- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.801
çok sevindim canımeski cemresila gelior demek ki azimli
Rabbim sabır versin canım
oyyy çok geçmiş olsun kuzum bende biliyorum yesem hemen incek boğazım Bayadır yemiyorum dondurma canım ds pek istemiyor gerçi de senin canın çektiyse iyi olmuş yediğin doğal yöntemlerle pek aram yok maalesef önerim yok yani
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım güzel olmuş bugün (yani dün) herkesin bakla günüymüş sanırım
afiyet olsun canım güzel olmuş bi baklaci daha,bekliyorum spor bildirimlerini canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım boşver sen eşini hamburgeri zayiflayip giyeceğin kıyafetleri herkesin azmine hayran kalacağını,
pazar günü için Şimdiden kolay gelsin canım
ayyy o durum çok gıcık ya bende çok stres oluyorum öyle şeylerde yapana kadar rahatlayamiyorum
çok çok geçmiş olsun kaptanım ilerlemeden geçer biter insAllah
afiyet olsun canım yarım pasta tb döner eti ne demek kiz abla anlamadım
afiyet olsun canım çok güzel olmuş özellikle sporun tebrikler insAllah bol bol eksi getirsin
çok çok güzel maşAllah insAllah olmaz canım ya
tabiki tatlım
güzelmiş kaptanım yaz önü daha da teşvik edici olur diye düşünüyorum
Esim değişmişpesto26 kiz suraların tozunu attıralım
Evet abla gelemefim k.b önce biraz işlerim vardı sonra uyuyakalmisim yeni uyandım hemen bakayım dedim aklım burda kalıyor girmeyince hep
tabiki kankim bende ara bildirimde pek bisey beklemiyorjm bu hafta ama insAllah cumaya umutluyumEvet bebeyim attırcaz tabiAra bildirimde attıramayabiliriz çünkü gün itibariyle hassas döneme geçiş yaptım, artı el sallıyor ama cumaya bomba gibi geliyorum bu birincilik bizde kankimm
Ne var aksam yemeginde :))
Yağmurlarla birlikte ağladım ve geldim.ohh masAllah
Ne agladin kizYağmurlarla birlikte ağladım ve geldim.
Dikkattttt Dikkattttttttt
EEskiden yaptigimiz bi yarismayi tekrar yapmaya karar verdik :)))
Umarim herkese bi heyecan motivasyon olur
Bu sefer eşlerinizle rakip degil kanki olacaksiniz ve diger kankileri gecmeye calisacaksiniz
Yani esinizle birbirinize destek olup diger eşleri gecmeye calisacaksiniz
Yuksek yuzdeye sahip kankiler kazanmis olacaktir
Duzenli menu yazan ve aktif olanlar dahil edilmistir
_____KANKILER MANKILERE KARŞI ___
@askrhpozitif @buse8
@Fatlayd @istikrar1986
@nanekekikAhSen_2504
pesto26 Fit mutlu anne
@cemresila @Gulbe seker
E ebruebrulii @elfkkk
gewezebidik Handandandan
Anlatsam dertleri, burdan köye yol olur...Ne agladin kiz
Anlatirsan dinleriz cnm burda can yoldasligi yaoioruz sadece diyet arkadsi degilizAnlatsam dertleri, burdan köye yol olur...
Kız niye ağlıyorsun? Burası başlığı öyle olsa da sadece diyet topiği değil, genel bir arkadaşlık ve destek grubu(gözlemlediğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla). İşsizlik sıkıntıları, koca tripleri, varoluş sancıları, ailevi başka şeyler, sınav stresleri vs. hayatın her yönünden biraz biraz var. O yüzden iyi gelecekse içini dök, rahatla..Yağmurlarla birlikte ağladım ve geldim.
2 gundur yogundum bugün evdeyim :)Herkes pazar telaşında heralde :)) cogu gorunmemis :))
Tünaydın canim. İnşallahHerkese günaydııııın
Sakin, huzur saçan, iyi haberler aldığımız bir Pazar günü bizim olsun:)
Canim basiniz sagolsun, her sey insan icin, mekanlari cennet olsun.Merhaba abla durum öyle değil malesef
Giremedim bu süreçte iki cenazemiz oldu
Ikisi de çok çok yakın
15 gün önce eşimin yengesi vefat etti
Dün de eniştem vefat etti
Elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim yoksa sizinle isim kalmadı ile hiç bir alakası bağlantısı yok
Çocuklarımi anneme bırakıp cenaze evinde kaldim hep 4 saatte bur eve uğrayıp kızımı emzirip geri döndüm
Tam biraz hafifledi eve dönüyorum derken dün de eniştemi kaybettik nefes almaya bile mecalim kalmadi artik
Evet ben de saskinim hic acikmadim, yemekkk diye kivranmadim ve saatlerce bisiklete bindim, yanimdakilere yiyecek bir seyler aldim yanima benim canim bir lokma bile cekmediEkmeği hiç aramayacaksın canım gör bak bir de kahvaltı dolu dolu olmuş miss hiç yorulacağını sanmıyorum
Yaa kiyamam, bisiklete oyle alistim ki, bisikletsizligi dusunemiyorum. Biz arabanin arkasina da bisiklet tasiyici aldik, tasiyiciyla gidip yeni sehirleri bisikletle kesfediyoruz. Suan bulundugunuz yerde bisiklet kullanamiyorsaniz siz d eoyle bir sey alabjkirsiniz. Ya da tren varsa bazen trene bisikletleri atjp trenle gidip gittigimiz yeri bisikletle geziyoruz, siz de oyle yapabilirsiniz.Sen bisiklet dedikçe beni bir hüzün basıyor
Küheylanım 2 aydır buz gibi,nemli bisiklet odasında bekliyor.
Yeni taşındığımız yer bisiklet kullanmaya pek uygun değil maalesef. Benim yerime de sür, keyif yap. İyi eğlenceler
Canim cok gecmis olsunKizlar biraz usuttum sanirm burnum akiyor bogazm agriyor dun aksam dondurma yedim zaten hapsiriyordm ondan sonra patlati zaten gece kotuydm bayaah ah almanyaya gitcek ayak cok kotu oldu
Afiyet olsun canim cok guzel duruyor, serbette seker yoktur cok diye dusunuyorumMenum gelsin
11:00
Eki Görüntüle 2252452
17:30
Eki Görüntüle 2252453
3yk bulgur
Bakla
Sogan
kızılcık şerbeti
Su:2lt
Canim pogacani kizlarin yapmis diye bir sey demiyorum ama bu hafta karbon alimina dikkat et, karbonlarin hepsi sislik yapiyo ve cabuk aciktiriyor, kizlarina bu hafta pogaca yaptirma bir daha :) onun disinda menun gayet guzel06:00-10:00=== 1 lt su
10:30=== 4 yk menemen
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet poğaça
12:30-15:00=== 1 lt su
15:30=== 4 yk bakla
4 adet ızgara köfte
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 adet yeşil sarımsak
18:30-20:30=== 1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı( yiyeceğim)
Gayet guzel afiyet olsun13.15
1 yumurta
1 kkpeynir
7 zeytin
1 kasik kekik
2 salatalık
15 fındık
18.40
1 kase m corba
2 kasik bakla
yarım porsiyon kavurma
yarım soğan
Su.2.5
Spor yine yapamadim
Biraz sislik olabilir gibi ama onun disinda menun guzelKizlar menumu yazayim gecmise donecegim insallah
Sabah 1 elma 3-4ceviz
1 tabak yogurt lu karnibahar kisiri biraz peynir salata (kahvaltiyla ugrasamdm Dunden vardi)
Aksam 17 gibi
3 kasik bulgur pilavi yogurt bol havuc
2 lt gecmistir sporda cok yorgunum belki yaparm
Olsun sen istedigin vucuda kavusunca hic hamburgerleri gozun gormeyecek. Benim esim surekli gozumun onunde bir seyler yiyor. Benim icin yemesinin sorunu yok sadece onun sagligini kotu etkiliyor diye uzuluyorum.Cumartesi
11.40
1.5 yumurtadan biberli omlet
Bir küçük parça peynir
5 zeytin
5 badem
2-3er dilim domates salatalık
1 tk humus
1 parmak kadar tavuk
2 yaban mersini
4 tk kekikli, keten tohumlu yoğurt
1 çay bardağı tarçınlı yy süt
18.15
1 tabak yoğurtlu domates soslu kabak ızgara
1 tavada yumurta
3 zeytin, 1 küçük parça peynir
3 ceviz
Su 2 lt
Spor ilerleyen saatlerde belli olacak
Eşim 3 hamburger gömerken kendime kabak yaptımyaparken de sürekli ağır yaşamlar pestonun hikayesi diye söylendim..
Gayet guzelBugünkü menum
Kahvalti 12:00
1 has. Yumurta
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 ç.k. tereyagi
Ara
1 ceviz
5-6 ten yer fıstığı
Akşam 17:30
1 kase m. Çorbası
3 tane kanat
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş*210 puanFit mutlu anne
SEKERSİZ 14. GÜN TAMAM
Canim afiyet olsun cok guzelSabah 10.15
3.5 ceviz var
Akşam 17.15
1 tabak zeytinyağlı barbunya ( inanılmaz şiştim daha bakliyat yapmam sanırım )
3-4 yk yoğurt
Biraz soğan yanında
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
15 dakika yürüyüş=45 p
Toplam 135 p=Fit mutlu anne
Babaanne gitti, sen de aramiza dondun, gozumuz aydin :) menun gayet guzel duruyorSabah 11
Pırasalı yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
1dilim tane
Ara öğün
10tane kadar badem
2incir
Öğle 14:00
1dilim tbe
Pırasa yemeği 6 7 kaşık
Akşam 18:00
6kaşık kadar kereviz salatası yoğurtlu
Su 2lt kadar oldu
Spor 200ip atlayabildim bütün evi temizlediğimden çok yoruldum bu kadar olabildi
Abla toz zencefil ve bali karistirip yut bogazind atuta tuta. Ayrica oksuruk icin de pekmezle tereyagi yapabilirsin abla aman diyeyim baslamasin.Bugun sabah boğaz agrisiyla uyandim sonrada baş agrisi eklendi insallah ilerlemez
Bende oksuruk bi baslarsa 1 ayda zor gider
Yarinda cocuklari buraya birakacaklar 1 den 6 ya bendeler
Guzel atlatmissi abla dugunu :) afiyet olsunCumartesi Menüm
Sabah kahve
14.00
2 şer kş et, tavuk sote
Yarim pasta tb doner eti
Salata
19.45
Baharatli yogurt
Su 2 lt
Bakalim, nasil olacak ben de merakla bekliyorum :) ama her sey kafada bitiyor ilk olarak ikinci olarak da dogru beslenmeymis. Sanirim karatay gercekten ac olan hucreleri doyurdugu icin aclik krizi de olmuyor.maşallah sana
bence haftaya tatlı krizin olmayacak ama biraz canın tuzlu çekecek :))
Aksam hafif oldugu icin kuruyemisler onunla dengelenmis afiyet olsunGece gece menümu verip uyuyum bende
Kahvaltı 11:30
Güne bi bardak limonlu taze naneli suyla başladım
Ve sporla daha sonra kahvaltı
6 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
Marul
Kiraz domates
Salatalık
Yagda bi yumurta
5li bitki çayı
Aralarda
Türk kahvesi + 5 yer fıstığı
Yedik çay
Aksam 19:00
Bi tabak dolu salata
Bi küçük kase yoğurt
Yemekte bakla vardı benim de ben sevmiyorum başka bişry de canım istemedi salata yogurtla idare ettim
19:30
Çay yanında
3 kayısı
4 fındık
6 sarı üzüm
7 fıstık
Aparatif biraz fazla oldu belkim bilmiyorum ama çok abartmamisimdr umarım
Su 2.5 lt
Spor
3 mil 5k ×2
250 squat
25 dk pilates
395 puan
Afiyet olsun kankim, ohh yyruyus de var missGünaydın canlar,
Pazar kahvaltımı yaptım, aşırıya kaçmadan...
Akşam yemeği hazırlığını da yaptım.
Oyumu kullanmaya gidiyorum.
Sonra yağmurda biraz yürüyüş yapacağım
Gayet guzel duruyor afiyet olsunKızlar nette sorun var demistim dün giremedim hemen dunkü menumü yaziyim mesajları hızlı hızli okuycam
Sabah 11.30 1 yumurta
1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 kase mercimek çorbası
19.00 1 kase kuru fasulye
2 yk bulgur sebzeli
21.00 1 kase yogurt
Spor 40 dk yürüyüş 120 puanFit mutlu anne
Kizz birekten sen yemee, yarin ara tarti var, ayrica dun pogaca yedin bugun d ebirek yersen iyice sislik yapar onlar, digerlerini yiyebilirsin :)Kağıt kebabı
Ispanaklı börek
Soğuk çorba (dövme+yoğurt)
Yaaa noldu?Yağmurlarla birlikte ağladım ve geldim.
Supersin, karatay bana iyi gelecek gibi bakalim, yarin ara tartida onden kendini gosterir. Benim de regl haftam o yuzden dukan bira, odem cayi falan yapicam.gewezebidik kankim, seninle birlikte mankileri geçeceğiz inşaallah...
Son hızla Cumaya hazırlanıyorum.
Kizz birekten sen yemee, yarin ara tarti var, ayrica dun pogaca yedin bugun d ebirek yersen iyice sislik yapar onlar, digerlerini yiyebilirsin :
Supersin, karatay bana iyi gelecek gibi bakalim, yarin ara tartida onden kendini gosterir. Benim de regl haftam o yuzden dukan bira, odem cayi falan yapicam
Kız niye ağlıyorsun? Burası başlığı öyle olsa da sadece diyet topiği değil, genel bir arkadaşlık ve destek grubu(gözlemlediğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla). İşsizlik sıkıntıları, koca tripleri, varoluş sancıları, ailevi başka şeyler, sınav stresleri vs. hayatın her yönünden biraz biraz var. O yüzden iyi gelecekse içini dök, rahatla..
"Gidesim var ama gidemiyorum" diyeyim kısaca..(takım ruhunu bozmak istemiyorum ara konu ile).Yaaa noldu?
Ay takım ruhu niye bozulsun, gideceğin yer pizzacı olmadığı sürece.."Gidesim var ama gidemiyorum" diyeyim kısaca..(takım ruhunu bozmak istemiyorum ara konu ile).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?