalk ve yogndu snra ordan avm ye oğlumn bikac eksiği vardı obları aldım,sonra ev...ama bu arada sadece 12 gbi 1 armut yiyebldim ve cok acıkmtm bide ananas muz tatlı isteğimi de alır dedim heöen pratikten yiyiverdim

İnşaallah busecim, geçen yaz askıda hoşuma giden pileli etekler giyince hiç yakışmamıştı, bi onları gözüme kestirdim:) bi tatlı kaşığı humus bugün De attım ama yarın durayım artık..
Valla itiraf edeyim, ilk defa bu sitede yapılan bir yorum gözlerimi yaşarttı, beni anladığını hissettim. Bazı konularda kendime karşı çok merhametli değilim galiba, güzelliklere ulaşmam için kendimi kanıtlamam gerektiğini düşünüyorum. Çok haklısın, sadece ve sadece varlığımla da isteklerimi hakedecek kadar kıymetliyim. Üstelik başka bir gözle bakınca az şey de atlatmadım ama işte gene de ömrüm geçiyor, ben de kenardan izliyormuşum gibi hissediyorum bazen:) ‘içerdeyken düşünecek çok vaktim oldu’ tarzında farklı bir ülkede yalnız kalınca da insan hayatını ve hayatındakileri sorgulayacak vakit buluyor. Bu sorgulamalarım esnasında ben de kendime yatırım yapmanın beni çok ama çok iyileştirdiğini farkettim. Aynı sebepten de Flemenkçe kursuna yazılmana çok sevindim ve seni çooook destekliyorum:)
Tamam belki dünyanın en zor şeyi değil ama bir yaştan sonra, Türkiye’deki koşulların da çok kötü değilken başka bir yerde en baştan başlamak yoruyor(Ki ben aşırı isteyerek geldim). Dilinden tut ehliyetine, banka hesabına, evine, işine kadar her yerde yeniden var olmaya çalışmak enerjini tüketiyor. Sosyal ilişkiler kısmı ise bambaşka bir dünya zaten ama en azından şunu söyleyeyim; etrafında insanlar olsa da alışık olduğun ilişkilere göre çok yüzeysel kalıyor her şey. Valla bir dokundun bin ah işittin, benim de içim çok doluymuş:). Tabi iyi özellikleri yok mu, çok.. bu benim bir noktada çocukluk hayalimdi, gel seni geri götürelim deseler gitmem herhalde
Bu arada bugün bizde de bamya pişti
Keke dayanamamışsın ama irade gösterip ikinci Çatalı almamışsın:) tebrik ederim o yüzden
Menün güzel, Jillian konusundaki istikrarın ise efsane:) pestodan Berrin’e bir adet nazar boncuğu geliyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…