Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım, bu sefer beni de şaşırttı

Menum gelsin
11:00
Eki Görüntüle 2252452

17:30
Eki Görüntüle 2252453
3yk bulgur
Bakla
Sogan
kızılcık şerbeti

Su:2lt
bugun icin guzel cnm
Ama dunde pilav vardi sanki
2 gun fazla sislik yapabilir
pogaca disinda guzel cnm
Aksamlari hep cok erken yiyosun zorlanmiyomusun
Dunde demistim yogurdu birazdaha erkene alirsan iyi olur
kasıtlı değil abla canım istemiyor
ne oldu cnm hayirdir hastamisin
13.15
1 yumurta
1 kkpeynir
7 zeytin
1 kasik kekik
2 salatalık
15 fındık

18.40
1 kase m corba
2 kasik bakla
yarım porsiyon kavurma
yarım soğan

Su.2.5
Spor yine yapamadim
gayet guzel cnm
hic duymamistim
kotu degil ama 2 gundur sislik yapan seylerin sonucu nasil olur bilemedim cnm
gayet guzel cnm
Sabrinin karsiliginida alacaksin
Giyecegin kucuk beden kiyafetler hamburgerden daha guzel :)))
aksam salatada olsa daha guzel olurmus cnm
guzel gorunuyor cnm
Sabah yumurta sucuklumu sanki sucuk biraz fazla gibi
Mefkurem kaptanım yarın arkadaşlar ile açık büfe kahvaltıya gideceğiz tabi ki zararlı birşey yemeyeceğim ama izinlilerden yiyebilir miyim karışık menemen omlet filan karışık bilemedim
kuzum hamurisi tatli olmadiktan sonra tabiki doyuncaya kadar yiyebilirsin
guzel olmus cnm
Kaptanım telefonum bozuldu yenisini aldım . Tüm rehberim silindi onla uğraşmaktan başıma ağrılar girdi. Takıma gelemedim . Geçmişte yapamadım
Aaaa kötü olmus cnm yaa
Zaten yeni tele aktarim en sinir bozucu bisey

Bugun sabah boğaz agrisiyla uyandim sonrada baş agrisi eklendi insallah ilerlemez
Bende oksuruk bi baslarsa 1 ayda zor gider

Yarinda cocuklari buraya birakacaklar 1 den 6 ya bendeler

Geçmiş olsun...

Peçeteyi rulo yap, burnuna karabiber çek...

Onu hic duymadim kotu gelmesin hapsurugumu engelliyor

cok erken kapatmışsın listeyi Fit mutlu anne tutuyor
gecmisbolsun kuzum dikkat et kendine
[/QUOTE]
Sagol canim
tabiki cok zor cnm ama ölüm hak, elden gelen bisey yok malesef
cuma icin cok erken kapatmisin tatlim
sagolasin cnm
bildirimi gec yaptin ya tstlim o yuzden eklenmemis duzeltirim ben
kotu olmus cnm yaa gecmis olsun
Ihlamur rezene falan ic

Iciyorm abla insallah iyi gelir bakalim

Kizlar selam,
Henuz gecmis yapamadim, eve yeni girdim.
Bugun saat 1 de bisikletle ciktik aksam 8:30 a kadar bir kac mola vererek dere tepe demeden bisiklete bindik.
Hemen menumu yazip sonra detay vericem

Saat 10:30
1 armut
2 yumurtafan peynirli omlet
10 zeytin
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Limonlu cay

Arada limonlu cay
Turk kahvesi

Saat 21:00
El kadar izgara et
Yaninda bir avuc buharda sebze

Su 3 lt
Spor 3 saat bisiklet toplam puan 360 Fit mutlu anne

Aksam 8:30da sehre donunce aksam yemegi 9 da bitti ama gun icinde hic oyle cok aviktim hissim olmafi sukurler olsun

Sporumu da birtane uygulama var ne kadar nerde durdum, ne kadar surede nerden nereye gittin gosteren bir program var ondan baktim, yani bu sure direk bisiklette oldugum sure, daha cok surmus olabilirim ama daha az degil ona eminim :)

hayir yapmiycamtabi niyet ettim insallah sonuna kadar gidecem
oo super bol enerjiler sana
guzel canim
gecmis olsun canim dikkat et ilacta icemessin simdi
cok guzel canim
guzel canim pogocayı senmi yaptım disardanmi?

Sagol cnm aynen o cok zor oluyor

Sagolasin canim

Sagol canim yarim taze zencefil alabillirsem hemen deniycem

Kizlar soyle bi gecmisi okudum ama alinti yapamadim suan, yarin firsatim olursa yaparim insallah. Cok yoruldum, dokuluyorum suan
Bu gece guzel uyurum muhtemelen, bugun yaklasik 48 km yol yapmisiz kendimizi tebrik ediyorum.
Arkadaslar yesin diye yanima bolca meyve, mey e suyu ve kuruyemis almistim. Cok acikirsam ceviz, badem falan vardi onlardan yicektim ama oyle acikmadim hic. Sularimi bitirdim, yanima limonlu cay almistim onu ictim, arada bi cafe de durduk orda d asu ve cay ictim :) gayet guzel gecti. Tatli krizimin olmamasina ve bu kadar sure ac kalmama ragmen oyle ölüyorum acim gibi hic hissetmemis olmama cok sasiriyorum. Insallah hep boyle devam eder, haftaya regl haftam bakalim regl donemim nasil gececek, tatli krizim olacak mi, gorucez :)

Fatlady melis bugun hic gorunmemisin

ekim2009 gonderdinizmi anneni
Allah kavustursun cnm
gönderdim annemi sağ ol allah razı olsun bu defa daha zor geldi yaşlanıyor muyum ne :)
yarından itibaren düzenime geri dönüp nisan sonu son dönem aldığımın çoğunu geri verme niyetindeyim hedefim 81 olsa da olmasa da elimden geleni yapıcam sen de artı 2 kilo bildirim yapmışsın mefkuşum hadi bacım kalk dış etkenleri sirkeleyip atalım el ele zayıflayalım artık artı v.s. olmasın, en kötü sabit bildirim yapalım bundan sonra

anneme allah kavuştursun, hayırlı yollar dileyen herkes den allah razı olsun sağ olun kızlar
benim malum dönem başladı bu defa karın bel de ağrı yok sol topuğuma basamıyorum topallıyorum resmen çok ağrıyor :))annem gidecek diye yol stresine girdim üstüne malum dönem başlangıcı etkiledi galiba :)
çarşambadan itibaren hava ısınmaya başlayacakmış bu ablanızın topuk ağrısı da geçerse hareketi attıracak allahın izniyle hep eksi rakamlarla gelecek ona göre , sonra troid bezi yok , kisti var ama bizden iyi zayıflamaya başladı diye ah vahh etmeyinnnnn

maşallah sana
bence haftaya tatlı krizin olmayacak ama biraz canın tuzlu çekecek :))

İnşaallah mefkurem, ne için zaman ve emek harcarsak Allah karşılığını veriyor, gene de hamburgere direnmek zordu öldürmeyen şey güçlendirir diyerek yola devam ediyorum

Teşekkür ederim balım, bu tebrikler de motive ediyor, o an yaşadığım travmayı hafifletiyor:)

Dikkattttt Dikkattttttttt

EEskiden yaptigimiz bi yarismayi tekrar yapmaya karar verdik :)))
Umarim herkese bi heyecan motivasyon olur
Bu sefer eşlerinizle rakip degil kanki olacaksiniz ve diger kankileri gecmeye calisacaksiniz
Yani esinizle birbirinize destek olup diger eşleri gecmeye calisacaksiniz
Yuksek yuzdeye sahip kankiler kazanmis olacaktir

Duzenli menu yazan ve aktif olanlar dahil edilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…