Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah
Bir dilim tbe üzerine sucuklu biberli yumurta
Bazlama ekmeği üzerine yaptığım pratik pizzadan iki dilim yedim
Zeytin peynir
2çatal çilek reçeli

Akşam
2köfte
Biraz fırında patates dilimi ve soğan
Bir kase tarhana çorbası

Spor 2saat tempolu yürüyüş 360p Fit mutlu anne

Sanki proteinin biraz az geldi karbonu bol ama yaron dengelersin artik, toplamda kotu degil ama afiyet olsun canim.

bu hafta kaçamaklari hafta başından yaptım bklm cumaya nolcak
Kizlar saat 19:30 da bir de yarim bardak tarcinli süt ictim simdi. Sabah meyve yemedigimden mi regl oluyorum o yuzden mi bilmiyorum canim boyle tatli da degil direk süt cekti ben d egec olmadan iceyim dedim :)
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım insAllah görmezsin güzel rakamlar görürsün
afiyet olsun canım güzel olmuş
aynen cuma ya odaklandim bu hafta direk bakalım nolcak
oldu artık
Menum
2 yumurtali pastirma
Aksam 17 gibi firinda tavuk tam olcu veremiycm 3-4parca salata yogurt biraz patlican haslamasi firin posetinde
2 hurma 1 ceviz
2 lt fazla su 35 dk eliptik puan 140 Fit mutlu anne
afiyet olsun canım
eksi görmem sanırım wc sıkıntım da var ama insAllah artı olmam
yetiştirsin insAllah canım Allah in izniyle sakin ol saglikla gidin dönün insAllah cnm
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Ben patlicanlari cok hafif yagliyorum elimle sonra tost makinesine atiyorum. Geri kalani musakka gibi :)

Bazilarina yine hafif yaglayip, yagli kagitla firinliyor canim. Sonrasi yine musakka gibi :)
pesto26
Tamamdır beybim, actifry da mantıklı olur o zamaaan, az yağlı olur seninki gibiben hayatımda hünkar beğendinin beğendi kısmı dışında hiç patlıcan yemeği pişirmedim de emin olamadım o yüzden. teşekkür ederim

senin 2 ayın benim aylarımmmm

selam hatunlarrr gece 2 oldu benim topuk zonkluyor daha ütü yapıcam
bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiii :))))))))))))))
yarın okullar tatilmiş benim sıpa ev de yatmadan tuzlu tava keki istedi sabah yiyip dışarı çıkacakmış babası şekerli bir şeyler yap diye benimle tartışmıştı zaten topuğum ağrıyor basamıyorum bi de malum dönemim zaten, adam anlamıyor oy kullanmaya topallayarak gittim oradan 3 market dolandık yemek yap ye iç kaldır derken akşam oldu zaten yemek sonrası kek yap bari diyor sinirlendim az merhamet yaaav dedim bari kahve yap yanına çikolata yiyeyim dedi en son :)) sonra yattım az kalkıp alınanları buzluğa dolaba yerleştir kurabiye yaptım 2 tepsi ( öküzzzz gibi yiyin gari der gibi 2 tepsiiii) oğlana peynirli biraz yeşillikli tava keki bulaşığı yalaşığı bu saat oldu ayağımı diğer sandalyeye uzattım dinlendiriyorum az sonra kalkıp 1 er parça yarına giysinler diye ütü yapıcam
benden havadisler bu kadar deyip ütüye kalkıyorum :)

ayy canım canının kıymetini biraz bil kız anlatırken yoruldum gecmis olsun ayagin niye ağrıyor topuk dikeni falan mi var bu erkekler kendileri qzicik rahatsz oldu mu vasiyetlerini yazıyorlar kadınların da hasta olabilecegini hic kabullenmiyorlar hic yatamıyoruz ya illa bi istekleri oluyor Allah kolaylik versin esin bencil mi yoksa cidden unutup mu istiyor saka falan mi istekleri
Günaydın Hanımlar,

Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
Tebrik ederim canım cumaya daha da artsın insAllah eksin

Hosgeldin canim cok fazla kilon yok insallah cabucak verirsin. Bende bu takimd zayifladim korudum simdide hamisim :)
Hosbuldum canım ins öyle olur :)
Ay hayırlı olsun canim fazla bisi kalmamış sanırım :)
Hosbuldum canim hilal ben. Yok sorun degil cocuk olunca öyle oluyor :)
Günaydın Hanımlar,

Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
Kızlar fazla beklemicem bende bildirimimi yapayim malum dun kaçacağım var zaten
Cuma: 85.5
Pazartesi: 85.1
Fark: - 400
Cok iyi rakamlar kizlar cumaya cok guzel eksiler görürsünüz

İnşALLAH cnm hep beraber

Deniycem cnm kesinlikle bugun eve bi gideyimde :)
Yetisirsin yetisirsin hic merak etme. Ben boyle zamanlarda hic bir seyi unutmamak icin liste yapip ne gun ne yapmam gerekiyorsa her seyi defterime yazarim, sonra vaktimi planlarim ne gun ne yapabilirim diye, o zaman bir bakmissin vaktin bile artiyor

Aynen cnm insallah yetisir diye umuyorum bende genelde yazarim bisi unutmiym diye zaten bavul felanda yapcagm icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…