Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm sana önerebileceğim tek şey spor.... Teyze kızım var aynı anda başladık o 85 kilo boyuda var 3 gün aç bırakmış gram gitmemiş Spor olmazsa o kilo biraz zor gider 1kilo veremedi 1 aydır Karın kasları çalıştırma egzersizleri yapıyorum acayip fayda sağladı 1 haftadır 57.0 dan inemiyordum dün 1buçuk saate çıkarttım sporumu sabah 56.8i gördüm hergün 1 saat yürüyüş 30 dakika mekik zumba yapcam... Dün teyzemlerdeydim görelim nasıl oldun diye çağırdılar bi övgü bi ilgi kendimi motive edip geldim Deri ceketlerime veda etmiştim onuda giydim :124::124::124:

kızlar sizi çok özlüyorum ama biliyorsunuz eşim rahatsız evde yatıyor mecbur hizmet bekliyor benden 5 gün daha fizik tedavi görücek .Ama çok iyi gidiyor tedavisi ,evde benim gibi hemşiresi var.Bide grip olmuşum

Bizde özlüyoruz bir an önce iyleşin ailecek de biz burdayız bekleriz :124:

Listemide yazayım sayfa ilerlesin

Sabah :2 dilim kepek ekmek
peynir 1 çatal
1 fincan 5ibiyerde
1 haşlanmış yumurta beyazı

Ara: 3-4 yudum 2si1arada nescafe
3 parça küçük caramio

Öğle:Salata

Ara : 1 porsiyon meyve

Akşam : Mercimek çorbası 1 kase
2 kaşık ıspanak+1 kaşık yoğurt
3 tane patates kızartması
Salata

Ara : 1 fincan 5ibiyerde...
3 tane kestane...

ne kadar az yiyorsun ben peynire bayılırım her sabah 1 kibrit kutusundan biraz büyük yerim

kendime yeni bir karışım yaptım bugün onu içtim 2 lt suyum bitti ...karışımda mate,biberiye,yeşilçay,zencefil,kekik,tane karabiber,kararanfil vardı hepsini bir herde karıştırdım sonra 4 bardak kaynar suya 3 tatlı kaşıgı koyup altını kapatıp 5 dakika kapatıp demleyip süzüp günde 3 bardak içiyorum yemekten sonra

ne kadar az yiyorsun ben peynire bayılırım her sabah 1 kibrit kutusundan biraz büyük yerim

Peyniri bende severim ama kilo aldırıyor tam yağlı severim bide light yerken cnm pek istemiyor Yediğim yemeklerde yetiyor bana hiç açlık çekmiyorum

Bu karışım 5ibiyerdeye benziyor sallamasını içiyorum. birde elmalı tarçınlıya başlıcam oda tok tutuyor tavsiye ederim

herkeze merhaba...aranıza yeni katıldım,kendimi tanıtayım 34 yaşındayım 10 senedir evliyim 2 erkek çocuk annesiyim 62kg ile evlendim ilk çocuguma 66kg la hamile kaldım hamilelik te 85kg çıktım sonra ancak 74 kg indim derken ikinciye hamile kaldım bundada hamlelikte 84kg. ya çıktım,aralarında yaklaşık 2 yaş var..yaklaşık 2 sene önce 85kg den 68kg ya düştüm ve tekrar almaya başladım şuan 77kiloyum 65kg ya düşmek istiyorum inş tekrar sizinle vericem ...yazdıklarımı okudum da nekadar matamatiksel yazmışım yazılardan çok rakamlar yazılı

sende hoş geldin aramıza benim gibi bir erkek annesi daha gelmiş

büşracım evlende senle grşelim bide bir bebişin olsun bide 8-5 çalış bak ozaman spora zamanın kalıyomu çok istiyorum ama malesef vaktim yok
bugün ki menüm
sabah
yumurta
peynir
2dilim ekmek
azıcık acuka (salça baharat cevizden yapılmış karışım)

akşam üzeri
1tabak nohut
2kaşık pilav

8gibide sevgili eşim çiğ köfte getirmiş azıcık ondan yedim
yanlız kızlar şu elmalı karışım iyi hoş tok tutuyoda ben sıkılmaya başladım yaa

Hoşgeldin aramızaaaa....

Valla cnm evlilik bana göre değil erkek ark.ım var ama o iş yaş ne öyle çocuk bak bilmem ne Ben çalışma planlarımı evlilikten önce süslicem en az 4 yılım var 4 yıl sonra anlamaya başlarım sizi neyse ben susayım dayak yicem evli çok hatun var topikte

cnm 4 yıl ideal bence hayatını yaşa evlilikte çok çok güzel taki çocuk olana kadar evlatta bambaşka ama bütün yaşantın değişiyo hele benim gibi gurbetteysen arada bırakabileceğin annen vs yoksa nefes alacak zaman kalmıyo 2 seneyi geçti eşimle bir gece eğlenmeye gitmeyeli bilmem anlatabildim mi unutmadan herşeye rağmen 2.yi planlamadan da geri kalmıyorum ikisi bir büyüsünde 40ımdan sonra yaşayayım (Allah ömür verdiyse tabi )

Yaşın gençken bakabilcekken 2.yi yap sonra yaşlılığında onlarda sana yardım eder inş Yüksek lisansımı yapmadan evlilik düşünmüyorum okuyup çalışma planlarım evliliğin önüne geçiyor... Allah mutlu etsin sizi de

amin cnm hepimizi mutlu etsin hemde çok çok
sevgilisi olmayana sevgili,bekarlara koca,bebek isteyenlerede en yakın zamanda versin rabbim bide kilo vermek isteyenleride tığ gibi yapsın dilenci duası gibi oldu

Selam kizlaaarrrr kusura bakmayin bugun paylasim yok cunku sabah 10da evden ciktik simdi daha iceri girdik. cok yakiin arkadasimizin dugunu vardi muhtesemdi! gelin moda tasarimcisi o yuzden tum nedimeler, anneler, damat, sagdic vs herkes bir enterasandi

Neyse nikahtan sonra cok luks bir otelde resepsiyonlari oldu, yemekler sanki Masterchef programindakiler gibiydi. Bugun diyet miyet yapamadim. Yani cok asiri da yemedim ackcasi. Ama bir tatli verdiler limonlu tart, ben normalde sevmem ama resmen tabagi yalayacaktim utanmasam hiiiiic pisman degilim, hayatim boyunca zaten topu topu kac kere gidebilcem o kadar luks bir yere... Ben de tadini cikardim sampanyami da ictim geldim.. pazartesiye kadar eritmis olmayi umuyorum

hosgeldin canim aramiza, umarim sen de hedef kilona ulasirsin en yakin zamanda saglikli bir sekilde

kızlar sizi çok özlüyorum ama biliyorsunuz eşim rahatsız evde yatıyor mecbur hizmet bekliyor benden 5 gün daha fizik tedavi görücek .Ama çok iyi gidiyor tedavisi ,evde benim gibi hemşiresi var.Bide grip olmuşum
gecmis olsun canim ya ( hayatin bi normale donemedi surekli bir aksiyon bir aksiyon

hosgeldin canim ben Fulya, matematik de en sevdigim derstir seninki de sanki su bilmece gibi olmus bir otobuse ilk durakta 27 kisi bindi 15kisi indi vs

Hi hi evetttt..... Ben de hayatim boyunca hep evlenmicem dedim. Anneme de pesinen soylemistim bosuna ceyiz yapip durma diye. Ama 27 yasina geldim bir anda sacma bir sekilde biriyle tanistim ve de ruh ikizimi buldugumu dusundum yani onunla evlenecegmi sanki ilk gunden biliyormus gibi hissettim hic oyle olmamistim daha once asik oldugumda bile, ODTUdeki masterimi yarim birakip kosa kosa ingiltere'ye tasindim evlendim. Simdi cocuk bile ister oldum!! Beni eskiden taniyan herkes su an hayretler icinde yani sen de her duruma hazirlikli ol bence hayat ne getirecek bazen kestirmek mumkun olmuyor

bu yabancılar ne tuhaflar ya ve bir o kadarda cesur ben hayatta giymem o elbiseyi ayakkabıları yoksam ben mi zevksizim
hoşgeldin fulyacım sen bu hafta süper gittin kendini ödüllendirmen iyi olmuş pazartesiye kadar eritirsin ya ben ya ben ne yapsamda versem kiloları bu ara içiyomusun almelı karışımı :44:

hosbulduk canim, evet ikisi de bi ilgincler gercekten de ama gelin normalde de hemen hemen bu sekilde giyiniyor, kendi elbiselerini hep kendi cizer eski yuzyillarin kabarik elbiseleri ile dolasir ortada yani kisa etek versiyonlari ile, ben de giymem ama cok yakistiriyorum ona cok sirinler bence
evet canim bu hafta iyi gittim gercekten de, zaten bugun ogle yemegi yemedim kahvaltimi da cok hafif yapmistim. aksam yedigim peynirli koca bir salata, ispanak yemegi, bide o tatli zaten. o kadar da abartmadim diye dusunuyorm karnim normalde davul gibi gelirdim eve oyle ozel bir gunden sonra ama bugun gayet gobeksiz geldim. yani gerci ne kadar yag koydular onu bilemicem, oradan biraz kaloriler ucmus olabilir neyse yarin az yerim dengelerim ne yapayim artik.
bu arada benim kocakafali ile resim cektirdik onu da koyayim bugun sacima citcit takmistim, dun gece o citcitlara bigudi taktim kendi sacima benzesinler diye kaloriferin ustune dizdim cok guzel olmuslar sabah kivir kivirdi, sacimi uzatmak istiyorummmmm. gerci anneme benzedim sacim koyu renge donunce hem de uzun olunca :18: esim de annene benzedin deyip durdu

Helal olsun ne diyeyim ODTüde master bırakıp gittin heeee öyle bişey yapsam ailem evlatlıktan reddeder koca peşinemi düştün sen diye

Valla bende modadan anlamıyorum ozmn Tasarım tasarım dedikleri buysa ben siyah tişörtlerime razıyım

Fıstık gibi görünüyorsun Olsun kaçır 1 günden bişeycik olmaz eğlenmekte önemli şu hayatta 1 kerelikte lüks yemeklerle kalori al nolcak

Fıstık gibi görünüyorsun Olsun kaçır 1 günden bişeycik olmaz eğlenmekte önemli şu hayatta 1 kerelikte lüks yemeklerle kalori al nolcak

tesekkur ederim canim evet bugun suslenip puslenesim gelmisti uzun bir aradan sonra bugun ben de aynen oyle dusundum yani yanimda meyve goturup orada yememeyi bile dusunmustum sabah ama sonra bosveeer dedim 1 guncuk tadini cikarayim egleneyim kafama takmayayim ay oram cikti buram tasti gercekten de cok guzel bir gundu

Son düzenleme:
hoşgeldiiiinnnnn

fadime canım bende sen gibi hasta bakıyordum evde..ama dün evini özledi ve gittii(herneyse..bu hafta artık burdayım inşallah...senide acil bekliyoruz canım..bir an önce iyileştir kocanııııı

nagieymen , siyamum sizide tebrik ederim kızlar..biz yokken topiği bayağı güzel idare ettiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…