- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.261
facede fotoları görünce fulya annesine benzemiş dedim gerçekten ...benimle aynı fikirde olan başkalarıda varmış demekki
dimi dimi..bu arada sen de hosgeldin canim ozlettin
nagieymen , siyamum sizide tebrik ederim kızlar..biz yokken topiği bayağı güzel idare ettiniz..
herkes ıyıdır hersey yolundadır umarım buradakı arkadaslık ve muhabbet cok guzel gercektende sızınle bısey paylaşacagım.gıttıgım dıyetısyen facete sayfa acmıs ve merak ettıgınız soruları cevaplıyor ıstersenız ekleyıp aklınıza takılaan soruları sorup paylastıklarını ızleyebılırsınız..facete kısı arama yerıne Feysfood Balance bunu yazın cıkıcaktır belkı ısınıze yarar hepınızı cok öptum
slm bayanlar yarışma için başvuruda bulunmuştum buraya buyur etmişsiniz yni gördüm ya. normalde 70-79 topiğindeyim. orası bir ara yeterli motivasyon sağlamıyordu bırakacaktım. ama şimdi yeni kaptan seçildi işler düzene girdi orada devam edecem. eğer yasak değilse ve sizde kabul ederseniz buradan da yarışmaya katılıp yazışmak isterim. 70-79 topiği yarışmaya dahil değil yani yasak değilse sizinle de yarışmada olmak isterim. hergün mutlaka girerim. sizin kurallarınız neler bilmiyorum ama bir değerlendirin kabul ederseniz aranızdayım...
ben yenı uyeyım herkese merhaba....kızlar yaz gelıcek bız sımdıden ısı sıkı tutarsak yaza rahat gırerız dıyorum ve bence haftada ortalama 1 kılo verılmelı dıyorum ınsallah hep beraber yapıcaz.şımdı esım ve oglumla yemege gıdıcem ama ben balık yemeyş dusunuyorum gelıncede bısey eymıycem bugun ıtıbarıyle gercekten basladım ....
herkeze merhaba...aranıza yeni katıldım,kendimi tanıtayım 34 yaşındayım 10 senedir evliyim 2 erkek çocuk annesiyim 62kg ile evlendim ilk çocuguma 66kg la hamile kaldım hamilelik te 85kg çıktım sonra ancak 74 kg indim derken ikinciye hamile kaldım bundada hamlelikte 84kg. ya çıktım,aralarında yaklaşık 2 yaş var..yaklaşık 2 sene önce 85kg den 68kg ya düştüm ve tekrar almaya başladım şuan 77kiloyum 65kg ya düşmek istiyorum inş tekrar sizinle vericem ...yazdıklarımı okudum da nekadar matamatiksel yazmışım yazılardan çok rakamlar yazılı
herkes ıyıdır hersey yolundadır umarım buradakı arkadaslık ve muhabbet cok guzel gercektende sızınle bısey paylaşacagım.gıttıgım dıyetısyen facete sayfa acmıs ve merak ettıgınız soruları cevaplıyor ıstersenız ekleyıp aklınıza takılaan soruları sorup paylastıklarını ızleyebılırsınız..facete kısı arama yerıne Feysfood Balance bunu yazın cıkıcaktır belkı ısınıze yarar hepınızı cok öptum
ya kızlar cidden ama nerdesiniz hicranla büşra sık girerdi onlarda yok edda,hopiş,fadime,murc nerelerdesiniz fulyayı saymıyorum o giriyo arada
hadi ama canlanalım biraz bak bu ara ben kaçırıyorum ipin ucunu birileri gelsin azarlasın beni
Arkadaşlar ben dikiş makinası almak İstiyorum Ama annemde nişanlımda Alma diyorlar napsamki Cok almak İstiyorum 34 tl taksitle:44:
edda, hoppidicik falan canlanirsa biraz topik kendine gelir :) 1-2 de yeni uye aldik mi tamamdir
edda kuşu , murç sizide çok özledim ..bak hepinizi bekliyorum..yoksa
takım kaptanlarından birisiniz sanırım beni kabul edecek misiniz cevap vermeniz mümkün mü ona göre başka bir takıma bakacam. 5. takım boşyer var demiş fazla boşyer olmuyo hayır diyecekseniz bir onlara bakacam :) yanıtlar mısın
Yok kaptan ben değilim mursh... Ben 2-3 kişi alımı yapalım dediler yazdım yer var diye benim için problem yok ama kaptanımıza bağlı :44:
canlarımcigerlerim kuzularımm kaç gündür yokum farkındayım ama işlerden fırsat bulamadım
biliyorsunuz işsizim artık =)
ve şirketimi mahkemeye veriyorum avukat tuttum filan derken kaç gündür o işlerle uğraşıyorum ..
yediklerime dikkat ediyorum evde
akşamları hafif yiyorum sabahları hafif yiyorum gün içinde ekmeksiz sebze yiyorum cumadan bu güne 2 günde yarım kilo daha oynadı kilom azalmaya inmesi beni dahada motive ediyor..
Buarada nagieymen ve siyamum sizlere çok teşekkür topikimizi yalnız bırakmamışsınız..
fadime ablada katılmış saolsun topimizin ablası :))
hoppidick misafiri varmış ama artık tam gaz burdaymış ohh ohhh çok sevindim
kızlar buarada saçlarımı biraz kestirip şekle sokturdum ve pembeye dönük kızıl balyaj attırdım önlerime ve arka uçlara çok begendim :))
face bi ara resim eklerim
haa buarada 2 gündür evimde usta çalışıyo hazır evdeyken kağılarımı boyatıyorum ahşap rengiydi beyaza boyatıyombuaralar anlıyacagınız yogunluk alduı başını gidiyo
selam canim, hem cuma yarismalarinda hem de diger topikte olabilirsin karatayla burayi devam ettiren de var, bende bir ara hem 90+ hem de buraya devam ediyordum.slm bayanlar yarışma için başvuruda bulunmuştum buraya buyur etmişsiniz yni gördüm ya. normalde 70-79 topiğindeyim. orası bir ara yeterli motivasyon sağlamıyordu bırakacaktım. ama şimdi yeni kaptan seçildi işler düzene girdi orada devam edecem. eğer yasak değilse ve sizde kabul ederseniz buradan da yarışmaya katılıp yazışmak isterim. 70-79 topiği yarışmaya dahil değil yani yasak değilse sizinle de yarışmada olmak isterim. hergün mutlaka girerim. sizin kurallarınız neler bilmiyorum ama bir değerlendirin kabul ederseniz aranızdayım...
canım sana değil edda ya yazmıştım ana listede o ve murs kaptan görünüyorda
neyse ben çıktım yarın bakarım yanıtlara...
slm arkadşlar hoşbuldum..inş güzel paylaşımlarla burda birbirimize çok güzel desteklrde bulunuruz..diyete yani saglıklı beslenmeye yarın başlıcam hani pazartesi günleri diyete başlanır cuma biter ya benim genelde böyle olurdu inş bu sefer böyle olmucak sizinle birlikte gidecek bu kilolar motivasyon çok önemli..ancak yarın akşam girerim internete çünkü eşim gece çalışıyor bu hafta gündüz evde oluyor eşim evdeyken fazla giremiyorum internete...yarın ilk günüm allah kolaylık versin bana ve herkeze..
takım kaptanlarından birisiniz sanırım beni kabul edecek misiniz cevap vermeniz mümkün mü ona göre başka bir takıma bakacam. 5. takım boşyer var demiş fazla boşyer olmuyo hayır diyecekseniz bir onlara bakacam :) yanıtlar mısın
canım sana değil edda ya yazmıştım ana listede o ve murs kaptan görünüyorda
neyse ben çıktım yarın bakarım yanıtlara...
canim hosgeldin sen de, baya bi mesgulmussun anlasilan ben de diyorum ev hanimi oldu ne yapiyor seda sayan mi izliyor butun gun
selam canim, hem cuma yarismalarinda hem de diger topikte olabilirsin karatayla burayi devam ettiren de var, bende bir ara hem 90+ hem de buraya devam ediyordum.
slm arkadşlar hoşbuldum..inş güzel paylaşımlarla burda birbirimize çok güzel desteklrde bulunuruz..diyete yani saglıklı beslenmeye yarın başlıcam hani pazartesi günleri diyete başlanır cuma biter ya benim genelde böyle olurdu inş bu sefer böyle olmucak sizinle birlikte gidecek bu kilolar motivasyon çok önemli..ancak yarın akşam girerim internete çünkü eşim gece çalışıyor bu hafta gündüz evde oluyor eşim evdeyken fazla giremiyorum internete...yarın ilk günüm allah kolaylık versin bana ve herkeze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?