Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu pazartesi başladım. Bugün 5. gün olacak.
Tatlı krizlerimi kesti...
Göbekte küçülme yok cm olarak.
Ancak bugün yumuşama farkettim göbeğimde... Çözülüyor sanki yağlar...
Tatli krizlerini kesmesi cok iyi zaten tarcin yemekten once hep agzimiza atmamiz tavsiye ediliyor kan sekerinde ani dalgalanmalar olmasa zaten sekere sarilmayz bakalim sonuclar nasl olck
Güzel olmuş canım

Az geldi canım akşam

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Oy oy çok karbon olmuş kuzum listedesin artık
sagl cnm
evet haklisin abla
evet ya usendm Yoksa aklimdan bi gecti
havuc doyurdu
pirasa cikarmistim usendm yapamadm
sislik cok degildi Ben bugun sunu Fark ettim Bende sut kutu sutu cok sis lik yapiyormus
guzel
Evet canim şartları biliyorum zaten eski mezunlardanım 9. Takımdan mezun oldum 2016 da :)
hilal hosgeldn Ben dagyolu gecmis olsun hakkindan hayirlisi
bir porsiyonluk la iyiki doymussn kac grdi heral 100 mu
kilonda azmis cabuk verirsn
katmer keske olmasayms
bir katatayci dostum daha var saglikli karbonhidrat yedigimiz icin uzun sure tokuz birde protein agirlikli beslenme de tok tutuyor Meyve niye yemiyorsn
3 krep baba fazla geldi

Evet canim şartları biliyorum zaten eski mezunlardanım 9. Takımdan mezun oldum 2016 da :)

Hoşgeldin canım

Afiyet olsun canım, güzel olmuş.

Bende Niran, 36 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Takımda deneme sürecindeyim henüz.

Afiyet olsun canım, katmer ile makarna olmasa iyiymiş...yarın ara tartı malum.umarim yansımaz.

Kahvaltı pek zenginmiş, afiyetler olsun.

Ay o daha tehlikeliymiş ..

Antebin patlıcan kebabı uğruna 1 gün hiçbirsey yemeyebilirim...

Yemek listeniz çok güzel, dirayetli gördüm sizi...
Bana az gelirdi sizin listeniz.

Gene orijinal bir Hatay menüsü bir de murç salatasını araştırayım Menün güzel görünüyor, afiyet olsun
Sağol canım. Zengin bir mutfak kültürüne sahip olduğumuz için kilodan dertliyim zaten....bizde bir söz vardır "yemedide dertli öldü diyeceklerine, yedi de etli öldü" desinler diye...

Küçükler canım kimisine göre toplayınca bir krep ediyor:) ondan belirttim 2.5 kaşık diye:)

Teşekkür ederim balım, kahvaltıda gözümü doyurmaya çalışıyorum işte olduğu kadar.
Sözden çok hoşlandım, resmen hayat felsefem idi lakin artık değil çünkü şüşkoluktan bıktım

Nick degisince tanimadim canim hosbuldum nasılsın evet bir kac aya toparlarim diye düşünüyorum
Hosbuldum niran azimli bi sekilde pes etmeden devam edersek hep beraber veririz bu kilolari :)

Sözden çok hoşlandım, resmen hayat felsefem idi lakin artık değil çünkü şüşkoluktan bıktım

Aynen canım bende bu felsefeden çıkıyorum artık...

Büyük beden kıyafetler giymek istemiyorum, hiçbir şekilde yakışmıyor çünkü.

Diyorum ki "bu dünyada ya istediğin gibi yersin, yada istediğin gibi (yakışanı) giyinirsin". Artık 2. seçenek geçerli benim için.

Aman amam hic oyle seylwr soyleyip cagirma kotu sayilari, onlar gitti artik gule gule, gelmeyecekler bir daha :) bol su ic canim, malzemen varsa odem cayi yap bu gece ictigin kadar ic kalanina yarin devam edersin, odemin varsa atarsin en azindan
Biz arabanin ustune degilde arkada ceki demiro var ona takilan bor aparat aldik, arabanizin oyle bir demiri varsa onlarin kullanimi daha kolay aklinizda olsun sizde 1 seneymis biz de 6 ayda iptal oldu ehliyetler ama cok sukur ki esim yuksek kalifiye eleman statusunde geldigi icin bizim ehliyetler sinavsiz degisti. sadece saglik raporu vs gibi evrak toplayip para odedik o kadar. Evrak toplamasi bile bana yetti ki tekrar sinava girmek beni bitirirdi herhalde.
Canim cay su yerine gecmiyor aksine suyunu goturuyor (bitki cayiysa ayri tabi) o yuzden fazladan su icip dengelemek gerekiyor. Onun disinda menu gayet guzel
Doner kac gramdi hic bilmiyorum canim, gayet doydum gani gani doydum hatta ama yerkende ac degildim zaten sabahtan dolayi hala toktum

Meyveyi karatay sabah oneriyor diye aksam yemek istemedim, sabah da unutum kahvalti yaparken normalde hep bi meyve koyuyodum, elma armut bir sey oluyodu bugun unuttum
Menum
2 yumurtali pastirma
Aksam 17 gibi firinda tavuk tam olcu veremiycm 3-4parca salata yogurt biraz patlican haslamasi firin posetinde
2 hurma 1 ceviz
2 lt fazla su 35 dk eliptik puan 140 Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim gayet guzel
Yaaaa harika bir soz bayildim ama ben de gercekten bu lafi belli bir seviyede yemeye kadar destekliyorum. Benim kuzen var hic yemez ama hep hasta, hep enerjisiz, hep boyle gergindir. Onu gordukce hep icimden derim ay 2 kilo fazlam olsun ama su dertlerim olmasin. Oyle diye diye 20 kilo fazlam oldj o ayri ama olumsuz bakmiyorum, boylece dogru beslenmeyi ogreniyorum aslinda. Belki bu sayede cok kilo almasam hep az bir fazlam olsaydi hicbir zaman gercekten tam anlamda saglikli olmayip ileride baska sikintilarim olurdu. Simdi bu kilolar gidecek, ben de bu surecte ogrendigim saglikli beslenme ve yasamayi omur boyu surdurucem

Bizim burada herkesin felsefesi bu diyebilirim...Tok karnına bile yemeğe oturup sanki karnı aç gibi yemek yiyebiliyorlar...tabi o üst üste yenen yemeklerde kilo olarak dönüyor.

Bugün özlü sözlerinle efsane oluyorsun beybim:) Harika yaa.. ben de başka bi sözden çok hoşlanıyorum; çevirince şöyle bişey oluyor. Yalnızken ne yersen kalabalıkta onu giyersin
gewezebidik ın profil fotosundaki söz de epey etkili

Sagolasin canim toz zencefil bal 2 gundur yapiyorm sonra karbonat ilik su ile gargara yaptm ama pekmez tereyag yapmadm bide onu deniyim :) baya iyilesme var 2 gunde cok sukur

Evet ağzımdan yel alsın hakikaten. Ödem çayına bugün baktım da üşegeçlikten yapamadım, bi De yarın deneyim bakayım üşenecek miyim bisikletin arkaya bağlandığını görmemiştim, arabanın üstündekiler biraz korkunçlu duruyor o yüzden senin dediğini araştırcaz canım. Benim sevdicek de aynı o vizeyle geldi lakin gene de olmuyor. Kraliyet antikalıklarından bıktım usandım artık lakin başa geleni çekiyoruz.. ilk direksiyon sınavdan kaldı, ikincisi Salı günü, dualarınızı bekliyoruz

Bizim burada herkesin felsefesi bu diyebilirim...Tok karnına bile yemeğe oturup sanki karnı aç gibi yemek yiyebiliyorlar...tabi o üst üste yenen yemeklerde kilo olarak dönüyor.
Benim de Hataylı arkadaşlarımın hepsi çok güzel ve ben gibi normal üstü kilolu kızlardı. Öğrenci evinde bile olmadık şeyler yapıp yerlerdi. Buzlukları anne evi gibi her daim dolu olurdu. Biberli ekmekler, oruklar, tuzlu yoğurtlar( bu buzlukta değil tabi) Kilo vereyim de Hataya gideyim..

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Gerçekten çok üzüldüm. Birinin acısı hafiflemeden öbürü başlamış ama bugünler de geçecek inşaallah. Mekanları cennet olsun.
Canım başınız sağolsun zor tabi ki ama ölüm de doğum gibi Allah'ın emri ne kadar kabullenirsen o kadar kolay atlatirsin Rabbim sabır versin
Basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesin cok zor hele yakin olunca Allah kalanlara sabir versin
tabiki cok zor cnm ama ölüm hak, elden gelen bisey yok malesef
cuma icin cok erken kapatmisin tatlim
sagolasin cnm
bildirimi gec yaptin ya tstlim o yuzden eklenmemis duzeltirim ben
kotu olmus cnm yaa gecmis olsun
Ihlamur rezene falan ic
Hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah zaman ilaç olacak geçecek bu günler..
Daha önce de babamı ve kardeşimi kaybettim
Zamanla hafifledi alıştık belki de göz görmeyince gönül katlanırmış derler inşallah bugünler de geçecek..
Rabbim sabir versin bolca bazen delirecek gibi oluyorum..

Hosgeldin canim cok fazla kilon yok insallah cabucak verirsin. Bende bu takimd zayifladim korudum simdide hamisim :)

Kizlar nasipse bizde yarin eve donuyoruz sonrada hazirliklari yapip Almanyaya gidicem insallah ama cok isim var doktor randevum var sonra saglik ocaginda aşı randevum, ev temizligi, 3-4 posta camaşır alincak bi kac bisey bakalim nasil yetisdircem normalde nisanin 9 gitcektm ama havalani 6si tasiniyormus esim dedi 6sindan once git yoksa karisikliklar cok olur bavul kaybolur yok rotar olur gecikme olur bakalim 5 gunde yetisebilcemmi

Ehehe evet kendime hatirlatmam o benim hedefim o kizin baklavalari bakalim olacak mi, gerci artik karatay yaptigim icin olabilir, genelde karbon karin yagi yapip baklavayi engeller derler bakalim gorecegiz hep beraber
Sagolasin canim toz zencefil bal 2 gundur yapiyorm sonra karbonat ilik su ile gargara yaptm ama pekmez tereyag yapmadm bide onu deniyim :) baya iyilesme var 2 gunde cok sukur
Tereyagi bal bize neneden kalma bir tarif, baskalarida yapiyormus burda gormustum. Ben cok faydasinj gordum. Tereyagini pekmezde ekleyip eritip sicakken biraz ufleyerek tabiki yutuyosun :) tahta kasik kullan celikle ben az kalsin agzimi yakiyodum
Dualarimiz sizinle bebegim, insallah bu sefer gecer. Hadi gostersin Turklugunj koysun kolunu yan koltugun arkasina donsun arkaya baksin bu sefer

Yetisirsin yetisirsin hic merak etme. Ben boyle zamanlarda hic bir seyi unutmamak icin liste yapip ne gun ne yapmam gerekiyorsa her seyi defterime yazarim, sonra vaktimi planlarim ne gun ne yapabilirim diye, o zaman bir bakmissin vaktin bile artiyor

Bu vakitsizlikte bende bisiler yapmaya calisicam artik evde eliptik var olmadi onunla idare edicem

Merhaba canim hosgeldin iyiz sen nasılsın
Ben de iyiyim canım.çook şükür.en önemlisi sağlık aman.hep iyi olalım :))
Hoşgeldin ben canan.34 yaşındayım.2 oğlum var .
Adın neydi kaçırdım ben.

(Benim ufaklık uyandı da ona gittim gelemedim.sorup kaçmış gibi oldum.)

Hahahah unutmamışsın sıkıntıyı teşekkür ederim kuşum, inşallah baklava konusuna gelince diyebileceğim tek şey, neden olmasınnnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…