Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10:30

2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
Yoğurt kürü (zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt)

17:00

4 yk bakla
50 Gr kağıt kebabı
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet yeşil sarımsak

Toplam 3 lt su

Piyyy geçmiş olsun. Çok sinir bozucu oluyo o ya.. Allah başka dert vermesin tabii.
Sağ ol canım amin
Ooo kankim hadi mankileri geçelim
ayyy o durum çok gıcık ya bende çok stres oluyorum öyle şeylerde yapana kadar rahatlayamiyorum

Aynen kuzum valla

Kizlar Selam,
Hemen menumu paylasayim ben de

Saat 12:00
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Salatalik
Domates

Saat 17:40
1 porsiyon cag doner (burda cag kebabini doner gibi yapiyorlar)
1 bardak ayran

Su 2.5 lt dir
Spor yok

Kizlar suan icin sporum yok ama belki ilerleyen saatlerde biraz ip atlarim. Dunden biraz bacaklarimin alt kismi agriyor o yuzden emin olamiyorum. Bugun sonunda erkenden kapattim cok sukur :) karatayin min. 5 saat kuralina da uydum. Sabah meyve yemedim canim suan biraz sut cekiyor, belki sut icerim arada ya da kahve yaparsan azicik sut eklerim.
Kimseden ses yok napiyorsunuz guzellerr

Gayet guzel olmus kankim, afiyet olsun, bil eksi getirsin
Evet canim şartları biliyorum zaten eski mezunlardanım 9. Takımdan mezun oldum 2016 da :)
Hosgeldin canim, sen yine de formu doldur biz de seni taniyalim :) sen eskisin ama biz yeniyiz ne oldu mezunluktan bu zamana paylas bizimle :)

Bu arada ben Berrin, 32 yasindayim, evliyim, henuz cocugumuz yok minik bir kedi yavrumuz var :) bir senedir Hollanda'da yasiyoruz. Suan evdeyim fakat is ariyorum. Hos geldin tekrar aramiza

Merhaba berrincim haklisin form kısmını unutmusum hemen doldurayım valla baya o zamandan bu zamana hayatim degisti bi özet gecicem :)

afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel olmuş

CurukElma hg cnm ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var

Kizlar bugun öğlen evden ciktik oy kullandik sonra carsi oazar ardindan eve geldik hemen yemegimi koydum ocağa ve spor yaptım bugun az oldu ama hic yoktan iyidir diorum menümu birazdan vericem inş

Adı: Hilal
Yaşı: 27
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 1 tane oğlum var 6 yaşında
Emziriyormusun:hayir
Meslek: estetisyenim
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 161
Kilo: emin değilim 66 67 civarı suan yarın sabah tartılıp bakacagim :)
Hedef: 56 düşünüyorum:)
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takim eski mezunuyum 80 kusurlerde başlamıştım:)
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: ismim hilal 27 yaşındayım. Bir oglum var 6 yaşında. Ayrıldım ailemle beraber yaşıyorum 2016 da yaklasik 17 18 gibi kilo verip takımdan mezun olmustum. Daha sonra tekrar geri geldim 69 kiloyken ama tam bosanma dönemim olduğu icin kalamadim sıkıntılı bi donemdi. Suan duzenimi kurdum. Tekrar baslamak istiyorum zayiflamaya. Fazla bi kilom yok ama biraz daha gitse fena olmaz

Merhaba hafizecim hosbuldum hilal bende ins hep beraber vericez bu kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…