- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.501
gunaydın canımGünaydın kızlar ❤❤Hayırlı cumalar❤❤
Çok şükür eksi gördüm . Uyuyabilirsem biraz uyuyayım eksim artar belki
gunaydın ablamgünaydınnnn
gayet guzel canımEvvet tartıldım istediğim gibi deil ama yinede iyi
Geçen hafta 96
bu hafta 95.3
fark -700
Yüzde 0.73
bu hafta bende dengesızdım ablaselam canlar
sonra fırsat bulup gelemezsem diye beklemeden sabah 8 olmadan tartıldım
geçen hafta 88.0
bu cuma 86.4
iyice dengesizleşti benim bünye 85 küsürden birden 88 e çıkıp şimdide böyle oldum
yarın geceye kadar uğrayamayabilirim annem gidiyor yarınona hazırlık konu komşu gelip gitmeleri gün nasıl bitiyor anlamıyorum
cok guzelGecen hafta 68.5
Bu hafta 67.8
Fark - 700
Yuzde 1.02
artı degılsın en azındanGeçen cuma=82.0
Bugün=82.0
Fark=0
Yüzde=%0
Moralim çok bozuldu
tartı farkı vardır mutlaka canımGunaydin canlarr, benim kilo bildirimim dun gorumcemde kaldik sabah orda tartildim ama tarti farki oldugnu dusunuyorm yinede yazicam:
Gecen hafta: 70.7
Bu hafta: 71.4
Fark + 700gr
gunaydıjn canımGünaydın herkese keyifler ve tartılar yerinde olsun hayırlı cumalar
tebrıklerGeçen hafta:71.4
Güncel : 70.7
Fark: 0.7
Yüzde:0.98
az bı zaman kalmıs tatıleGünaydınlar... Bu hafta konsantre olacağım, telafi edeceğim İnş. Bir de nisan sonunda tatile gidiyorum
Geçen hafta 79.8
bu hafta 80.1
fark +0,3
bebıs gelıyormus tebrık ederım canımKilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
ooo mezunum tebrıklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
cok guzel baharim eksi olman superrrrrGeçen hafta:71.4
Güncel : 70.7
Fark: 0.7
Yüzde:0.98
gelmeyince ben seni biraktin sandim cnm :))Günaydınlar... Bu hafta konsantre olacağım, telafi edeceğim İnş. Bir de nisan sonunda tatile gidiyorum
Geçen hafta 79.8
bu hafta 80.1
fark +0,3
cok guzel canancim tebrikler cnmKilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
64 ler geri gelmissGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
gayet guzel ebrucum kucuk kacamaklarda olmasa daha iyisi olacak demekki :)))Kilo bildirimi
Geçen cuma: 89.2
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
Emeklerinin karsiligini almisin pestocummmKızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
Bu hafta için biraz umutsuzdum ama vücudum özellikle son 2 gündeki emeğime kayıtsız kalamamış Allah’a şükür..
Geçen cuma: 73.3
Bugün : 72.0
Yüzde: 1.77
Vavvvvvv gulbeeeeeee liste sana yaramissss
Evet abla yaradıVavvvvvv gulbeeeeeee liste sana yaramissss
Cooook sevindim cnm superrrrr
resim tam bizim gruba goreymisgünaydınnnn
bikac haftadir cok guzel verdin sevgicim ona gore bence yinede guzel gitmis daha ne olsunEvvet tartıldım istediğim gibi deil ama yinede iyi
Geçen hafta 96
bu hafta 95.3
fark -700
Yüzde 0.73
gecen haftaya gore eksidesin ya cnm sen ona bak :)))selam canlar
sonra fırsat bulup gelemezsem diye beklemeden sabah 8 olmadan tartıldım
geçen hafta 88.0
bu cuma 86.4
iyice dengesizleşti benim bünye 85 küsürden birden 88 e çıkıp şimdide böyle oldum
yarın geceye kadar uğrayamayabilirim annem gidiyor yarınona hazırlık konu komşu gelip gitmeleri gün nasıl bitiyor anlamıyorum
Hayirli cumalar benimde tatri istedigim gibi cikmadi dun cok az yememe ragmen tarti sade 100 gr oynadi bu hafta ki planlarim sporumu hergun yapicam insallah suyumuda artiracam metoyu yag yakimini hizlandiracak kurleride eklemeyi dusunuyorum bana tavsiyeniz varmi herkese kolay gelsin
kotu degil aysenurum ama sende spor etkili biliyosun bide kilo azaldikca şart oluyorGecen hafta 68.5
Bu hafta 67.8
Fark - 700
Yuzde 1.02
moral bozmadan devam ediyoruz cnmGeçen cuma=82.0
Bugün=82.0
Fark=0
Yüzde=%0
Moralim çok bozuldu
tarti farkina ragmen gayet iyi pinarimGunaydin canlarr, benim kilo bildirimim dun gorumcemde kaldik sabah orda tartildim ama tarti farki oldugnu dusunuyorm yinede yazicam:
Fark + 700gr
Fazlasida haftaya bonus olsunEvet abla yaradı
Erken tartıldım dışardayım beklesem 103 olurdu
Bu hafta 700 lerden gidiyoruzGünaydınn
Gecen hafta 74.90
Bu hafta 74.20
Fark - 700
Bekledgm gbi değil;(((
guzel canım ilk aylarda rahat verirsin sonrasında alamamaya bak yeterKilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
guzel canım tebriklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
cok guzel tebrikler gülümKilo bildirimi
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
vav cok iyi tebrikler maşallahKızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
Bu hafta için biraz umutsuzdum ama vücudum özellikle son 2 gündeki emeğime kayıtsız kalamamış Allah’a şükür..
super gulbecim tebrikler bi maşallahta sana
aslında haftaya artı başlamak bana dezavantaj oldu ama yinede eksiğim diye mutluyumresim tam bizim gruba goreymis
bikac haftadir cok guzel verdin sevgicim ona gore bence yinede guzel gitmis daha ne olsun
gecen haftaya gore eksidesin ya cnm sen ona bak :)))
kotu degil aysenurum ama sende spor etkili biliyosun bide kilo azaldikca şart oluyor
Belki 1 hafta dukan bira yapabilirsin
moral bozmadan devam ediyoruz cnm
Dun ve çarşamba bulgur pilavin vardi miktarda fazlaydi sislik olmasi normal
tarti farkina ragmen gayet iyi pinarim
Gayet iyi canim artı değilsin ki niye üzülüyor sun her eksi bizi 1 adım hedefimize yaklaştırıyor unutmaGünaydınn
Gecen hafta 74.90
Bu hafta 74.20
Fark - 700
Bekledgm gbi değil;(((
Sağol kuzumguzel canım ilk aylarda rahat verirsin sonrasında alamamaya bak yeter
guzel canım tebrikler
cok guzel tebrikler gülüm
vav cok iyi tebrikler maşallah
super gulbecim tebrikler bi maşallahta sana
aslında haftaya artı başlamak bana dezavantaj oldu ama yinede eksiğim diye mutluyum
Gayet iyi canim artı değilsin ki niye üzülüyor sun her eksi bizi 1 adım hedefimize yaklaştırıyor unutma
tebrikler cnmKilo bildirimi
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
tebrik ederim cnmKızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
amin kaptanım insAllahGunaydinnnnnn
Hayirli bol eksili bi cuma olsun
Insallahhhhhh
Tebrikler cnm
canım dün bulgur fazlaydı ondan önce bi menündede vardı ve fazlaydı :/ . Karbonhidrat alımına biraz dikkat et sorun çözülür inşallah . En azından + olmamış üzülme tam gaz devammmGeçen cuma=82.0
Bugün=82.0
Fark=0
Yüzde=%0
Moralim çok bozuldu
tartı farkındandır canımGunaydin canlarr, benim kilo bildirimim dun gorumcemde kaldik sabah orda tartildim ama tarti farki oldugnu dusunuyorm yinede yazicam:
Fark + 700gr
himm ölçülerini bilior musun..
Bende goguslerimin kuculmesini istiyorum su an hemen hemen kalca ve göğüs ölçüm aynı ama ben göğüs biraz daha kibar dursun istiyorum ve leslienin faydasi oldu sankim cunki baska göğüs icin egzersiz yapmadım toparlanmaya başladı
Kilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
Gzel canım tebriklerKilo bildirimi
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
Cok güzel canım tebrikler :)Kızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
Tebrikler canım üzülme eksi eksidir :)Günaydınn
Gecen hafta 74.90
Bu hafta 74.20
Fark - 700
Bekledgm gbi değil;(((
OOO maşallah harika bi sonuç tebrik ederim canımKilo bildirimim kızlar
Gecen hafta: 87.3
Bu hafta: 85.5
Fark: -1.8
Yüzde: 2.0
Son iki gün dikkat edemedim snrm ben 85 i görürüm diordum bu hafta ama sağlık olsun bu hafta insAllah hedefim 83 yüksek tutayım beklentimi de veririm insAllah
Bu arada bugun ki yaptgm 3mil her zmnkinden farkliydi daha tempoluydu arada koşulu hareketler vardi bunu da sevdim baya 5 mili bulamazsam bunu yaparım artik napim
O egzersizi bende yapayım diyorum ama bi gun yaptım kollarim acayip yandı ağırlaştı sanki yaparken hamliktan bi daha yapmadimcanım dün bulgur fazlaydı ondan önce bi menündede vardı ve fazlaydı :/ . Karbonhidrat alımına biraz dikkat et sorun çözülür inşallah . En azından + olmamış üzülme tam gaz devammm
tartı farkındandır canım
bende leslie yapıyorm. ayrıca youtubedan bi video buldum gögüs için onu yapıyorm bakalım fark olacakmı
tebrikler canım
tebrikler canım
Gzel canım tebrikler
Cok güzel canım tebrikler :)
vooov harikaa :) tebrikler canım
Tebrikler canım üzülme eksi eksidir :)
OOO maşallah harika bi sonuç tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?