- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #282.981
Ortim eksi ile gel hemen gel gitsin şişliklerCuma 61.9
Pazartesi 62.2
Fark +300
Sanırım adet olacağım şişkinliğim var belirtiler onu gösteriyor
ayy kuzum ne desem bilemdim ki Rabbım kuvvet versin sanaAh ah...
Bugün Antep'teyim, neden biliyor musunuz?
Benim aracımın periyodik bakım zamanı gelmişti, "araba senin kendin götür bakıma" dedi...
200 km yol yaptım sabahın köründe, geldim buraya...bekleme salonunda bekliyorum, sadece ben kadınım, diğerlerinin hepsi erkek, kendimi kötü hissediyorum şu anda...herkes bana garip garip bakıyor...
Üstelik bugün benim doğum günüm, sabah yalvardım, birlikte gidelim diye, kabul etmedi...bende kızlarımı yanıma aldım, bebeği eşime bırakıp geldim...
cok guzel bilgiler cnm haklısınne kadar doğrudur bilemiyorum henüz o konulara dalış yapıp araştırmadım ama yapmaktan zarar gelmez:
evlerinizin giriş kapılarının çok önemli olduğu ev de ki huzur bolluk bereketin kapılarla ilgili olduğunu her zaman temiz bakımlı hatta süslenmiş olmasının hayatımıza huzur ve mutluluğu çekeceği ile ilgili hint felsefesinden bir yazı okudum kızlar , evin giriş kapısı ve özellikle mutfağın temizliği düzeni bizim kalbimiz, ruh halimizle çok ilgiliymiş ....
evi temizleyip gıcır gıcır edince bize de bir ferahlama gelmiyor mu ohh demiyor muyuz ama dış kapıyı ben her temizlik yaptığımda silmiyordum kapı bazen ayakkabı karmaşası olsa da genel de sade ve düzgün bundan sonra daha özen göstereyim bari ( bunu da bahane edip temizliğe gazlıyorum kendimi) dedim ve sizlerle de paylaşayım dedim :)
masAllah cnm Allah daim etsin huzurunuzusen nabza göre şerbet de ben kendi ve aile huzuru için strateji diyeyim
19.5 yıllık evliyim gülüm haziran 20 de 20 yıl dolacak
Afiyet olsun canımDünkü Menüm(7 ile 20.30 arası görevliydim ve cok sabrettim,bi sürü yemek getrdiler ama diyete uygun pekbişey yoktu,elimden geldgnce iyi tutmaya calıştım)
11.00
1 armut
4 5 ceviz
13.00
Bi avuc et ve yarım sebzeli dürüm(ara ara yiyebildim,toplam hali bu)
21.00(gec oldu ama bu saatlerde evdeydim)
Bi kase ezogelin,yarımdan az içli köfte
Su
2 5 lt
Hayırlı doğumun olsun ins canim :)Yok cnm ilk olcak insallah :)
Cuma: 94.9
Bugün: 95.0
Hosgeldin abla :)Gunaydinnnn guzellerrrrr
Gecmisin yarisindayim bi selam verem dedim
Dun malum cocuklar bendeydi ikindin kv gil de geldi
Yemek falan hazirladim yendi
Aksamda eltimler geldi
Bi taraftanda hastalık
Dun hic teli elime alamadim
Neyse ins. Hepimiz icin guzel bi hafta olsun
Bu arada sabitim ben
Esim ise gidecek ona kahvalti hazirlayim gidince rahat rahat gelirim
Biraz daha dikkat et canim yerlesmeden toparlarsinCuma: 72.0
Pazartesi: 72.6
Fark: +600
Bu Da başladığımdan beri ilk artım olsun. Hassas dönemde genelde 1-1.5 kg fazla gösteririm, bir iki güne eksiye kavuşurum herhal
Kuzum cuma gunu benimyeni telefonun hayırlı olsun
olabilir abla
abla nasıl oldun
Afiyet olsun abla
abla Allah kavustursun
tebrikler kızlar
@buse8 gosterelim kendimizi UOTE="bi prenses annesi, post: 59432297, member: 892901"]
__SPOR LİSTESİ __
mizi
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik 158 + 360 + -- + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi 374 + 395 + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
İstikrar1986 123 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gulbeseker 180+ 135 + -- + -- + -- + -- + --
Ebruebrulii 300+ -- + -- + -- + -- + -- + --
AhSen_2504 135+ 210 + -- + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + 225 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kızlar eksik varsa bildirsin litfin
Guzel başlangıç olmus haftaya merve :)Cuma :74,8
Bugun :74,5
-300
Tebrikler canimara bildirim
cuma:70.7
pazartesi :70.5
fark: 0,2
yüzde: 0,28
Başınız sağolsunmerhaba kıymetli hemşirelerim,
geçtiğimiz cuma günü öğleden sonra canım anneannemi kaybettim. acilen ankaraya gittim. bir süredir yoktum o yüzden,hiç telefona bakamadım doğru düzgün.
geçtiğimiz hafta 1. gelmişiz herkesi tebrik ederim. dilerim güzel bir haftaya başlangıç yaparız hep beraber.
Cok biliyor bu erkeklerErkekler sadece anneleri, kizkardesleri ve kızlarının fedakarlıklarını görür, ve sadece onların gözyaşlarından etkilenirmiş canım...
Eşime göre benim çocuklarımda önce benim annemin (çalıştığım için annem baktı) sonra kendinin emeği varmış, benim emeğim yokmuş!!!
Ben sadece 9 ay karnımda taşımışım, hatta sezeryan olduğum için gerçek anne değilmişim...
Evet abla yaza bomba gibi giricezevet yaa herkes toplandı çok güzell oldu :))
tabi ki başaracağız gülüm , başarırken de kendimize güvenimiz artacak , değişeceğiz gelişeceğiz yepyeni biz olacağız hep beraber
Allahtan cok temizlik derdim yok benimmne kadar doğrudur bilemiyorum henüz o konulara dalış yapıp araştırmadım ama yapmaktan zarar gelmez:
evlerinizin giriş kapılarının çok önemli olduğu ev de ki huzur bolluk bereketin kapılarla ilgili olduğunu her zaman temiz bakımlı hatta süslenmiş olmasının hayatımıza huzur ve mutluluğu çekeceği ile ilgili hint felsefesinden bir yazı okudum kızlar , evin giriş kapısı ve özellikle mutfağın temizliği düzeni bizim kalbimiz, ruh halimizle çok ilgiliymiş ....
evi temizleyip gıcır gıcır edince bize de bir ferahlama gelmiyor mu ohh demiyor muyuz ama dış kapıyı ben her temizlik yaptığımda silmiyordum kapı bazen ayakkabı karmaşası olsa da genel de sade ve düzgün bundan sonra daha özen göstereyim bari ( bunu da bahane edip temizliğe gazlıyorum kendimi) dedim ve sizlerle de paylaşayım dedim :)
Hosbuldum mervecim kilolar alıp başını gitmeden geldik geri :)Hayırlı doğumun olsun ins canim :)
Hosgeldin abla :)
Biraz daha dikkat et canim yerlesmeden toparlarsin
Kuzum cuma gunu benim
20puanim vardi sanirim
Afiyet olsun canım
yok canım
Hoşgeldin hilalcim cok sevindim seni gördüğüme
harikasın
cok guzel
niye arti geldi bahar odem mi
oyleyiz kankim full gaz devam
süper
kankim cumays bomba gibi gelecek
inşallah canim
Hadi bismillah
iner canım
niye artidasin canım insAllah cumaya eksiye gecersinKilo bildrimi
Cuma 74.20
Bugün 74.40
Fark:+200;(
hg canım ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var hep beraber burda vericez insAllah kilolarimiziSelam
daha önce 3. 5. 7. 8. takımlarda da bulunmuşluğum var 2010'dan beri de KK'dayım. 128 kiloyum en son 3.takımda izne ayrılmıştım kasım sonunda ocakta dönmek istedim biraz sıkıntı oldu benim de canım sıkıldı ve ben biraz saldım arada memlekete gittim geldim. biraz kilo aldım 124 civarı ayrılmıştım
599. etap 7 aralıkta ayrılmışım baktım şimdi son bildirimim şu şekilde:
candy_candy (124,3///%) kilosu sbt,izne ayrıldı
bu takımda yeriniz varsa burdan devam etmek isterim
burdayım canım komşum geldi oturuyorduk o gitti yenice uzandim tv izliorum hiç spor yapasim yok bugun nedenseHu hu nerdesiniz
Bende şimdi yaptım sporumu oturdumniye artidasin canım insAllah cumaya eksiye gecersin
hg canım ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var hep beraber burda vericez insAllah kilolarimizi
burdayım canım komşum geldi oturuyorduk o gitti yenice uzandim tv izliorum hiç spor yapasim yok bugun nedense
Ohh yağlar yansın insAllahBende şimdi yaptım sporumu oturdum
Haftanın 1 günü dinlenme yapabilirsin mesela her Pazartesi gibi kaslar dinlenirAcaba bende yapsam mi bugünlük ara mi versem spora
İnşaallah canımHosbuldum mervecim kilolar alıp başını gitmeden geldik geri :)
Guzel başlangıç olmus haftaya merve :)
Tebrikler canim
Başınız sağolsun
Cok biliyor bu erkekler
Evet abla yaza bomba gibi giricez
Allahtan cok temizlik derdim yok benimm
Demi bugün hic modumds degilim izin vereyim kendime iyisiHaftanın 1 günü dinlenme yapabilirsin mesela her Pazartesi gibi kaslar dinlenir
İyiyim cnm kendi adıma sen nasılsınSelamm dünden beri girmedim umarım herkes iyidir
insAllah cnmMerhaba kızlar. Çok yoğundum pazartesi olduğunu unutmuşum. +500 gördüm bugün .Ama cumaya fazlasıyla gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?