- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.901
Kuzum çayı her zaman içmem 2 bardak maksimum içerim dün arkadaşlar ile birlikte idik muhabbet ile içtimAman amam hic oyle seylwr soyleyip cagirma kotu sayilari, onlar gitti artik gule gule, gelmeyecekler bir daha :) bol su ic canim, malzemen varsa odem cayi yap bu gece ictigin kadar ic kalanina yarin devam edersin, odemin varsa atarsin en azindan
Biz arabanin ustune degilde arkada ceki demiro var ona takilan bor aparat aldik, arabanizin oyle bir demiri varsa onlarin kullanimi daha kolay aklinizda olsunsizde 1 seneymis biz de 6 ayda iptal oldu ehliyetler ama cok sukur ki esim yuksek kalifiye eleman statusunde geldigi icin bizim ehliyetler sinavsiz degisti. sadece saglik raporu vs gibi evrak toplayip para odedik o kadar. Evrak toplamasi bile bana yetti ki tekrar sinava girmek beni bitirirdi herhalde.
Canim cay su yerine gecmiyor aksine suyunu goturuyor (bitki cayiysa ayri tabi) o yuzden fazladan su icip dengelemek gerekiyor. Onun disinda menu gayet guzel
Doner kac gramdi hic bilmiyorum canim, gayet doydum gani gani doydum hattaama yerkende ac degildim zaten sabahtan dolayi hala toktum
Meyveyi karatay sabah oneriyor diye aksam yemek istemedim, sabah da unutum kahvalti yaparken normalde hep bi meyve koyuyodum, elma armut bir sey oluyodu bugun unuttum
Afiyet olsun canim gayet guzel
Yaaaa harika bir soz bayildimama ben de gercekten bu lafi belli bir seviyede yemeye kadar destekliyorum. Benim kuzen var hic yemez ama hep hasta, hep enerjisiz, hep boyle gergindir. Onu gordukce hep icimden derim ay 2 kilo fazlam olsun ama su dertlerim olmasin. Oyle diye diye 20 kilo fazlam oldj o ayri ama olumsuz bakmiyorum, boylece dogru beslenmeyi ogreniyorum aslinda. Belki bu sayede cok kilo almasam hep az bir fazlam olsaydi hicbir zaman gercekten tam anlamda saglikli olmayip ileride baska sikintilarim olurdu. Simdi bu kilolar gidecek, ben de bu surecte ogrendigim saglikli beslenme ve yasamayi omur boyu surdurucem
bu hafta kaçamaklari hafta başından yaptım bklm cumaya nolcak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım insAllah görmezsin güzel rakamlar görürsün
afiyet olsun canım güzel olmuş
aynen cuma ya odaklandim bu hafta direk bakalım nolcak
oldu artık
afiyet olsun canım
eksi görmem sanırım wc sıkıntım da var ama insAllah artı olmam
yetiştirsin insAllah canım Allah in izniyle sakin ol saglikla gidin dönün insAllah cnm
Afiyet olsun canım güzel olmuş
selam hatunlarrr gece 2 oldu benim topuk zonkluyor daha ütü yapıcam
bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiii :))))))))))))))
yarın okullar tatilmiş benim sıpa ev de yatmadan tuzlu tava keki istedi sabah yiyip dışarı çıkacakmış babası şekerli bir şeyler yap diye benimle tartışmıştı zaten topuğum ağrıyor basamıyorum bi de malum dönemim zaten, adam anlamıyor oy kullanmaya topallayarak gittim oradan 3 market dolandık yemek yap ye iç kaldır derken akşam oldu zaten yemek sonrası kek yap bari diyor sinirlendim az merhamet yaaav dedim bari kahve yap yanına çikolata yiyeyim dedi en son :)) sonra yattım az kalkıp alınanları buzluğa dolaba yerleştir kurabiye yaptım 2 tepsi ( öküzzzz gibi yiyin gari der gibi 2 tepsiiii)oğlana peynirli biraz yeşillikli tava keki bulaşığı yalaşığı bu saat oldu ayağımı diğer sandalyeye uzattım dinlendiriyorum az sonra kalkıp 1 er parça yarına giysinler diye ütü yapıcam
benden havadisler bu kadardeyip ütüye kalkıyorum :)
Hosbuldum canım ins öyle olur :)
Ay hayırlı olsun canim fazla bisi kalmamış sanırım :)
Hosbuldum canim hilal ben. Yok sorun degil cocuk olunca öyle oluyor :)
Cok iyi rakamlar kizlar cumaya cok guzel eksiler görürsünüz
Baska cocuk varmiydi canimAyy canim valla senin is hic bitmez bu sekilde istekler bitmedikce :)) kiymetini bilsinler vallahi
Bide bana sor cnm :) 3 bucuk ayimiz var daha yaklasik hayirlisi olsun bakalim :))
canim hikayeni yeni okudum hedef cok uzak degilmis kisa suredr ulasirsn insAllahAdı: Hilal
Yaşı: 27
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 1 tane oğlum var 6 yaşında
Emziriyormusun:hayir
Meslek: estetisyenim
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 161
Kilo: emin değilim 66 67 civarı suan yarın sabah tartılıp bakacagim :)
Hedef: 56 düşünüyorum:)
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takim eski mezunuyum 80 kusurlerde başlamıştım:)
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: ismim hilal 27 yaşındayım. Bir oglum var 6 yaşında. Ayrıldım ailemle beraber yaşıyorum2016 da yaklasik 17 18 gibi kilo verip takımdan mezun olmustum. Daha sonra tekrar geri geldim 69 kiloyken ama tam bosanma dönemim olduğu icin kalamadim sıkıntılı bi donemdi. Suan duzenimi kurdum. Tekrar baslamak istiyorum zayiflamaya. Fazla bi kilom yok ama biraz daha gitse fena olmaz
hadi insAllah guzel rakamlar görIns canim isyerine geciyorum bende orda tartilicam bakalim ne çıkacak
Günaydın cnm hadi bklm hyrlisiGunaydim kizlarrr bugun tarti gunu ama ben tartilamiyorm kvde yok cnku artik yarin bakicam ne oldu ne bitti diye :)
evet canim cokta lezzetli tavsiye ederimAaa çok güzelmiş, deneyim bunu ben. Domates salatalığa, zeytine falan hep zeytinyağı damlatıp kekik serperim, hazır yapılmışı varmış:)
Not: baktım şimdi, benim yaptığımla pek alakası yokmuş ama çok güzel
masallah kizlarin yasi kac canim sende benimkiler gibi buyutmussun heraldeToplamda günlük 3 litre
Yemek listen güzel canım, afiyet olsun..
Dışardan değil canım, kızlarım yaptı.. küsmesinler diye yedim zaten..
guzel olmus canimKizlar menumu yazayim gecmise donecegim insallah
Sabah 1 elma 3-4ceviz
1 tabak yogurt lu karnibahar kisiri biraz peynir salata (kahvaltiyla ugrasamdm Dunden vardi)
Aksam 17 gibi
3 kasik bulgur pilavi yogurt bol havuc
2 lt gecmistir sporda cok yorgunum belki yaparm
harikasin canim bu iradenin karsiligini alacaksın inşallah hem sen hamburgerin yaşını biliyosun yeseydin pişman olurdunCumartesi
11.40
1.5 yumurtadan biberli omlet
Bir küçük parça peynir
5 zeytin
5 badem
2-3er dilim domates salatalık
1 tk humus
1 parmak kadar tavuk
2 yaban mersini
4 tk kekikli, keten tohumlu yoğurt
1 çay bardağı tarçınlı yy süt
18.15
1 tabak yoğurtlu domates soslu kabak ızgara
1 tavada yumurta
3 zeytin, 1 küçük parça peynir
3 ceviz
Su 2 lt
Spor ilerleyen saatlerde belli olacak
Eşim 3 hamburger gömerken kendime kabak yaptımyaparken de sürekli ağır yaşamlar pestonun hikayesi diye söylendim..
cok guzel canimBugünkü menum
Kahvalti 12:00
1 has. Yumurta
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 ç.k. tereyagi
Ara
1 ceviz
5-6 ten yer fıstığı
Akşam 17:30
1 kase m. Çorbası
3 tane kanat
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş*210 puanFit mutlu anne
SEKERSİZ 14. GÜN TAMAM
guzel canım haftada 1 iyi oluyo herzamn olmaz zatenSabah 10.15
3.5 ceviz var
Akşam 17.15
1 tabak zeytinyağlı barbunya ( inanılmaz şiştim daha bakliyat yapmam sanırım )
3-4 yk yoğurt
Biraz soğan yanında
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
15 dakika yürüyüş=45 p
Toplam 135 p=Fit mutlu anne
gayet iyi canmSabah 11
Pırasalı yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
1dilim tane
Ara öğün
10tane kadar badem
2incir
Öğle 14:00
1dilim tbe
Pırasa yemeği 6 7 kaşık
Akşam 18:00
6kaşık kadar kereviz salatası yoğurtlu
Su 2lt kadar oldu
Spor 200ip atlayabildim bütün evi temizlediğimden çok yoruldum bu kadar olabildi
simdi nasilsin canim dikkat et bende öğünler öyle hissettim tedbirini aldım çok şükür ilerlemediBugun sabah boğaz agrisiyla uyandim sonrada baş agrisi eklendi insallah ilerlemez
Bende oksuruk bi baslarsa 1 ayda zor gider
Yarinda cocuklari buraya birakacaklar 1 den 6 ya bendeler
gayet iyi canmCumartesi Menüm
Sabah kahve
14.00
2 şer kş et, tavuk sote
Yarim pasta tb doner eti
Salata
19.45
Baharatli yogurt
Su 2 lt
guzel olmuş canim bu aralar maşallah çok aktifsinKizlar selam,
Henuz gecmis yapamadim, eve yeni girdim.
Bugun saat 1 de bisikletle ciktik aksam 8:30 a kadar bir kac mola vererek dere tepe demeden bisiklete bindik.
Hemen menumu yazip sonra detay vericem
Saat 10:30
1 armut
2 yumurtafan peynirli omlet
10 zeytin
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Limonlu cay
Arada limonlu cay
Turk kahvesi
Saat 21:00
El kadar izgara et
Yaninda bir avuc buharda sebze
Su 3 lt
Spor 3 saat bisiklet toplam puan 360Fit mutlu anne
Aksam 8:30da sehre donunce aksam yemegi 9 da bitti ama gun icinde hic oyle cok aviktim hissim olmafi sukurler olsun
Sporumu da birtane uygulama var ne kadar nerde durdum, ne kadar surede nerden nereye gittin gosteren bir program var ondan baktim, yani bu sure direk bisiklette oldugum sure, daha cok surmus olabilirim ama daha az degil ona eminim :)
tebrikler kizlarrrr❤❤❤❤❤615.ETAP ENLERIIIII
1.%2.06........... @bi prenses annesi
2.%1.77........... @pesto26
3.%1.52.......... @Gulbe seker
4.%1.33..........gewezebidik
5.%1.12........... @ebruebrulii
6.%1.02.......... @istikrar1986
TEMBELLER (SABIT)
askrhpozitif
@AhSen_2504
@Niran Nevra
YÜZ KARALARI (ARTI)
@mefkurem
@Edibe12
@Erdek
Gecen hafta arti olan ve yuzdesi 1 i gecmeyen eklenmemistir
@askrhpozitif merveee kankimiyiz simdii❤❤❤❤_____KANKILER MANKILERE KARŞI ___
askrhpozitif buse8
@Fatlayd @istikrar1986
North River @AhSen_2504
@pesto26Fit mutlu anne
@cemresilaAk kelebek
@ebruebrulii @elfkkk
gewezebidik Handandandan
Çok iyi canim sporunda harikaGece gece menümu verip uyuyum bende
Kahvaltı 11:30
Güne bi bardak limonlu taze naneli suyla başladım
Ve sporla daha sonra kahvaltı
6 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
Marul
Kiraz domates
Salatalık
Yagda bi yumurta
5li bitki çayı
Aralarda
Türk kahvesi + 5 yer fıstığı
Yedik çay
Aksam 19:00
Bi tabak dolu salata
Bi küçük kase yoğurt
Yemekte bakla vardı benim de ben sevmiyorum başka bişry de canım istemedi salata yogurtla idare ettim
19:30
Çay yanında
3 kayısı
4 fındık
6 sarı üzüm
7 fıstık
Aparatif biraz fazla oldu belkim bilmiyorum ama çok abartmamisimdr umarım
Su 2.5 lt
Spor
3 mil 5k ×2
250 squat
25 dk pilates
395 puan
Ayyy kolay gelsin kuzumm, simartma bu kadar onlari, az kendileri de is yapsinlarselam hatunlarrr gece 2 oldu benim topuk zonkluyor daha ütü yapıcam
bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiii :))))))))))))))
yarın okullar tatilmiş benim sıpa ev de yatmadan tuzlu tava keki istedi sabah yiyip dışarı çıkacakmış babası şekerli bir şeyler yap diye benimle tartışmıştı zaten topuğum ağrıyor basamıyorum bi de malum dönemim zaten, adam anlamıyor oy kullanmaya topallayarak gittim oradan 3 market dolandık yemek yap ye iç kaldır derken akşam oldu zaten yemek sonrası kek yap bari diyor sinirlendim az merhamet yaaav dedim bari kahve yap yanına çikolata yiyeyim dedi en son :)) sonra yattım az kalkıp alınanları buzluğa dolaba yerleştir kurabiye yaptım 2 tepsi ( öküzzzz gibi yiyin gari der gibi 2 tepsiiii)oğlana peynirli biraz yeşillikli tava keki bulaşığı yalaşığı bu saat oldu ayağımı diğer sandalyeye uzattım dinlendiriyorum az sonra kalkıp 1 er parça yarına giysinler diye ütü yapıcam
benden havadisler bu kadardeyip ütüye kalkıyorum :)
Ayyy boyle devam etsin kankim, buralarin tozunu attiralim cuma gunu, masallahGünaydın Hanımlar,
Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
Masallah canim, senin meta cok iyi, cumaya daha bol eksi gelsin insallahKızlar fazla beklemicem bende bildirimimi yapayim malum dun kaçacağım var zaten
Cuma: 85.5
Pazartesi: 85.1
Fark: - 400
Tabi aksam disarda yeyince tartida kendino belli etmis ama lutfen birakma kendini Bahar. Seni cok motivasyonsuz goruyorum. Bence sende biraz farkli birseyler dene, mesela bak bende karatay guzel sonuclar veriyor gibi tamamen karataya gecmeyi dusunmuyosan d abikac gun dene vucudun farkli beslenme ile sasirsin en azindanKilo bildirimi
Cuma: 70.7
Ptesi : 71.8
Fark: 1.1 ☠🕷
Üzme kendini canım, reglin yakın mı?Kilo bildirimi
Cuma: 70.7
Ptesi : 71.8
Fark: 1.1 ☠🕷
11 ve 8 yaşındalar. Çok büyümediler aslında ama şimdiden öğretiyirum herşeyimasallah kizlarin yasi kac canim sende benimkiler gibi buyutmussun heralde
Kanki muhteşem, kendi farkımdan utandım şimdiKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
Suan cook mutluyum karatay bana yaradi gibi, insallah hep biyle devam eder
Ormanda neredeyse 2 saat yürüdük aralarda koştuk keşke her spor böyle eğlenceli olsa:)
Artın için üzülme, çok fazla yürüyüş yapmışsın...o nedenle ödem yapmıştır vücudun.Kilo bildirimim
Cuma 95.3
Bugün 95.4
artı 100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?