- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.821
Yok pizzacı değilAy takım ruhu niye bozulsun, gideceğin yer pizzacı olmadığı sürece..
Kebablari ekmeksiz goturursen bence sikinti olmaz
Ekmeğin E' si bile olmayacak inşaallah kankimKebablari ekmeksiz goturursen bence sikinti olmaz
İyi akşamlar,Merhaba nerden başlayıp kendimi tanıtsam bilemedim :) iyi aksamlar herkese
Evet canim şartları biliyorum zaten eski mezunlardanım 9. Takımdan mezun oldum 2016 da :)İyi akşamlar,
Hoşgeldiniz takıma gelmek istiyorsanız ilk sayfadaki şartları okuyup kabul etmeniz gerekiyor
Sağ ol canım aminPiyyy geçmiş olsun. Çok sinir bozucu oluyo o ya.. Allah başka dert vermesin tabii.
Ooo kankim hadi mankileri geçelim_____KANKILER MANKILERE KARŞI ___
@askrhpozitif @buse8
@Fatlayd @istikrar1986
@nanekekik @AhSen_2504
@pesto26Fit mutlu anne
@cemresila @Gulbe seker
@ebruebrulii @elfkkk
gewezebidik Handandandan
ayyy o durum çok gıcık ya bende çok stres oluyorum öyle şeylerde yapana kadar rahatlayamiyorum
Hoş geldin canımMerhaba nerden başlayıp kendimi tanıtsam bilemedim :) iyi aksamlar herkese
Merhaba hosbuldum melis bende hilal 27 yaşındayımHoş geldin canım
Ben Melis . 30 yaşındayım
Gayet guzel olmus kankim, afiyet olsun, bil eksi getirsin10:30
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
Yoğurt kürü (zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt)
17:00
4 yk bakla
50 Gr kağıt kebabı
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet yeşil sarımsak
Toplam 3 lt su
Hosgeldin canim, sen yine de formu doldur biz de seni taniyalim :) sen eskisin ama biz yeniyizEvet canim şartları biliyorum zaten eski mezunlardanım 9. Takımdan mezun oldum 2016 da :)
Merhaba berrincim haklisin form kısmını unutmusum hemen doldurayım valla baya o zamandan bu zamana hayatim degisti bi özet gecicem :)Gayet guzel olmus kankim, afiyet olsun, bil eksi getirsin
Hosgeldin canim, sen yine de formu doldur biz de seni taniyalim :) sen eskisin ama biz yeniyizne oldu mezunluktan bu zamana paylas bizimle :)
Bu arada ben Berrin, 32 yasindayim, evliyim, henuz cocugumuz yok minik bir kedi yavrumuz var :) bir senedir Hollanda'da yasiyoruz. Suan evdeyim fakat is ariyorum. Hos geldin tekrar aramiza
afiyet olsun canım güzel olmuş10:30
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
Yoğurt kürü (zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt)
17:00
4 yk bakla
50 Gr kağıt kebabı
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet yeşil sarımsak
Toplam 3 lt su
Afiyet olsun canım güzel olmuşKizlar Selam,
Hemen menumu paylasayim ben de
Saat 12:00
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Salatalik
Domates
Saat 17:40
1 porsiyon cag doner (burda cag kebabini doner gibi yapiyorlar)
1 bardak ayran
Su 2.5 lt dir
Spor yok
Kizlar suan icin sporum yok ama belki ilerleyen saatlerde biraz ip atlarim. Dunden biraz bacaklarimin alt kismi agriyor o yuzden emin olamiyorum. Bugun sonunda erkenden kapattim cok sukur :) karatayin min. 5 saat kuralina da uydum. Sabah meyve yemedim canim suan biraz sut cekiyor, belki sut icerim arada ya da kahve yaparsan azicik sut eklerim.
Kimseden ses yok napiyorsunuz guzellerr
Merhaba hafizecim hosbuldum hilal bende ins hep beraber vericez bu kilolariCurukElma hg cnm ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var
Kizlar bugun öğlen evden ciktik oy kullandik sonra carsi oazar ardindan eve geldik hemen yemegimi koydum ocağa ve spor yaptım bugun az oldu ama hic yoktan iyidir diorum menümu birazdan vericem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?