- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.841
İnşALLAH cnmMerhaba hafizecim hosbuldum hilal bende ins hep beraber vericez bu kilolari
Hosgeldin tekrar Hilal, gercekten cok almadan geri gelmissin, bu cok guzel. Zaten vwrecek kilon az, ayrica eski mezunsun ve yasinda genc, metabolizman guzel calisiyordur senin, burda birbirimize verdigimiz motivasyon ve destekle seni yaza mezun ederiz bence rahatliklaAdı: Hilal
Yaşı: 27
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 1 tane oğlum var 6 yaşında
Emziriyormusun:hayir
Meslek: estetisyenim
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 161
Kilo: emin değilim 66 67 civarı suan yarın sabah tartılıp bakacagim :)
Hedef: 56 düşünüyorum:)
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takim eski mezunuyum 80 kusurlerde başlamıştım:)
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: ismim hilal 27 yaşındayım. Bir oglum var 6 yaşında. Ayrıldım ailemle beraber yaşıyorum2016 da yaklasik 17 18 gibi kilo verip takımdan mezun olmustum. Daha sonra tekrar geri geldim 69 kiloyken ama tam bosanma dönemim olduğu icin kalamadim sıkıntılı bi donemdi. Suan duzenimi kurdum. Tekrar baslamak istiyorum zayiflamaya. Fazla bi kilom yok ama biraz daha gitse fena olmaz
Kiz artik bisey yeme, katmer yemissin zaten, super metan var kiymetini bil kacamak yapmaaIyi aksmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
6 yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Tereyağında 1 bucuk yumurta
Salatalık
Domates
El kadar katmer
Aksam 18:30
4 kaşık mantarlı tavuk sote
3 kaşık makarna
Bol salata
1 küçük kase yoğurt
Birazdan cay insAllah yanında biseyler yemicem
Su 2.5 lt anca olur
Spor
3 mil 5k leslie
Kizlar saat 19:30 da bir de yarim bardak tarcinli süt ictim simdi. Sabah meyve yemedigimden mi regl oluyorum o yuzden mi bilmiyorum canim boyle tatli da degil direk süt cektiKizlar Selam,
Hemen menumu paylasayim ben de
Saat 12:00
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Salatalik
Domates
Saat 17:40
1 porsiyon cag doner (burda cag kebabini doner gibi yapiyorlar)
1 bardak ayran
Su 2.5 lt dir
Spor yok
Kizlar suan icin sporum yok ama belki ilerleyen saatlerde biraz ip atlarim. Dunden biraz bacaklarimin alt kismi agriyor o yuzden emin olamiyorum. Bugun sonunda erkenden kapattim cok sukur :) karatayin min. 5 saat kuralina da uydum. Sabah meyve yemedim canim suan biraz sut cekiyor, belki sut icerim arada ya da kahve yaparsan azicik sut eklerim.
Kimseden ses yok napiyorsunuz guzellerr
Valla hedefimde o canim ya bazen aliyorum hemen dikkat etmeye basliyorum tekrar 60 i görüyorum. Eger hepten salsaydım suan gene 80 i görmüş olurdumHosgeldin tekrar Hilal, gercekten cok almadan geri gelmissin, bu cok guzel. Zaten vwrecek kilon az, ayrica eski mezunsun ve yasinda genc, metabolizman guzel calisiyordur senin, burda birbirimize verdigimiz motivasyon ve destekle seni yaza mezun ederiz bence rahatliklabayramda guzel guzel salinirsin etrafta
Kiz artik bisey yeme, katmer yemissin zaten, super metan var kiymetini bil kacamak yapmaa
Balkabagini haslayip püre haline getirince içine birazda tarçın katınca cok guzel oluyor canim tatlı krizini bastırır deneyebilirsin benceKizlar saat 19:30 da bir de yarim bardak tarcinli süt ictim simdi. Sabah meyve yemedigimden mi regl oluyorum o yuzden mi bilmiyorum canim boyle tatli da degil direk süt cektiben d egec olmadan iceyim dedim :)
Aklimda bulunsun cok saol canim :)Valla hedefimde o canim ya bazen aliyorum hemen dikkat etmeye basliyorum tekrar 60 i görüyorum. Eger hepten salsaydım suan gene 80 i görmüş olurdum
Balkabagini haslayip püre haline getirince içine birazda tarçın katınca cok guzel oluyor canim tatlı krizini bastırır deneyebilirsin bence
Valla ben hic denemedim karatayi canım yogun çalışıyorum benim yapmam zor gibiAklimda bulunsun cok saol canim :)
Bugun tatli krizide degil bildigin tarcinli sut cekti canim ben de zaten tok oldugum icin yarim bardak iceyim dedim. Gecen hafta persembeden beri Karatay diyeti yapiyorum. Gercekten fark hissediyorum. Eskiden sey derdim, ben karatay yapamam 1.5 saatte bir canim bir sey yemek istiyor bana uygun degil diyordum. Ve gercekten benim aciktiiimmm cok aciimm diye gezindigim cok olmustur. Karataya basladiktan sonra hic ac olmadim desem yeridir. Tabiki cok guclu kahvalti yapiyorum ama dun mesela 10 saat oldu kahvaltimla aksam yemegimin arasindaki zaman ve bu surede 7 saat boyunca bisiklet turundaydik arkadaslarla ara ara mola vererek toplamda 47-48 km yol yaptik ve nerydeyse yarisi toprak yoldu.
Cok fazla enerji harcamama ragmen aksam yemek yerken ay cok aciktimm, öldüm, gozum karariyor noktasinda degildim. Bakalim devami nasil gelecek. :)
Bwn d eilk kez yapiyorum, burda yapanlardan gorup etkilendim ben de :)Valla ben hic denemedim karatayi canım yogun çalışıyorum benim yapmam zor gibi
Bu arada bisiklet turu eglenceli geçmiştir ya bende istiyorum o tarz bisiler ama hicbiseye vaktim olmuyor maalesef
Ay o daha tehlikeliymiş ..
Canım yazdıklarını eşime bile okudum şimdi:) Arabanın üstüne takılan bisikletlikleri görmüştüm, gerçekten öyle bişey iyi gelebilir. (Gerçi biz şimdi ehliyetsizlikten araba da kullanamıyoruzCanim basiniz sagolsun, her sey insan icin, mekanlari cennet olsun.
Evet ben de saskinim hic acikmadim, yemekkk diye kivranmadim ve saatlerce bisiklete bindim, yanimdakilere yiyecek bir seyler aldim yanima benim canim bir lokma bile cekmedi
Yaa kiyamam, bisiklete oyle alistim ki, bisikletsizligi dusunemiyorum. Biz arabanin arkasina da bisiklet tasiyici aldik, tasiyiciyla gidip yeni sehirleri bisikletle kesfediyoruz. Suan bulundugunuz yerde bisiklet kullanamiyorsaniz siz d eoyle bir sey alabjkirsiniz. Ya da tren varsa bazen trene bisikletleri atjp trenle gidip gittigimiz yeri bisikletle geziyoruz, siz de oyle yapabilirsiniz.
Canim cok gecmis olsun
Toz zencefille bali karistirip bogazinda beklete beklete yut, yaninda ilik bitki cayi ic
Ayrica pekmez ve tereyagini karistirip eritip yutabilirsin, sicak oluyo biraz dikkat et ufleyerek yut o da cok iyi gelir
Afiyet olsun canim cok guzel duruyor, serbette seker yoktur cok diye dusunuyorum
Canim pogacani kizlarin yapmis diye bir sey demiyorum ama bu hafta karbon alimina dikkat et, karbonlarin hepsi sislik yapiyo ve cabuk aciktiriyor, kizlarina bu hafta pogaca yaptirma bir daha :) onun disinda menun gayet guzel
Gayet guzel afiyet olsun
Biraz sislik olabilir gibi ama onun disinda menun guzel
Olsun sen istedigin vucuda kavusunca hic hamburgerleri gozun gormeyecek. Benim esim surekli gozumun onunde bir seyler yiyor. Benim icin yemesinin sorunu yok sadece onun sagligini kotu etkiliyor diye uzuluyorum.
Gayet guzel
Ben kendimi sekersiz listesine almadim ama karatay yapiyorum artik, o yuzden sabah meyvesi haric ben de sekersiz besleniyorum aslinda. Meyve serbest sanirim zaten :)
Ama kendime sekersiz beslenicem derswm sanki zihnimle onu cagiririm diye korkuyorum ama bende aslinda 4-5 gundur sekersiz beslwniyorum. Seni nasil etkiliyor bu surec?
Canim afiyet olsun cok guzel
Babaanne gitti, sen de aramiza dondun, gozumuz aydin :) menun gayet guzel duruyor
Abla toz zencefil ve bali karistirip yut bogazind atuta tuta. Ayrica oksuruk icin de pekmezle tereyagi yapabilirsin abla aman diyeyim baslamasin.
Guzel atlatmissi abla dugunu :) afiyet olsun
Bakalim, nasil olacak ben de merakla bekliyorum :) ama her sey kafada bitiyor ilk olarak ikinci olarak da dogru beslenmeymis. Sanirim karatay gercekten ac olan hucreleri doyurdugu icin aclik krizi de olmuyor.
Aksam hafif oldugu icin kuruyemisler onunla dengelenmis afiyet olsun
Afiyet olsun kankim, ohh yyruyus de var miss
Gayet guzel duruyor afiyet olsun
Kizz birekten sen yemee, yarin ara tarti var, ayrica dun pogaca yedin bugun d ebirek yersen iyice sislik yapar onlar, digerlerini yiyebilirsin :)
Yaaa noldu?
Supersin, karatay bana iyi gelecek gibi bakalim, yarin ara tartida onden kendini gosterir. Benim de regl haftam o yuzden dukan bira, odem cayi falan yapicam.
Karatay diyeti mı?Pazar
Kahvaltı 12.00
2.5 yk yulafla yapılmış 3 krep
1 parça peynir
6 zeytin
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
1 avuç roka
2 dilim portakal, 1 küçük çilek
Bir kaç dilim domates salatalık
4 badem, 1 ceviz
1 yk kısır
Yarım çb tarçınlı yy süt
Akşam 18.10
5-6 yk tavuk sote
Avuç içinden biraz küçük mantar (üzerinde minimini bir mozerella vardı)
2 yk yoğurt
Salata
Yemeğin üstüne sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor yok
Çoook şiş hissediyorum, sanki yarın geri 77 görecekmişim gibi bir şişkinlik
%100 değil ama ilham aldığımı inkar edemem:)Karatay diyeti mı?
Bu vakitsizlikte bende bisiler yapmaya calisicam artik evde eliptik var olmadi onunla idare edicemBwn d eilk kez yapiyorum, burda yapanlardan gorup etkilendim ben de :)
Ben herkesin kendine gore bir seylwr yapmasi taraftariyim, kendi beslenmene ne uygunsa oyle beslenip, hangi sporu seviyorsan onu yapmak gibi. Mesela ben kisa sureli ama yogun sporlari seviyorum. Kimisi de daha hafif ama uzun sureli hareketleri tercih ediyor. Onemli olan surdurulebilir olmasi, kendini taniyip, bana ne uygun onu bulup onu uygulamak onemli bence :)
Merhaba canim hosgeldin iyiz sen nasılsınSelam
Nabersiniz bacılar
Gene orijinal bir Hatay menüsü10:30
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
Yoğurt kürü (zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt)
17:00
4 yk bakla
50 Gr kağıt kebabı
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet yeşil sarımsak
Toplam 3 lt su
HoşgeldiiiinMerhaba nerden başlayıp kendimi tanıtsam bilemedim :) iyi aksamlar herkese
Karataylı Berrin bomba gibi geliyordu..Kizlar Selam,
Hemen menumu paylasayim ben de
Saat 12:00
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Salatalik
Domates
Saat 17:40
1 porsiyon cag doner (burda cag kebabini doner gibi yapiyorlar)
1 bardak ayran
Su 2.5 lt dir
Spor yok
Kizlar suan icin sporum yok ama belki ilerleyen saatlerde biraz ip atlarim. Dunden biraz bacaklarimin alt kismi agriyor o yuzden emin olamiyorum. Bugun sonunda erkenden kapattim cok sukur :) karatayin min. 5 saat kuralina da uydum. Sabah meyve yemedim canim suan biraz sut cekiyor, belki sut icerim arada ya da kahve yaparsan azicik sut eklerim.
Kimseden ses yok napiyorsunuz guzellerr
Kız kankim neler oluyor, katmerler makarnalarIyi aksmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
6 yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Tereyağında 1 bucuk yumurta
Salatalık
Domates
El kadar katmer
Aksam 18:30
4 kaşık mantarlı tavuk sote
3 kaşık makarna
Bol salata
1 küçük kase yoğurt
Birazdan cay insAllah yanında biseyler yemicem
Su 2.5 lt anca olur
Spor
3 mil 5k leslie
Sabah 11.15
2 yk menemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 cherry domates
1 ceviz
Ara17.00 sütlü kahve
Akşam 18.30
1 kase salata
2 köfte
Su 2 lt ama çok çok çay içtim
Spor 1 saat yürüyüş =180pFit mutlu anne
Merhaba canim hosbuldum ins bendr öyle umuyorum. Ahhh ah o atistirmaliklar yokmu bizim bu hale gelmemizin sebebi onlarGene orijinal bir Hatay menüsübir de murç salatasını araştırayım. Menün güzel görünüyor, afiyet olsun ..
Hoşgeldiiiin28 yaşındayım, cips, makarna, pizza vb. Şeyleri çok sevmekten ve duygusal yiyicilikten kilo aldım, İngiltere’den katılıyorum, iş arama sürecindeyim. Zaten daha önce yapmışsın, tekrar kolayca istediğin kiloya geleceksin
Karataylı Berrin bomba gibi geliyordu..
Kız kankim neler oluyor, katmerler makarnalar
bizim ara tartı iptal direk Cuma’ya odaklıyız afiyet olsun
Sağol kuzum ay listedeyim ya yapamam yaz yaklaşsın Cuma’ları dondurma kaçamağım olurSenin adın benim için artık ‘kaçamaksız gülbe’afiyet olsun balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?