Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi aksmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
6 yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Tereyağında 1 bucuk yumurta
Salatalık
Domates
El kadar katmer

Aksam 18:30
4 kaşık mantarlı tavuk sote
3 kaşık makarna
Bol salata
1 küçük kase yoğurt

Birazdan cay insAllah yanında biseyler yemicem
Su 2.5 lt anca olur
Spor
3 mil 5k leslie

Hosgeldin tekrar Hilal, gercekten cok almadan geri gelmissin, bu cok guzel. Zaten vwrecek kilon az, ayrica eski mezunsun ve yasinda genc, metabolizman guzel calisiyordur senin, burda birbirimize verdigimiz motivasyon ve destekle seni yaza mezun ederiz bence rahatlikla bayramda guzel guzel salinirsin etrafta
Kiz artik bisey yeme, katmer yemissin zaten, super metan var kiymetini bil kacamak yapmaa

Kizlar saat 19:30 da bir de yarim bardak tarcinli süt ictim simdi. Sabah meyve yemedigimden mi regl oluyorum o yuzden mi bilmiyorum canim boyle tatli da degil direk süt cekti ben d egec olmadan iceyim dedim :)

Valla hedefimde o canim ya bazen aliyorum hemen dikkat etmeye basliyorum tekrar 60 i görüyorum. Eger hepten salsaydım suan gene 80 i görmüş olurdum
Kizlar saat 19:30 da bir de yarim bardak tarcinli süt ictim simdi. Sabah meyve yemedigimden mi regl oluyorum o yuzden mi bilmiyorum canim boyle tatli da degil direk süt cekti ben d egec olmadan iceyim dedim :)
Balkabagini haslayip püre haline getirince içine birazda tarçın katınca cok guzel oluyor canim tatlı krizini bastırır deneyebilirsin bence

Aklimda bulunsun cok saol canim :)
Bugun tatli krizide degil bildigin tarcinli sut cekti canim ben de zaten tok oldugum icin yarim bardak iceyim dedim. Gecen hafta persembeden beri Karatay diyeti yapiyorum. Gercekten fark hissediyorum. Eskiden sey derdim, ben karatay yapamam 1.5 saatte bir canim bir sey yemek istiyor bana uygun degil diyordum. Ve gercekten benim aciktiiimmm cok aciimm diye gezindigim cok olmustur. Karataya basladiktan sonra hic ac olmadim desem yeridir. Tabiki cok guclu kahvalti yapiyorum ama dun mesela 10 saat oldu kahvaltimla aksam yemegimin arasindaki zaman ve bu surede 7 saat boyunca bisiklet turundaydik arkadaslarla ara ara mola vererek toplamda 47-48 km yol yaptik ve nerydeyse yarisi toprak yoldu.
Cok fazla enerji harcamama ragmen aksam yemek yerken ay cok aciktimm, öldüm, gozum karariyor noktasinda degildim. Bakalim devami nasil gelecek. :)

Valla ben hic denemedim karatayi canım yogun çalışıyorum benim yapmam zor gibi
Bu arada bisiklet turu eglenceli geçmiştir ya bende istiyorum o tarz bisiler ama hicbiseye vaktim olmuyor maalesef

Valla ben hic denemedim karatayi canım yogun çalışıyorum benim yapmam zor gibi
Bu arada bisiklet turu eglenceli geçmiştir ya bende istiyorum o tarz bisiler ama hicbiseye vaktim olmuyor maalesef
Bwn d eilk kez yapiyorum, burda yapanlardan gorup etkilendim ben de :)
Ben herkesin kendine gore bir seylwr yapmasi taraftariyim, kendi beslenmene ne uygunsa oyle beslenip, hangi sporu seviyorsan onu yapmak gibi. Mesela ben kisa sureli ama yogun sporlari seviyorum. Kimisi de daha hafif ama uzun sureli hareketleri tercih ediyor. Onemli olan surdurulebilir olmasi, kendini taniyip, bana ne uygun onu bulup onu uygulamak onemli bence :)

Pazar
Kahvaltı 12.00
2.5 yk yulafla yapılmış 3 krep
1 parça peynir
6 zeytin
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
1 avuç roka
2 dilim portakal, 1 küçük çilek
Bir kaç dilim domates salatalık
4 badem, 1 ceviz
1 yk kısır
Yarım çb tarçınlı yy süt

Akşam 18.10
5-6 yk tavuk sote
Avuç içinden biraz küçük mantar (üzerinde minimini bir mozerella vardı)
2 yk yoğurt
Salata

Yemeğin üstüne sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor yok
Çoook şiş hissediyorum, sanki yarın geri 77 görecekmişim gibi bir şişkinlik

Canım yazdıklarını eşime bile okudum şimdi:) Arabanın üstüne takılan bisikletlikleri görmüştüm, gerçekten öyle bişey iyi gelebilir. (Gerçi biz şimdi ehliyetsizlikten araba da kullanamıyoruz , 1 sene sonunda geçersizleşiyor TR ehliyeti). Tren fikri de süper. Ayyynen, küheylanıma o kadar alışmıştım ki.. zaten biz araba bile almamıştık, şehir değiştireceğimiz kesinleşince acilen aldık. Bakalım havalar az daha ısınsın, tavsiyelerini uygulayacağım:)

Karatay diyeti mı?

Bu vakitsizlikte bende bisiler yapmaya calisicam artik evde eliptik var olmadi onunla idare edicem
Selam
Nabersiniz bacılar
Merhaba canim hosgeldin iyiz sen nasılsın

Gene orijinal bir Hatay menüsü bir de murç salatasını araştırayım. Menün güzel görünüyor, afiyet olsun ..
Merhaba nerden başlayıp kendimi tanıtsam bilemedim :) iyi aksamlar herkese
Hoşgeldiiiin 28 yaşındayım, cips, makarna, pizza vb. Şeyleri çok sevmekten ve duygusal yiyicilikten kilo aldım, İngiltere’den katılıyorum, iş arama sürecindeyim. Zaten daha önce yapmışsın, tekrar kolayca istediğin kiloya geleceksin
Karataylı Berrin bomba gibi geliyordu..
Kız kankim neler oluyor, katmerler makarnalar
bizim ara tartı iptal direk Cuma’ya odaklıyız afiyet olsun

Senin adın benim için artık ‘kaçamaksız gülbe’ afiyet olsun balım

Merhaba canim hosbuldum ins bendr öyle umuyorum. Ahhh ah o atistirmaliklar yokmu bizim bu hale gelmemizin sebebi onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…