- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.961
başın sağ olsun gülüm rabbim sabır versinmerhaba kıymetli hemşirelerim,
geçtiğimiz cuma günü öğleden sonra canım anneannemi kaybettim. acilen ankaraya gittim. bir süredir yoktum o yüzden,hiç telefona bakamadım doğru düzgün.
geçtiğimiz hafta 1. gelmişiz herkesi tebrik ederim. dilerim güzel bir haftaya başlangıç yaparız hep beraber.
başın sağ olsun gülüm rabbim sabır versin
ananenin mekanı cennet olsun inşallah
hahahah kız sen sadece taşıdın 9 ay hafif çanta gibi istediğin de koluna taktın yorulunca bıraktın yaaa ne anneliğin olsun sezaryanla doğurdun , iş sadece doğurmakta çünküErkekler sadece anneleri, kizkardesleri ve kızlarının fedakarlıklarını görür, ve sadece onların gözyaşlarından etkilenirmiş canım...
Eşime göre benim çocuklarımda önce benim annemin (çalıştığım için annem baktı) sonra kendinin emeği varmış, benim emeğim yokmuş!!!
Ben sadece 9 ay karnımda taşımışım, hatta sezeryan olduğum için gerçek anne değilmişim...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımmerhaba kıymetli hemşirelerim,
geçtiğimiz cuma günü öğleden sonra canım anneannemi kaybettim. acilen ankaraya gittim. bir süredir yoktum o yüzden,hiç telefona bakamadım doğru düzgün.
geçtiğimiz hafta 1. gelmişiz herkesi tebrik ederim. dilerim güzel bir haftaya başlangıç yaparız hep beraber.
Allah Allah ne adamlar var he nankörlüğun bu kadari hep yetistirilmeden kaynakli bence bunlar erkege yok sen otur ablan yaosin yok ben yaparım dedndigi icin oysaki herseyi erkeklrrdr yapabiliyor istese cidden esimin yaprak sarmasi sarmisligi bile vardır Allah tan esimin annesine duskun olmqsinin bi artısı die seviniyorumErkekler sadece anneleri, kizkardesleri ve kızlarının fedakarlıklarını görür, ve sadece onların gözyaşlarından etkilenirmiş canım...
Eşime göre benim çocuklarımda önce benim annemin (çalıştığım için annem baktı) sonra kendinin emeği varmış, benim emeğim yokmuş!!!
Ben sadece 9 ay karnımda taşımışım, hatta sezeryan olduğum için gerçek anne değilmişim...
Benim eşimin de ağrıyan yeri hic bitmez diorum enkazla evlenmisimbenim bir bacağım ağrıyor desem eşimin iki bacağı iki kolu ağrıyor diye yakınırsabah öğle akşam gece sürekli bir yerleri ağrır ve neden acaba diye bana sorar bilseydim doktor olurdum derdim eskiden şimdi onu bile demiyorum sıkıldım :)))
aleykum selam cnm hoşgeldinSelamlarrr mutlu haftalarrrr çok şükür geldimmm gelebildimmm dün saat 7 gbi okuldaydım eve akşam 8 buçuk gibi gelebildim...o kadar yorulmuşum kiiiii...menümü de yazıcam inş birazdan.nasılsınız ????
aminn..Allah razı olsun, sizler sağ sağolun. Ananem güzel, uzun ve sağlıklı bir ömür geçirdi. dileğim hepimiz için böyle olsun. Rabbim hayırlısı versin herşeyin.
hahahah kız sen sadece taşıdın 9 ay hafif çanta gibi istediğin de koluna taktın yorulunca bıraktın yaaa ne anneliğin olsun sezaryanla doğurdun , iş sadece doğurmakta çünkü
gülümmm bu erkekler hep böyle işlerine nasıl gelirse öyle konuşuyor işte , bir tanış anlatmıştı amerika da okurken oturduğu evin su tesisatın da sorun çıkmış tamirci çağırmış adam gelmiş yaşlı biriymiş ve çenesi çok düşükmüş, eski karısı için tohumlarımı çaldı hamile kaldı diye söylenmiş durmuşyani sırf biz de değil bu erkek milletinin evrensel kafası sanırım :)
hahahaha ben öyle desem beğenmiyorsan çekmek zorun da değilsin kapı orada der aşırı hazır cevap baş olmuyor anacımmm:)))Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Hoşgeldin insAllah amin
Allah Allah ne adamlar var he nankörlüğun bu kadari hep yetistirilmeden kaynakli bence bunlar erkege yok sen otur ablan yaosin yok ben yaparım dedndigi icin oysaki herseyi erkeklrrdr yapabiliyor istese cidden esimin yaprak sarmasi sarmisligi bile vardır Allah tan esimin annesine duskun olmqsinin bi artısı die seviniyorum
Benim eşimin de ağrıyan yeri hic bitmez diorum enkazla evlenmisim
aleykum selam cnm hoşgeldin
Hahhahhahahaha ben öyle desem beğenmiyorsan çekmek zorun da değilsin kapı orada der aşırı hazır cevap baş olmuyor anacımmm:)))
ben alıştım öyle lafları söyletmiyorum son senelerde eee benim de çenem güçlendi tabiiHahhaherkekler böyle ya vala
tüm enerji vampirlerine rağmen şimdi şu an da varım ve mutlu olmayı seçiyorummm
ben alıştım öyle lafları söyletmiyorum son senelerde eee benim de çenem güçlendi tabii
hahahah kız sen sadece taşıdın 9 ay hafif çanta gibi istediğin de koluna taktın yorulunca bıraktın yaaa ne anneliğin olsun sezaryanla doğurdun , iş sadece doğurmakta çünkü
gülümmm bu erkekler hep böyle işlerine nasıl gelirse öyle konuşuyor işte , bir tanış anlatmıştı amerika da okurken oturduğu evin su tesisatın da sorun çıkmış tamirci çağırmış adam gelmiş yaşlı biriymiş ve çenesi çok düşükmüş, eski karısı için tohumlarımı çaldı hamile kaldı diye söylenmiş durmuşyani sırf biz de değil bu erkek milletinin evrensel kafası sanırım :)
Allah Allah ne adamlar var he nankörlüğun bu kadari hep yetistirilmeden kaynakli bence bunlar erkege yok sen otur ablan yaosin yok ben yaparım dedndigi icin oysaki herseyi erkeklrrdr yapabiliyor istese cidden esimin yaprak sarmasi sarmisligi bile vardır Allah tan esimin annesine duskun olmqsinin bi artısı die seviniyorum
sen nabza göre şerbet de ben kendi ve aile huzuru için strateji diyeyimzamnla daha da çözüyor insan karsindakini nabza göre şerbet diorsun yani
Kac senelik evlisin cnm
kırıldın üzgünsün sevilmediğini önemsiz olduğunu düşünüyorsun şu an daa seni hissettim...Ah ah...
Bugün Antep'teyim, neden biliyor musunuz?
Benim aracımın periyodik bakım zamanı gelmişti, "araba senin kendin götür bakıma" dedi...
200 km yol yaptım sabahın köründe, geldim buraya...bekleme salonunda bekliyorum, sadece ben kadınım, diğerlerinin hepsi erkek, kendimi kötü hissediyorum şu anda...herkes bana garip garip bakıyor...
Üstelik bugün benim doğum günüm, sabah yalvardım, birlikte gidelim diye, kabul etmedi...bende kızlarımı yanıma aldım, bebeği eşime bırakıp geldim...
bebeğe bakabilen eşin var (çocukların olması için tohumunu aldın yaaa) şükret
hemen duruş pozisyonunu değiştir dik otur omuzlar hafif geriye doğru olsun , yaydığın enerji hemen değişir
bekleme salonun da hepsi erkekti beni boşanmış yada dul sandı galiba adamın biri kızlarımın yanın da gevrek gevrek konuşmaya çalıştı, çok sinir oldum diye söyle , eşinin erkeklik gururu az kabarsın daaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?