- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.521
Tebrikler canım gayet güzelEvvet tartıldım istediğim gibi deil ama yinede iyi
Geçen hafta 96
bu hafta 95.3
fark -700
Yüzde 0.73
Tebrikler canımGecen hafta 68.5
Bu hafta 67.8
Fark - 700
Yuzde 1.02
2 ayda cok guzel vermişsin canım. Daim olsun98e bi kırmızı kart yakışırdı artikEvet canim güzel sözler duyuyorum ama benim vucud biraz orantısız göğüsten cok problemiyim .Zayıflasamda onlar büyük oldukça kilolu duruyorum
2 ay oldu canim diyete başlayalı
Olsun canim eksi eksidir
Güzel canim tebrikler
Bu hafta biraz daha dikkat edersen haftaya güzel bir eksi görürsünGeçen cuma=82.0
Bugün=82.0
Fark=0
Yüzde=%0
Moralim çok bozuldu
Tartı farkıdır canımGunaydin canlarr, benim kilo bildirimim dun gorumcemde kaldik sabah orda tartildim ama tarti farki oldugnu dusunuyorm yinede yazicam:
Gecen hafta: 70.7
Bu hafta: 71.4
Fark + 700gr
Tebrikler canımGeçen hafta:71.4
Güncel : 70.7
Fark: 0.7
Yüzde:0.98
Bu hafta dikkat edersen haftaya güzel bir eksi görürsün canımGünaydınlar... Bu hafta konsantre olacağım, telafi edeceğim İnş. Bir de nisan sonunda tatile gidiyorum
Geçen hafta 79.8
bu hafta 80.1
fark +0,3
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen cuma: 89.2
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
Tebrikler fıstığım gayet güzelKızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
Bu hafta için biraz umutsuzdum ama vücudum özellikle son 2 gündeki emeğime kayıtsız kalamamış Allah’a şükür..
Geçen cuma: 73.3
Bugün : 72.0
Yüzde: 1.77
Tebrikler canım süpersin2
Tebrikler canım gayet iyiGünaydınn
Gecen hafta 74.90
Bu hafta 74.20
Fark - 700
Bekledgm gbi değil;(((
Burada anneler günü daha erken, bu pazar günü.o kadar sacma geliyorki bana sanki yedigin karsidakinin midesine gidior
Bidaha midem agriyor de bari
daha durrr listede degilsin diye cok ses etmiyorum
tekrar hayirli olsun kuzum
Pinara arkadas olursun
bu ara oyle cnm malesef
hadi bakalim Allah kolaylik versin cnm
son 2 sine katiliyorum :)))
kuzum zaten asiri yemiyosunki
Ama tabi saglikli
anneler gunu simdidenmi kutlaniyor
tabiki az olmus ama bugun az yemek serbest
insan dinledikce yapasi geliyor dimi
Insan etiket okumaya alisirsa paketli bisey alasi gelmiyor zaten
nette saglikli salata tariflerine bakabilirsin cnm
cok guzel olmus cnm
Aksami hep erkenmi kapatiyosun
guzel olmus gulbecim
Inciri niye sabah yemiyosun
bendeni denesem acaba
tarti oncesi bulgur yerine baska bisey olsa daha iyiymis cnm
aman kendini idare etsinde cnm
Sen sporuna incelmeye odaklan bosver odanin seklini :))
menu guzel cnm ama miktarda yazalim
gayet guzel cnm
iyi yapmisin aksam yemekle cnm cok erkenmis
perşembe leri aksam birazdaha erken olsa cnm
Pilavda gereksiz olmus
sagolasin cnm
gel bebegim ben hazirlarim cok uzak sayilmazsin :)))
yalniz degilsin :))
Insan cosku heyecan goremeyince modu dusuyor
Bende uzak kaldim malesef
sagolasin guzelim
aksam saati disinda guzel cnm
Perşembe birazdaha dikkat etsek
yuruyis yapip niye muhallebi aliyorsunuz anlamadim
bekledigimiz gibi oldu cnm sagolasin
Tebrik ederim canım muhteşem bir eksi.Kilo bildirimim kızlar
Gecen hafta: 87.3
Bu hafta: 85.5
Fark: -1.8
Yüzde: 2.0
Son iki gün dikkat edemedim snrm ben 85 i görürüm diordum bu hafta ama sağlık olsun bu hafta insAllah hedefim 83 yüksek tutayım beklentimi de veririm insAllah
Niye ki canim . Dikkat edemedin mi bu haftaGeçen Cuma: 93.4
Bugün: 94.9
Fark: +1.5 kg
,Geçen Cuma: 93.4
Saol cnmTebrik ederim canım muhteşem bir eksi.
Niye ki canim . Dikkat edemedin mi bu hafta
Evet canım o bölgesel ne yapıyorsun kendin mi yoksa bi video muBenim yaptığım sanırım sarı kıyafetlimi :) Bende iki ay hep onu yaptım . Şimdi onun ilk 15 dk sını yapıyorm sonra bölgesel çalışıyorm .
Tebrik ederim cnm cok guzelBildirimim
Geçen hafta:97.3
Bu hafta:96.4
Fark:-900
Yuzde:%0.9
Ayy kızlar cok mutlu oldum eksiyi görünce . Dün az yememin ve 1 haftadır wc ye çıkamıyordum bugün çıktım etkisi olmuştur
Guzelim yandex de cok cesitli leslier var ordan bakSabah uyandim 3 mil leslie yaotim kahvaltidan once sonra kahvaktimi yaptım simdi ev isinde sıra hava cok kotu dışarı cikilacak gibi dgl sporum bugun full evde olacak gibi bklm yaaa kizlar ben gecen 5 mil yapmıştım simdi youtube da videoyu bulamıyorum deli olcam butun olan 68 dkkalik video aradigim kadinin yokbulan olursa bana link atabilir mi
Tmm ablacim saol bakayim yandexe de evet bugün ki yaptığım hareketli olan 3 milmis bulamazsam başka onu yaparim artıkGuzelim yandex de cok cesitli leslier var ordan bak
YouTube da 5 mili bulamadim
Var ama leslie degil
Istiyorsan digerlerinide yapabilirsin
Bide 3 mili
3 mil k var o daha hareketliymis
Spor gercekten cok farkettiriyorTmm ablacim saol bakayim yandexe de evet bugün ki yaptığım hareketli olan 3 milmis bulamazsam başka onu yaparim artık
Allah izin verirse ramazan bayramına kadar daha da incelmem lazim istediğim kıyafetle için
Kesinlikle abla bence de öyle ablamlar benden kg olarak biraz daha geridelerdi ama artık birini geçtim birine de çok az kaldı snrm dun bi aydır falan gorusemedgm ablam geldi ve çok iyi görünüyorsun dedi son gördüğünden bu yana 7 bucuk kilo gitti evet az değil ama yapi olarak kalcam göğüslerim bile sikilasmaya başladı benim ilk belden gider zaten ayyy cok daha motive oldum vala ya başarıcam başarıcaz insAllah gezerken bile mağazaya indirime giren kiyafetlere bakarken ilk baktığım bedenleri oluyor bundan kurtulmak istiyorumSpor gercekten cok farkettiriyor
Ben aşırı yapmadigim halde benim kiz bana kilo vermisin diyor
Ocakta gormustu beni
Kilo falanda vermedim
hic ozenmedim sana afiyet olsunBugun yapamadigim baklami yapiyorum
totalde tabiki cok guzel cnmKilo bildirimim kızlar
Son iki gün dikkat edemedim snrm ben 85 i görürüm diordum bu hafta ama sağlık olsun bu hafta insAllah hedefim 83 yüksek tutayım beklentimi de veririm insAllah
gulcancim kilo vermek icin cardiyoyu 45 dk falan yapsan iyi olurBenim yaptığım sanırım sarı kıyafetlimi :) Bende iki ay hep onu yaptım . Şimdi onun ilk 15 dk sını yapıyorm sonra bölgesel çalışıyorm .
en azindan benimki kdar degilmis sana yaklastimGeçen Cuma: 93.4
bendeeeee senin adina cok sevindim meliscimmmBildirimim
Ayy kızlar cok mutlu oldum eksiyi görünce . Dün az yememin ve 1 haftadır wc ye çıkamıyordum bugün çıktım etkisi olmuştur
Sen bu azimle insallah kisa surede hedefe de ulasirsin cnmKesinlikle abla bence de öyle ablamlar benden kg olarak biraz daha geridelerdi ama artık birini geçtim birine de çok az kaldı snrm dun bi aydır falan gorusemedgm ablam geldi ve çok iyi görünüyorsun dedi son gördüğünden bu yana 7 bucuk kilo gitti evet az değil ama yapi olarak kalcam göğüslerim bile sikilasmaya başladı benim ilk belden gider zaten ayyy cok daha motive oldum vala ya başarıcam başarıcaz insAllah gezerken bile mağazaya indirime giren kiyafetlere bakarken ilk baktığım bedenleri oluyor bundan kurtulmak istiyorum
Tesekkurler canimTebrik ederim cnm cok guzel
Sağ ol kaptanim ağzindan ba damliyorhic ozenmedim sana afiyet olsun
totalde tabiki cok guzel cnm
Cooook tebrikler
Ama pazartesiden sonra fazla gitmemis
Son 2 gune birazdaha dikkat edip dun aksami erken kapatsaydin daha da farkederdi
gulcancim kilo vermek icin cardiyoyu 45 dk falan yapsan iyi olur
en azindan benimki kdar degilmis sana yaklastim
bendeeeee senin adina cok sevindim meliscimmm
Bence bundan sonra tekrar bi atağa gecersin
Menü vermemenden tahmin etmistim. Ama sen isteyince gayet guzel veriyorsun. Bence iste kaptanım yaza ne kaldiBende bildirimi yapayim aradan ciksin
Zaten arti oldugum icin fazla beklemedim
Gecen hafta 91.8
Bugun 93.8
Fark +2
Not :hocanin dedigini yapin yaptigini yapmayin
Gayet güzel canım tebrikler . Bence yarina bile 66 ları görürsünKizlar selam,
Ben de hemen bildirim yapayim
Gecen hafta 67.9
Bugun 67.0
Fark -900 gr
Yuzde 1.13
Kaptanimin hedefini tutturamadim ama cok sukur gitti. Haftaya artik 66yi gorucem :) bir aydir surundurdu beni 67
Benimde gecen haftaya gore bekletim daha fazlaydi senden :))))Kizlar selam,
Gecen hafta 67.9
Bugun 67.0
Fark -900 gr
Yuzde 1.13
Kaptanimin hedefini tutturamadim ama cok sukur gitti. Haftaya artik 66yi gorucem :) bir aydir surundurdu beni 67
hadi inşallah canım boşa geçen zaman geri gelmiyorGünaydınlar... Bu hafta konsantre olacağım, telafi edeceğim İnş. Bir de nisan sonunda tatile gidiyorum
Geçen hafta 79.8
bu hafta 80.1
fark +0,3
oo taze hamiş güzel eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
himm şimdi benim yüzde senin yüzdeyi dövdü ama ben pek gelemedim kusura bakma gaz olarak ise yaramadimGünaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
oo güzel eksiKilo bildirimi
Geçen cuma: 89.2
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
süpersin canımKızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
Bu hafta için biraz umutsuzdum ama vücudum özellikle son 2 gündeki emeğime kayıtsız kalamamış Allah’a şükür..
Geçen cuma: 73.3
Bugün : 72.0
Yüzde: 1.77
sözümü tutarım diyorsun
aslında dün eksim daha iyiydi ama benim vücut işte :)cok guzel baharim eksi olman superrrrr
gelmeyince ben seni biraktin sandim cnm :))
Neyseki fazla degilmis artin
cok guzel canancim tebrikler cnm
Ayni listeylemi devam edeceksin
64 ler geri gelmiss
gayet guzel ebrucum kucuk kacamaklarda olmasa daha iyisi olacak demekki :)))
Emeklerinin karsiligini almisin pestocummm
Bence bu eksiye kiyip kacamak yapmazsin
1 kase kisir yiyebilin :)))
eksi olmak candır canımGünaydınn
Gecen hafta 74.90
Bu hafta 74.20
Fark - 700
Bekledgm gbi değil;(((
aynen :)Bu hafta 700 lerden gidiyoruz
Pazartesi artina gore cok guzel gitmis cnm
Ben bukadar beklemiyordum
vayy süper süperKilo bildirimim kızlar
5k galiba canım bende onu yapıyorum 5mile süre olarak beni sıkıyor ama 5k daha iyiSabah uyandim 3 mil leslie yaotim kahvaltidan once sonra kahvaktimi yaptım simdi ev isinde sıra hava cok kotu dışarı cikilacak gibi dgl sporum bugun full evde olacak gibi bklm yaaa kizlar ben gecen 5 mil yapmıştım simdi youtube da videoyu bulamıyorum deli olcam butun olan 68 dkkalik video aradigim kadinin yokbulan olursa bana link atabilir mi
Bu arada bugun ki yaptgm 3mil her zmnkinden farkliydi daha tempoluydu arada koşulu hareketler vardi bunu da sevdim baya 5 mili bulamazsam bunu yaparım artik napim
Edibe pazartesi eksi değil miydiniz siz kuzumGeçen Cuma: 93.4
çok iyi MelisBildirimim
hocam size sorum menü yazmayınca yediniz miBende bildirimi yapayim aradan ciksin
Zaten arti oldugum icin fazla beklemedim
Gecen hafta 91.8
Bugun 93.8
Fark +2
Not :hocanin dedigini yapin yaptigini yapmayin
hadi inşallah güzel eksiKizlar selam,
Gecen hafta 67.9
Bugun 67.0
Fark -900 gr
Yuzde 1.13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?