Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel canım
bana brokoli ve yoğurt iyi gelmişti veya çorba
Tesekkürler canım
butun seceneklere yemem demisin
Ananas detoksu yapsaydin keske tarti iyi degildiyse
Aksam tek tav
Detoks yapmak istemiyorum kaptanim . Sonrasında 10 gün herseye saldırıyorum
Insallah yarina guzel eksi gorürsün canım.

Ay ben durup durup Canan hocanin videolarini izliyorum, ikna oldum beslenme sekline gibi. Bugun ilk denemem simdilik gayet iyi gidiyor ama kahvaltimi onun dusuncesine gore biraz gec yaptim. Zamanla daha da guzel oturur diye dusunuyorum.
Arada esime abur cubur, tatli falan alirken ustlerini okumaya basladim. Icindeki sekari yagi zararli maddelerini gectim, 1 dilim tatli 400 kalori falanmis, eskiden hic bakmadan yiyip dururdum, ne korkunc. Ben biraz boyle gideyim, esimi de saglikli yasama ikna etmeyr calisiyorum yavastan. Kendisi 120 kilo, boyu var kaldiriyo ama 100 un ustu her turlu zarar. 190 a yakin boyu ama yine de cok yani ve kayinpederimde seker hastasi, riski de var yani.

Guzel canım

Tesekkürler canım

Detoks yapmak istemiyorum kaptanim . Sonrasında 10 gün herseye saldırıyorum

Insallah yarina guzel eksi gorürsün canım.
Amin canimmm cumlemiz insallah cok guzel eksi goruruz
Menüm

12.30
1 dilim peynir
10 badem

16.00
1 tabak bol sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan ve kapya

Su:3 lt olur
Bana cok az geldi menun ama afiyet olsun canim, bol eksi getirsin yarina. Persembe diye boyle yaptin sanirim, karsiligini tartida mutluluk olarak alman dilegiyle

Selam!
Eve geldim. Güzeldi anneler günü programı, sonunda çocuklarla bisküvi süsleme yaptırdılar. Ben yemedim, kızım benimkini de yedi tabi. Buralar tam bahar havası. Yalnız ben yine mazeret, önceleri çok soğuk yürüyemem, şimdi çok güneşli yürüyemem modundayım malesef. Üstümü değiştirip leslie yapayım bari. Baktım sabahtan beri 2300 küsür adım atmışım. Yürüyüş yapmayınca ne kadar hareket ettim zannetsem de boş.
akşam yemeği olarak sadece yoğurtlu kereviz salatası mı yesem diye düşünüyorum.
Yarın misafir var, onun için birşeyler düüşünmem lazım bu arada. Çok fazla salata çeşidi bilmiyorum, kerevizi yarına mı saklasam?

İyi akşamlar herkesee
MENUM
SABAH 09.00
2 adet haslanmış yumurta
1.5 kk peynir
6 - 7 Zeytin
Domates salatalık

ARA 12.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 adet kakaolu küçük muz
1 yemek kaşığı yer fıstığı

AKŞAM 16.00
1 kase tarhana çorbası
yarım porsiyon kabak yemeği
4-5 yemek kaşığı ıspanak kavurma
1 kase cacık

SPOR
15 dk leslie 15*3 =45
35 dk bölgesel 35*3= 105
200 tane ip atlama = 40
190 spor puanım Pnrrr-12 Pnrrr-12

Hadi bakalım canım saat şöyle önemli kahvaltını yaptın diyelim arası diğer öğün ile 5 saat olmalı buna dikkat edince sıkıntı olmaz inş

Sabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim elma
2 dilim portakal
10 badem 10 fındık

Akşam 18.00
1 tabak patlıcanlı kabak yemeği( karışık birşey ama tadı güzeldi )
1 kase dereotlu cacık
1 fincan sütlü kahve
1 incir

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90 p Pnrrr-12

Son düzenleme: 4 dakika önce
4 dakika önce

Benim tatlı krizlerimi akşamları yatmadan yediğim zencefil, zerdeçal, tarçın ve yoğurt karışımı kesti... kesinlikle tavsiye ederim... tatlısız gün geçiremiyordum....

06:00-11:30=== 1 lt su

12:00=== 1 kase mercimek çorba
4 yk bulgur pilavı
100 Gr tepsi kebabı

14:30-15:30=== 1 lt su

17:00=== 1 kase çorba
1 kase pırasalı bulgur pilavı
1 kase cacık

19:00-20:00===1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)

Bugün tam gün okuldaydim (evden 7 de çıktım, 5'te döndüm)..
Bu nedenle kahvaltı yok(kahvaltı yerine öğlen yemeği yedim), öğlen ve akşam yemeği var ..

Akşam 7 sınırını "akşam 6"ya çekerseniz daha iyi farkedersiniz eksileri..

iyi abla ayagi acildi zorda olsa ihtiyaclarini goruyor eliptik geldide odanin seklini biraz bozdu biraz alisiyim yapmaya tekrar yerinde devam ederim insallah
bundan sonra ayrintili yazayim ki sorun kalksin cunku yanlis anladim seni
berrincim hic beni hirslandirmadin ya eski den yaris beni etkilerdi heralde artik alistim mi ama diger guruplarla olsa belki hirslanrm
Kizlar Ben dunku alintilarima cevap yazdim ancak, sonra gelip yine gecmis yapicam, herkese bol eksili gunler olsun
Ben 2.5 ayda verdim. İnsülin direncim de var. Demir eksikligim vardi 6 aydir ilaç kullanımdım. Bugünlerde tekrar tahlil yaptıracağım
benim demirde sinir in 1 sayi asagisindaydi doktor zor ilac vermis Bende artik gunluk gida takviyesi aliyorum daha dincim
Afiyet olsun canım güzel olmuş
sagol cnm
humus nedir
yazilarin hosuma gitti berrincim yuregine saglik
Afiyet olsun canım güzel olmuş
sagolun hanimlar
gunluk 3 tane protein gurubundan almamiz gerekiyor ya Ben Meyveyi dusk tutup protein I biraz fazlalastiriyorm
sagol
sagol abla

Son düzenleme:
Yaaa nasil hirslandirmadim seniii, haklisin cok satasmadim sana ama o kadar spor yaptim, menulerim ortada etkisi olmadi mi hic :)
Bugunki menum

Sabah 11 gibi melemen peynir biraz kuru uzum

Aksam 17 gibi bitti firinda tavuk salata
Su 2 lt gecmistir
Gayet guzel olmus canim afiyet olsun

Kizlar hemen menumu yazayim

Saat 10:30
1 armut
Ilik tarcinli limonlu su

Saat 13:00 (bitis saati)
2 yumurtadan sebzeli yumurta
Yarim caybardagi ceviz
Avuc ici kadar peynir
Domates
Salatalik
10 zeytin (zeytinleri sicak suda beklettim tuzu azalsin diye)
Limonlu cay

Saat 16:30
Sade kahve

Saat 18:30
1 tabak kiymali bamya
1 kase yogurt

Bundan sonra biraz bitki cayi icerim, limonlu tarcinli su icerim

Spor
Jillian 27. Gun 108 puan
Spor 30 dk 60 puan
Toplam 168 puan Pnrrr-12 Fit mutlu anne

Su 2.5 lt

Bugun ilk karatay denememdi, gayet doydum. Ak kelebek hatam varsa soyle :)
Armut u bagirsaklarim calissin diye spordan once yedim.

Saat 18.30 a kaldi yemegim ama oncesinde dil kursu gorusmem vardi, eve gelir gelmez yemegimi isitip yedim.

Bugun bayagi toktum, hic tatli atagimda olmadi. Bakalim devami nasil gelecek. Karatayda sabah meyve serbest diye hem bagirsagimi da calisyirsin diye armut tercih ettim yanlisim varsa duzlet benj Gulbe :)

Guzel olmus canim afiyet olsun
Hadi bakalım canım saat şöyle önemli kahvaltını yaptın diyelim arası diğer öğün ile 5 saat olmalı buna dikkat edince sıkıntı olmaz inş
5 saat oldu 13. De bitirdim aksam 18 i gecerken yemege basladim. Sadece kalktiktan sonra 2 saat icinde yiyemedim, gerci armut yedim sabah kalkinca.
Afiyet olsun canim cok guzel olmus
Sen sanirim ozel diyet yapiyordun, ona uygun yapmissan guzel bence :)
Akşam 7 sınırını "akşam 6"ya çekerseniz daha iyi farkedersiniz eksileri..
Evet cok haklisin canim ama ben 8 de yiyodum genelde 7 den onceyle baslayip giderek ne kadar erkene alsam kar benim icin :)

Canım ben bir ara yapmış guzel de kilo vermiştim. Gayet doyurucu
Amin canimmm cumlemiz insallah cok guzel eksi goruruz

Bana cok az geldi menun ama afiyet olsun canim, bol eksi getirsin yarina. Persembe diye boyle yaptin sanirim, karsiligini tartida mutluluk olarak alman dilegiyle
Sağ ol canım . Hepimiz bol eksi görelim. Evet sabittim bugün bari eksi göreyim dedim
Güzel canım afiyet olsun
Guzel canım afiyet olsun
Tartı öncesi bulgur pek olmamış canım afiyet olsun
Bugunki menum

Sabah 11 gibi melemen peynir biraz kuru uzum

Aksam 17 gibi bitti firinda tavuk salata
Su 2 lt gecmistir
Cok güzel canim afiyet olsun
Gayet güzel canım afiyet olsun

Kuzum gayet güzel olmuş ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…