- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.561
OyyyyMihrimah00 gulcan sen 6.takimdan diskalifiye olmusun cnm yeni gördüm
Malesef kural geregi tekrar listeye giremiyosun
Istersen free canlar da devam edebilirsin
En onemlisi yasadiklarimizdan ders cikarip onumuze bakmamiz cnmKizlar bu 67 beni cok yordu. Bu ay 67 de once gram gram gitti sonra o giden cat diye geri geldi simdi tekrar 67 yi gordum ama bir suru seyde ogrendim.
Gec yemek, sporsuzluk, disarida su icsem bana yariyor olmasi.
Disarida arada yiyecegim onu sifirlayamam ama sporuma dikkat edio yemegi once cekince sonuc aliyorum onu gordum :)
Insallah haftaya artik 66 lari gorucem, haftaya da regl haftam ama olsun, her turlu gidecek artik 67 yi bir daha tartida gormek istemiyorum!
Bir de sanirim bu ara tam sey surecim de oldu benim, yaglar bosaliyor yerine su dokuyor deniyor ya galiba oyle bi durumda oldu bende cok zorladi bu 67 :) ama kirdim onun inadini artik donus yok !
Elhamdülillah iyiyiz abla:)Listede en son bildiriminde 69.5 yaziyor cnm
Ne guzel 68 ler gelmis
Daha iyimisiniz
Kilo bildirimim kızlar
Gecen hafta: 87.3
Bu hafta: 85.5
Fark: -1.8
Yüzde: 2.0
Son iki gün dikkat edemedim snrm ben 85 i görürüm diordum bu hafta ama sağlık olsun bu hafta insAllah hedefim 83 yüksek tutayım beklentimi de veririm insAllah
Geçen Cuma: 93.4
Bugün: 94.9
Fark: +1.5 kg
Bildirimim
Geçen hafta:97.3
Bu hafta:96.4
Fark:-900
Yuzde:%0.9
Ayy kızlar cok mutlu oldum eksiyi görünce . Dün az yememin ve 1 haftadır wc ye çıkamıyordum bugün çıktım etkisi olmuştur
Bende bildirimi yapayim aradan ciksin
Zaten arti oldugum icin fazla beklemedim
Gecen hafta 91.8
Bugun 93.8
Fark +2
Not :hocanin dedigini yapin yaptigini yapmayin
tebrikler 66yı yarın bile görebilirsin öyle bi sınır. dilerim istediğin gibi devam etsinKizlar selam,
Ben de hemen bildirim yapayim
Gecen hafta 67.9
Bugun 67.0
Fark -900 gr
Yuzde 1.13
Kaptanimin hedefini tutturamadim ama cok sukur gitti. Haftaya artik 66yi gorucem :) bir aydir surundurdu beni 67
Dikkat edin kronik kabızlık yaşayanlar pek iyi sonuç alamıyor karatayla bilginiz olsun kızlarAy ben durup durup Canan hocanin videolarini izliyorum, ikna oldum beslenme sekline gibi. Bugun ilk denemem simdilik gayet iyi gidiyor ama kahvaltimi onun dusuncesine gore biraz gec yaptim. Zamanla daha da guzel oturur diye dusunuyorum.
Arada esime abur cubur, tatli falan alirken ustlerini okumaya basladim. Icindeki sekari yagi zararli maddelerini gectim, 1 dilim tatli 400 kalori falanmis, eskiden hic bakmadan yiyip dururdum, ne korkunc. Ben biraz boyle gideyim, esimi de saglikli yasama ikna etmeyr calisiyorum yavastan. Kendisi 120 kilo, boyu var kaldiriyo ama 100 un ustu her turlu zarar. 190 a yakin boyu ama yine de cok yani ve kayinpederimde seker hastasi, riski de var yani.
Sagolasin tatlimhocam, olur öyle hocam yeter ki azim devam etsin. sen kaptansın en büyük azim de sende
Olabillir :)Aslında sabah elim ayağım şiş kalktım, belkide ödemdir... bilemiyorum
Insallah cnm sporun etkisi cok oluyor:) yakalamışsın beni bu hafta yürüyüş yaptım sadece ama yine leslie başlıycam insallah
Oo hamisimiz eksiyle basladi tbrkler cnm :)Kilo bildirimi
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.7
Fark 0.50
Yüzde 0,70
Günaydın kızlar
Kilo bildirimı
Cuma 65.2
Bugün 64.8
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 89.2
Bugun 88.2
Fark -1
Yüzde 1.12
Kızlarrrr, diyet kankilerimmm, fit güzellerimmm günaydııın
Bu hafta için biraz umutsuzdum ama vücudum özellikle son 2 gündeki emeğime kayıtsız kalamamış Allah’a şükür..
Geçen cuma: 73.3
Bugün : 72.0
Yüzde: 1.77
eksi görmüşsün cnm ne güzel tebrik edrrim ay bi gun bende 60li rakamları görür müyüm ki su an hic oyle bi beklentim yok gibi 70lere ulassam bendr daha fazlasi olsun der miyim acabaEn son 69.2 idi sanırım
Bugün 68.7
(Dün 68.2 idi rahatsızlıktan dolayı su kaybetmiştim biraz pndan ama tartıda görmek güzeldi ahhh)
bu hafta cok daha azimli olalim odaklanalim insAllah hepimiz cok cok guzel eksiler gofelimevet aynen oyle cnm
Bu hafta hic odaklanamadim
dereotuda süt icin iyi cnm
Bakliyat bulguru haftasonu ye
ben senden eminim zaten cnm
merveeee masallah kuzum o kadar arti gitmis daha ne olsun
binsure sonra vücut direniyor ama biz galip gelmeliyiz azmin bol olsun cnm görmezsin istemedgn rakamlari insAllah artıkKizlar bu 67 beni cok yordu. Bu ay 67 de once gram gram gitti sonra o giden cat diye geri geldi simdi tekrar 67 yi gordum ama bir suru seyde ogrendim.
Gec yemek, sporsuzluk, disarida su icsem bana yariyor olmasi.
Disarida arada yiyecegim onu sifirlayamam ama sporuma dikkat edio yemegi once cekince sonuc aliyorum onu gordum :)
Insallah haftaya artik 66 lari gorucem, haftaya da regl haftam ama olsun, her turlu gidecek artik 67 yi bir daha tartida gormek istemiyorum!
Bir de sanirim bu ara tam sey surecim de oldu benim, yaglar bosaliyor yerine su dokuyor deniyor ya galiba oyle bi durumda oldu bende cok zorladi bu 67 :) ama kirdim onun inadini artik donus yok !
kesinlikle abla bu hafta bi cok kisi cok aktif değildi baya sessiz sedasızdi topikKizlarr bu hafta ben dahil cogumuzda bi durgunluk vardi
Katilimlar az di
Lutfen once kendimiz sonra birbirimiz icin biraz daha fazla caba gosterelim
Firsat buldugumuz an burda olalimki destek motivasyon artsin
Saol cnm hepimizin azmi daim olsun insAllah guzel. Eksiler görüp ideal kikomuza kavuşalım yaz gelmedenSüper ilerlemişsin ama azmine bayıldım:) tebrikler
Artı var ama biraz dikkatle gitmeyecek bi artı değil. tartıda günümüz günümüze uymuyor.
Tebrik ederim dilediğin gibi devam etsin inşallah
hocam, olur öyle hocam yeter ki azim devam etsin. sen kaptansın en büyük azim de sende zaten.
tebrikler 66yı yarın bile görebilirsin öyle bi sınır. dilerim istediğin gibi devam etsin
resim tam bizim gruba goreymis
bikac haftadir cok guzel verdin sevgicim ona gore bence yinede guzel gitmis daha ne olsun
gecen haftaya gore eksidesin ya cnm sen ona bak :)))
kotu degil aysenurum ama sende spor etkili biliyosun bide kilo azaldikca şart oluyor
Belki 1 hafta dukan bira yapabilirsin
moral bozmadan devam ediyoruz cnm
Dun ve çarşamba bulgur pilavin vardi miktarda fazlaydi sislik olmasi normal
tarti farkina ragmen gayet iyi pinarim
Günaydınn
Gecen hafta 74.90
Bu hafta 74.20
Fark - 700
Bekledgm gbi değil;(((
Kilo bildirimim kızlar
Gecen hafta: 87.3
Bu hafta: 85.5
Fark: -1.8
Yüzde: 2.0
Son iki gün dikkat edemedim snrm ben 85 i görürüm diordum bu hafta ama sağlık olsun bu hafta insAllah hedefim 83 yüksek tutayım beklentimi de veririm insAllah
Bildirimim
Geçen hafta:97.3
Bu hafta:96.4
Fark:-900
Yuzde:%0.9
Ayy kızlar cok mutlu oldum eksiyi görünce . Dün az yememin ve 1 haftadır wc ye çıkamıyordum bugün çıktım etkisi olmuştur
Kizlar selam,
Ben de hemen bildirim yapayim
Gecen hafta 67.9
Bugun 67.0
Fark -900 gr
Yuzde 1.13
Kaptanimin hedefini tutturamadim ama cok sukur gitti. Haftaya artik 66yi gorucem :) bir aydir surundurdu beni 67
saol cnmCok iyi cnm tbrkler
Sagol ablamm
Eksinin herturlusu guzel tbrkler cnm
Masallah cnm cok guzel tbrk ederm
hadi insAllah cnm hırs her zmn iyidirKızlar burda internette sorun var çok ara ara girebiliyorum. Evdekiler çekmiyor teldekindede problem çikıyor pazartesi gelcekler yapmaya girmeye çalısçam her gün ama az ugrayabilirim kusura bakmayin pazartesiden sonra çok aktif olcam bu hafta o listeye gircem inat ettim
sende saol cnm bi ay yok musun şimdi senKizlar spor liste sonuckarni ogleden sonra paylasicam sonrada listeyiFit mutlu anne devredicem yani bugunden sonra onu etiketleyin menulerinizin altina.
Fit mutlu anne şimdiden sagol cnm sana bos listeyi paylasicm smdi
tamamdır cnm__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
@bi prenses annesi cnm liste bu favorilere kaydet istersen isimleri falanda ekler degisdirirsn
ebruuuuu kacamaklar yapma pazartesi guzel bi eksi bekliyorum sendenKızlar burda internette sorun var çok ara ara girebiliyorum. Evdekiler çekmiyor teldekindede problem çikıyor pazartesi gelcekler yapmaya girmeye çalısçam her gün ama az ugrayabilirim kusura bakmayin pazartesiden sonra çok aktif olcam bu hafta o listeye gircem inat ettim
geziniz nasil gidiyor pinarimKizlar spor liste sonuckarni ogleden sonra paylasicam sonrada listeyiFit mutlu anne devredicem yani bugunden sonra onu etiketleyin menulerinizin altina.
Fit mutlu anne şimdiden sagol cnm sana bos listeyi paylasicm smdi
Kendi adima elimden geleni yapicam kuzumkesinlikle abla bu hafta bi cok kisi cok aktif değildi baya sessiz sedasızdi topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?