- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.481
Günaydın canım bende evdeki tartidan baska yerdrki tartıya güvenmiyorum her tartınin hassasiyeti farkli snrm belki gercek kilom evdeki degildir ama en azindan ekside mi artida mi oldugumu biliorum sende de bu kadar artı olacağını düşünmüyorum ama oylryse dr canınız saolsunGunaydin canlarr, benim kilo bildirimim dun gorumcemde kaldik sabah orda tartildim ama tarti farki oldugnu dusunuyorm yinede yazicam:
Gecen hafta: 70.7
Bu hafta: 71.4
Fark + 700gr
çok güzel sonuçGünaydinSuper bir tartı günündeyim :)
86.5 olmuşum gecen cuma 87.5 idim .Veee totalde giden 12.5 kilo
Bu durumda yüzdem %1.14 çıkıyor. Sanırım doğru hesapladım :)Mefkurem
Evvet tartıldım istediğim gibi deil ama yinede iyi
Geçen hafta 96
bu hafta 95.3
fark -700
Yüzde 0.73
abla boşver geçmişteki 85 i önüne bak 1.6 gitmiş ne güzel annene de iyi yolculuklarselam canlar
sonra fırsat bulup gelemezsem diye beklemeden sabah 8 olmadan tartıldım
geçen hafta 88.0
bu cuma 86.4
iyice dengesizleşti benim bünye 85 küsürden birden 88 e çıkıp şimdide böyle oldum
yarın geceye kadar uğrayamayabilirim annem gidiyor yarınona hazırlık konu komşu gelip gitmeleri gün nasıl bitiyor anlamıyorum
güzel yüzdeGecen hafta 68.5
Bu hafta 67.8
Fark - 700
Yuzde 1.02
bence menülerini topla hataları yaz etkili oluyorGeçen cuma=82.0
Bugün=82.0
Fark=0
Yüzde=%0
Moralim çok bozuldu
tartı farkı vardır canım evinde net olurGunaydin canlarr, benim kilo bildirimim dun gorumcemde kaldik sabah orda tartildim ama tarti farki oldugnu dusunuyorm yinede yazicam:
Gecen hafta: 70.7
Bu hafta: 71.4
Fark + 700gr
Herkese Merhabalar,
Bugün test sonuçlarımı aldım. Hamileliğim kesinleşti artık. Hamişler arasında yerimi alabilirim eğer sizlere de uygunsa.Burda sizlerle birlikte hamileliğim süresinde hem bilgi alışverişi hemde kilo kontrolüne devam etmek istiyorum :)
Aynen cnm eksi olmasi guzel tbrkler bu hafta sporun da az di :)Evvet tartıldım istediğim gibi deil ama yinede iyi
Geçen hafta 96
bu hafta 95.3
fark -700
Yüzde 0.73
Ekimcim eksi guzel ama dengesizlik var gercekten acaba kullandign haplardan falanmiki. Annene simdiden hayirli yolculuklar cnm ayriliklar zor oluyor heleki Anne baba oluncaselam canlar
sonra fırsat bulup gelemezsem diye beklemeden sabah 8 olmadan tartıldım
geçen hafta 88.0
bu cuma 86.4
iyice dengesizleşti benim bünye 85 küsürden birden 88 e çıkıp şimdide böyle oldum
yarın geceye kadar uğrayamayabilirim annem gidiyor yarınona hazırlık konu komşu gelip gitmeleri gün nasıl bitiyor anlamıyorum
Gecen hafta 68.5
Bu hafta 67.8
Fark - 700
Yuzde 1.02
Geçen cuma=82.0
Bugün=82.0
Fark=0
Yüzde=%0
Moralim çok bozuldu
Günaydın canım bende evdeki tartidan baska yerdrki tartıya güvenmiyorum her tartınin hassasiyeti farkli snrm belki gercek kilom evdeki degildir ama en azindan ekside mi artida mi oldugumu biliorum sende de bu kadar artı olacağını düşünmüyorum ama oylryse dr canınız saolsun
çok güzel sonuç
olsun canım eksi candır
abla boşver geçmişteki 85 i önüne bak 1.6 gitmiş ne güzel annene de iyi yolculuklar
güzel yüzde
bence menülerini topla hataları yaz etkili oluyor
tartı farkı vardır canım evinde net olur
Tbrkler baharcimm. Kiloda dikkatimi cekti ben 70.7den 71.4 ciktim sen tam tersi dusmussunGeçen hafta:71.4
Güncel : 70.7
Fark: 0.7
Yüzde:0.98
Tbrkler baharcimm. Kiloda dikkatimi cekti ben 70.7den 71.4 ciktim sen tam tersi dusmussun
Aslında sabah elim ayağım şiş kalktım, belkide ödemdir... bilemiyorumMoralini bozma cnm haftaya guzel eksi gelir insallah. Ama hatani biliyormusun o onemli neden eksi olamadigni
:) yakalamışsın beni bu hafta yürüyüş yaptım sadece ama yine leslie başlıycam insallahAyy masallah cnm ne guzel tekrardan hyirli olsun. Bence ben gbi her hafta cuma gnu kilo bildirimi yap hem kendin icin nekadar aliyorsn kontrolde olursn cnm hemde iletisim halinde oluruz surekli
Aynen cnm eksi olmasi guzel tbrkler bu hafta sporun da az di :)
Ekimcim eksi guzel ama dengesizlik var gercekten acaba kullandign haplardan falanmiki. Annene simdiden hayirli yolculuklar cnm ayriliklar zor oluyor heleki Anne baba olunca
Tebrikler cnm
Moralini bozma cnm haftaya guzel eksi gelir insallah. Ama hatani biliyormusun o onemli neden eksi olamadigni
Gunaydin cnmaynen bakalim hayirlisi ole olsa bile yapck bisi yok ama biraz daha dikkatli olabillrm belki :))
Aynen bakalim haftaya sali ogrenicem artik :)
tebrikler cnmGeçen hafta:71.4
Güncel : 70.7
Fark: 0.7
Yüzde:0.98
cok artida degilsin tabiki telafi edrrsn cnmGünaydınlar... Bu hafta konsantre olacağım, telafi edeceğim İnş. Bir de nisan sonunda tatile gidiyorum
Geçen hafta 79.8
bu hafta 80.1
fark +0,3
Amin insAllah vnm günaydıngunaydın kızlar guzel bır cuma olsun
tebrikler canimKilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
tebrikler canimGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?