Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benım gırmeye fırsatım olmadıgı ıcın ayrılmıstım gruptan bugun o bılgıyı paylasmak ıstedım gecerken ugradım dıyelım:)) hepınıze az kalorılı gunler dılıyorum

canım benım gırmeye fırsatım olmadıgı ıcın ayrılmıstım gruptan bugun o bılgıyı paylasmak ıstedım gecerken ugradım dıyelım:)) hepınıze az kalorılı gunler dılıyorum

merve hoşgeldin
nasılsın ?
kilo durumların nasıl hiç vwerebildinmi takımdan ayrıldıktan sonra
biz bıraktıgın gibiyiz :)))

takımızda boş yer var canım durabilirsin
1 hafta deneme süremiz var eger katılımın tam olursa haftaya takıma dahil ediliyorsun

tamam kızlar o zaman sizleyim... bu yüzde hesabını pek anlamadım. biz sadece bildirimde bulunuyoz siz mi yapıyonuz hesabı... birde verilmesi gereken kilonun fazla olması yüzdeyi düşürüyor mu. benim aslında hedefim 38 beden olmak 60 kiloda da ulaşırım hedefe. biraz kendimi zorlamak adına 55 yaptım hedefimi şayet yüzdeyi etkileyecekse 60 a çıkaram

buranın en düşük çenesi ben olacam şimdiden belli oldu neyse kısaca ben size kendimi tanıtam.
31 yaşındayım evliyim çocuk yok çalışıyom hafta içi işten müsait olunca da evden devamlı girerim.
diete kasım da 70-79 topiğinde başladım ilk ay 3,5 kilo kadar verdim. sonra aralıkta duraksama yaşadım. bir türlü 3 hafta gr gitmedi sonra 200 gr alınca moral düştü 10 gün kadar ara verdim diete ve 1 kilo falan geri aldım. çarşambadan beri tekrar dietteyim. sabahları sirkeli su içiyom. nugün tekrar spora da başladım. 20 dk michelle incelme cdsi var onu yapıyom. umutluyum inatçıyım. bu sefer durmak yok. yarışmacı rkadaşlara başarılar. inşallah hepimiz yaza çıtır girecez...

Hoşgeldin... Yüzde hesabını kaptanımız yapıyor. Sadece bildirimini yazıyosun grup ortalaması ortya çıkıyor... Valla düşük çeneye ihtiyacımız var bu konuda gruba alım yapalım dedik Umarım tekrar verirsin

Pardon cnm ya :44: bu gün üzerimde bi yanlış anlama var

Selam kizlar, 7bucuk gibi uyuyakalmisim bogazim biraz aciyordu az once uyandim yutkunamiyorum sifayi kaptim ben gene.. Burada faranjit olunca doktor da bisey yapmiyor 10 gunde gecer deyip eve yolluyor, ben de o yuzden doktora falan gitmicem evde artik C vitamini, strepsils falan takilirim
Topigimiz de kalabaliklasti iyice canlandik haydi hanimlar haftaya ilk 3 e girelim, hatta birincilige oynayalim

Son düzenleme:

Geçen gün yanlış yazılan kilo yüzünden ben oynıcam 1.liğe grupta oynarsa süper olur
Hiç birinci oldumu bu takım?

valla 3 aydir buradayim, henuz olamadik

hahahah Ben 1 aydır görmedim ama olsun yaparız ya şok diyetlerede başvurmak istemiyorum :44: Ama bu hafta 56.5i göreyim sevincimden uyuyamam 1buçuk aydır erkek arkmla görüşmüyoruz haftaya gördüğünde 56 olmam lazım

eh evet hepimiz 5te 5 yapalim da 1. oluruz o zaman kesin ay yok canim ya sok diyete hic bulasmam ben, bir kere yaptim metabolizmam mahvoldu. hem hepsini geri aldim hem de 2-3 haftam oyle heba oldu. bidaha aslaaaaa
bu hafta kacamak yoksa gorursun canim ya 56yi sen 1. ol bu hafta ben 2. o zaman. umarm ben de gecen haftaki motivasyonumla devam ederim de 80leri ucundan gorebilirim
gecen cuma bildirim icin tartildim 89.1 cikti nasil heyecanlandimm sonra farkettim sacakli halinin ustune koydugumu yeniden ciktim 90a geri dondum. neyse dedim haftaya set zeminde de 89u gorurum belki amiiin

Kaçamağım bir tek 2 gündür ufak parça çikolata ama onu da öğle yemeğim yok nasılsa diye kaçamaktan saymıyorum. Göbeğim içine girdi alt karnım kaldı birde yan bölgem. 38 beden dar bi pantolonda aldım motive oldu... Az önce 56.8 i gördüm çok mutlu oldum bu hafta 56.5i haftaya da 56.0ı görürsem çok mutlu olcam 1. benim 2. ile 3. yarışsın

ay super ya cok sevindim canimm sen bu hafta bile 56yi gorebilirsin kacamak yapma bol spor yap
ben de 2.lige oynayayim bari

ay super ya cok sevindim canimm sen bu hafta bile 56yi gorebilirsin kacamak yapma bol spor yap
ben de 2.lige oynayayim bari

Sporumu 1buçuk saate çıkarttım çok faydası oldu toparlandı göğüslerim falan en çok onlardan nefret ediyordum ben... 56.0 ı haftaya görürüm gibime geliyor gerçi 5 gün var bellide olmaz Hadi 2.liği sana verdim 3. belirlensin

ben de sporu azalttim bu aralar pek iyi olmadi, bide simdi hastalandim bu hafta pek sanmiyorum spor yapabilecegimi. ama haftaya bomba gibi baslicam spor salonuna yaziliyoruz esimle yuppi

ben de sporu azalttim bu aralar pek iyi olmadi, bide simdi hastalandim bu hafta pek sanmiyorum spor yapabilecegimi. ama haftaya bomba gibi baslicam spor salonuna yaziliyoruz esimle yuppi

Ders çalışmak zorunda olduğum için spor salonu uzak cazip gelmedi bana :44: ilk hafta yazılmak istemiştim araştırdım olmadı malesef :44: Başla cnm güzel görünüyorsun dahada toparlar vücudun

günaydın haftayı ben açayım maşallah topik epey canlanmış :)
ben güne 2 minik ev yapımı poğaça ile başladım
şimdide şekersiz ve kabuk tarçınlı yeşil çayımı içtim
ve fark ettim ki ben dyetteyim desemde haftaiçi tamam haftasonu kantarın topuzu kaçıyo biraz kendimi kasmam lazım bu sabah 68,9 gördüm cumaya 68 tam görmeliyim zaten 60 olsam 38e düşüyo bedenim daha ne isterim

günaydın hanımlar. ooo kalkın kalıkın çabuk daha zayıflayacağız, daha tanışacam sizinle bir sürü işimiz var
siz menülerinizi yazıyonuz mu bilemedim ama ben yazam. dün çok güzel diete uydum uydum sonra akşam acık bozdum saat bir gibi yatmıştım gece 3 de uyandım feci midem kötü ekşiyo falan bir dilim tam tahıllı ekmek yadim gece gece ama hala kötü mide. feci bir şişkinlik var ya ben bir bu şişkinliği çözemedim...
neyse sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi,
ara kayısı kurusu
öğle 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi + azda peynir+ domates
ara yine kayısı kurusu
akşam henüz bilmiyooom

Gunaydin kizlar,
Bogazim cok kotu maleseff ama ben ise gitmek zorundayim pasa pasa. Bugunku menum:
SABAH: 3 kuru kayisi, 2 bardak su (malum sebepten)
OGLE: 200 gr soya eti, 150 gr yagsiz yogurt, 2 mandalina
AKSAM: belli degil :)

haftasonu kacamaklarindan sonra bu hafta yine bomba gibi doncem umarim sonucta 2.lige oynuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…