- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.781
çok sevindim canımHerkese selam kızlar ben bi kahvaltı yaptım babaanneyi gönderdim şimdi de temizlik yapıyorum akşama kadar sürecek gibi duruyor çarşaf vs yıkama filan derken ama çok şükür bugün mutluyum artık eski düzenime dönmüş olduğum için
Rabbim sabır versin canımHepinize teşekkür ederim amin
Tek dileğim zamanının çok hızlı geçmesi kalbim dayanmıyor artık
oyyy çok geçmiş olsun kuzum bende biliyorum yesem hemen incek boğazım Bayadır yemiyorum dondurma canım ds pek istemiyor gerçi de senin canın çektiyse iyi olmuş yediğin doğal yöntemlerle pek aram yok maalesef önerim yok yaniKizlar biraz usuttum sanirm burnum akiyor bogazm agriyor dun aksam dondurma yedim zaten hapsiriyordm ondan sonra patlati zaten gece kotuydm bayaah ah almanyaya gitcek ayak cok kotu oldu
afiyet olsun canım güzel olmuşMenum gelsin
11:00
Eki Görüntüle 2252452
17:30
Eki Görüntüle 2252453
3yk bulgur
Bakla
Sogan
kızılcık şerbeti
Su:2lt
afiyet olsun canım güzel olmuş bugün (yani dün) herkesin bakla günüymüş sanırım06:00-10:00=== 1 lt su
10:30=== 4 yk menemen
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 adet poğaça
12:30-15:00=== 1 lt su
15:30=== 4 yk bakla
4 adet ızgara köfte
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 adet yeşil sarımsak
18:30-20:30=== 1 lt su
21:00=== Zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt karışımı( yiyeceğim)
afiyet olsun canım güzel olmuş bi baklaci daha,13.15
1 yumurta
1 kkpeynir
7 zeytin
1 kasik kekik
2 salatalık
15 fındık
18.40
1 kase m corba
2 kasik bakla
yarım porsiyon kavurma
yarım soğan
Su.2.5
Spor yine yapamadim
afiyet olsun canımKizlar menumu yazayim gecmise donecegim insallah
Sabah 1 elma 3-4ceviz
1 tabak yogurt lu karnibahar kisiri biraz peynir salata (kahvaltiyla ugrasamdm Dunden vardi)
Aksam 17 gibi
3 kasik bulgur pilavi yogurt bol havuc
2 lt gecmistir sporda cok yorgunum belki yaparm
afiyet olsun canım boşver sen eşini hamburgeri zayiflayip giyeceğin kıyafetleri herkesin azmine hayran kalacağını,Cumartesi
11.40
1.5 yumurtadan biberli omlet
Bir küçük parça peynir
5 zeytin
5 badem
2-3er dilim domates salatalık
1 tk humus
1 parmak kadar tavuk
2 yaban mersini
4 tk kekikli, keten tohumlu yoğurt
1 çay bardağı tarçınlı yy süt
18.15
1 tabak yoğurtlu domates soslu kabak ızgara
1 tavada yumurta
3 zeytin, 1 küçük parça peynir
3 ceviz
Su 2 lt
Spor ilerleyen saatlerde belli olacak
Eşim 3 hamburger gömerken kendime kabak yaptımyaparken de sürekli ağır yaşamlar pestonun hikayesi diye söylendim..
pazar günü için Şimdiden kolay gelsin canımİyi akşamlarr ancak fırsat bulup da girebiliyrm.bugğn sabah kahvaltandan snra eve az önce grebldim.yemek masası aradık tüm gün sonra da Umre den gelen arkdasmzı ziyaret ettik.cook yorgunum.ama dikkat ettim menüme inş.birazdan yazcm.yarın da görevliyim tüm gün aöa fırsat bulursam mutlka yazarım olmzsa pazartsı burdaym inş.birazdan menü vermeye geldgmde zamn bulabilrsem bi gecmiş turu yaprm.simdi biraz calısmam lazım.şimdilik öptüm siziiii
afiyet olsun canım güzel olmuşBugünkü menum
Kahvalti 12:00
1 has. Yumurta
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 ç.k. tereyagi
Ara
1 ceviz
5-6 ten yer fıstığı
Akşam 17:30
1 kase m. Çorbası
3 tane kanat
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş*210 puanFit mutlu anne
SEKERSİZ 14. GÜN TAMAM
afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.15
3.5 ceviz var
Akşam 17.15
1 tabak zeytinyağlı barbunya ( inanılmaz şiştim daha bakliyat yapmam sanırım )
3-4 yk yoğurt
Biraz soğan yanında
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
15 dakika yürüyüş=45 p
Toplam 135 p=Fit mutlu anne
afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 11
Pırasalı yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
1dilim tane
Ara öğün
10tane kadar badem
2incir
Öğle 14:00
1dilim tbe
Pırasa yemeği 6 7 kaşık
Akşam 18:00
6kaşık kadar kereviz salatası yoğurtlu
Su 2lt kadar oldu
Spor 200ip atlayabildim bütün evi temizlediğimden çok yoruldum bu kadar olabildi
ayyy o durum çok gıcık ya bende çok stres oluyorum öyle şeylerde yapana kadar rahatlayamiyorumKaptanım telefonum bozuldu yenisini aldım . Tüm rehberim silindi onla uğraşmaktan başıma ağrılar girdi. Takıma gelemedim . Geçmişte yapamadım
çok çok geçmiş olsun kaptanım ilerlemeden geçer biter insAllahBugun sabah boğaz agrisiyla uyandim sonrada baş agrisi eklendi insallah ilerlemez
Bende oksuruk bi baslarsa 1 ayda zor gider
Yarinda cocuklari buraya birakacaklar 1 den 6 ya bendeler
afiyet olsun canım yarım pasta tb döner eti ne demek kiz abla anlamadımCumartesi Menüm
Sabah kahve
14.00
2 şer kş et, tavuk sote
Yarim pasta tb doner eti
Salata
19.45
Baharatli yogurt
Su 2 lt
afiyet olsun canım çok güzel olmuş özellikle sporun tebrikler insAllah bol bol eksi getirsinKizlar selam,
Henuz gecmis yapamadim, eve yeni girdim.
Bugun saat 1 de bisikletle ciktik aksam 8:30 a kadar bir kac mola vererek dere tepe demeden bisiklete bindik.
Hemen menumu yazip sonra detay vericem
Saat 10:30
1 armut
2 yumurtafan peynirli omlet
10 zeytin
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Limonlu cay
Arada limonlu cay
Turk kahvesi
Saat 21:00
El kadar izgara et
Yaninda bir avuc buharda sebze
Su 3 lt
Spor 3 saat bisiklet toplam puan 360Fit mutlu anne
Aksam 8:30da sehre donunce aksam yemegi 9 da bitti ama gun icinde hic oyle cok aviktim hissim olmafi sukurler olsun
Sporumu da birtane uygulama var ne kadar nerde durdum, ne kadar surede nerden nereye gittin gosteren bir program var ondan baktim, yani bu sure direk bisiklette oldugum sure, daha cok surmus olabilirim ama daha az degil ona eminim :)
çok çok güzel maşAllah insAllah olmaz canım yaKizlar soyle bi gecmisi okudum ama alinti yapamadim suan, yarin firsatim olursa yaparim insallah. Cok yoruldum, dokuluyorum suan
Bu gece guzel uyurum muhtemelen, bugun yaklasik 48 km yol yapmisizkendimizi tebrik ediyorum.
Arkadaslar yesin diye yanima bolca meyve, mey e suyu ve kuruyemis almistim. Cok acikirsam ceviz, badem falan vardi onlardan yicektim ama oyle acikmadim hic. Sularimi bitirdim, yanima limonlu cay almistim onu ictim, arada bi cafe de durduk orda d asu ve cay ictim :) gayet guzel gecti. Tatli krizimin olmamasina ve bu kadar sure ac kalmama ragmen oyle ölüyorum acim gibi hic hissetmemis olmama cok sasiriyorum. Insallah hep boyle devam eder, haftaya regl haftam bakalim regl donemim nasil gececek, tatli krizim olacak mi, gorucez :)
tabiki tatlım
615.ETAP ENLERIIIII
1.%2.06........... @bi prenses annesi
2.%1.77...........pesto26
3.%1.52.......... @Gulbe seker
4.%1.33.......... @gewezebidik
5.%1.12........... @ebruebrulii
6.%1.02.......... @istikrar1986
TEMBELLER (SABIT)
@askrhpozitif
@AhSen_2504
@Niran Nevra
YÜZ KARALARI (ARTI)
Mefkurem
@Edibe12
@Erdek
Gecen hafta arti olan ve yuzdesi 1 i gecmeyen eklenmemistir
güzelmiş kaptanım yaz önü daha da teşvik edici olur diye düşünüyorumDikkattttt Dikkattttttttt
EEskiden yaptigimiz bi yarismayi tekrar yapmaya karar verdik :)))
Umarim herkese bi heyecan motivasyon olur
Bu sefer eşlerinizle rakip degil kanki olacaksiniz ve diger kankileri gecmeye calisacaksiniz
Yani esinizle birbirinize destek olup diger eşleri gecmeye calisacaksiniz
Yuksek yuzdeye sahip kankiler kazanmis olacaktir
Duzenli menu yazan ve aktif olanlar dahil edilmistir
Esim değişmiş_____KANKILER MANKILERE KARŞI ___
@askrhpozitif @buse8
@Fatlayd @istikrar1986
@nanekekik @AhSen_2504
pesto26 Fit mutlu anne
C cemresilaAk kelebek
@ebruebruliielfkkk
@gewezebidikHandandandan
Evet abla gelemefim k.b önce biraz işlerim vardı sonra uyuyakalmisim yeni uyandım hemen bakayım dedim aklım burda kalıyor girmeyince hepFit mutlu anne hafize aksam gelmemisin cnm
Son mesajlara yarin donecem
Basim agriyor yaticam
Pazar kahvaltilarina lutfennnn dikkattt
Pazartesi tarti var unutmayin
Iyi geceler herkese
pogaca disinda guzel cnm
Aksamlari hep cok erken yiyosun zorlanmiyomusun
Dunde demistim yogurdu birazdaha erkene alirsan iyi olur
Yöresel, Hatay salatalarından..hic duymamistim
Onu hic duymadim kotu gelmesin hapsurugumu engelliyor
afiyet olsun canım güzel olmuş bugün (yani dün) herkesin bakla günüymüş sanırım
Pardon canım ya onu spor listesine bakacakyim unuttum kac puan olduğunu bilmiyordumDünkü sporum 200ip atlama 40pFit mutlu anne
Yok canım senin suçun yok ki ben etiketlememişim seniPardon canım ya onu spor listesine bakacakyim unuttum kac puan olduğunu bilmiyordum
İnşallah kuzum zararlı hiçAk kelebek kankim dikkat et bugün kahvaltıyı açık büfe yapacakmışın yiyecekleri görünce dayanmak zor olacaktır senin için biliyorum ama sen dikkat edersin zararsız atlatırsın o kahvaltıyı bu hafta biz birinci olacağız kuzum bunu unutma
Ablam onu yazacaktım 5 sucuk ince diliemledim çok gibi oldubugun icin guzel cnm
Ama dunde pilav vardi sanki
2 gun fazla sislik yapabilir
pogaca disinda guzel cnm
Aksamlari hep cok erken yiyosun zorlanmiyomusun
Dunde demistim yogurdu birazdaha erkene alirsan iyi olur
ne oldu cnm hayirdir hastamisin
gayet guzel cnm
hic duymamistim
kotu degil ama 2 gundur sislik yapan seylerin sonucu nasil olur bilemedim cnm
gayet guzel cnm
Sabrinin karsiliginida alacaksin
Giyecegin kucuk beden kiyafetler hamburgerden daha guzel :)))
aksam salatada olsa daha guzel olurmus cnm
guzel gorunuyor cnm
Sabah yumurta sucuklumu sanki sucuk biraz fazla gibi
kuzum hamurisi tatli olmadiktan sonra tabiki doyuncaya kadar yiyebilirsin
guzel olmus cnm
Aaaa kötü olmus cnm yaa
Zaten yeni tele aktarim en sinir bozucu bisey
Tamam canım afiyet olsun ben yaptım kahvaltımı şimdi oy kullanıp kendimi yürüyüşe bırakacağımİnşallah kuzum zararlı hiç
Birşey olmayacak inşalalh akşamı da hafif geçireceğim
oyyy bacaklarin tutulmicakmi bugun baya gezmisinizKizlar selam,
Henuz gecmis yapamadim, eve yeni girdim.
Bugun saat 1 de bisikletle ciktik aksam 8:30 a kadar bir kac mola vererek dere tepe demeden bisiklete bindik.
Hemen menumu yazip sonra detay vericem
Saat 10:30
1 armut
2 yumurtafan peynirli omlet
10 zeytin
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Limonlu cay
Arada limonlu cay
Turk kahvesi
Saat 21:00
El kadar izgara et
Yaninda bir avuc buharda sebze
Su 3 lt
Spor 3 saat bisiklet toplam puan 360Fit mutlu anne
Aksam 8:30da sehre donunce aksam yemegi 9 da bitti ama gun icinde hic oyle cok aviktim hissim olmafi sukurler olsun
Sporumu da birtane uygulama var ne kadar nerde durdum, ne kadar surede nerden nereye gittin gosteren bir program var ondan baktim, yani bu sure direk bisiklette oldugum sure, daha cok surmus olabilirim ama daha az degil ona eminim :)
sana iyi gelecek bu karatay sanki cnmKizlar soyle bi gecmisi okudum ama alinti yapamadim suan, yarin firsatim olursa yaparim insallah. Cok yoruldum, dokuluyorum suan
Bu gece guzel uyurum muhtemelen, bugun yaklasik 48 km yol yapmisizkendimizi tebrik ediyorum.
Arkadaslar yesin diye yanima bolca meyve, mey e suyu ve kuruyemis almistim. Cok acikirsam ceviz, badem falan vardi onlardan yicektim ama oyle acikmadim hic. Sularimi bitirdim, yanima limonlu cay almistim onu ictim, arada bi cafe de durduk orda d asu ve cay ictim :) gayet guzel gecti. Tatli krizimin olmamasina ve bu kadar sure ac kalmama ragmen oyle ölüyorum acim gibi hic hissetmemis olmama cok sasiriyorum. Insallah hep boyle devam eder, haftaya regl haftam bakalim regl donemim nasil gececek, tatli krizim olacak mi, gorucez :)
haklisin cnm zaten 2 ayim bosa gitti hep gelgitlerlegönderdim annemi sağ ol allah razı olsun bu defa daha zor geldi yaşlanıyor muyum ne :)
yarından itibaren düzenime geri dönüp nisan sonu son dönem aldığımın çoğunu geri verme niyetindeyim hedefim 81olsa da olmasa da elimden geleni yapıcam sen de artı 2 kilo bildirim yapmışsın mefkuşum hadi bacım kalk dış etkenleri sirkeleyip atalım el ele zayıflayalım artık artı v.s. olmasın, en kötü sabit bildirim yapalım bundan sonra
biraz uzun zaman olunca insan alisiveriyor heralde simdi ev cok sessiz gelmistiranneme allah kavuştursun, hayırlı yollar dileyen herkes den allah razı olsun sağ olun kızlar
benim malum dönem başladı bu defa karın bel de ağrı yok sol topuğuma basamıyorum topallıyorum resmen çok ağrıyor :))annem gidecek diye yol stresine girdim üstüne malum dönem başlangıcı etkiledi galiba :)
çarşambadan itibaren hava ısınmaya başlayacakmış bu ablanızın topuk ağrısı da geçerse hareketi attıracak allahın izniyle hep eksi rakamlarla gelecek ona göre , sonra troid bezi yok , kisti var ama bizden iyi zayıflamaya başladı diye ah vahh etmeyinnnnn
hic bi basari kolaylikla gelmez tatlisimİnşaallah mefkurem, ne için zaman ve emek harcarsak Allah karşılığını veriyor, gene de hamburgere direnmek zorduöldürmeyen şey güçlendirir diyerek yola devam ediyorum
bildigimiz doner eti cnmolsun canım yarım pasta tb döner eti ne demek kiz abla anlamadım
masallah spor cok guzel cnmGece gece menümu verip uyuyum bende
Kahvaltı 11:30
Güne bi bardak limonlu taze naneli suyla başladım
Ve sporla daha sonra kahvaltı
6 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
Marul
Kiraz domates
Salatalık
Yagda bi yumurta
5li bitki çayı
Aralarda
Türk kahvesi + 5 yer fıstığı
Yedik çay
Aksam 19:00
Bi tabak dolu salata
Bi küçük kase yoğurt
Yemekte bakla vardı benim de ben sevmiyorum başka bişry de canım istemedi salata yogurtla idare ettim
19:30
Çay yanında
3 kayısı
4 fındık
6 sarı üzüm
7 fıstık
Aparatif biraz fazla oldu belkim bilmiyorum ama çok abartmamisimdr umarım
Su 2.5 lt
Spor
3 mil 5k ×2
250 squat
25 dk pilates
395 puan
hmm afiyet olsun abla simdi anladmoyyy bacaklarin tutulmicakmi bugun baya gezmisiniz
Aksam saati disinda menu cok guzel cnm
sana iyi gelecek bu karatay sanki cnm
Bu hafta suya tuza birazdaha dikkat et bide odem cayi dukan birasi yapabilirsin
haklisin cnm zaten 2 ayim bosa gitti hep gelgitlerle
biraz uzun zaman olunca insan alisiveriyor heralde simdi ev cok sessiz gelmistir
hic bi basari kolaylikla gelmez tatlisim
bildigimiz doner eti cnm
Yarim pasta tabagi kadar miktar olarak
masallah spor cok guzel cnm
Aksam yemeginden sonra bisey olmasa daha guzel olur leptin icin
Canin isterse onlari gündüz ara da yersin
Yada aksam salatanin icine koyabilirsin
ohh masAllahGünaydın canlar,
Pazar kahvaltımı yaptım, aşırıya kaçmadan...
Akşam yemeği hazırlığını da yaptım.
Oyumu kullanmaya gidiyorum.
Sonra yağmurda biraz yürüyüş yapacağım
Ne var aksam yemeginde :))Günaydın canlar,
Pazar kahvaltımı yaptım, aşırıya kaçmadan...
Akşam yemeği hazırlığını da yaptım.
Oyumu kullanmaya gidiyorum.nde
Sonra yağmurda biraz yürüyüş yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?