- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.441
Evet onu biliyorum ama armutu ogunden saymadim, ogun oncesi saydim ben onuBu cuman çok güzel olmasa da her Cuma’nın bir pazartesisi var..
Ayrıca sen tam karar alamadın, alsan efsane devam edeceksin bence..
Çok az geldi bebeğim ama biliyorum Perşembe azizliği...
Güzel olmuş, bol eksiler
Afiyet olsun, gayet tatliş
Karatayın hayırlı olsun kardiş.. afiyet olsun, gayet güzel olmuş.. sadece armutu da kahvaltıda tüketmeni istiyor hoca bildiğim kadarıyla, 5 saat De 5 saat diyor, leptin Aksar diye sakız bile çiğnetmiyor :)
Afiyet olsun, bil eksi getirsinPerşembe:
09.20
1 tavada yumurta
1 dilim tbe ile pestolu beyaz peynirli tost
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
3 kiraz domates
1 dilim salatalık
Yarım çarli biber
1 avuç roka, az maydanoz
5 zeytin
1 parça peynir
1 ceviz, 4 badem
3 ahududu
3 tk nar tanesi
Yarım çb tarçınlı yarım yağlı süt
14.45
2 yumurtayla biberli omlet
3 zeytin
Minicik peynir
3 ahududu
1 ceviz, 4 badem
Aslında olayı burda kapatacak gibi oldum ama gece epey zorlanacağımı farkedince bir iki bişey yedim şimdi.
20.00
3 tk yoğurt ( buranın garip sıvı yoğurtlarından, bizimkiler gibi katı değil ve tok tutucu da değil sanki
4 badem
1 tutam roka
Su:2 lt
Spor bugünlük Yok
Bugun tarti oncesi pilav ol.asa daha iyiymis ama afiyet olsunSlm kızlar bugün ki menum
Sabah 9:30
Geceden hazırladığım kürden içtim bi bardak
3 kaşık yogurda yarım salatalık doğradım yedim
Öğle 14:00
Yarım patates bol yeşillikli salata
Çay
Komsudaydim salatanin yesilliklerinden koydum kendime
Akşam 19:00
Bi kase salata
Bi küçük kase yoğurt
1 tane küçük yaprak sarma
2 kaşık tavuklu pilav
Simdi bi kupa 5li bitki çayı
Gün icinde toplamda 6 bardak hazırladığım kürden içtim
Ekstra 2.5 lt su
Spor yok henuz yatmadan yaparım bugün hic hareketim olmadı çünki
Gecmis olsun abla, hakkinizda hayirlisi olsunIyi aksamlar guzeller
Bugun disarda isimiz tahminimden uzun sürdü
Eskiler bilir bi mahkeme isimiz vardi
5 i geciyordu geldigimiz
Gelincede kp gorumcemler burdaydi
Cay koyup kahvalti türü hazirladim
Sabah bisey yemeden cikmistik
Sonrada eltimler kizi damadi diger yegenler falan geldi
Biraz once gittiler
Stresten basimda cok agridi
Biraz kafami dinleneyim sonra gelirim
Yaaa ayynen ben de oyle hissediyorum. Bir yandan da korkuyorum, gelmeyenler yaramazlik mi yapiyor yuzleri mi yok gelmeye diyeKızlar burası neden filmlerdeki ıssız, terkedilmiş kasaba gibi oldu ya..
Burası yavaş gidince diyeti de yavaşlamış gibi hisseden tek kişi ben miyim
Haydi eller havaya
Çok az geldi menün canımMenüm
12.30
1 dilim peynir
10 badem
16.00
1 tabak bol sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan ve kapya
Su:3 lt olur
Güzel olmuş canımİyi akşamlar herkesee
MENUM
SABAH 09.00
2 adet haslanmış yumurta
1.5 kk peynir
6 - 7 Zeytin
Domates salatalık
ARA 12.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 adet kakaolu küçük muz
1 yemek kaşığı yer fıstığı
AKŞAM 16.00
1 kase tarhana çorbası
yarım porsiyon kabak yemeği
4-5 yemek kaşığı ıspanak kavurma
1 kase cacık
SPOR
15 dk leslie 15*3 =45
35 dk bölgesel 35*3= 105
200 tane ip atlama = 40
190 spor puanımPnrrr-12 Pnrrr-12
Canım Cuma tartı günü bulgur şişlik yapabilir bulguru hafta sonu yemeye çalış06:00-11:30=== 1 lt su
12:00=== 1 kase mercimek çorba
4 yk bulgur pilavı
100 Gr tepsi kebabı
14:30-15:30=== 1 lt su
17:00=== 1 kase çorba
1 kase pırasalı bulgur pilavı
1 kase cacık
19:00-20:00===1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı(henüz yemedim)
Bugün tam gün okuldaydim (evden 7 de çıktım, 5'te döndüm)..
Bu nedenle kahvaltı yok(kahvaltı yerine öğlen yemeği yedim), öğlen ve akşam yemeği var ..
Güzel olmuş canımBugunki menum
Sabah 11 gibi melemen peynir biraz kuru uzum
Aksam 17 gibi bitti firinda tavuk salata
Su 2 lt gecmistir
Afiyet olsun canımmPerşembe:
09.20
1 tavada yumurta
1 çk biber salçası
3 kiraz domates
1 dilim salatalık
Yarım çarli biber
1 avuç roka, az maydanoz
5 zeytin
1 parça peynir
1 ceviz, 4 badem
3 ahududu
3 tk nar tanesi
14.45
3 zeytin
Minicik peynir
3 ahududu
1 ceviz, 4 badem
Aslında olayı burda kapatacak gibi oldum ama gece epey zorlanacağımı farkedince bir iki bişey yedim şimdi.
20.00
3 tk yoğurt ( buranın garip sıvı yoğurtlarından, bizimkiler gibi katı değil ve tok tutucu da değil sanki
4 badem
1 tutam roka
Spor bugünlük Yok
Patates pilav bu güne olmamış kuzum gerçi senin meta hızlı ama bakalımSlm kızlar bugün ki menum
Çay
Bi kase salata
Bi küçük kase yoğurt
2 kaşık tavuklu pilav
Ekstra 2.5 lt su
haklsn cnm ama cok yemedim insAllah etkilemez tartiyiEvet onu biliyorum ama armutu ogunden saymadim, ogun oncesi saydim ben onuzaten diyete baslayinca once ara ogun yapabilirsin zamanla ihtiyac duymaya aksin diyo :) benim bagirsaklar diyette biraz duruyor o yuzden riske edemedim bir de spor oncesi can olsun dedim :) zamanla o kismida duzene sokarim bence
Afiyet olsun, bil eksi getirsin
Bugun tarti oncesi pilav ol.asa daha iyiymis ama afiyet olsun
Gecmis olsun abla, hakkinizda hayirlisi olsun
insAllah bklm yarın ola hayrolaÇok az geldi menün canım
Güzel olmuş canım
Canım Cuma tartı günü bulgur şişlik yapabilir bulguru hafta sonu yemeye çalış
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canımm
Patates pilav bu güne olmamış kuzum gerçi senin meta hızlı ama bakalım
afiyet olsun canım güzel olmuşİyi geceleeerrr ben geldim ancak gelebildim.nasılsınız,gününüz nasıl geçti?çok yoğunnn bi günün ardınsan kendmi yatağa attım.ancak yazabiliyrm
Menümü yazıp gecmişe döneyim
Menü
11.30
Biraz yağsız peynir
5 6 doğal karışık zeytin
3 4 kayısı
2 has yumurta
Salatalık
15.00
Bir ceviz
20.00(gec oldu biliyrm ama ancak fırsatm olabldi)
Bi büyük salata
Ton balık ve 3 cevizli
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta-hızlı yürüyüş
afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah kahvaltı yapamadım gözümü misafirle açtım
11.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
14.00 1 yumurta tavada
1 tbe
16.00 1 tatlı kaşığı az şekerli muhallebi
19.30 3 parça tavuk
1 tbe
Bol salata
100 dk yürüyüs 300 puanPnrrr-12 su yatana kadar 3 l olur heralde
Kızlar bu arada 4 kişi yürüyoruz biz 50 dk yürume mesafesinde bir cafe var bugün oraya yuruduk orda dinleniyoruz bir sütlü tatlı 4 çay söylüyoruz tatlı kısmını ordan hallediyorumböylece yürüyüştede yorulmamis oluyoruz bir hedefimiz oluyor bundan sonra haftanın 3 günü öyle yapma kararı aldık
Evet canim ama bu hafta tarti oynamadı belki vücudumu şaşırtır eksiye geçerim dedim. Takımı etkilemek istemiyorum çünküCanim cok az olmamış mı ya .
Aynen kuzumÇok az geldi bebeğim ama biliyorum Perşembe azizliği...
Güzel canım afiyet olsunPerşembe:
09.20
1 tavada yumurta
1 çk biber salçası
3 kiraz domates
1 dilim salatalık
Yarım çarli biber
1 avuç roka, az maydanoz
5 zeytin
1 parça peynir
1 ceviz, 4 badem
3 ahududu
3 tk nar tanesi
14.45
3 zeytin
Minicik peynir
3 ahududu
1 ceviz, 4 badem
20.00
4 badem
1 tutam roka
Spor bugünlük Yok
Tesekkürler canımafiyet olsun canım güzel olmuş
Patates,pilav olmasa daha iyiymiş. Miktarlar fazla degil insallah tartıyı etkilemezSlm kızlar bugün ki menum
Çay
Bi kase salata
Bi küçük kase yoğurt
2 kaşık tavuklu pilav
Ekstra 2.5 lt su
Insallah guzel gecmiştir kaptanim. Sen dinlen biz buradayızIyi aksamlar guzeller
Bugun disarda isimiz tahminimden uzun sürdü
Eskiler bilir bi mahkeme isimiz vardi
5 i geciyordu geldigimiz
Gelincede kp gorumcemler burdaydi
Cay koyup kahvalti türü hazirladim
Sabah bisey yemeden cikmistik
Sonrada eltimler kizi damadi diger yegenler falan geldi
Biraz once gittiler
Stresten basimda cok agridi
Biraz kafami dinleneyim sonra gelirim
Aynen tatlim ya. Ben deKızlar burası neden filmlerdeki ıssız, terkedilmiş kasaba gibi oldu ya..
Haydi eller havaya
Malum perşembe. Belki eksi görürüm canımÇok az geldi menün canım
Biraz geç olmuş ama güzel canım afiyet olsunİyi geceleeerrr ben geldim ancak gelebildim.nasılsınız,gününüz nasıl geçti?çok yoğunnn bi günün ardınsan kendmi yatağa attım.ancak yazabiliyrm
Menü
11.30
Biraz yağsız peynir
5 6 doğal karışık zeytin
3 4 kayısı
2 has yumurta
Salatalık
15.00
Bir ceviz
Bi büyük salata
Ton balık ve 3 cevizli
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta-hızlı yürüyüş
Muhallebi disinda güzel canım. Neyseki miktarı azmışBugün menüm
2 kare bitter çikolata
14.00 1 yumurta tavada
1 tbe
19.30 3 parça tavuk
1 tbe
Bol salata
Kızlar bu arada 4 kişi yürüyoruz biz 50 dk yürume mesafesinde bir cafe var bugün oraya yuruduk orda dinleniyoruz bir sütlü tatlı 4 çay söylüyoruz tatlı kısmını ordan hallediyorumböylece yürüyüştede yorulmamis oluyoruz bir hedefimiz oluyor bundan sonra haftanın 3 günü öyle yapma kararı aldık
Saol cnm insAllahEvet canim ama bu hafta tarti oynamadı belki vücudumu şaşırtır eksiye geçerim dedim. Takımı etkilemek istemiyorum çünkü
Aynen kuzum
Güzel canım afiyet olsun
Tesekkürler canım
Patates,pilav olmasa daha iyiymiş. Miktarlar fazla degil insallah tartıyı etkilemez
Insallah guzel gecmiştir kaptanim. Sen dinlen biz buradayız
Aynen tatlim ya. Ben degewezebidik gibi acaba diyeti bozdular ondan mı gelmiyorlar diyorum
Malum perşembe. Belki eksi görürüm canım
Biraz geç olmuş ama güzel canım afiyet olsun
Muhallebi disinda güzel canım. Neyseki miktarı azmış
Afiyet olsunİyi geceleeerrr ben geldim ancak gelebildim.nasılsınız,gününüz nasıl geçti?çok yoğunnn bi günün ardınsan kendmi yatağa attım.ancak yazabiliyrm
Menü
11.30
Biraz yağsız peynir
5 6 doğal karışık zeytin
3 4 kayısı
2 has yumurta
Salatalık
15.00
Bir ceviz
Bi büyük salata
Ton balık ve 3 cevizli
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta-hızlı yürüyüş
Bana biraz dengesiz olmus gibi geldi ama, yani tpplam kalorin cok degil belki ama saglikli gida anlaminda kisitli kalmis menun gibi geldiBugün menüm
2 kare bitter çikolata
14.00 1 yumurta tavada
1 tbe
19.30 3 parça tavuk
1 tbe
Bol salata
Sagolasin valla ellerine saglik baya aciklayici oldu benim icin hergun domatesi tuzlar kahvaltida kesin yerim domates eksitmiyor aksine hamile oldum olali daha cok tuketmeye basladim salcada oyle yogurtlu makarnaya neredeyse yogurt miktari kadar salcali sos dokuyorum anc abunlar bastiriyor ama gaz yesemde oluyo yemesemde malesef her yiyebildigim yemege kimyon ekliyorum gazli icecekleri tuketmem binde bir gazoz olur kahvede pek icmem tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun denediklerimde de ayni sonucla karsilasiyorum sabah safra kusmalari artik alistim dikkat etsemde cikiyo etmesemde yavrumun yasam belirtisi cok sukurCanim cok gecmis olsun, gaz icin kimyon/rezene falan kaynatip icebilirsin, gebelikte de yan etkisi yok diye biliyorum tabi sen yine bir bilene danis. Gazin azalirsa zaten sindirimim agrilarin da rahatlar. Bu aralar sebze yemeklerini dahi domatessiz/salcasiz yapmaya calis, pismis olarak bile sogan tuketme. Tarifinden anladigim kadariyla mide asiditen degismis olabilir. Mide bazi seyleri rahat sindiremediginden gaz ve agri yapiyor. Ben zamaninda cok mide sorunu cektigim icin en cok tetikleyen seyleri yazdim sana. Domatesin cekirdegi, salca, sogan mideyi en cok etkileyenler. Hatta bu ara olabildigince cig bir sey tuketme. Bir hafta bunlara dikkat edersen bir haftanin sonunda eminim farki goreceksin. Haa bir de cikolata kahve falan da kesinlikle uzak dur bu ara. Onlarda bir numarali mide dusmanilar, asitli ice ekleri zaten soylemiyorum bile :)
Herkesi farkli etkiliyor ama mesela sut bana iyi geliyor ilik sut. Ama bazilarinin midesini kotu de etkiledigi oluyor, deneyerek gorebilirsin seni nasil etkiledigini.
Benim midemdw gastrit ve safra reflusu var 20 yasimdayken universitedeki derslerin stresinden cikti. O zamandan beri asitli icecek tuketmiyorum. Hic aramiyorum da, kola bana cop gibi geliyor. Ben sadece beslenmeme dikkat ederek ilac kullanmadan senelerdir rahatim. Sadece cok asiri stres oldugumda midem agridigi olur o zaman da yediklerimde bu yazdiklarima dikkat ederim. Normalde domates yesem de mesela o donemde yemiyorum. Salcayi bi yemek kasigi degilde 1 tatli kasigi kouyirum mesela.
Ay uzun yazdim biraz ama bence yediklerine dikkat edersen ve biraz da stresini azaltmak icin yuruyus yaparsan cok rahatlarsin.
Afiyet olsun bol eksi getirsinBugünkü menum
Kahvalti 12:00
1 ymurtali Kıymalı prasali omlet
Ara
sade Türk kahvesi
Akşam 18:00
Yogurtlu kabak içinde 2 tanede ceviz vardı
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
SEKERSİZ 12.GUN TAMAMLANDI
Tabii bebis olunca durum biraz daha farkli :) o her turlu refluyu tetikler. Yastigini kalinlastir biraz canim o zaman, en azindan reflunun agzina gelmesini biraz azaltabilir. Umarim tez zamanda daha rahat edersin :)Sagolasin valla ellerine saglik baya aciklayici oldu benim icin hergun domatesi tuzlar kahvaltida kesin yerim domates eksitmiyor aksine hamile oldum olali daha cok tuketmeye basladim salcada oyle yogurtlu makarnaya neredeyse yogurt miktari kadar salcali sos dokuyorum anc abunlar bastiriyor ama gaz yesemde oluyo yemesemde malesef her yiyebildigim yemege kimyon ekliyorum gazli icecekleri tuketmem binde bir gazoz olur kahvede pek icmem tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun denediklerimde de ayni sonucla karsilasiyorum sabah safra kusmalari artik alistim dikkat etsemde cikiyo etmesemde yavrumun yasam belirtisi cok sukur
o kadar sacma geliyorki bana sanki yedigin karsidakinin midesine gidiorHaklsn abla onu da abartmamaya çalıştım zaten bayadr gitmiodm ablama bizim milletin yemezsen küserim olayi kadar kötü bisey yok snrm
daha durrr listede degilsin diye cok ses etmiyorumYok aslinda okuyorum hep yazılanları ama yazmıyorum pek fazla ama yuruyuse basladim kendime geldim benim ihtiyacim olan sey dısarı çikmakmısbide abla benim tatlı krizim diyetisyeni bile pes ettirmisti o bitteri sınırsız veriyodu bana yiceksen ya bitter ye ya da sutlu tatli 1 porsiyon ye en azindan diyordu ama burda topa tutulurum diye o kadar yiyemiyorum
tekrar hayirli olsun kuzumHerkese Merhabalar,
Bugün test sonuçlarımı aldım. Hamileliğim kesinleşti artık. Hamişler arasında yerimi alabilirim eğer sizlere de uygunsa.Burda sizlerle birlikte hamileliğim süresinde hem bilgi alışverişi hemde kilo kontrolüne devam etmek istiyorum :)
bu ara oyle cnm malesefPek bi yoğunsun
hadi bakalim Allah kolaylik versin cnmKizlar bugun karatay denememin ilk gunu, bakalim nasil devam edecek :)
son 2 sine katiliyorum :)))Kizlar kendimde tespit ettigim seyler
Simdi bunlari yeni mi kesfettin diyebilirsiniz ama bunlar kendime notlarim, burada dursunlar, unutursam hatirlatin
- Aksam disari ciktigimda hic bir sey yemesem bile, sadece bitki cayi icsem bile asla eksi gelmiyor, sanirim kendimi sıkıyorum disarida bagirsaklarim etkileniyor
- Spor yapmazsam sadece diyetle eksi gormuyorum
- Aksam 7 yi gecenci eksi gelmiyor
kuzum zaten asiri yemiyosunkibızttt daha çok sabitleme arınma için yapıyorum.
kilo vermek gibi bir derdim yok biliyorsun
bir yandan da sağlık için yapıyorum, malum mevsim değişikliği hastalık mastalık uzak dursun
anneler gunu simdidenmi kutlaniyorMerhaba,
Geçtiğimiz birkaç gün çok yoğundum ve malesef yoğunluk ve stresle baş etme konusunda yemeye yöneldim. Toparlansam iyi olacak. Kısa bir geçmiş yapıp kızımın okuluna anneler günü programına gideceğim. Gelince tekrar bakarım. Telafi için bugün spor yapmayı düşünüyorum. Akşam spor durumunu da yazarım.
Görüşürüz
tabiki az olmus ama bugun az yemek serbestMenüm
12.30
1 dilim peynir
10 badem
16.00
insan dinledikce yapasi geliyor dimiAy ben durup durup Canan hocanin videolarini izliyorum, ikna oldum beslenme sekline gibi. Bugun ilk denemem simdilik gayet iyi gidiyor ama kahvaltimi onun dusuncesine gore biraz gec yaptim. Zamanla daha da guzel oturur diye dusunuyorum.
Arada esime abur cubur, tatli falan alirken ustlerini okumaya basladim. Icindeki sekari yagi zararli maddelerini gectim, 1 dilim tatli 400 kalori falanmis, eskiden hic bakmadan yiyip dururdum, ne korkunc. Ben biraz boyle gideyim, esimi de saglikli yasama ikna etmeyr calisiyorum yavastan. Kendisi 120 kilo, boyu var kaldiriyo ama 100 un ustu her turlu zarar. 190 a yakin boyu ama yine de cok yani ve kayinpederimde seker hastasi, riski de var yani.
nette saglikli salata tariflerine bakabilirsin cnmSelam!
Eve geldim. Güzeldi anneler günü programı, sonunda çocuklarla bisküvi süsleme yaptırdılar. Ben yemedim, kızım benimkini de yedi tabi. Buralar tam bahar havası. Yalnız ben yine mazeret, önceleri çok soğuk yürüyemem, şimdi çok güneşli yürüyemem modundayım malesef. Üstümü değiştirip leslie yapayım bari. Baktım sabahtan beri 2300 küsür adım atmışım. Yürüyüş yapmayınca ne kadar hareket ettim zannetsem de boş.
akşam yemeği olarak sadece yoğurtlu kereviz salatası mı yesem diye düşünüyorum.
Yarın misafir var, onun için birşeyler düüşünmem lazım bu arada. Çok fazla salata çeşidi bilmiyorum, kerevizi yarına mı saklasam?
cok guzel olmus cnmİyi akşamlar herkesee
MENUM
SABAH 09.00
2 adet haslanmış yumurta
1.5 kk peynir
6 - 7 Zeytin
Domates salatalık
ARA 12.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 adet kakaolu küçük muz
AKŞAM 16.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase cacık
SPOR
15 dk leslie 15*3 =45
35 dk bölgesel 35*3= 105
200 tane ip atlama = 40
guzel olmus gulbecimSabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim elma
2 dilim portakal
10 badem 10 fındık
Akşam 18.00
1 tabak patlıcanlı kabak yemeği( karışık birşey ama tadı güzeldi )
1 kase dereotlu cacık
1 fincan sütlü kahve
1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90 pPnrrr-12
Son düzenleme: 4 dakika önce
4 dakika önce
bendeni denesem acabaBenim tatlı krizlerimi akşamları yatmadan yediğim zencefil, zerdeçal, tarçın ve yoğurt karışımı kesti... kesinlikle tavsiye ederim... tatlısız gün geçiremiyordum....
tarti oncesi bulgur yerine baska bisey olsa daha iyiymis cnm06:00-11:30=== 1 lt su
4 yk bulgur pilavı
100 Gr tepsi kebabı
1 kase cacık
Bu nedenle kahvaltı yok(kahvaltı yerine öğlen yemeği yedim), öğlen ve akşam yemeği var ..
aman kendini idare etsinde cnmiyi abla ayagi acildi zorda olsa ihtiyaclarini goruyor eliptik geldide odanin seklini biraz bozdu biraz alisiyim yapmaya tekrar yerinde devam ederim insallah
menu guzel cnm ama miktarda yazalimBugunki menum
Su 2 lt gecmistir
gayet guzel cnmKizlar hemen menumu yazayim
Saat 10:30
1 armut
Ilik tarcinli limonlu su
Saat 13:00 (bitis saati)
2 yumurtadan sebzeli yumurta
Yarim caybardagi ceviz
Avuc ici kadar peynir
Domates
Salatalik
10 zeytin (zeytinleri sicak suda beklettim tuzu azalsin diye)
Limonlu cay
Saat 16:30
Sade kahve
Saat 18:30
1 tabak kiymali bamya
1 kase yogurt
Bundan sonra biraz bitki cayi icerim, limonlu tarcinli su icerim
Spor
Jillian 27. Gun 108 puan
Spor 30 dk 60 puan
Toplam 168 puanPnrrr-12 Fit mutlu anne
Su 2.5 lt
Bugun ilk karatay denememdi, gayet doydum.Ak kelebek hatam varsa soyle :)
Armut u bagirsaklarim calissin diye spordan once yedim.
Saat 18.30 a kaldi yemegim ama oncesinde dil kursu gorusmem vardi, eve gelir gelmez yemegimi isitip yedim.
Bugun bayagi toktum, hic tatli atagimda olmadi. Bakalim devami nasil gelecek. Karatayda sabah meyve serbest diye hem bagirsagimi da calisyirsin diye armut tercih ettim yanlisim varsa duzlet benj Gulbe :)
iyi yapmisin aksam yemekle cnm cok erkenmisPerşembe:
09.20
1 tavada yumurta
1 çk biber salçası
3 kiraz domates
1 dilim salatalık
Yarım çarli biber
1 avuç roka, az maydanoz
5 zeytin
1 parça peynir
1 ceviz, 4 badem
3 ahududu
3 tk nar tanesi
14.45
3 zeytin
Minicik peynir
3 ahududu
1 ceviz, 4 badem
20.00
4 badem
1 tutam roka
Spor bugünlük Yok
perşembe leri aksam birazdaha erken olsa cnmSlm kızlar bugün ki menum
Çay
Bi kase salata
Bi küçük kase yoğurt
2 kaşık tavuklu pilav
Ekstra 2.5 lt su
sagolasin cnmIyi akşamlar abla mahkeme mevzusunu bilmiorum ama hakkınızda hayırlısı olsun insAllah kendini toparla ve gel insAllah
gel bebegim ben hazirlarim cok uzak sayilmazsin :)))Geçmiş olsun mefkurem. inşaallah güzel gitmiştir işler. Çay koyup kahvaltı türü hazırladım demene nedense çok özendim. Burda kahvaltıları habire ben hazırlıyorum, anacığımın kahvaltısını özledim.
yalniz degilsin :))Kızlar burası neden filmlerdeki ıssız, terkedilmiş kasaba gibi oldu ya..
Haydi eller havaya
sagolasin guzelimGecmis olsun abla, hakkinizda hayirlisi olsun
aksam saati disinda guzel cnmİyi geceleeerrr ben geldim ancak gelebildim.nasılsınız,gününüz nasıl geçti?çok yoğunnn bi günün ardınsan kendmi yatağa attım.ancak yazabiliyrm
Menü
11.30
Biraz yağsız peynir
5 6 doğal karışık zeytin
3 4 kayısı
2 has yumurta
Salatalık
15.00
Bir ceviz
Bi büyük salata
Ton balık ve 3 cevizli
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta-hızlı yürüyüş
yuruyis yapip niye muhallebi aliyorsunuz anlamadimBugün menüm
2 kare bitter çikolata
14.00 1 yumurta tavada
1 tbe
19.30 3 parça tavuk
1 tbe
Bol salata
bekledigimiz gibi oldu cnm sagolasinInsallah guzel gecmiştir kaptanim. Sen dinlen bi
Evet çok mantıklı, ben de kaçamak yapınca telefonu elime alasım gelmiyorYaaa ayynen ben de oyle hissediyorum. Bir yandan da korkuyorum, gelmeyenler yaramazlik mi yapiyor yuzleri mi yok gelmeye diye
o kadar sacma geliyorki bana sanki yedigin karsidakinin midesine gidior
Bidaha midem agriyor de bari
daha durrr listede degilsin diye cok ses etmiyorum
tekrar hayirli olsun kuzum
Pinara arkadas olursun
bu ara oyle cnm malesef
hadi bakalim Allah kolaylik versin cnm
son 2 sine katiliyorum :)))
kuzum zaten asiri yemiyosunki
Ama tabi saglikli
anneler gunu simdidenmi kutlaniyor
tabiki az olmus ama bugun az yemek serbest
insan dinledikce yapasi geliyor dimi
Insan etiket okumaya alisirsa paketli bisey alasi gelmiyor zaten
nette saglikli salata tariflerine bakabilirsin cnm
cok guzel olmus cnm
Aksami hep erkenmi kapatiyosun
guzel olmus gulbecim
Inciri niye sabah yemiyosun
bendeni denesem acaba
tarti oncesi bulgur yerine baska bisey olsa daha iyiymis cnm
aman kendini idare etsinde cnm
Sen sporuna incelmeye odaklan bosver odanin seklini :))
menu guzel cnm ama miktarda yazalim
gayet guzel cnm
iyi yapmisin aksam yemekle cnm cok erkenmis
perşembe leri aksam birazdaha erken olsa cnm
Pilavda gereksiz olmus
sagolasin cnm
gel bebegim ben hazirlarim cok uzak sayilmazsin :)))
yalniz degilsin :))
Insan cosku heyecan goremeyince modu dusuyor
Bende uzak kaldim malesef
sagolasin guzelim
aksam saati disinda guzel cnm
Perşembe birazdaha dikkat etsek
yuruyis yapip niye muhallebi aliyorsunuz anlamadim
bekledigimiz gibi oldu cnm sagolasin
yök grupta sormadım canim ben biliyorum yağlı er yiyince dokunuyor bana tavuğun pirzola kısmı çok yağlı ondanda oluyo bu defa daha dikkatliyim artıksutlac olmasa cok guzel olacakmis cnm
Canin istedigi biseyi cuma abartmadan yiyebilirsin
sende basladinmi cnm
Eger yaparsan zaten aksam sonrasi bisey yememen lazim
hadi hayirli bereketli olsun cnm
Allah yolunuzu acik etsin
pirasayi pilav yerine tek yemek olarak yapsaydin ya cnm
liste ilk sayfada var :)
Ben pek iyi degilim cnm 2 aydir surunuyorum :) sen ne yaptin koruyomusun
guzel gorunuyor cnm
ben begendim cnm
yazmisin zaten 1 mille baslarsan zorlanmazsin cnm
Dizin icinde en iyisi yuruyus
sabah aksam cok guzelde tartiya 2 kala kisir olmasa iyiymis sanki cnm
Allahtan kek catallik olmus :)
domates kurusu hazir sisedemi cnm onlar cok tuzlu oluyor burdakiler
Adanayi evdemi yaptin hazirmi
Bunlardan odem olmazsa menu guzel yoksa :)
ne kadar dusup dursakda tekrar kalkmaktan baska care varmi cnm
kuzum sislik var diyorsan turp falan yememen lazim
Detoks olmadigi icin gun icinde fazla meyve sekeri almış olmusun
En azindan aksam muz olmasaydi
butun seceneklere yemem demisin
Ananas detoksu yapsaydin keske tarti iyi degildiyse
Aksam tek tavukda olabilir yada unsuz tavuk corbasi saf pro yani
guzel olmus cnm
baya erken yemisin zorlandinmi
guzel olmus cnm
dikkat cekmek istiyor heralde cnm
Sabirla guzelce konusman lazim
Kardesinin altini degistirmene yardim etsin
Kucugede sen kucuksun daha bilmedigin icin altina yapiyosun bak ablan buyudu ogrendi artik o wc ye yapiyor gibi
Direk ona soylemeden soyliceklerini soyle
pek az geldi bana cnm
Reglimi oldun ne agrisi
cukulata yerine keske faydali bisey yeseydin cnm
Sende son zaman az geliyon sanki
offf demekki etin sindirimi zor oldugu icin agir geliyor cnm
Grubta sordunmuydu bu konuyu
Bide berrinin dedigi seyi yapiyonmu
rutin kontrolmu cnm
Lutfen bugun sifir tuz bol su sifir karbon olsun
bi bizzztlarin sonucunu merak ediyorum :)))
tam perşembelikMenüm
12.30
1 dilim peynir
10 badem
16.00
super canimİyi akşamlar herkesee
MENUM
SABAH 09.00
2 adet haslanmış yumurta
1.5 kk peynir
6 - 7 Zeytin
Domates salatalık
ARA 12.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 adet kakaolu küçük muz
AKŞAM 16.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase cacık
SPOR
15 dk leslie 15*3 =45
35 dk bölgesel 35*3= 105
200 tane ip atlama = 40
çok iyi dengeliSabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim elma
2 dilim portakal
10 badem 10 fındık
Akşam 18.00
1 tabak patlıcanlı kabak yemeği( karışık birşey ama tadı güzeldi )
1 kase dereotlu cacık
1 fincan sütlü kahve
1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90 pPnrrr-12
Son düzenleme: 4 dakika önce
4 dakika önce
guzel canım olsun arada yap öyle vücut şaşırması iyidir06:00-11:30=== 1 lt su
4 yk bulgur pilavı
100 Gr tepsi kebabı
1 kase cacık
az ve öz persembelik:)Bugunki menum
Su 2 lt gecmistir
karatayin hayırlı olsun tatlım ınsallh guzel guzel kilolar verirsin gayet güzel menuKizlar hemen menumu yazayim
Saat 10:30
1 armut
Ilik tarcinli limonlu su
Saat 13:00 (bitis saati)
2 yumurtadan sebzeli yumurta
Yarim caybardagi ceviz
Avuc ici kadar peynir
Domates
Salatalik
10 zeytin (zeytinleri sicak suda beklettim tuzu azalsin diye)
Limonlu cay
Saat 16:30
Sade kahve
Saat 18:30
1 tabak kiymali bamya
1 kase yogurt
Bundan sonra biraz bitki cayi icerim, limonlu tarcinli su icerim
Spor
Jillian 27. Gun 108 puan
Spor 30 dk 60 puan
Toplam 168 puanPnrrr-12 Fit mutlu anne
Su 2.5 lt
Bugun ilk karatay denememdi, gayet doydum.Ak kelebek hatam varsa soyle :)
Armut u bagirsaklarim calissin diye spordan once yedim.
Saat 18.30 a kaldi yemegim ama oncesinde dil kursu gorusmem vardi, eve gelir gelmez yemegimi isitip yedim.
Bugun bayagi toktum, hic tatli atagimda olmadi. Bakalim devami nasil gelecek. Karatayda sabah meyve serbest diye hem bagirsagimi da calisyirsin diye armut tercih ettim yanlisim varsa duzlet benj Gulbe :)
güzel canimPerşembe:
09.20
1 tavada yumurta
1 çk biber salçası
3 kiraz domates
1 dilim salatalık
Yarım çarli biber
1 avuç roka, az maydanoz
5 zeytin
1 parça peynir
1 ceviz, 4 badem
3 ahududu
3 tk nar tanesi
14.45
3 zeytin
Minicik peynir
3 ahududu
1 ceviz, 4 badem
20.00
4 badem
1 tutam roka
Spor bugünlük Yok
pilav isi bozmuş hemde perşembe günüSlm kızlar bugün ki menum
Çay
Bi kase salata
Bi küçük kase yoğurt
2 kaşık tavuklu pilav
Ekstra 2.5 lt su
bende dün girdiğimde şimdi sayfamı birikmiştir desim 4 sayfa geçmiş sadece cok sasirdim motivasyonumiz bozulur böyle gitmesinKızlar burası neden filmlerdeki ıssız, terkedilmiş kasaba gibi oldu ya..
Haydi eller havaya
guzel canımİyi geceleeerrr ben geldim ancak gelebildim.nasılsınız,gününüz nasıl geçti?çok yoğunnn bi günün ardınsan kendmi yatağa attım.ancak yazabiliyrm
Menü
11.30
Biraz yağsız peynir
5 6 doğal karışık zeytin
3 4 kayısı
2 has yumurta
Salatalık
15.00
Bir ceviz
Bi büyük salata
Ton balık ve 3 cevizli
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta-hızlı yürüyüş
gruplarsanız guzel ama tatlı işini sevmedim 1 kasıkta olsa ben olsam yemem:) mis gibi sade türk kahvesi isterdimBugün menüm
2 kare bitter çikolata
14.00 1 yumurta tavada
1 tbe
19.30 3 parça tavuk
1 tbe
Bol salata
cok guzel canimBugünkü menum
Kahvalti 12:00
1 ymurtali Kıymalı prasali omlet
Ara
sade Türk kahvesi
Akşam 18:00
Yogurtlu kabak içinde 2 tanede ceviz vardı
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
SEKERSİZ 12.GUN TAMAMLANDI
sakin bozma dolaba eski zayıf resimlerini yapıştır mutfakta giz önünde olunca seni durdurur.Yarın sabaha ani misafirim geliyor. Hemencik kısır ve ıslak kek yaptım. Şanlı direnişim devam ediyor ama yarın eksiyi görür görmez 74738km/s hızla mutfağa koşabilirimbenim diyetlerim hep misafir gelince bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?