- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.701
Merhaba abla durum öyle değil malesefAdaisyLove nehir bu haftada gelip bildirim yapmazsan listeden cikariyorum seni cnm
Mezun olanlarin,
Sizinle işim kalmadi, artik ihtiyacim yok gibi
Burdan tamamen uzaklasmalari gercekten üzüyor beni
Basiniz sagolsun cnm Allah mekanlarini cennet eylesinMerhaba abla durum öyle değil malesef
Giremedim bu süreçte iki cenazemiz oldu
Ikisi de çok çok yakın
15 gün önce eşimin yengesi vefat etti
Dün de eniştem vefat etti
Elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim yoksa sizinle isim kalmadı ile hiç bir alakası bağlantısı yok
Çocuklarımi anneme bırakıp cenaze evinde kaldim hep 4 saatte bur eve uğrayıp kızımı emzirip geri döndüm
Tam biraz hafifledi eve dönüyorum derken dün de eniştemi kaybettik nefes almaya bile mecalim kalmadi artik
Bu gün barbunya yapayım diyorum amaGunaydinnnnn herkese
Kacamaksiz enerji dolu bi haftasonu olsun insallahhhhhh
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımMerhaba abla durum öyle değil malesef
Ikisi de çok çok yakın
Elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim yoksa sizinle isim kalmadı ile hiç bir alakası bağlantısı yok
Çocuklarımi anneme bırakıp cenaze evinde kaldim hep 4 saatte bur eve uğrayıp kızımı emzirip geri döndüm
Tam biraz hafifledi eve dönüyorum derken dün de eniştemi kaybettik nefes almaya bile mecalim kalmadi artik
insAllah abla aminGunaydinnnnn herkese
Kacamaksiz enerji dolu bi haftasonu olsun insallahhhhhh
guzel gorunuyor cnmMenumu yazayim ve uyuyayim 2 gundur soğuk aldım sanirim başım ağrıyor gözler yanıyor
11:00
Eki Görüntüle 2252230
18:00
20tane cig fındık
19:30
1tabak bakla (sogan ve sarimsakla kavurdum)
4yk mercimekli Bulgur pilavi
Bol marul salatasi
2 bardak kiren şerbeti (şekersiz)
Su:2,5lt
Spor :45 dk normal tempo yürüyüş 45 puanFit mutlu anne
masallah cok guzel devam ediyosun cnm ama sabah biraz az geldiBugünkü menum
Kahvalti 13:00
2 yumurta beyazıyla menemen
1 ceviz
1 elma
Ara
1 ceviz
6-7 tane yer fıstığı
Akşam 17:30
2 s.k. etli türlü yemeği
3 kaşık yogurt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak kiraz sapı çayı
Spor
45 dk leslie 3mil*135pFit mutlu anne
SEKERSİZ 13. GÜN TAMAM
hafta basindan sonra pek iyi degildim cnmmenülerin de gayet iyiydi aslında kabak yoğurt gittin bi ara ama olsun.. neticede emek harcadın, haftaya eksiye geçersin
dedigin gibi sagliksiz olmusCuma kaçamak kralı menüm
Kızlar sabah arkadaşım geldi 10.30 da akşam 20.00 gibi gitti..
Günün yarısında sofrada oturduk o yüzden direk saatli yazmayacağım ama ne yedim şöyle bi tarayacağım. Ful yaptığım şeylerden yedim, pek faydalı bir şeyle karşılaşmayacaksınız
4-5 kaşık kısır
1 dilim börek
2.5 dilim ıslak kek ama dilimler ince ve küçük, kibrit kutusunun biraz enlisi (linçsavar açıklama çalışmaları)
3 dilim peynir
6 zeytin
4 badem
4-5 dilim domates,salatalık
2-3 fırında parmak patates
1 yumurtadan omlet
4 ahududu
Yarım bardaktan azıcık fazla tarçınlı yarım yağlı süt
Günü 16.30 da kapattım. Şu an gayet açım, çok doyurucu şekilde yemedim aslında ama seçimlerim sağlıksızdı
Su: 2lt
Spor: tüm gün arkadaşımın 2 yaşındaki enerji bombası oğlunun peşinde koştum (arkadaşım 8 aylık hamile) ( gene de tüm portakalları balkondan bahçeye, annesinin telefonunu alt komşunun balkonuna atmasına engel olamadım)
aminnnnn insallahhhhh berrinimBu hafta hedefim olan 1000 puani gecmisim
Takimimiz burinci olmus ve ben bu sefer ortalamayi yukari ceken taraftayim
Cok mutluyum hep boyle devam etsin basarilarimiz
masallah tatlimSabah sporu yapıldı duş aldıktan sonra sıra kahvalti da
Ayy kızlar havalar nasil bozdu ya eve tıkıldık kaldık
Yap guzelim :))) bugun yiyebilirsinBu gün barbunya yapayım diyorum ama
Hayırlısı bklm cnm bende evde yaparımguzel gorunuyor cnm
Aman dikkat et hastaliga cevirmesin
masallah cok guzel devam ediyosun cnm ama sabah biraz az geldi
hafta basindan sonra pek iyi degildim cnm
dedigin gibi sagliksiz olmus
Ya boregi ya keki tercih etmeliydin
Konu sadece eksi cikmak da degil cnm
Burda takim bütünlüğü acisindan, sabredip kacamak yapmayan arkadaslar var
Cuma gunu 1 seye izin veriyoruz zaten ama lutfen abartmayalim bidaha
aminnnnn insallahhhhh berrinim
masallah tatlim
Bugun burasi guzel ama aksi gibi evde olamicam
kiz hic kacamak yapmicanmi :)))) birazcik yapaydin ahmet beye soylememGunaydin kizlar hafta sonu deyip sakin çözütmeyin ha gözüm üzerinizdebenim kacamak hakkım yok oyuzden bende size yüklenecem sizde yapmayın
anam kilonu da unuttum bi bakayim kac olmusunGördüm gordum bu hafta bakalim yerinde saya bilecekmisin yine yanından geçince
Sorma benim genelde günlük 300-400 adım olunca 2300’e sevindim ama haklısınaz birşeyler yiyeydin iyiydi
çok aykırı canan hocanın düşünceleri bana göre. bakalım sana nasıl gelecek. zamanla oturtup büyük yarar sağlayacağından eminim
eşin de umarım sağlıklı beslenme yoluna girer kuzum
2300 adım adım değil canım, yürüyüş için en az 10000 adım
mazereti artık bir kenara bırakıp yola devam etmelisin artık
herkes aynı hissediyor da, fırsat yok tatlım yaaa
az okuyayım dedim geçmişi ya
Hadi inşallah telafi edelimEdibe12
Edibe haftaya bu hafta aldigimizdan daha fazla verelimki zararda olmayalim cnm
Ikimizinde bunu yapabilecegine inaniyirum
Hadi biraz canlanalim
Evet dostum daimi rakiplerizKendi adima elimden geleni yapicam kuzum
Takim icide yaris baslaticaz
Kankiler mankilere karsi :))
Bahar esleri sen ayarlarmisin cnm @nanekekik
Benle edibeyi koyma haksizlik olmasin
Biz onunla rakip olacaz
Edibe12
Başınız sağolsun, iki üzüntü üst üste gelmiş. Allah sabır versin.Merhaba abla durum öyle değil malesef
Ikisi de çok çok yakın
Bebeğim niye özür diliyorsun, menülerin gayet iyiydi, regle rağmen sabitsen normalde eksisindir. Can sıkmak yoook.
Sabah sporu yapıldı duş aldıktan sonra sıra kahvalti da
Ayy kızlar havalar nasil bozdu ya eve tıkıldık kaldık
masallah cok guzel devam ediyosun cnm ama sabah biraz az geldi
afiyet olsn cnm simsdiden balik bizde bu aralar hic almadık bak iyi aklıma getirdin yarın yaparım bende belkiBugün bizim balık günümüz, fırında balık yapıcam. Balığı seviyorum, bu kadar kolay pişirilmesini daha bir seviyorum
Teşekkür ederim canım hem bugün güne eksiyle başladım çok mutlu oldum
Ohh harikasin canım
Tesekkur ederim abla İnşallah uzun süre böyle devam ederim
Ekmeği hiç aramayacaksın canım gör bak bir de kahvaltı dolu dolu olmuş miss hiç yorulacağını sanmıyorumkizlar selam,
ben kalktim dolu dolu karatay kahvaltimi yaptim, birazdan arkadaslar gelecek ve tahmini min. 20km lik bir bisiklet turuna cikicaz. bakalim guclu ekmeksiz karatay kahvaltim beni ne kadar tutacak acikacak miyim? hepsini bugun test etmis olucaz :)
ne guzelll haberrrTeşekkür ederim canım hem bugün güne eksiyle başladım çok mutlu oldum
her ihtimale karsi yanina ayran falanmi alsaydin cnmkizlar selam,
ben kalktim dolu dolu karatay kahvaltimi yaptim, birazdan arkadaslar gelecek ve tahmini min. 20km lik bir bisiklet turuna cikicaz. bakalim guclu ekmeksiz karatay kahvaltim beni ne kadar tutacak acikacak miyim? hepsini bugun test etmis olucaz :)
yatili misafir gerçekten zor oluyorHerkese selam kızlar ben bi kahvaltı yaptım babaanneyi gönderdim şimdi de temizlik yapıyorum akşama kadar sürecek gibi duruyor çarşaf vs yıkama filan derken ama çok şükür bugün mutluyum artık eski düzenime dönmüş olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?