Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar nette sorun var demistim dün giremedim hemen dunkü menumü yaziyim mesajları hızlı hızli okuycam

Sabah 11.30 1 yumurta
1 tbe
1 kk peynir

14.00 1 kase mercimek çorbası

19.00 1 kase kuru fasulye
2 yk bulgur sebzeli

21.00 1 kase yogurt

Spor 40 dk yürüyüş 120 puan Fit mutlu anne

Evet bebeyim attırcaz tabi Ara bildirimde attıramayabiliriz çünkü gün itibariyle hassas döneme geçiş yaptım, artı el sallıyor ama cumaya bomba gibi geliyorum bu birincilik bizde kankimm

Evet bebeyim attırcaz tabi Ara bildirimde attıramayabiliriz çünkü gün itibariyle hassas döneme geçiş yaptım, artı el sallıyor ama cumaya bomba gibi geliyorum bu birincilik bizde kankimm
tabiki kankim bende ara bildirimde pek bisey beklemiyorjm bu hafta ama insAllah cumaya umutluyum

gewezebidik kankim, seninle birlikte mankileri geçeceğiz inşaallah...

Son hızla Cumaya hazırlanıyorum.

Yağmurlarla birlikte ağladım ve geldim.
Kız niye ağlıyorsun? Burası başlığı öyle olsa da sadece diyet topiği değil, genel bir arkadaşlık ve destek grubu(gözlemlediğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla). İşsizlik sıkıntıları, koca tripleri, varoluş sancıları, ailevi başka şeyler, sınav stresleri vs. hayatın her yönünden biraz biraz var. O yüzden iyi gelecekse içini dök, rahatla..

Canim basiniz sagolsun, her sey insan icin, mekanlari cennet olsun.
Ekmeği hiç aramayacaksın canım gör bak bir de kahvaltı dolu dolu olmuş miss hiç yorulacağını sanmıyorum
Evet ben de saskinim hic acikmadim, yemekkk diye kivranmadim ve saatlerce bisiklete bindim, yanimdakilere yiyecek bir seyler aldim yanima benim canim bir lokma bile cekmedi
Yaa kiyamam, bisiklete oyle alistim ki, bisikletsizligi dusunemiyorum. Biz arabanin arkasina da bisiklet tasiyici aldik, tasiyiciyla gidip yeni sehirleri bisikletle kesfediyoruz. Suan bulundugunuz yerde bisiklet kullanamiyorsaniz siz d eoyle bir sey alabjkirsiniz. Ya da tren varsa bazen trene bisikletleri atjp trenle gidip gittigimiz yeri bisikletle geziyoruz, siz de oyle yapabilirsiniz.
Kizlar biraz usuttum sanirm burnum akiyor bogazm agriyor dun aksam dondurma yedim zaten hapsiriyordm ondan sonra patlati zaten gece kotuydm baya ah ah almanyaya gitcek ayak cok kotu oldu
Canim cok gecmis olsun
Toz zencefille bali karistirip bogazinda beklete beklete yut, yaninda ilik bitki cayi ic
Ayrica pekmez ve tereyagini karistirip eritip yutabilirsin, sicak oluyo biraz dikkat et ufleyerek yut o da cok iyi gelir
Menum gelsin
11:00
Eki Görüntüle 2252452

17:30
Eki Görüntüle 2252453
3yk bulgur
Bakla
Sogan
kızılcık şerbeti

Su:2lt
Afiyet olsun canim cok guzel duruyor, serbette seker yoktur cok diye dusunuyorum
Canim pogacani kizlarin yapmis diye bir sey demiyorum ama bu hafta karbon alimina dikkat et, karbonlarin hepsi sislik yapiyo ve cabuk aciktiriyor, kizlarina bu hafta pogaca yaptirma bir daha :) onun disinda menun gayet guzel
13.15
1 yumurta
1 kkpeynir
7 zeytin
1 kasik kekik
2 salatalık
15 fındık

18.40
1 kase m corba
2 kasik bakla
yarım porsiyon kavurma
yarım soğan

Su.2.5
Spor yine yapamadim
Gayet guzel afiyet olsun
Biraz sislik olabilir gibi ama onun disinda menun guzel
Olsun sen istedigin vucuda kavusunca hic hamburgerleri gozun gormeyecek. Benim esim surekli gozumun onunde bir seyler yiyor. Benim icin yemesinin sorunu yok sadece onun sagligini kotu etkiliyor diye uzuluyorum.
Gayet guzel
Ben kendimi sekersiz listesine almadim ama karatay yapiyorum artik, o yuzden sabah meyvesi haric ben de sekersiz besleniyorum aslinda. Meyve serbest sanirim zaten :)
Ama kendime sekersiz beslenicem derswm sanki zihnimle onu cagiririm diye korkuyorum ama bende aslinda 4-5 gundur sekersiz beslwniyorum. Seni nasil etkiliyor bu surec?
Canim afiyet olsun cok guzel
Babaanne gitti, sen de aramiza dondun, gozumuz aydin :) menun gayet guzel duruyor
Bugun sabah boğaz agrisiyla uyandim sonrada baş agrisi eklendi insallah ilerlemez
Bende oksuruk bi baslarsa 1 ayda zor gider

Yarinda cocuklari buraya birakacaklar 1 den 6 ya bendeler
Abla toz zencefil ve bali karistirip yut bogazind atuta tuta. Ayrica oksuruk icin de pekmezle tereyagi yapabilirsin abla aman diyeyim baslamasin.
Cumartesi Menüm

Sabah kahve

14.00
2 şer kş et, tavuk sote
Yarim pasta tb doner eti
Salata

19.45
Baharatli yogurt

Su 2 lt
Guzel atlatmissi abla dugunu :) afiyet olsun
maşallah sana
bence haftaya tatlı krizin olmayacak ama biraz canın tuzlu çekecek :))
Bakalim, nasil olacak ben de merakla bekliyorum :) ama her sey kafada bitiyor ilk olarak ikinci olarak da dogru beslenmeymis. Sanirim karatay gercekten ac olan hucreleri doyurdugu icin aclik krizi de olmuyor.
Aksam hafif oldugu icin kuruyemisler onunla dengelenmis afiyet olsun
Günaydın canlar,

Pazar kahvaltımı yaptım, aşırıya kaçmadan...

Akşam yemeği hazırlığını da yaptım.

Oyumu kullanmaya gidiyorum.

Sonra yağmurda biraz yürüyüş yapacağım
Afiyet olsun kankim, ohh yyruyus de var miss
Gayet guzel duruyor afiyet olsun
Kağıt kebabı
Ispanaklı börek
Soğuk çorba (dövme+yoğurt)
Kizz birekten sen yemee, yarin ara tarti var, ayrica dun pogaca yedin bugun d ebirek yersen iyice sislik yapar onlar, digerlerini yiyebilirsin :)
Yağmurlarla birlikte ağladım ve geldim.
Yaaa noldu?
gewezebidik kankim, seninle birlikte mankileri geçeceğiz inşaallah...

Son hızla Cumaya hazırlanıyorum.
Supersin, karatay bana iyi gelecek gibi bakalim, yarin ara tartida onden kendini gosterir. Benim de regl haftam o yuzden dukan bira, odem cayi falan yapicam.

Kizz birekten sen yemee, yarin ara tarti var, ayrica dun pogaca yedin bugun d ebirek yersen iyice sislik yapar onlar, digerlerini yiyebilirsin :

Böreği ben yemeyeceğim canım, belki de hiçbirsey yemem bu akşam, bu saat oldu hala daha yeni kahvalti yapmışım gibi hissediyorum kendimi.

Supersin, karatay bana iyi gelecek gibi bakalim, yarin ara tartida onden kendini gosterir. Benim de regl haftam o yuzden dukan bira, odem cayi falan yapicam

İnşaallah...hadi bakalım...

Bende proteine ağırlık vermeye karar verdim... süt olsun diye bol yediğim bulgurun olumsuz etkisini geçen hafta gördüm...bundan sonra ağırlık protein ve sebze benim için..

"Gidesim var ama gidemiyorum" diyeyim kısaca..(takım ruhunu bozmak istemiyorum ara konu ile).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…