- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.921
Merhaba nerden başlayıp kendimi tanıtsam bilemedim :) iyi aksamlar herkese
tekrardan hoş geldin gülüm tüm olumsuzlukları geride bırakmışsın ne guzelAdı: Hilal
Yaşı: 27
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 1 tane oğlum var 6 yaşında
Emziriyormusun:hayir
Meslek: estetisyenim
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 161
Kilo: emin değilim 66 67 civarı suan yarın sabah tartılıp bakacagim :)
Hedef: 56 düşünüyorum:)
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takim eski mezunuyum 80 kusurlerde başlamıştım:)
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: ismim hilal 27 yaşındayım. Bir oglum var 6 yaşında. Ayrıldım ailemle beraber yaşıyorum2016 da yaklasik 17 18 gibi kilo verip takımdan mezun olmustum. Daha sonra tekrar geri geldim 69 kiloyken ama tam bosanma dönemim olduğu icin kalamadim sıkıntılı bi donemdi. Suan duzenimi kurdum. Tekrar baslamak istiyorum zayiflamaya. Fazla bi kilom yok ama biraz daha gitse fena olmaz
harika çok güzel masallahGünaydın Hanımlar,
Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
cok iyi canim cumaya guzel eksi var insallahKızlar fazla beklemicem bende bildirimimi yapayim malum dun kaçacağım var zaten
Cuma: 85.5
Pazartesi: 85.1
Fark: - 400
canim hiç moral bozma bikac gün detoks yap istersenKilo bildirimi
Cuma: 70.7
Ptesi : 71.8
Fark: 1.1 ☠🕷
maşallah çok iyi canim tebriklerKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
Suan cook mutluyum karatay bana yaradi gibi, insallah hep biyle devam eder
İnşaallah canım, bu hafta takım birincisi biziz inşaallah.Ayyy boyle devam etsin kankim, buralarin tozunu attiralim cuma gunu, masallah
Evet canim fazla surmez 2 ay veriyorum kendimecanim hikayeni yeni okudum hedef cok uzak degilmis kisa suredr ulasirsn insAllah
hadi insAllah guzel rakamlar gör
Günaydın cnm hadi bklm hyrlisi
Evet canim benim cok şükür kurtuldum bi ara dönmüştüm buraya biliyosun ama tam o dönem ayrıldım sonrada bitti zatenCurukElma hilal sen mi geldin çok şükür bosanmissin valla sevinmedim diyen yalan söyler hadi önümüze bakalım
Kiz dikkat et bi haftasonunda baya fark varKilo bildirimi
Hey masallah cok guzel bi rakamKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
Dikkat edersen cumaya toparlarsin canimKilo bildirimim
Cuma 95.3
Bugün 95.4
artı 100 gr
Allah bagislasin canim en guzeli zaten simdiden ogrensinler11 ve 8 yaşındalar. Çok büyümediler aslında ama şimdiden öğretiyirum herşeyi
Evet canim su son 2 senede cok sey değişti ama duzenimi kurdum önüme bakiyorum artiktekrardan hoş geldin gülüm tüm olumsuzlukları geride bırakmışsın ne guzel
Ben sevgi 36 yaşındayım bende daha önce bu takımdaydım takıma dahil olunca daha motivasyon artıyor inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsin
harika çok güzel masallah
cok iyi canim cumaya guzel eksi var insallah
canim hiç moral bozma bikac gün detoks yap istersen
maşallah çok iyi canim tebrikler
Yaptığın diyeti ayrıntısı ile paylaşabilir misin canımKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
19 senedir bilmeyen sonra da bilmez, annem eşime benim için sürekli ayakta dolanıyor yoruldu diyor eşim ne iş yapıyor ki diyip kendi ablasının koşturmasını anlatıyor :))Ayy canim valla senin is hic bitmez bu sekilde istekler bitmedikce :)) kiymetini bilsinler vallahi
Bide bana sor cnm :) 3 bucuk ayimiz var daha yaklasik hayirlisi olsun bakalim :))
kendileri iş yaptığın da kıyamet alameti derim herhaldeAyyy kolay gelsin kuzumm, simartma bu kadar onlari, az kendileri de is yapsinlar
Ayyy boyle devam etsin kankim, buralarin tozunu attiralim cuma gunu, masallah
Masallah canim, senin meta cok iyi, cumaya daha bol eksi gelsin insallah
Tabi aksam disarda yeyince tartida kendino belli etmis ama lutfen birakma kendini Bahar. Seni cok motivasyonsuz goruyorum. Bence sende biraz farkli birseyler dene, mesela bak bende karatay guzel sonuclar veriyor gibi tamamen karataya gecmeyi dusunmuyosan d abikac gun dene vucudun farkli beslenme ile sasirsin en azindan
afiyet olsun canım güzel olmuşMenü (pazar)
Sabah(9:00)
1 dilim ekmek
1/2 avakado
Yeşillik
1kk peynir
Öğle(13:30)
Brokoli bir yumruk kadar
1 kase domates çorbası kremasiz
Akşam(19:00)
☠☠☠☠☠☠☠
Boşuna yazıp aklınızı karistirmayim arkadaşlarla disardaydik
Su: 2 lt Spor: 45 dk eliptik 40 dk yürüyüşFit mutlu anne 180+80 260 puan
cumaya halledersn insAllah cnmKilo bildirimi
saol cnmevet canim cokta lezzetli tavsiye ederim
masallah kizlarin yasi kac canim sende benimkiler gibi buyutmussun heralde
guzel olmus canim
harikasin canim bu iradenin karsiligini alacaksın inşallah hem sen hamburgerin yaşını biliyosun yeseydin pişman olurdun
cok guzel canim
guzel canım haftada 1 iyi oluyo herzamn olmaz zaten
gayet iyi canm
simdi nasilsin canim dikkat et bende öğünler öyle hissettim tedbirini aldım çok şükür ilerlemedi
gayet iyi canm
guzel olmuş canim bu aralar maşallah çok aktifsin
tebrikler kizlarrrr❤❤❤❤❤
@askrhpozitif merveee kankimiyiz simdii❤❤❤❤
Çok iyi canim sporunda harika
tebrik ederim cnm cumaya kadar daha guzel eksi olacak o zmm insAllahKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
afiyet olsun canım güzel olmuş spor kac puan yqzacam simdi ben sanaPazar menüm
13.20
1 sucuklu yumurta
1 salatalık
5 zeytin
1 dl kasar
1 kasik kekik
1 kasik yoğurt
17.50
1 şiş tavuk
1sis kıyma
Karişik salata
1 koz biber
1 domates
Su.3lt
Spor. Ormanda neredeyse 2 saat yürüdük aralarda koştuk keşke her spor böyle eğlenceli olsa:)
ödem olabilir cnm fazla dgl halledersn cumaya kadarKilo bildirimim
Cuma 95.3
Bugün 95.4
artı 100 gr
saol cnm insAllahAyyy kolay gelsin kuzumm, simartma bu kadar onlari, az kendileri de is yapsinlar
Tabi aksam disarda yeyince tartida kendino belli etmis ama lutfen birakma kendini Bahar. Seni cok motivasyonsuz goruyorum. Bence sende biraz farkli birseyler dene, mesela bak bende karatay guzel sonuclar veriyor gibi tamamen karataya gecmeyi dusunmuyosan d abikac gun dene vucudun farkli beslenme ile sasirsin en azindan
insAllah cnm saolasintekrardan hoş geldin gülüm tüm olumsuzlukları geride bırakmışsın ne guzel
Ben sevgi 36 yaşındayım bende daha önce bu takımdaydım takıma dahil olunca daha motivasyon artıyor inşallah istediğin kiloya biran önce gelirsin
insAllah cnmEvet canim fazla surmez 2 ay veriyorum kendime
Evet canim benim cok şükür kurtuldum bi ara dönmüştüm buraya biliyosun ama tam o dönem ayrıldım sonrada bitti zaten
Kiz dikkat et bi haftasonunda baya fark var
Hey masallah cok guzel bi rakam
Dikkat edersen cumaya toparlarsin canim
Allah bagislasin canim en guzeli zaten simdiden ogrensinler
Evet canim su son 2 senede cok sey değişti ama duzenimi kurdum önüme bakiyorum artik
Ilk hafta guzel gider aynen cnm bol eksilerin olsunKizlar tartıldım suan 66.6 tam bu hafta guzel gider diye düşünüyorum ilk hafta olduğu için
Amin canim insafiyet olsun canım güzel olmuş
cumaya halledersn insAllah cnm
saol cnm
tebrik ederim cnm cumaya kadar daha guzel eksi olacak o zmm insAllah
afiyet olsun canım güzel olmuş spor kac puan yqzacam simdi ben sana
ödem olabilir cnm fazla dgl halledersn cumaya kadar
saol cnm insAllah
insAllah cnm saolasin
insAllah cnmsaglikla ulas ideal kilona insAllah
Ilk hafta guzel gider aynen cnm bol eksilerin olsun
Hosbuldum abla cok şükür atlattım hepsini. Önüme bakmaya devam edecegim.CurukElma hoş geldin gülüm
yeni bir başlangıç yapmışsın oğlunla beraber hayatını yeniden düzene sokmuşsun maşallah sana, farkında mısın sen güçlü bir kadınsın
daha önce zaten başardın şimdi de başaracaksın yeni hayatına yeni bir sen olarak başlaman hakkın , yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun gülüm
Eger dikkat edersen canim kayipsiz atlatabilirsin ödem çayı filan yap bu araCuma 61.9
Pazartesi 62.2
Fark +300
Sanırım adet olacağım şişkinliğim var belirtiler onu gösteriyor
Cok degil zaten gider inşallah cnmCuma 61.9
Pazartesi 62.2
Fark +300
Ay olur mu hiç, ben haftalardır gram gram verip sonra geri alıp sonra bir daha o aldıgımı verdim. Sukur karatay bana iyi geldi, bakalım devamı nasıl gelecekKanki muhteşem, kendi farkımdan utandım şimdi
İnşallah canım, regl oldum bugun o yuzden biraz tırsıyorum, ödem yapıp veremezsem diye ama ödem suyu yapıcam kendimeİnşaallah canım, bu hafta takım birincisi biziz inşaallah.
Canım ben karatay yapıyorum suan, geçen perşembeden beri. Menulerimi zaten eski mesajlarımda gorebilirsin ama asıl olay sabah cok guclu bir kahvbaltı sonra min 5 saat hiç bir şey yemeyip akşam da yine protein agırlıklı bir yemek yiyorum. Sabah kalvaltısı cok guclu olunca insan zaten acıkmıyor cok. Birde spor tabiki, ben sporsuz pek veremiyorum canımYaptığın diyeti ayrıntısı ile paylaşabilir misin canım
Özel olarak dikkat ettiğin birşey var mı?
çokk güzel bir günaydınn, İnşallah umutlu uğurlu hayırlı bir hafta olsun
oo süper sonuçKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
hicbirseycik o artı cumaya güzel eksi olurKilo bildirimim
Cuma 95.3
Bugün 95.4
artı 100 gr
üst üste elitpik de var ama bı bezmislik var bende , değişikte hiçbirsey yapmak istemiyorum valla yalan yokAyyy kolay gelsin kuzumm, simartma bu kadar onlari, az kendileri de is yapsinlar
yok canım yeni bitti sayılırÜzme kendini canım, reglin yakın mı?
bakalım canım ya şu ara hiçbirsey istemiyor canım değişiktekrardan hoş geldin gülüm tüm olumsuzlukları geride bırakmışsın ne guzel
çok şükür boşver önüne bak , oğlunun velayeti sende dimiEvet canim fazla surmez 2 ay veriyorum kendime
Evet canim benim cok şükür kurtuldum bi ara dönmüştüm buraya biliyosun ama tam o dönem ayrıldım sonrada bitti zaten
Kiz dikkat et bi haftasonunda baya fark var
Hey masallah cok guzel bi rakam
Dikkat edersen cumaya toparlarsin canim
Allah bagislasin canim en guzeli zaten simdiden ogrensinler
Evet canim su son 2 senede cok sey değişti ama duzenimi kurdum önüme bakiyorum artik
bence de kısa sürede giderKizlar tartıldım suan 66.6 tam bu hafta guzel gider diye düşünüyorum ilk hafta olduğu için
odemdir halledersin benceCuma 61.9
Pazartesi 62.2
Fark +300
Evet canım bendeoo süper sonuç
hicbirseycik o artı cumaya güzel eksi olur
üst üste elitpik de var ama bı bezmislik var bende , değişikte hiçbirsey yapmak istemiyorum valla yalan yok
yok canım yeni bitti sayılır
bakalım canım ya şu ara hiçbirsey istemiyor canım değişik
çok şükür boşver önüne bak , oğlunun velayeti sende dimi
bence de kısa sürede gider
odemdir halledersin bence
Ben patlıcanı alacalı soyup ortasına çizik atıp fırça ile zeytinyağı sürüyorum etrafına ve fırında yumuşayana kadar pişirip sonra içini ekleyip tekrar soslayip pişiriyorum bence kızartmasindan daha güzel buzluğa atmadım bu sene ama geçen sene yine bu şekilde yapıp dipfirize attımDostlar şu fırında kıymalı patlıcanı nasıl diyet halde yapabiliyorsunuz? Benim elim bildiğin musakkaya kayar diye korktum Dayapanlardan yarın uyanınca bilgi rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?