Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çarşamba
Kahvaltı 08.45
1 tavada yumurta
1 dilim tbe ile pestolu beyaz peynirli tost
1 parça peynir
6 adet zeytin
3 kiraz domates
Yarım çarliston biber
1 avuç roka-maydanoz karışımı
5 badem
1 tk humus
1 çk biber salçası
1 çk baharatlı krem peynir
1 çb tarçınlı yarım yağlı süt

Öğle-akşam 15.35
1 tabak tavuklu bamya (tavuğu 2.5 kanat kadar tükettim)
3 yk yoğurt
1 avuç roka
Aşırı minik beyaz peynir
4 zeytin
2 küp karpuz

Erken kapatmada kendi rekorumu kırdım, inşaallah gece uzun olmaz:)

Su:2 lt
Spor: yapmayı düşünüyorum ama bakalım..

Yaa iste bizi hep bu cocukluktan beri girdigimiz sinavlar bitirdi. Yaa 7 yasinda kurslara basladim 9 yasinda tek basima dolmusa binip dershaneye gidiyordum evden, simdi 9 yasindaki cocuk birak dolmusu evin karsisindaki bakkala tek gonderilmiyor. Hep boyle bir seyi haketmek icin once diyetini odememiz gerekiyormus gibi kodlandik yillarca. Halbuki her halimizle, her seyin hep en guzeline layigiz.
Her seyin bi sebebi var aslinda, dusunuyorum, bir yildan uzun suredir burda issizim ama bu zamana ihtiyacim varmis gercekten, kendimle ilgilendim, kendimi yeniden tanidim :)
Sen de hic issiz kaldim diye dusunme, kendimle ilgileniyorum, kendimi gelistiriyorum de :) bi senedir evdeyim anneme yemek tarifi verir hale geldim mesela
Esim cok yemek secer, yedigi en guzel ev yemeklerinin bizim evde pistigini ifade etti gecende
Neler geldi gecti, evde oldugumuz zaman da bir daha geri gelmeyecekmis gibi dusunup bu zamani da dolu dolu, doya doya gecirelim. Sonra bi daha boyle firsatimiz olmayacak oyle bak olaya
Vuhuuu super olmus mis gibi erken de olmus, cok acikirsan erken yat ya da 2-3 kasik yogurt ye kuzum

saol cnm insAllah tartida da guzel sayılar görürüm
afiyet olsun canım güzel olmuş
Sabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

Akşam 18.30
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Ardından sütlü kahve 1 incir

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p Pnrrr-12
afiyet olsun canım güzel olmuş

Sabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

Akşam 18.30
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt

Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim, guzel olmjs
Yarin ben de karatay denicem, zaten 2 ogun yiyorum, bugun gittim kendime ceviz aldim :)

Sana zaten bahsetmistim denicem diye ama alisverise cikamamistim bakalim senin paylasimlarindan kurcalayip detaylarini ogrenmeye calisicam nasil uygulayacagimi :)

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah güzel sonuç verir

Afiyet olsun canım süper menü .
Tesekkkürler canim
Geçen gün yaptım çok beğendim. Karnabaharı çiğden ince ince doğradım çok az zeytin yağı ile soteledim . üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos enfesssss oldu. Tavsiye ederim
Karnabaharim yok alabilirsem denerim canım sağ ol
Güzel canım
Kuzum sağ ol uzun uzun yazmıssın. Rezene bulamam. Kereviz,pırasa,bamya,mantar yiyemem yer elması da ancak dısarı çikarsam alabilirim
Cok guzel canım afiyet olsun
Sabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

Akşam 18.30
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt

Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim güzel

Ay kızçeler o kadar Yorgun’um ki anlatamam geçmiş yapamadım kusura bakmayın
Misafirim vardı çok yoruldum bu arada kızım kardeşini çok kıskanıyor Altına yapmaya başladı
Ayy tüh cnm ya kıskançlık olayi da kötü Rabbim yardmcin olsun duzelir insAllah

Ay kızçeler o kadar Yorgun’um ki anlatamam geçmiş yapamadım kusura bakmayın
Misafirim vardı çok yoruldum bu arada kızım kardeşini çok kıskanıyor Altına yapmaya başladı
Canim senin kizin en azindan kardesini kiskanmis. Ben kucukken 1 yasinda alismisim tuvalete hatta konusunca ilk cis demisim oyle temiz bir cocuk hayal et. Sonra köye gitmisim babaannemin yanina, orda danalari, saka yapmiyorum, danalari ozenip tekrar altima yapmaya baslamisim. Komsumuz konusmus benimle, kizim bak annen ne kadar yoruluyor, sen altina yapinca her yer kirleniyor annenim bir suru temizlik yapmasi gerekiyor diye. Ben o zaman soylemisim ama babaannemin danalari olduklari yere yapiyorlar diye sonra bana insanla hayvanin farkini anlatmislar bir daha yapmamisim :) sen de kizina, kardesinin bebek oldugunu, o buyuyunce onunda yapmayacagini, ayrica altina yaparsa, temizlik yapman gerekecegi icin onunla daha az ilgilenebilecegini, onun yerine seninle oyun oynasak daha guzel olmaz mi diye anlat. Bence anlayacaktir. Bu olaylar cok normal. Ben kardesim dogdugunda onu kiskanmadigimi dusunuyordum ama kardesim dogduktan sonra onlugumun yakasini kemirmeye baslamistim mesela. Yani aslinda kizin suan duygusunu bastirmiyor acik acik gosteriyor o yuzden cozmeniz daha kolay olacaktir oyle dusun.

Güzel menü,seker orucunn etkileri nasıl????

Teşekkür ederim canım..
Aslında bu hafta regli siskinliklerinden şuan pek etkı yok gibi ama düzenim çok iyi ve canım hiç bişey istemiyo eskisi gibi buda benim büyük bişey bazen tatlı krizleri tutardı ellerim titrerdi ama geçen hafta güzel eksi görmüştüm

Canim sütlaç olmamış keşke yemeseydin onun dışında güzel afiyet olsun

Çok güzel olmuş afiyet olsun cnm

Menüm
Sabah 09.00
1küçük armut
2 yumurtadan biberli omlet
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
Salatalık
12 badem

Aksam 17.45
1 tabak fırında kıymalı sebze
1 kase yoğurt

Su:3 lt
Spor:40 dk yürüyüş

Harika olmuş bitenem afiyet olsun

Menüm
13.00
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
bol roka
1 kasik kekik
1 avuç kadar badem

18.10
3 parca ızgara tavuk
1 sis ciğer
Soğan salatası

Su 3lt olacak
Spor yarim saat yürüyüş

Çok güzel dengeli bir menü olmuş canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım ama keşke kısırida tatlıyı da yemeseydin sana artı yapar cumayada 1 kaldı ama spor harika

Gayet güzel bir menü afiyet olsun

Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
Bol domts saltlk ve yeşillik

12.00
1 armut

18.00
Bir küçük muz ve ananas karısımlı bol yoğurt

Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Harika olmuş bitenem afiyet
Tesekkürler canım
Cok güzel canim afiyet olsun. Guzel bir eksi göreceksin bence

Evet hasbelkader işe başlarsam da aneyyyy ne güzeldi evdeki günlerim diye ağıt yakma ihtimalim var:) haklısın beybi, fırsatları kovalarken anın güzelliğini ve getirdiklerini atlamamız lazım
Erkenden sızayım diye gene spor yaptım:) yarın ara vericem ki Cuma’ya dediğin spor sonrası kilo artışından yaşamayayım. Sabah olsa da kahvaltı yapsam

aynen bende hatayliyim:) ama orada yaşamıyorum 17 yıl oldu ayrılalı ailem hepsi orada ama hemşehriyiz demek:)
aynen başladım canim
1 çatal almışsın bence buda büyük başarı dilimin hepsinide yiyebilirdin öyle iyle yememeyi öğrenicez gayet güzel b3nce
guzel olmuş canim
Menüm
10.00
Birkac dilim peynir
2 dilim turp
1 kivi
2 has yumurta
Bol domts saltlk ve yeşillik

12.00
1 armut

18.00
Bir küçük muz ve ananas karısımlı bol yoğurt

Su
2 5 lt
Spor.60 dk orta yürüyüş
afiyet olsun canim guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…