Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydiiin :)) kizlar dunku kacamaktan sonra gelen 100 gram, cok sevindim. ben onu bugun eritirim

facede fotoları görünce fulya annesine benzemiş dedim gerçekten ...benimle aynı fikirde olan başkalarıda varmış demekki

evet ya cidden benzemisim :26: zayiflayinca tekrar sariya doncem ama o zaman hallolur

herkes ıyıdır hersey yolundadır umarım buradakı arkadaslık ve muhabbet cok guzel gercektende sızınle bısey paylaşacagım.gıttıgım dıyetısyen facete sayfa acmıs ve merak ettıgınız soruları cevaplıyor ıstersenız ekleyıp aklınıza takılaan soruları sorup paylastıklarını ızleyebılırsınız..facete kısı arama yerıne Feysfood Balance bunu yazın cıkıcaktır belkı ısınıze yarar hepınızı cok öptum

slm bayanlar yarışma için başvuruda bulunmuştum buraya buyur etmişsiniz yni gördüm ya. normalde 70-79 topiğindeyim. orası bir ara yeterli motivasyon sağlamıyordu bırakacaktım. ama şimdi yeni kaptan seçildi işler düzene girdi orada devam edecem. eğer yasak değilse ve sizde kabul ederseniz buradan da yarışmaya katılıp yazışmak isterim. 70-79 topiği yarışmaya dahil değil yani yasak değilse sizinle de yarışmada olmak isterim. hergün mutlaka girerim. sizin kurallarınız neler bilmiyorum ama bir değerlendirin kabul ederseniz aranızdayım...

Hoşgeldin... Baktım cnm verdiğine evet güzel bilgiler vermiş... Diyetisyene gidiyorsan zaten vermemen için pek fazla neden yok kendini tanıtıp hangi kilodasın hangi hedefin paylaşırsan daha iyi olur... Birde bizim isteğimiz topiğe hareket katmak yani paylaşım çok önemli motivasyon için... Onun dışında ticker yap bizimle ol... Yarın seninle ilgilenilir ben tam kuralları bilmiyorum...

Cnm biz topiğe 2-3 kişi alımı istiyoruz... Ancak eğer paylaşımların güzel olursa senide bekleriz galiba :44: Yarın soruna kaptanımız cvp vericektir davetimize cvp verdiğin için tşk ederiz...

Bu 3 arkadaş yeni üye olma yolundalar Baştan bi özet geçeyim topiğe dedim Umarım canlanırız kilolar gider

kızlar ben geldimm geçmişe az bakıyım geliyorum

Arkadaşlar ben dikiş makinası almak İstiyorum Ama annemde nişanlımda Alma diyorlar napsamki Cok almak İstiyorum 34 tl taksitle:44:

edda, hoppidicik falan canlanirsa biraz topik kendine gelir :) 1-2 de yeni uye aldik mi tamamdir

edda kuşu , murç sizide çok özledim ..bak hepinizi bekliyorum..yoksa

canlarımcigerlerim kuzularımm kaç gündür yokum farkındayım ama işlerden fırsat bulamadım
biliyorsunuz işsizim artık =)

ve şirketimi mahkemeye veriyorum avukat tuttum filan derken kaç gündür o işlerle uğraşıyorum ..

yediklerime dikkat ediyorum evde
akşamları hafif yiyorum sabahları hafif yiyorum gün içinde ekmeksiz sebze yiyorum cumadan bu güne 2 günde yarım kilo daha oynadı kilom azalmaya inmesi beni dahada motive ediyor..

Buarada nagieymen ve siyamum sizlere çok teşekkür topikimizi yalnız bırakmamışsınız..

fadime ablada katılmış saolsun topimizin ablası :))

hoppidick misafiri varmış ama artık tam gaz burdaymış ohh ohhh çok sevindim

kızlar buarada saçlarımı biraz kestirip şekle sokturdum ve pembeye dönük kızıl balyaj attırdım önlerime ve arka uçlara çok begendim :))

face bi ara resim eklerim

haa buarada 2 gündür evimde usta çalışıyo hazır evdeyken kağılarımı boyatıyorum ahşap rengiydi beyaza boyatıyom buaralar anlıyacagınız yogunluk alduı başını gidiyo

takım kaptanlarından birisiniz sanırım beni kabul edecek misiniz cevap vermeniz mümkün mü ona göre başka bir takıma bakacam. 5. takım boşyer var demiş fazla boşyer olmuyo hayır diyecekseniz bir onlara bakacam :) yanıtlar mısın

Yok kaptan ben değilim mursh... Ben 2-3 kişi alımı yapalım dediler yazdım yer var diye benim için problem yok ama kaptanımıza bağlı :44:

Yok kaptan ben değilim mursh... Ben 2-3 kişi alımı yapalım dediler yazdım yer var diye benim için problem yok ama kaptanımıza bağlı :44:

canım sana değil edda ya yazmıştım ana listede o ve murs kaptan görünüyorda
neyse ben çıktım yarın bakarım yanıtlara...

Son düzenleme:

canim hosgeldin sen de, baya bi mesgulmussun anlasilan ben de diyorum ev hanimi oldu ne yapiyor seda sayan mi izliyor butun gun

selam canim, hem cuma yarismalarinda hem de diger topikte olabilirsin karatayla burayi devam ettiren de var, bende bir ara hem 90+ hem de buraya devam ediyordum.

Menümü yazıp yavaştan kaçayım baş ağrım arttı
Sabah: 1 dilim kepek ekmek
küçük peynir
küçük salatalık

Ara: 1 çokomel
1 mandalina

Öğle yok

Ara yok

Akşam : 4 kaşık fasülye yemeği

Ara: 2 parça bitter çikolata
Kızlar ya reglm bitti ama canım haftasonu acayip çikolata çekiyor :18::18::18:

slm arkadşlar hoşbuldum..inş güzel paylaşımlarla burda birbirimize çok güzel desteklrde bulunuruz..diyete yani saglıklı beslenmeye yarın başlıcam hani pazartesi günleri diyete başlanır cuma biter ya benim genelde böyle olurdu inş bu sefer böyle olmucak sizinle birlikte gidecek bu kilolar motivasyon çok önemli..ancak yarın akşam girerim internete çünkü eşim gece çalışıyor bu hafta gündüz evde oluyor eşim evdeyken fazla giremiyorum internete...yarın ilk günüm allah kolaylık versin bana ve herkeze..

Cnm yarın ticker yap hem motive olur hem başlangıç...

takımızda boş yer var canım durabilirsin
1 hafta deneme süremiz var eger katılımın tam olursa haftaya takıma dahil ediliyorsun

canım sana değil edda ya yazmıştım ana listede o ve murs kaptan görünüyorda
neyse ben çıktım yarın bakarım yanıtlara...

yok canım kaptanımız murch ben yardımcısıyım :)))
hahaha kendi kendime verdim ünvanımı

ah ne seda sayanı
evde hiç duramadımkii
kapılarımı boyatıyım dedim usta girdi eve ben sanıyomki 1 gün sürecek
Allahım adam girdi çıkmak bilmiyo çok yawaş çalışıyo evim inşaat gibi döküldü gidiyo soınunda bu temizliğin altından nasıl kalkacam bilmiyom
kadın almalıyım artık maaş yok bakalım elime bezi almam gerek sanırım =))))

hoşgeldiniz takımıza
buraya eger sürekli gelir yediklerini paylaşırsan bir zaman sonra buraya olan sorumlulugundan yemek yiyemiyosun kendini kısıtlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…