- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.281
Hoşgeldin... Baktım cnm verdiğine evet güzel bilgiler vermiş... Diyetisyene gidiyorsan zaten vermemen için pek fazla neden yok kendini tanıtıp hangi kilodasın hangi hedefin paylaşırsan daha iyi olur... Birde bizim isteğimiz topiğe hareket katmak yani paylaşım çok önemli motivasyon için... Onun dışında ticker yap bizimle ol... Yarın seninle ilgilenilir ben tam kuralları bilmiyorum...
Cnm biz topiğe 2-3 kişi alımı istiyoruz... Ancak eğer paylaşımların güzel olursa senide bekleriz galiba :44: Yarın soruna kaptanımız cvp vericektir davetimize cvp verdiğin için tşk ederiz...
canım benım gırmeye fırsatım olmadıgı ıcın ayrılmıstım gruptan bugun o bılgıyı paylasmak ıstedım gecerken ugradım dıyelım:)) hepınıze az kalorılı gunler dılıyorum
takımızda boş yer var canım durabilirsin
1 hafta deneme süremiz var eger katılımın tam olursa haftaya takıma dahil ediliyorsun
tamam kızlar o zaman sizleyim... bu yüzde hesabını pek anlamadım. biz sadece bildirimde bulunuyoz siz mi yapıyonuz hesabı... birde verilmesi gereken kilonun fazla olması yüzdeyi düşürüyor mu. benim aslında hedefim 38 beden olmak 60 kiloda da ulaşırım hedefe. biraz kendimi zorlamak adına 55 yaptım hedefimi şayet yüzdeyi etkileyecekse 60 a çıkaram
buranın en düşük çenesi ben olacam şimdiden belli olduneyse kısaca ben size kendimi tanıtam.
31 yaşındayım evliyim çocuk yok çalışıyom hafta içi işten müsait olunca da evden devamlı girerim.
diete kasım da 70-79 topiğinde başladım ilk ay 3,5 kilo kadar verdim. sonra aralıkta duraksama yaşadım. bir türlü 3 hafta gr gitmedi sonra 200 gr alınca moral düştü 10 gün kadar ara verdim diete ve 1 kilo falan geri aldım. çarşambadan beri tekrar dietteyim. sabahları sirkeli su içiyom. nugün tekrar spora da başladım. 20 dk michelle incelme cdsi var onu yapıyom. umutluyum inatçıyım. bu sefer durmak yok. yarışmacı rkadaşlara başarılar. inşallah hepimiz yaza çıtır girecez...
canım benım gırmeye fırsatım olmadıgı ıcın ayrılmıstım gruptan bugun o bılgıyı paylasmak ıstedım gecerken ugradım dıyelım:)) hepınıze az kalorılı gunler dılıyorum
Selam kizlar, 7bucuk gibi uyuyakalmisim bogazim biraz aciyordu az once uyandim yutkunamiyorumsifayi kaptim ben gene.. Burada faranhit olunca doktor da bisey yapmiyor 10 gunde gecer deyip eve yolluyor, ben de o yuzden doktora falan gitmicem evde artik C vitamini, strepsils falan takilirim
Topigimiz de kalabaliklasti iyice canlandik haydi hanimlar haftaya ilk 3 e girelim, hatta birincilige oynayalim
Geçen gün yanlış yazılan kilo yüzünden ben oynıcam 1.liğe grupta oynarsa süper olur
Hiç birinci oldumu bu takım?
valla 3 aydir buradayim, henuz olamadik
hahahahBen 1 aydır görmedim ama olsun yaparız ya şok diyetlerede başvurmak istemiyorum :44: Ama bu hafta 56.5i göreyim sevincimden uyuyamam 1buçuk aydır erkek arkmla görüşmüyoruz haftaya gördüğünde 56 olmam lazım
eh evet hepimiz 5te 5 yapalim da 1. oluruz o zaman kesinay yok canim ya sok diyete hic bulasmam ben, bir kere yaptim metabolizmam mahvoldu. hem hepsini geri aldim hem de 2-3 haftam oyle heba oldu. bidaha aslaaaaa
bu hafta kacamak yoksa gorursun canim ya 56yisen 1. ol bu hafta ben 2. o zaman. umarm ben de gecen haftaki motivasyonumla devam ederim de 80leri ucundan gorebilirim
gecen cuma bildirim icin tartildim 89.1 cikti nasil heyecanlandimm sonra farkettim sacakli halinin ustune koydugumuyeniden ciktim 90a geri dondum. neyse dedim haftaya set zeminde de 89u gorurum belki amiiin
ay super ya cok sevindim canimmKaçamağım bir tek 2 gündür ufak parça çikolata ama onu da öğle yemeğim yok nasılsa diye kaçamaktan saymıyorum. Göbeğim içine girdi alt karnım kaldı birde yan bölgem. 38 beden dar bi pantolonda aldım motive oldu... Az önce 56.8 i gördüm çok mutlu oldum bu hafta 56.5i haftaya da 56.0ı görürsem çok mutlu olcam 1. benim 2. ile 3. yarışsın
ay super ya cok sevindim canimmsen bu hafta bile 56yi gorebilirsin kacamak yapma bol spor yap
ben de 2.lige oynayayim bari
Sporumu 1buçuk saate çıkarttım çok faydası oldu toparlandı göğüslerim falan en çok onlardan nefret ediyordum ben... 56.0 ı haftaya görürüm gibime geliyor gerçi 5 gün var bellide olmazHadi 2.liği sana verdim 3. belirlensin
ben de sporu azalttim bu aralar pek iyi olmadi, bide simdi hastalandim bu hafta pek sanmiyorum spor yapabilecegimi. ama haftaya bomba gibi baslicam spor salonuna yaziliyoruz esimle yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?