- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.321
Sade yapılan kırmızı mercimek çorbası tuvalete çıkmada çok etkili...sadece tuz yağ ve baharat ile yapılan..Saol cnm
Tarif bi surahi suya bi salatalık bi limon bi çay kaşığı zencefil 12 adet nane yaprağı karıştırıp bi gece dolapta dinlemesi gerekiyor ertrsi gunu 4 5 bardak gun icinde icilecek bagjrsaklari harrkete geçiriyormus tuvalete çıkmayı da kolaylastiriyormus bugün evde olmadgm icin tuvalete cikamadm o yuzden iyi gelcegini düşündüm cnm yatmadan yogurt yicem zencefil zerdecal tarcinli
Ben mercimek çorbasını genelde oyle yaparım cnm dogrudur ben farkında degilim belki de saol aklimda olsunSade yapılan kırmızı mercimek çorbası tuvalete çıkmada çok etkili...sadece tuz yağ ve baharat ile yapılan..
canim uyanabildgmde sahur yapiorum ama gece 1de yedgimin faydasi olmaz die yemiyorum qcikcasi ac hissetmiyorum o zmn
afiyet olsun canım güzel olmuş
sen ne zmn tqkip edemezsin cnm bqna haber vrr ona gore de karsiiklik olmasın
afiyet olsun canım cok cok yetersiz gelmiyorsa bence bi kase olabilir ama cok ac hissediyorim sonra bqska seyler cnm istiyor diosan iki yrmelisin
Hb cnm Mrb takımın eskilerindensin snrm ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var baslangic kilom 93 son guncel kilom 87.3 du sen yeniden listeye dahul mi olacaksın
Tamam cnm ben senden haber bekliorumCnm bu cuma ben sonuclari paylasirim ondan sonra sen baslarsin cumadan itibaren ben sana gene yazarm :l
Ben de bi bakayim, yazin guzel olur serin seringenel olarak tutuyor ama ruh halim kötüyse anında acıkabiliyorum
vestel mix&go aldım ben çok memnunum, muhteşem smoothe ler yapıyorum
Su ne kadar? Bir de sutlac olmamisMerhaba :) MENUM
SABAH 09.00
6 adet kaşarlı mantar
6 - 7 Zeytin
Domates salatalık
ARA 12.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 adet tahıllı piko( sırf merak ettiğim için yedim yemesem olurmuş)
AKŞAM 16.30
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase sütlaç
SPOR
15 dk leslie 15*3 =45
35 dk bölgesel 35*3= 105
105+45 150 spor puanımPnrrr-12
Çok şükür yemek faslı bugünde bitti. Akşam şekersiz çay içerim o kadar ve Suuu
Anladim canim, sabah da yiyebilirsin benceDün çok yoğundum, eve erken gelmem gerekirken geç kaldım, yemekte geç vakte kaldı..
Yanıma su almayı da unutmuşum, susuz birgün geçirdim bu nedenle...
Ahmet APA diyeti yapıyorum...karbomhidrat var ama ekmek yok..
21 de göbek eritme kürlerinden olan zencefil, zerdeçal, tarçınlı yoğurt yiyorum... başka bir şey olmadığı için çok önemsemedim ama onu başka hangi saatte yiyebilirim ki....mesela sabah aç karnına olur mu sizce?
Caciki fazla yemende sorun olmaz ama pilav cok olmus olabilir.06:00-10:30=== 1 lt su
11:00=== 2 haşlama yumurta
2 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
1 tk cevizli biber
1 yk kekik salatası
13:00-16:30=== 1 lt su
17:00=== 8 yk pırasalı pilav
2 kase cacık
19:00-20:30=== 1 lt su(içeceğim)
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)
Akşam yemeği görüntüde ki kaselere 2'şer kase(fazla mı sizce, emziriyorum ama 1 er kase yeterli midir)
Afiyet olsun guzel olmus canimMenüm
Sabah 09.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli omlet
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
Salatalık
12 badem
Aksam 17.45
1 tabak fırında kıymalı sebze
1 kase yoğurt
Su:3 lt
Spor:40 dk yürüyüş
Afiyet olsun guzel olmusMenüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem
18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası
Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş
Ah kacamaklar tarti oncesii, kacamak haric guzelBugünün menüsü kızlar
Kahvaltı 10:30
Bi fincan hindiba kahvesi
Bi kupa 5i form çayı
1 yumurta 1 tatlı kaşığı tereyağında dereotu da koydu içine
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
Öğle 14:00
3 kaşık kısır
Bi büyük kase salata
Bi çatal ıslak kek
Ara
Yeşil çay
Akşam 19:00
4 kaşık pirasa yemegi
Bol salata
Bi kase yoğurt
Su 3 litre biter
Spor 5 mil leslie şimdilik gece yatmadan yaparim biseyler daha☺
Yarına detoks suyu yaptim gun icinde içicem insAllah
Tesekkurler tarif icinSaol cnm
Tarif bi surahi suya bi salatalık bi limon bi çay kaşığı zencefil 12 adet nane yaprağı karıştırıp bi gece dolapta dinlemesi gerekiyor ertrsi gunu 4 5 bardak gun icinde icilecek bagjrsaklari harrkete geçiriyormus tuvalete çıkmayı da kolaylastiriyormus bugün evde olmadgm icin tuvalete cikamadm o yuzden iyi gelcegini düşündüm cnm yatmadan yogurt yicem zencefil zerdecal tarcinli
Diyeti bozdum yine saklanıyorum
Cok bozmadım ama ya benceBen de bi bakayim, yazin guzel olur serin serin
Su ne kadar? Bir de sutlac olmamis
Anladim canim, sabah da yiyebilirsin bence
Caciki fazla yemende sorun olmaz ama pilav cok olmus olabilir.
Afiyet olsun guzel olmus canim
Afiyet olsun guzel olmus
Ah kacamaklar tarti oncesii, kacamak haric guzel
Tesekkurler tarif icin
Sütlaç fazla olmuş canımMerhaba :) MENUM
SABAH 09.00
6 adet kaşarlı mantar
6 - 7 Zeytin
Domates salatalık
ARA 12.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 adet tahıllı piko( sırf merak ettiğim için yedim yemesem olurmuş)
AKŞAM 16.30
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase sütlaç
SPOR
15 dk leslie 15*3 =45
35 dk bölgesel 35*3= 105
105+45 150 spor puanımPnrrr-12
Çok şükür yemek faslı bugünde bitti. Akşam şekersiz çay içerim o kadar ve Suuu
Afiyet olsun güzel06:00-10:30=== 1 lt su
11:00=== 2 haşlama yumurta
2 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
2 ceviz
1 tk cevizli biber
1 yk kekik salatası
13:00-16:30=== 1 lt su
17:00=== 8 yk pırasalı pilav
2 kase cacık
19:00-20:30=== 1 lt su(içeceğim)
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)
Akşam yemeği görüntüde ki kaselere 2'şer kase(fazla mı sizce, emziriyorum ama 1 er kase yeterli midir)
Güzel canim afiyet olsunMenüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem
18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası
Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş
Teşekkürler canimÇok guzel afiyet olsun canm
Teşekkürler canimHayırlı yolculuklar cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Hadi kolay gelsin cnm bol eksilerin olsun
Ben de biraz uyudum . Sonra da hep dışardaydım canımı birKahvaltı ile akşam yemeği arasında 9 saat fazla gibi geldi bana ama....
Aynısı dün ben yaptım ama dışarda ve yoğundum, eve gelirnce de saat 6 olmuştu.
Güzel canim . O bir catal sorun olmaz herhaldeBugünün menüsü kızlar
Bi kupa 5i form çayı
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
3 kaşık kısır
Bi büyük kase salata
Bi çatal ıslak kek
Ara
Yeşil çay
4 kaşık pirasa yemegi
Bol salata
Bi kase yoğurt
Su 3 litre biter
Spor 5 mil leslie şimdilik gece yatmadan yaparim biseyler daha
Güzel canım afiyet olsunKizlar selam,
Yine cok erken yiyemedim ama cok gece de kalmadim en azindan
Saat 11:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salata
Domates
1 zeytin
1 tk kuru domates
Saat 18:30
70 gr kadar adana
1 tabak kiymali bamya yemegi (yaklasik 6yk kadar)
3 yk yogurt
Yarim kase yagsiz tuzsuz salata
Su 2.5 lt
Spor
Jillian 26. Gun 108 puan
Bisiklet 35 dk 70 puan
Toplam 178 puanPnrrr-12
Teşekkürler canımAfiyet olsun guzel olmus canim
Güzel canım afiyet olsunMenüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
Bol domts saltlk ve yeşillik
12.00
1 armut
18.00
Bir küçük muz ve ananas karısımlı bol yoğurt
Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
Menüm
Sabah 09.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli omlet
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
Salatalık
12 badem
Aksam 17.45
1 tabak fırında kıymalı sebze
1 kase yoğurt
Su:3 lt
Spor:40 dk yürüyüş
Menüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem
18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası
Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş
Bugünün menüsü kızlar
Bi kupa 5i form çayı
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
3 kaşık kısır
Bi büyük kase salata
Bi çatal ıslak kek
Ara
Yeşil çay
4 kaşık pirasa yemegi
Bol salata
Bi kase yoğurt
Su 3 litre biter
afiyet olsunKizlar selam,
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salata
Domates
1 zeytin
1 tk kuru domates
70 gr kadar adana
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
Spor
Jillian 26. Gun 108 puan
Bisiklet 35 dk 70 puan
Toplam 178 puanPnrrr-12
Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
12.00
1 armut
18.00
Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
Kızlar yarin aksam yemeğine fikir istiyorum sizden. Şöyle yaptiginız güzel kilo verdiren bisey var mı? Kabak dışında☺
afiyet olsun canım bence guzel olmusKizlar selam,
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salata
Domates
1 zeytin
1 tk kuru domates
70 gr kadar adana
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
Spor
Jillian 26. Gun 108 puan
Bisiklet 35 dk 70 puan
Toplam 178 puanPnrrr-12
afiyet olsun canım cok hafif olmus sankimMenüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
12.00
1 armut
18.00
Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
insAllah cnmSütlaç fazla olmuş canım
Afiyet olsun güzel
Güzel canim afiyet olsun
Teşekkürler canim
Teşekkürler canim
Ben de biraz uyudum . Sonra da hep dışardaydım canımı bir
Güzel canim . O bir catal sorun olmaz herhalde
Güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler canım
Güzel canım afiyet olsun
ben de ne yapsam düşünüyorum şimdilikKızlar yarin aksam yemeğine fikir istiyorum sizden. Şöyle yaptiginız güzel kilo verdiren bisey var mı? Kabak dışında☺
İnşALLAH cnmAfiyet olsun canım süper menü .
Afiyet olsun . Hem tavuk hem ciğer fazla olmamışmı sanki :/
Afiyet olsun . Bir çatal kekten birşey olmaz inşallah
afiyet olsun
Çok mu az olmuş sanki canım . Detokstamısın ?
Afiyet olsun canım güzel olmuşHanimlar bir menumu yazayim gecmis e donecegim kusura bakmayin yogunum
Sabah 11 gibi
2 yumurtali sebzeli omlet peynir 3 ceviz 5 badem biraz kuru uzum
Aksam 17 gibi
200 gr kadar et bonfile marul sogan salatalik
2 lt su 200 hoplama.
Gun icinde Iki kupa sutlu kahve
Aksamlarin cok az geldi bana ama iki gundur ananas yogurt gibi yapiyosun sanirim. Bir iki gun icin sorun olmaz ama uzun vadede dengeli beslenmek de onemliMenüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
12.00
1 armut
18.00
Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
Rezeneeee :)Kızlar yarin aksam yemeğine fikir istiyorum sizden. Şöyle yaptiginız güzel kilo verdiren bisey var mı? Kabak dışında☺
Bence guzel olmus afiyet olsunHanimlar bir menumu yazayim gecmis e donecegim kusura bakmayin yogunum
Sabah 11 gibi
2 yumurtali sebzeli omlet peynir 3 ceviz 5 badem biraz kuru uzum
Aksam 17 gibi
200 gr kadar et bonfile marul sogan salatalik
2 lt su 200 hoplama.
Gun icinde Iki kupa sutlu kahve
Detoksa döndü galiba birazAfiyet olsun canım süper menü .
Afiyet olsun . Hem tavuk hem ciğer fazla olmamışmı sanki :/
Afiyet olsun . Bir çatal kekten birşey olmaz inşallah
afiyet olsun
Çok mu az olmuş sanki canım . Detokstamısın ?
Yok canım ya bugün mecbur kaldm gibi olduAksamlarin cok az geldi bana ama iki gundur ananas yogurt gibi yapiyosun sanirim. Bir iki gun icin sorun olmaz ama uzun vadede dengeli beslenmek de onemli
Rezeneeee :)
Ama rezeneyi bulamazsan ben pirasali omlete bayiliyorum. Sebzeli omlet dedigim o her sabah :)
Kiymali bamya da yapabilirsin bugun ben yaptim
Pirasali omlete de pirasalari ince kiyiyorsun icine istegine gore maydonoz dere otu falanda kiyip ekleyebilirsin, seviyorsan azicik sogan da koyabilirsin, istege gire bazen ban mantar da ekliyorum. Sebzeleri once az zeytinyaginda soteleyip sonra 1 yumurta ve azicik sut koyup cirptigim karisima sebzelerimi ekleyip karistirip tekrar tavaya dokuyorum. Omlet gibi pisiriyorum.
Bence cok lezzetli oluyor ve bagirsaklari da guzel calistirip bence odem atmaya yardimci oluyo.
Aa bir de zeytinyagli kereviz gibi zeytinyagli yer elmasi yapabilirsin. O da bagirsak calistirmada falan cok iyi diyette cok tavsoye ediliyor. Portakalli kerevizle ayni tarifi sogan, havuc, yer elmasi, zeytinyagi biraz portakal suyu ekleyip kisik ateste pisiriyorsun.tabi seviyosan kereviz de yapabilirsin :)
Ya da aksam hafif gecsin deyip yulaf lapasi yapabilirsin
Bence guzel olmus afiyet olsun
İnşaallah busecim, geçen yaz askıda hoşuma giden pileli etekler giyince hiç yakışmamıştı, bi onları gözüme kestirdim:) bi tatlı kaşığı humus bugün De attım ama yarın durayım artık..bence daha erken canim bide çocuklar hava değişikliğinden çabuk etkilenir bu hafta buralar soğuyacak nisan ortası ideal bence
dışarı yemeği iştah 0aciyo dikkat et canim
cok guzel canim
emziririm için normal canim
dondurmamı dedinbizim burda sezon açıldı ama yiyemiycem gibi
hayaldi gerçek oldu diyeceksin bigun
cok guzel canim
guzel afiyet olsun canim
gayet güzel canim yumurta konusunda ben sıkıntı çektim 2den fazla yeme bence sende
Allah kolaylık versin canim bebek olunca düzensiz oluyo herşey onlara göre ayarlamak zorundasın
cok iyi afiyet olsun canım
humus şişkinlik yapar ama az yetmişsin sorun olmaz inş
cok iyi canim kararlı olursak ikramlara böyle göz ucuyla bakariz bu yaz fitiz
super menu
eş desteği çok önemli piskolojik olarakta iyi geliyo keşke her eş destek olsa
guzel canim afiyt olsun
büyük geçmiş olsun canim
Valla itiraf edeyim, ilk defa bu sitede yapılan bir yorum gözlerimi yaşarttı, beni anladığını hissettim. Bazı konularda kendime karşı çok merhametli değilim galiba, güzelliklere ulaşmam için kendimi kanıtlamam gerektiğini düşünüyorum. Çok haklısın, sadece ve sadece varlığımla da isteklerimi hakedecek kadar kıymetliyim. Üstelik başka bir gözle bakınca az şey de atlatmadım ama işte gene de ömrüm geçiyor, ben de kenardan izliyormuşum gibi hissediyorum bazen:) ‘içerdeyken düşünecek çok vaktim oldu’ tarzında farklı bir ülkede yalnız kalınca da insan hayatını ve hayatındakileri sorgulayacak vakit buluyor. Bu sorgulamalarım esnasında ben de kendime yatırım yapmanın beni çok ama çok iyileştirdiğini farkettim. Aynı sebepten de Flemenkçe kursuna yazılmana çok sevindim ve seni çooook destekliyorum:)afiyet olsun canım Allah kabul etsin, ama sahurda yapmaya calıs oruc tuttugunda en azından 2 haslanmıs yumurta falan ye yatmadan
canım bence sabah ve aksam arası cok acık ve saat 21 de de bir ogun var. Emziriyor muydun emin olamadım ama toplam suyunu goremedim, su cok onemli, emziriyorsan iki kat önemli. Aksam ne kadar erken kapatırsak o kadar iyi. Soyle dusun senin suanki menunde gun icinde yediklerinin cogunlugu saat 6 sonrasına kalmıs gozukuyor. Onun yerine saat 13:00 gibi guzel bir yemek yesan saat 21 dekini de mesela aksam 18-19 a ceksen en gec daha iyi olur. Tam kilonu hatırlamıyorum, eğer karatay mı yapıyorsun ona da emin olamadım. Ama karatay yapmıyorsan sıfır ekmek de cok iyi degil. Cunku hayatın boyunca devam ettiremeyecegin bi şekilde diyet yapmak sonrasında tekrar geri gelmesine sebep olur. Bir de diyetin basında sabah kahvaltıda ekmek tuketmek ileride duraklama yasadıgında azaltabileceğin bir kozun olması gibi elinde. Bu arada burada cogunlukla en gec ben kaatırım yemekleri ama en cok da ben cezasını cekiyorum o yuzden kendim de düzeltmeye calısıyorum :) lafım sadece sana deil kendime de not bunlar hep :)
sporda yapmıssın canım suyu biraz daha artırabilirsin onun dısında sahane olmus
biraz miktarlar bol olmus gibi geldi ama toplamda 2 ogun yapmıssın o yuzden toplamı normal gibi :) afiyet olsun
sulu kofteyi 1 tabak yapıp pilav yemeseydin bence daha guzel olurmus, boyozu gormemis gibi yapıyorum :)
ah seni en iyi ben anlarım. Ben de kendimi tutamayıp subata gittim ama ben en son annemleri önceki martta gormustum yani 1 sene derken gittim. Sen eylulde gormussun en son azıcık sık dişini hem diyetini bolme benim gibi sonra toparlaması daha zor oluyo kendimden biliyorum :)
gayet guzel olmus canım afiyet olsun, bana biraz az gibi geldi ama doyduysan sıkıntı yok menude :)
canım sen sporu gec yapıyorsun sanırım aksam onun etkisi olaiblir, kaslar biraz su tutar onları bırakana kadar sabah oluyodur tartın fark etmiyordur. Ben sabah yapıyorum o yuzden sporu. Ama tabiki hic sporsuzluktansa kacta olursa olsun spor candır :) ama sebebi bu dediğim olabilir, sıkma canını
Ah ne guzel esinin desteği, benim ki dun gece 12 yi gecerken tobleron yiyordu karsımda sonra uzerine tuzlu bisey sordu baharatlı fıstık verdim. Neyseki cok sukur bende biraz karadenizli inadı vardır. Yemem dedim mi yemem, canım da cekmez. Sadece beynimi ikna etmem lazım. Maalesef aksi de oluyo yicem dersem de yiyorum :)
Ya o kadar haklısın ki, yazdıkların cok dogru. Ben de bu sonbaharı biraz zorlu atlattım, bir senedir evde olup kendime kalınca boyle biraz depresif, sıkıntılı bir dönem geçirdim. Sonra bir aydınlanma oldu diyebilirim ve kendime odaklanmaya karar verdim. Kendimde merkezlenmeyi birinci onceliğim yapmaya başladım. Boyle olunca gereksiz insanlarla daha az gorusur oldum, onların yarattıgı zihin ve beden kirliliği kalktı hayatımdan. Diyete başladım, önceliği kendim yaptım, buraya geldim. Başladıgım gune gore cok iyi noktayayım bence, evet arada tökezliyorum ama hala dogru istimakete yüzüm dönük :)
Mesela dün aradım önümüzdeki hafta yogun Flemenkçe kursuna başlayacağım. Ona karar vermemin sebebi de kendimi sürekli iş bulmaya odaklıyorum, başvurulara devam edip zihnimi başka seye odaklarsam daha kolay ilerlerim diye dusundum. Hem bu arada iş bulamazsan da en azından 6 ayın sonunda B1 seviyesinde Flemenkcem olur ve boylece son asamada Flemenkce yuzunden gorusmelerden elenmem de son bulur :)
Ay ben yine cok yazdım, sonuna kadar okuyanların gözlerinden öperim :) ama yazdıkların benim de taa içime dokundu kendimde bu aralar bunu yasadıgım icin paylasmak istedim.
Canım sen hiçbir şey yapmasan da tüm gün evde oturup bir satır bile okumasan da çok kıymetlisin (bırak işe girmeyi). Boyle hissettiğinde kendine şunu hatırlat, Allah ademogluna meleklerini bile secde ettirdi, her birimiz işte o kadar kıymetliyiz. Hak etmemek ne demek, çalışsan da çalşmasan da okusan da okumasan da evde otursan da dısarda gezsen de farklı düşünce yapılarına göre hiç bir şey "başarmadan" da her şeyin her zaman en güzeline layıksın. Allah melekleri boşuna insanoğluna secde ettirmedi. Bazen ben de senin gibi hissediyorum, kendimi kandırmayacağım ama o anlarda kendime bunu hatırlatıyorum. Biz her zaman her şeyin en güzeline layığız.
Çok geçmiş olsun canım, bebekler canının acısını memeden çıkartabiliyorlar ben de ablamın kızından biliyorum. Çok normal bir şey yani. Biraz evrimsel bir durumda, insan yemek yiyorsa güvendedir demek, cunku etrafta tehlike olsa oturup yemek yiyemezsin. O da kendini güvende hissetmek için seni emmek istiyordur.
Canım annem ben doğana kadar ablamı şöyle ikna etmiş, kardeş almak için yeteri kadar paramız yok :) ablamda boylece hem para biriktirmeyi ogrenmiş hem de annemi sıkmamış. Hatta bana hamile olunca anneme sey demiş anne okadar paramız birikti mi bizim diye şaşırıp çok mutlu olmuş :) sen de benzer bir şey yapabilirsin.
hemen zencefil bal yut canım, direncin artsın.
Baklayı bamya olarak okuyup evde bamyam oldugu aklıma geldi :) bugun bamya yapayım ben de bakalım :)
Canım benim yat kalk değişiyor yaa genelde 12 de yatıyorum ama kalkmam bazen 8:30 bazen 10:30 oluyor. Kahvaltımın geç saate kalmasının sebebi ben kahvaltıdan once spor yapıyorum genelde o yuzden
canım ayırdıysan bir daha geri dönme sakın, cocuk eğitiminde en önemli şey istikrar. Eğer verdiğin karardan cayarsan bu sefer cocuklar algılayamıyor ve her seyi aglayarak istedikleri gibi yönlendirebilecekelrini düşünüyorlar
inşallah sonucların cok guzel cıkar canım
Yaa ben de blender alsam mı diye dusunuyorum ama bızzt ile doymazmısım gibi geliyor sen en dusunuyorsun ? tutuyor mu yeteri kadar?
Canım olanın kadar olmayanın da hayrına inanmak lazım. Her şey Allan'tan hiç canını sıkma, rabbimin hepimiz için bir planı var, tevekkül cok onemli.
Süpersinnn tebriklerr
Canım sen ilk kez baslayacaksan daha kısa videoları ile basla, zamanla artır
Keke dayanamamışsın ama irade gösterip ikinci Çatalı almamışsın:) tebrik ederim o yüzdenBugünün menüsü kızlar
Bi kupa 5i form çayı
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul
3 kaşık kısır
Bi büyük kase salata
Bi çatal ıslak kek
Ara
Yeşil çay
4 kaşık pirasa yemegi
Bol salata
Bi kase yoğurt
Su 3 litre biter
Menün güzel, Jillian konusundaki istikrarın ise efsane:) pestodan Berrin’e bir adet nazar boncuğu geliyorKizlar selam,
1 kk peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Salata
Domates
1 zeytin
1 tk kuru domates
70 gr kadar adana
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
Spor
Jillian 26. Gun 108 puan
Bisiklet 35 dk 70 puan
Toplam 178 puanPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?