Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

başın sağ olsun gülüm rabbim sabır versin
ananenin mekanı cennet olsun inşallah

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif 20 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik 158 + 360 + -- + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi 374 + 395 + 135 + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
İstikrar1986 123 + -- + 140 + -- + -- + -- + --
Gulbeseker 180+ 135 + 180 + -- + -- + -- + --
Ebruebrulii 300+ 120 + -- + -- + -- + -- + --
AhSen_2504 135+ 210 + -- + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + 225 + -- + -- + -- + -- + --
Cemresila -- + 40 + 360 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

hahahah kız sen sadece taşıdın 9 ay hafif çanta gibi istediğin de koluna taktın yorulunca bıraktın yaaa ne anneliğin olsun sezaryanla doğurdun , iş sadece doğurmakta çünkü
gülümmm bu erkekler hep böyle işlerine nasıl gelirse öyle konuşuyor işte , bir tanış anlatmıştı amerika da okurken oturduğu evin su tesisatın da sorun çıkmış tamirci çağırmış adam gelmiş yaşlı biriymiş ve çenesi çok düşükmüş, eski karısı için tohumlarımı çaldı hamile kaldı diye söylenmiş durmuş yani sırf biz de değil bu erkek milletinin evrensel kafası sanırım :)

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Hoşgeldin insAllah amin
Allah Allah ne adamlar var he nankörlüğun bu kadari hep yetistirilmeden kaynakli bence bunlar erkege yok sen otur ablan yaosin yok ben yaparım dedndigi icin oysaki herseyi erkeklrrdr yapabiliyor istese cidden esimin yaprak sarmasi sarmisligi bile vardır Allah tan esimin annesine duskun olmqsinin bi artısı die seviniyorum

Benim eşimin de ağrıyan yeri hic bitmez diorum enkazla evlenmisim
Selamlarrr mutlu haftalarrrr çok şükür geldimmm gelebildimmm dün saat 7 gbi okuldaydım eve akşam 8 buçuk gibi gelebildim...o kadar yorulmuşum kiiiii...menümü de yazıcam inş birazdan.nasılsınız ????
aleykum selam cnm hoşgeldin

Allah razı olsun, sizler sağ sağolun. Ananem güzel, uzun ve sağlıklı bir ömür geçirdi. dileğim hepimiz için böyle olsun. Rabbim hayırlısı versin herşeyin.
aminn..
inşallah bizim de arkamızdan böyle söylenir , çok çekti hiç mutlu olmadı v.s. denmez
son nefesimizi vermeden önce keşkeee şunu da yapsaydık v.s. dememek için her günümüzün ne kadar kıymetli olduğunu bilerek, sevdiklerimize doyasıya sevdiğimizi söyleyerek mutlu geçirmemiz lazım , ananen şanslı mutlu olmayı bilen nadir insanlarmış allah rahmet eylesin tekrardan gülüm

Saka olmalı ya cok guldum yeminle

hahahaha ben öyle desem beğenmiyorsan çekmek zorun da değilsin kapı orada der aşırı hazır cevap baş olmuyor anacımmm:)))

Ah ah...

Bugün Antep'teyim, neden biliyor musunuz?

Benim aracımın periyodik bakım zamanı gelmişti, "araba senin kendin götür bakıma" dedi...
200 km yol yaptım sabahın köründe, geldim buraya...bekleme salonunda bekliyorum, sadece ben kadınım, diğerlerinin hepsi erkek, kendimi kötü hissediyorum şu anda...herkes bana garip garip bakıyor...

Üstelik bugün benim doğum günüm, sabah yalvardım, birlikte gidelim diye, kabul etmedi...bende kızlarımı yanıma aldım, bebeği eşime bırakıp geldim...

ne kadar doğrudur bilemiyorum henüz o konulara dalış yapıp araştırmadım ama yapmaktan zarar gelmez:
evlerinizin giriş kapılarının çok önemli olduğu ev de ki huzur bolluk bereketin kapılarla ilgili olduğunu her zaman temiz bakımlı hatta süslenmiş olmasının hayatımıza huzur ve mutluluğu çekeceği ile ilgili hint felsefesinden bir yazı okudum kızlar , evin giriş kapısı ve özellikle mutfağın temizliği düzeni bizim kalbimiz, ruh halimizle çok ilgiliymiş ....
evi temizleyip gıcır gıcır edince bize de bir ferahlama gelmiyor mu ohh demiyor muyuz ama dış kapıyı ben her temizlik yaptığımda silmiyordum kapı bazen ayakkabı karmaşası olsa da genel de sade ve düzgün bundan sonra daha özen göstereyim bari ( bunu da bahane edip temizliğe gazlıyorum kendimi) dedim ve sizlerle de paylaşayım dedim :)

Dünkü Menüm(7 ile 20.30 arası görevliydim ve cok sabrettim,bi sürü yemek getrdiler ama diyete uygun pekbişey yoktu,elimden geldgnce iyi tutmaya calıştım)
11.00
1 armut
4 5 ceviz
13.00
Bi avuc et ve yarım sebzeli dürüm(ara ara yiyebildim,toplam hali bu)
21.00(gec oldu ama bu saatlerde evdeydim)
Bi kase ezogelin,yarımdan az içli köfte
Su
2 5 lt

kırıldın üzgünsün sevilmediğini önemsiz olduğunu düşünüyorsun şu an daa seni hissettim...
öncelikle doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnnnnnn
bu günün yeniden doğuşun olsun .
boş ver etrafındakilerin bakışını, hemen duruş pozisyonunu değiştir dik otur omuzlar hafif geriye doğru olsun , yaydığın enerji hemen değişir etrafındakiler de öyle bakamaz artık , sen bir kişi için doğmadın onun doğum günün de özel bir şey yapmasıyla da yaşayacak yada ölecek değilsin , sen sensin özelsin mucizenin beden almış halisin ve yanında kızların küçük mucizelerin var , 2 dk çık dışarı gözlerini kapat derin nefes al ve kendin için şükret kendi araban var çocukların var sağlığın yerin de , bebeğe bakabilen eşin var (çocukların olması için tohumunu aldın yaaa) şükret , işin bitince kızlarınla hemen eve dönme eğlenceli bir şeyler yapın kendinize küçük hediyeler alın , illa çok para harcamaya gerek yok gidin bir bujiteriye emitasyon takılara bakın kendine hediye seç :)
haa eşine çok mu alındın içinden atamıyorsan tutup büyümesine izin vermek yerine eve gidince ahlanıp vahlanır gibi yapıp , bekleme salonun da hepsi erkekti beni boşanmış yada dul sandı galiba adamın biri kızlarımın yanın da gevrek gevrek konuşmaya çalıştı, çok sinir oldum diye söyle , eşinin erkeklik gururu az kabarsın daaaaa

bebeğe bakabilen eşin var (çocukların olması için tohumunu aldın yaaa) şükret

Sesli güldüm canım ya, teşekkür ederim.

hemen duruş pozisyonunu değiştir dik otur omuzlar hafif geriye doğru olsun , yaydığın enerji hemen değişir

Aslına bakarsan duruşum çok özgüveni "erkek Fatma" kıvamında...sadece içten içe üzülüyor kendime... evli miyim? bekar mı? Belli değil....

Bak bunu yapacam..

Doğum sonrası yüzüklerde parmağıma olmadığı için takmıyorum...bı sinir edeyim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…