- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.881
Sanki proteinin biraz az geldi karbonu bol ama yaron dengelersin artik, toplamda kotu degil ama afiyet olsun canim.Menü
Sabah
Bir dilim tbe üzerine sucuklu biberli yumurta
Bazlama ekmeği üzerine yaptığım pratik pizzadan iki dilim yedim
Zeytin peynir
2çatal çilek reçeli
Akşam
2köfte
Biraz fırında patates dilimi ve soğan
Bir kase tarhana çorbası
Spor 2saat tempolu yürüyüş 360pFit mutlu anne
Hosgeldin tekrar Hilal, gercekten cok almadan geri gelmissin, bu cok guzel. Zaten vwrecek kilon az, ayrica eski mezunsun ve yasinda genc, metabolizman guzel calisiyordur senin, burda birbirimize verdigimiz motivasyon ve destekle seni yaza mezun ederiz bence rahatliklabayramda guzel guzel salinirsin etrafta
Kiz artik bisey yeme, katmer yemissin zaten, super metan var kiymetini bil kacamak yapmaa
afiyet olsun canımKizlar saat 19:30 da bir de yarim bardak tarcinli süt ictim simdi. Sabah meyve yemedigimden mi regl oluyorum o yuzden mi bilmiyorum canim boyle tatli da degil direk süt cektiben d egec olmadan iceyim dedim :)
afiyet olsun canım insAllah görmezsin güzel rakamlar görürsünPazar
Kahvaltı 12.00
2.5 yk yulafla yapılmış 3 krep
1 parça peynir
6 zeytin
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
1 avuç roka
2 dilim portakal, 1 küçük çilek
Bir kaç dilim domates salatalık
4 badem, 1 ceviz
1 yk kısır
Yarım çb tarçınlı yy süt
Akşam 18.10
5-6 yk tavuk sote
Avuç içinden biraz küçük mantar (üzerinde minimini bir mozerella vardı)
2 yk yoğurt
Salata
Yemeğin üstüne sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor yok
Çoook şiş hissediyorum, sanki yarın geri 77 görecekmişim gibi bir şişkinlik
afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 11.15
2 yk menemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 cherry domates
1 ceviz
Ara17.00 sütlü kahve
Akşam 18.30
1 kase salata
2 köfte
Su 2 lt ama çok çok çay içtim
Spor 1 saat yürüyüş =180pFit mutlu anne
aynen cuma ya odaklandim bu hafta direk bakalım nolcakGene orijinal bir Hatay menüsübir de murç salatasını araştırayım. Menün güzel görünüyor, afiyet olsun ..
Hoşgeldiiiin28 yaşındayım, cips, makarna, pizza vb. Şeyleri çok sevmekten ve duygusal yiyicilikten kilo aldım, İngiltere’den katılıyorum, iş arama sürecindeyim. Zaten daha önce yapmışsın, tekrar kolayca istediğin kiloya geleceksin
Karataylı Berrin bomba gibi geliyordu..
Kız kankim neler oluyor, katmerler makarnalar
bizim ara tartı iptal direk Cuma’ya odaklıyız afiyet olsun
oldu artıkTatli krizlerini kesmesi cok iyi zaten tarcin yemekten once hep agzimiza atmamiz tavsiye ediliyor kan sekerinde ani dalgalanmalar olmasa zaten sekere sarilmayz bakalim sonuclar nasl olck
sagl cnm
evet haklisin abla
evet ya usendm Yoksa aklimdan bi gecti
havuc doyurdu
pirasa cikarmistim usendm yapamadm
sislik cok degildi Ben bugun sunu Fark ettim Bende sut kutu sutu cok sis lik yapiyormus
guzel
hilal hosgeldn Ben dagyolu gecmis olsun hakkindan hayirlisi
bir porsiyonluk la iyiki doymussn kac grdi heral 100 mu
kilonda azmis cabuk verirsn
katmer keske olmasayms
bir katatayci dostum daha var saglikli karbonhidrat yedigimiz icin uzun sure tokuz birde protein agirlikli beslenme de tok tutuyor Meyve niye yemiyorsn
3 krep baba fazla geldi
afiyet olsun canımMenum
2 yumurtali pastirma
Aksam 17 gibi firinda tavuk tam olcu veremiycm 3-4parca salata yogurt biraz patlican haslamasi firin posetinde
2 hurma 1 ceviz
2 lt fazla su 35 dk eliptik puan 140Fit mutlu anne
eksi görmem sanırım wc sıkıntım da var ama insAllah artı olmamHoşgeldin canım
Afiyet olsun canım, güzel olmuş.
Bende Niran, 36 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Takımda deneme sürecindeyim henüz.
Afiyet olsun canım, katmer ile makarna olmasa iyiymiş...yarın ara tartı malum.umarim yansımaz.
Kahvaltı pek zenginmiş, afiyetler olsun.
Antebin patlıcan kebabı uğruna 1 gün hiçbirsey yemeyebilirim...
Yemek listeniz çok güzel, dirayetli gördüm sizi...
Bana az gelirdi sizin listeniz.
Sağol canım. Zengin bir mutfak kültürüne sahip olduğumuz için kilodan dertliyim zaten....bizde bir söz vardır "yemedide dertli öldü diyeceklerine, yedi de etli öldü" desinler diye...
yetiştirsin insAllah canım Allah in izniyle sakin ol saglikla gidin dönün insAllah cnmKizlar nasipse bizde yarin eve donuyoruz sonrada hazirliklari yapip Almanyaya gidicem insallah ama cok isim var doktor randevum var sonra saglik ocaginda aşı randevum, ev temizligi, 3-4 posta camaşır alincak bi kac bisey bakalim nasil yetisdircem normalde nisanin 9 gitcektm ama havalani 6si tasiniyormus esim dedi 6sindan once git yoksa karisikliklar cok olur bavul kaybolur yok rotar olur gecikme olur bakalim 5 gunde yetisebilcemmi
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenü
Sabah
Bir dilim tbe üzerine sucuklu biberli yumurta
Bazlama ekmeği üzerine yaptığım pratik pizzadan iki dilim yedim
Zeytin peynir
2çatal çilek reçeli
Akşam
2köfte
Biraz fırında patates dilimi ve soğan
Bir kase tarhana çorbası
Spor 2saat tempolu yürüyüş 360pFit mutlu anne
Iyo geceler canim, ben de yatmak istiyorum ama secim izliyorum meraklaİyi geceler kızlar ben uyurum birazdan yarın grsrz insAllah
Kafam kazan gibi oldu valaIyo geceler canim, ben de yatmak istiyorum ama secim izliyorum merakla
İyi geceler kankicanİyi geceler kızlar ben uyurum birazdan yarın grsrz insAllah
Tamamdır beybim, actifry da mantıklı olur o zamaaan, az yağlı olur seninki gibiBen patlicanlari cok hafif yagliyorum elimle sonra tost makinesine atiyorum. Geri kalani musakka gibi :)
Bazilarina yine hafif yaglayip, yagli kagitla firinliyor canim. Sonrasi yine musakka gibi :)
pesto26
senin 2 ayın benim aylarımmmmoyyy bacaklarin tutulmicakmi bugun baya gezmisiniz
Aksam saati disinda menu cok guzel cnm
sana iyi gelecek bu karatay sanki cnm
Bu hafta suya tuza birazdaha dikkat et bide odem cayi dukan birasi yapabilirsin
haklisin cnm zaten 2 ayim bosa gitti hep gelgitlerle
biraz uzun zaman olunca insan alisiveriyor heralde simdi ev cok sessiz gelmistir
hic bi basari kolaylikla gelmez tatlisim
bildigimiz doner eti cnm
Yarim pasta tabagi kadar miktar olarak
masallah spor cok guzel cnm
Aksam yemeginden sonra bisey olmasa daha guzel olur leptin icin
Canin isterse onlari gündüz ara da yersin
Yada aksam salatanin icine koyabilirsin
ayy canım canının kıymetini biraz bil kız anlatırken yoruldumselam hatunlarrr gece 2 oldu benim topuk zonkluyor daha ütü yapıcam
bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiii :))))))))))))))
yarın okullar tatilmiş benim sıpa ev de yatmadan tuzlu tava keki istedi sabah yiyip dışarı çıkacakmış babası şekerli bir şeyler yap diye benimle tartışmıştı zaten topuğum ağrıyor basamıyorum bi de malum dönemim zaten, adam anlamıyor oy kullanmaya topallayarak gittim oradan 3 market dolandık yemek yap ye iç kaldır derken akşam oldu zaten yemek sonrası kek yap bari diyor sinirlendim az merhamet yaaav dedim bari kahve yap yanına çikolata yiyeyim dedi en son :)) sonra yattım az kalkıp alınanları buzluğa dolaba yerleştir kurabiye yaptım 2 tepsi ( öküzzzz gibi yiyin gari der gibi 2 tepsiiii)oğlana peynirli biraz yeşillikli tava keki bulaşığı yalaşığı bu saat oldu ayağımı diğer sandalyeye uzattım dinlendiriyorum az sonra kalkıp 1 er parça yarına giysinler diye ütü yapıcam
benden havadisler bu kadardeyip ütüye kalkıyorum :)
Tebrik ederim canım cumaya daha da artsın insAllah eksinGünaydın Hanımlar,
Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
Hosbuldum canım ins öyle olur :)Hosgeldin canim cok fazla kilon yok insallah cabucak verirsin. Bende bu takimd zayifladim korudum simdide hamisim :)
Hosbuldum canim hilal ben. Yok sorun degil cocuk olunca öyle oluyor :)Ben de iyiyim canım.çook şükür.en önemlisi sağlık aman.hep iyi olalım :))
Hoşgeldin ben canan.34 yaşındayım.2 oğlum var .
Adın neydi kaçırdım ben.
(Benim ufaklık uyandı da ona gittim gelemedim.sorup kaçmış gibi oldum.)
Günaydın Hanımlar,
Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
Cok iyi rakamlar kizlar cumaya cok guzel eksiler görürsünüzKızlar fazla beklemicem bende bildirimimi yapayim malum dun kaçacağım var zaten
Cuma: 85.5
Pazartesi: 85.1
Fark: - 400
İnşALLAH cnm hep beraberHosbuldum canım ins öyle olur :)
Ay hayırlı olsun canim fazla bisi kalmamış sanırım :)
Hosbuldum canim hilal ben. Yok sorun degil cocuk olunca öyle oluyor :)
Cok iyi rakamlar kizlar cumaya cok guzel eksiler görürsünüz
Ins canim isyerine geciyorum bende orda tartilicam bakalim ne çıkacakİnşALLAH cnm hep beraber
Ehehe evet kendime hatirlatmam o benimhedefim o kizin baklavalari bakalim olacak mi, gerci artik karatay yaptigim icin olabilir, genelde karbon karin yagi yapip baklavayi engeller derler bakalim gorecegiz hep beraber
Tereyagi bal bize neneden kalma bir tarif, baskalarida yapiyormus burda gormustum. Ben cok faydasinj gordum. Tereyagini pekmezde ekleyip eritip sicakken biraz ufleyerek tabiki yutuyosun :) tahta kasik kullan celikle ben az kalsin agzimi yakiyodum
Dualarimiz sizinle bebegim, insallah bu sefer gecer. Hadi gostersin Turklugunj koysun kolunu yan koltugun arkasina donsun arkaya baksin bu sefer
Yetisirsin yetisirsin hic merak etme. Ben boyle zamanlarda hic bir seyi unutmamak icin liste yapip ne gun ne yapmam gerekiyorsa her seyi defterime yazarim, sonra vaktimi planlarim ne gun ne yapabilirim diye, o zaman bir bakmissin vaktin bile artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?