- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.001
sinir olsun tabiii çocuklarını yanına alıp araba servisin de bekleyen kadın için ya boşanmış ya dul diye düşünür bizim erkek milleti eşine minik bir ayar olsun :)Sesli güldüm canım ya, teşekkür ederim.
Aslına bakarsan duruşum çok özgüveni "erkek Fatma" kıvamında...sadece içten içe üzülüyor kendime... evli miyim? bekar mı? Belli değil....
Bak bunu yapacam..
Doğum sonrası yüzüklerde parmağıma olmadığı için takmıyorum...bı sinir edeyim onu
Ekim'in tavsiyelerine sonuna kadar katiliyorum. Bir de benim soyle bir onerim var, suana kadar etrafimdaki erkeklerden gordugum kediye ilac demisler gitmis daga pislemis hesabi bir davranis. Yani ona yalvarmissin ya tovbe yapmaz. Ama aksine ona hic minnet etme, ben yaparim de boyle erkek isi olan seylerde o zaman tam tersi yaa ben gotururum, sen kadin basina ugrasma olayina geliyorlar. O zaman da cunku ben iskele babasi miyim, diye dusunup erkekligine dokundugundan kalkip yaparlar.Ah ah...
Bugün Antep'teyim, neden biliyor musunuz?
Benim aracımın periyodik bakım zamanı gelmişti, "araba senin kendin götür bakıma" dedi...
200 km yol yaptım sabahın köründe, geldim buraya...bekleme salonunda bekliyorum, sadece ben kadınım, diğerlerinin hepsi erkek, kendimi kötü hissediyorum şu anda...herkes bana garip garip bakıyor...
Üstelik bugün benim doğum günüm, sabah yalvardım, birlikte gidelim diye, kabul etmedi...bende kızlarımı yanıma aldım, bebeği eşime bırakıp geldim...
Sıkı tut canim cumaya toplarsinKilo bildrimi
Cuma 74.20
Bugün 74.40
Fark:+200;(
Calisiyorum ben canimHu hu nerdesiniz
Ay bu benden kaynakli oldu sanırımİnşaallah canım
Ay bu alıntıyı Nasıl yapmışım acaba kendim yazmışım gibi olmuş.. saliselik bi an bunadım mı diye düşündüm ..
Hadi ins canim biraz fazla ama vakit var halledersinMerhaba kızlar. Çok yoğundum pazartesi olduğunu unutmuşum. +500 gördüm bugün .Ama cumaya fazlasıyla gidecek
Cok fazla karbon yuklemesi olmus canim ama mecbur kaldin sanırım afiyet olsun08:00=== 1/3 simit
1 çay bardağı ceviz
13:00=== 1 çay bardağı ceviz
2 küçük boy muz
15:00=== 1 porsiyon patlıcan kebabı
1 kase kadar roka salatası
Çeyrek lahmacun
21:00=== Yoğurt kürü (yiyeceğim)
Bugün evden erken çıktığım için kahvaltı yapamadım... kahvaltı yerine 2 atıştırma öğünü yapmış oldum
afiyet olsn Ben de bugun itibariyle karatayi biraktim vucut alisti heralde eskisi gibi etkisini goremiyorumAman amam hic oyle seylwr soyleyip cagirma kotu sayilari, onlar gitti artik gule gule, gelmeyecekler bir daha :) bol su ic canim, malzemen varsa odem cayi yap bu gece ictigin kadar ic kalanina yarin devam edersin, odemin varsa atarsin en azindan
Biz arabanin ustune degilde arkada ceki demiro var ona takilan bor aparat aldik, arabanizin oyle bir demiri varsa onlarin kullanimi daha kolay aklinizda olsunsizde 1 seneymis biz de 6 ayda iptal oldu ehliyetler ama cok sukur ki esim yuksek kalifiye eleman statusunde geldigi icin bizim ehliyetler sinavsiz degisti. sadece saglik raporu vs gibi evrak toplayip para odedik o kadar. Evrak toplamasi bile bana yetti ki tekrar sinava girmek beni bitirirdi herhalde.
Canim cay su yerine gecmiyor aksine suyunu goturuyor (bitki cayiysa ayri tabi) o yuzden fazladan su icip dengelemek gerekiyor. Onun disinda menu gayet guzel
Doner kac gramdi hic bilmiyorum canim, gayet doydum gani gani doydum hattaama yerkende ac degildim zaten sabahtan dolayi hala toktum
Meyveyi karatay sabah oneriyor diye aksam yemek istemedim, sabah da unutum kahvalti yaparken normalde hep bi meyve koyuyodum, elma armut bir sey oluyodu bugun unuttum
Afiyet olsun canim gayet guzel
Yaaaa harika bir soz bayildimama ben de gercekten bu lafi belli bir seviyede yemeye kadar destekliyorum. Benim kuzen var hic yemez ama hep hasta, hep enerjisiz, hep boyle gergindir. Onu gordukce hep icimden derim ay 2 kilo fazlam olsun ama su dertlerim olmasin. Oyle diye diye 20 kilo fazlam oldj o ayri ama olumsuz bakmiyorum, boylece dogru beslenmeyi ogreniyorum aslinda. Belki bu sayede cok kilo almasam hep az bir fazlam olsaydi hicbir zaman gercekten tam anlamda saglikli olmayip ileride baska sikintilarim olurdu. Simdi bu kilolar gidecek, ben de bu surecte ogrendigim saglikli beslenme ve yasamayi omur boyu surdurucem
cok iyi tebriklerKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
Suan cook mutluyum karatay bana yaradi gibi, insallah hep biyle devam eder
tebrikler mervecmCuma :74,8
Bugun :74,5
-300
afiyet olsun dengeledin mi bilemdim ben pek ama lahmacun simkt biraraya gelmiş bi de bilmedgm icin soruyorjm 2 cqy bardagi ceviz bi gun icin fazla degul mi08:00=== 1/3 simit
1 çay bardağı ceviz
2 küçük boy muz
Çeyrek lahmacun
Bugün evden erken çıktığım için kahvaltı yapamadım... kahvaltı yerine 2 atıştırma öğünü yapmış oldum
afiyet olsun canım güzel olmuşIlk gün menüsü gelsin o zaman
Sabah 10:00
Kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tane Haşlanmış yumurta
1 domates
11:00
Sade nescafe
13:45
3 yemek kaşığı bulgur pilavi
3 yemek kaşığı yogurt
17:00
Nesfit k bar 90 kalori olan
18:30
Bir kase yeşil mercimek
Su 1 litre icerim daha
Spor eve gecince eliptik yapicam
Aynen ya bende bi ara giremedim siteye dedim noluyoAyyy bugun hic gelemedim
Kahvaltidan sonra okumaya basladimki site gitti bakim var yaziyodu
Sonrada kizimi gara goturdum gelirken markete ugradim bide kahve makinemi aldim
Gelincede yemegemi hazirladim yedim
Alintilara bi doneyim ucan kacan varsa bilemem
regl odemiyse iner canım bol su az tuzCuma: 72.0
Pazartesi: 72.6
Fark: +600
Bu Da başladığımdan beri ilk artım olsun. Hassas dönemde genelde 1-1.5 kg fazla gösteririm, bir iki güne eksiye kavuşurum herhal
eksi ile başlamışsin Merve süperCuma :74,8
-300
esin grip olsa yataktan çıkmaz kesin ama sezeryanla doğum daha kötü normal her şekilde daha iyiyken birde böyle diyor pessErkekler sadece anneleri, kizkardesleri ve kızlarının fedakarlıklarını görür, ve sadece onların gözyaşlarından etkilenirmiş canım...
Eşime göre benim çocuklarımda önce benim annemin (çalıştığım için annem baktı) sonra kendinin emeği varmış, benim emeğim yokmuş!!!
Ben sadece 9 ay karnımda taşımışım, hatta sezeryan olduğum için gerçek anne değilmişim...
ilçeden merkeze mi geldin yani daha yakında yokmuydu bakım için biryer bu tarz şeyleri kendin halletmen birşey değil ama daha fazla hak iddea etmesi çok şaşırtıcıydıAh ah...
Bugün Antep'teyim, neden biliyor musunuz?
Benim aracımın periyodik bakım zamanı gelmişti, "araba senin kendin götür bakıma" dedi...
200 km yol yaptım sabahın köründe, geldim buraya...bekleme salonunda bekliyorum, sadece ben kadınım, diğerlerinin hepsi erkek, kendimi kötü hissediyorum şu anda...herkes bana garip garip bakıyor...
Üstelik bugün benim doğum günüm, sabah yalvardım, birlikte gidelim diye, kabul etmedi...bende kızlarımı yanıma aldım, bebeği eşime bırakıp geldim...
o konu da benim icim el vermiyor hiç mutfakta bulaşık bırakıp yatmam yada saatlerce bekletmem o iş bitecek düzgün duracak misafir gittiğim yerde bile temizler çıkarım , kapıyı da bugün sildimne kadar doğrudur bilemiyorum henüz o konulara dalış yapıp araştırmadım ama yapmaktan zarar gelmez:
evlerinizin giriş kapılarının çok önemli olduğu ev de ki huzur bolluk bereketin kapılarla ilgili olduğunu her zaman temiz bakımlı hatta süslenmiş olmasının hayatımıza huzur ve mutluluğu çekeceği ile ilgili hint felsefesinden bir yazı okudum kızlar , evin giriş kapısı ve özellikle mutfağın temizliği düzeni bizim kalbimiz, ruh halimizle çok ilgiliymiş ....
evi temizleyip gıcır gıcır edince bize de bir ferahlama gelmiyor mu ohh demiyor muyuz ama dış kapıyı ben her temizlik yaptığımda silmiyordum kapı bazen ayakkabı karmaşası olsa da genel de sade ve düzgün bundan sonra daha özen göstereyim bari ( bunu da bahane edip temizliğe gazlıyorum kendimi) dedim ve sizlerle de paylaşayım dedim :)
tepkilerini belli etmeden karşı tarafın anlamasını bekleyemezsin canım ben miymiy değilim ama talepkarim çevreme göre işveli adı her neyse ama odun familyasından olan eşlere direk anlamasini bekleme içine atma talep et dile getir hatta biraz da erkek Fatma olma arada miymiylan öyle cinsler daha kıymetliSesli güldüm canım ya, teşekkür ederim.
Aslına bakarsan duruşum çok özgüveni "erkek Fatma" kıvamında...sadece içten içe üzülüyor kendime... evli miyim? bekar mı? Belli değil....
Bak bunu yapacam..
Doğum sonrası yüzüklerde parmağıma olmadığı için takmıyorum...bı sinir edeyim onu
eksi ile başlanmış güzelCuma 103.3
Pazartesi 103.2
Fark -0.1
önemli bir artı değil cumaya eksi olurKilo bildrimi
Cuma 74.20
Bugün 74.40
halledeceğine eminimMerhaba kızlar. Çok yoğundum pazartesi olduğunu unutmuşum. +500 gördüm bugün .Ama cumaya fazlasıyla gidecek
Tamam cnm hemen yaziyirum görmemişim demek k.bFit mutlu anne canım cuma 180 çtesi 180 ve pazar 270 puan eklermisin yazmıştım ama kaynamış galiba
aksam fasulyenin yaninda salata daha guzel olurdu cnmKızlar nette sorun var demistim dün giremedim hemen dunkü menumü yaziyim mesajları hızlı hızli okuycam
Sabah 11.30 1 yumurta
1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 kase mercimek çorbası
19.00 1 kase kuru fasulye
2 yk bulgur sebzeli
21.00 1 kase yogurt
Spor 40 dk yürüyüş 120 puanFit mutlu anne
gayet guzel cnm10:30
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
Yoğurt kürü (zencefil, karabiber, zerdeçal, tarçın, yoğurt)
4 yk bakla
50 Gr kağıt kebabı
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet yeşil sarımsak
Toplam 3 lt su
Merhaba nerden başlayıp kendimi tanıtsam bilemedim :) iyi aksamlar herkese
hilalllll hosgeldinnnn cnm cok sevindim seni gordugume
guzel olmus cnmKizlar Selam,
Hemen menumu paylasayim ben de
Saat 12:00
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Salatalik
Domates
Saat 17:40
1 porsiyon cag doner (burda cag kebabini doner gibi yapiyorlar)
1 bardak ayran
Su 2.5 lt dir
Spor yok
Kizlar suan icin sporum yok ama belki ilerleyen saatlerde biraz ip atlarim. Dunden biraz bacaklarimin alt kismi agriyor o yuzden emin olamiyorum. Bugun sonunda erkenden kapattim cok sukur :) karatayin min. 5 saat kuralina da uydum. Sabah meyve yemedim canim suan biraz sut cekiyor, belki sut icerim arada ya da kahve yaparsan azicik sut eklerim.
Kimseden ses yok napiyorsunuz guzellerr
hafize katmer tabiki olmamis cnm ama onu yediysen aksam makarna olmasaydi bariIyi aksmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
6 yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Tereyağında 1 bucuk yumurta
Salatalık
Domates
El kadar katmer
Aksam 18:30
4 kaşık mantarlı tavuk sote
3 kaşık makarna
Bol salata
1 küçük kase yoğurt
Birazdan cay insAllah yanında biseyler yemicem
Su 2.5 lt anca olur
Spor
3 mil 5k leslie
menu guzel gorunuyor cnmPazar
Kahvaltı 12.00
2.5 yk yulafla yapılmış 3 krep
1 parça peynir
6 zeytin
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
1 avuç roka
2 dilim portakal, 1 küçük çilek
Bir kaç dilim domates salatalık
4 badem, 1 ceviz
1 yk kısır
Yarım çb tarçınlı yy süt
Akşam 18.10
5-6 yk tavuk sote
Avuç içinden biraz küçük mantar (üzerinde minimini bir mozerella vardı)
2 yk yoğurt
Salata
Yemeğin üstüne sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor yok
Çoook şiş hissediyorum, sanki yarın geri 77 görecekmişim gibi bir şişkinlik
kuzum kofte daha fazla olabilirdiSabah 11.15
2 yk menemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 cherry domates
1 ceviz
Ara17.00 sütlü kahve
Akşam 18.30
1 kase salata
2 köfte
Su 2 lt ama çok çok çay içtim
Spor 1 saat yürüyüş =180pFit mutlu anne
o zaman laktoz hassasiyetin var cnmsislik cok degildi Ben bugun sunu Fark ettim Bende sut kutu sutu cok sis lik yapiyormus
hurma kahvaltida olsa daha iyi olurmus cnmMenum
2 yumurtali pastirma
Aksam 17 gibi firinda tavuk tam olcu veremiycm 3-4parca salata yogurt biraz patlican haslamasi firin posetinde
2 hurma 1 ceviz
2 lt fazla su 35 dk eliptik puan 140Fit mutlu anne
oldugu kadar olsun pinarcim kendini cok yormaKizlar nasipse bizde yarin eve donuyoruz sonrada hazirliklari yapip Almanyaya gidicem insallah ama cok isim var doktor randevum var sonra saglik ocaginda aşı randevum, ev temizligi, 3-4 posta camaşır alincak bi kac bisey bakalim nasil yetisdircem normalde nisanin 9 gitcektm ama havalani 6si tasiniyormus esim dedi 6sindan once git yoksa karisikliklar cok olur bavul kaybolur yok rotar olur gecikme olur bakalim 5 gunde yetisebilcemmi
sabah ekmek yediysen bazlama pizazasi yemicektin cnmMenü
Sabah
Bir dilim tbe üzerine sucuklu biberli yumurta
Bazlama ekmeği üzerine yaptığım pratik pizzadan iki dilim yedim
Zeytin peynir
2çatal çilek reçeli
Akşam
2köfte
Biraz fırında patates dilimi ve soğan
Bir kase tarhana çorbası
Spor 2saat tempolu yürüyüş 360pFit mutlu anne
kuzummm aklim burdaydi ama cok yogundum
cok gecmis olsun cnm topuk dikeni falanmi var acaba bende olmustu cok acir oselam hatunlarrr gece 2 oldu benim topuk zonkluyor daha ütü yapıcam
bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiii :))))))))))))))
yarın okullar tatilmiş benim sıpa ev de yatmadan tuzlu tava keki istedi sabah yiyip dışarı çıkacakmış babası şekerli bir şeyler yap diye benimle tartışmıştı zaten topuğum ağrıyor basamıyorum bi de malum dönemim zaten, adam anlamıyor oy kullanmaya topallayarak gittim oradan 3 market dolandık yemek yap ye iç kaldır derken akşam oldu zaten yemek sonrası kek yap bari diyor sinirlendim az merhamet yaaav dedim bari kahve yap yanına çikolata yiyeyim dedi en son :)) sonra yattım az kalkıp alınanları buzluğa dolaba yerleştir kurabiye yaptım 2 tepsi ( öküzzzz gibi yiyin gari der gibi 2 tepsiiii)oğlana peynirli biraz yeşillikli tava keki bulaşığı yalaşığı bu saat oldu ayağımı diğer sandalyeye uzattım dinlendiriyorum az sonra kalkıp 1 er parça yarına giysinler diye ütü yapıcam
benden havadisler bu kadardeyip ütüye kalkıyorum :)
acilici ne guzel bi eksiyle yapmisin nirancimGünaydın Hanımlar,
Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
kacamakli boyleyse kacamaksiz daha guzel olacakmis demekkiKızlar fazla beklemicem bende bildirimimi yapayim malum dun kaçacağım var zaten
Cuma: 85.5
Pazartesi: 85.1
Fark: - 400
Menü (pazar)
Sabah(9:00)
1 dilim ekmek
1/2 avakado
Yeşillik
1kk peynir
Öğle(13:30)
Brokoli bir yumruk kadar
1 kase domates çorbası kremasiz
Akşam(19:00)
☠☠☠☠☠☠☠
Boşuna yazıp aklınızı karistirmayim arkadaşlarla disardaydik
Su: 2 lt Spor: 45 dk eliptik 40 dk yürüyüşFit mutlu anne 180+80 260 puan
heralde dun akşamın getirisi olmus cnmKilo bildirimi
Cuma: 70.7
Ptesi : 71.8
Fark: 1.1 ☠🕷
baş agrim biraz hafifledi sagolasin cnmsimdi nasilsin canim dikkat et bende öğünler öyle hissettim tedbirini aldım çok şükür ilerlemedi
berrinnnnnnn bu neeeeeKizlarrr selam,
Cuma 67.0
Bugun 66.1
Fark - 900 gr
Suan cook mutluyum karatay bana yaradi gibi, insallah hep biyle devam eder
guzel olmus cnmPazar menüm
13.20
1 sucuklu yumurta
1 salatalık
5 zeytin
1 dl kasar
1 kasik kekik
1 kasik yoğurt
17.50
1 şiş tavuk
1sis kıyma
Karişik salata
1 koz biber
1 domates
Su.3lt
Spor. Ormanda neredeyse 2 saat yürüdük aralarda koştuk keşke her spor böyle eğlenceli olsa:)
arti sayilmazKilo bildirimim
Cuma 95.3
Bugün 95.4
artı 100 gr
bence senin adamin ihtiyaci islak bi odun sadece19 senedir bilmeyen sonra da bilmez, annem eşime benim için sürekli ayakta dolanıyor yoruldu diyor eşim ne iş yapıyor ki diyip kendi ablasının koşturmasını anlatıyor :))
dun menunde pek iyi degilmis cnmCuma 61.9
Pazartesi 62.2
Fark +300
Sanırım adet olacağım şişkinliğim var belirtiler onu gösteriyor
buda arti sayilmaz cnmCuma: 94.9
Bugün: 95.0
cumartesi arti olmusmuydun cnm merak ettim :))Cuma: 72.0
Pazartesi: 72.6
Fark: +600
Bu Da başladığımdan beri ilk artım olsun. Hassas dönemde genelde 1-1.5 kg fazla gösteririm, bir iki güne eksiye kavuşurum herhal
düne gore birazdaha iyi cnm yinede yorgunluk kiriklik varabla nasıl oldun
Oooo haftaya eksiyle basladiysa merve cuma guzel eksi gelecek demektirCuma :74,8
-300
bende ozledimde cnm bi gelemedimkiÖzlettiniz kendinizi...
masallah cok iyisin canancimara bildirim
cuma:70.7
pazartesi :70.5
fark: 0,2
yüzde: 0,28
Günaydın abla hg bu aralar maşAllah çok meşgulsjn pek göremiyorum seni özledimcumaya eksi görürsün insAllah
basiniz sagolsun cnmmerhaba kıymetli hemşirelerim,
geçtiğimiz cuma günü öğleden sonra canım anneannemi kaybettim. acilen ankaraya gittim. bir süredir yoktum o yüzden,hiç telefona bakamadım doğru düzgün.
geçtiğimiz hafta 1. gelmişiz herkesi tebrik ederim. dilerim güzel bir haftaya başlangıç yaparız hep beraber.
senin adam da baska bi antikaymis cnm tam sopalik :))Erkekler sadece anneleri, kizkardesleri ve kızlarının fedakarlıklarını görür, ve sadece onların gözyaşlarından etkilenirmiş canım...
Eşime göre benim çocuklarımda önce benim annemin (çalıştığım için annem baktı) sonra kendinin emeği varmış, benim emeğim yokmuş!!!
Ben sadece 9 ay karnımda taşımışım, hatta sezeryan olduğum için gerçek anne değilmişim...
dunu sartlara gore iyi atlatmisin cnmDünkü Menüm(7 ile 20.30 arası görevliydim ve cok sabrettim,bi sürü yemek getrdiler ama diyete uygun pekbişey yoktu,elimden geldgnce iyi tutmaya calıştım)
11.00
1 armut
4 5 ceviz
13.00
Bi avuc et ve yarım sebzeli dürüm(ara ara yiyebildim,toplam hali bu)
21.00(gec oldu ama bu saatlerde evdeydim)
Bi kase ezogelin,yarımdan az içli köfte
Su
2 5 lt
haftaya arti olmadan baslamak buyuk avantaj cnmCuma 103.3
Pazartesi 103.2
Fark -0.1
halkedilmicek bisey degil cnm ama lutfen dikkat etKilo bildrimi
Cuma 74.20
Bugün 74.40
bu arti yazilmayan menulerin getirisi olabilirmi acaba :))Merhaba kızlar. Çok yoğundum pazartesi olduğunu unutmuşum. +500 gördüm bugün .Ama cumaya fazlasıyla gidecek
bugun pek olmamis sankicnm08:00=== 1/3 simit
1 çay bardağı ceviz
2 küçük boy muz
Çeyrek lahmacun
baslangicta menulerin az olmasin hilalcim ilk gun icin az benceIlk gün menüsü gelsin o zaman
Sabah 10:00
Kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tane Haşlanmış yumurta
1 domates
11:00
Sade nescafe
13:45
3 yemek kaşığı bulgur pilavi
3 yemek kaşığı yogurt
Nesfit k bar 90 kalori olan
18:30
Bir kase yeşil mercimek
Su 1 litre icerim daha
Spor eve gecince eliptik yapicam
esin grip olsa yataktan çıkmaz kesin ama sezeryanla doğum daha kötü normal her şekilde daha iyiyken birde böyle diyor pess
Hayır canım Hatay'dan Antep'e...burada yok...her yıl birkaç kere bu nedenle gidiyorum, her sefer tek başıma...ilçeden merkeze mi geldin yani daha yakında yokmuydu bakım için biryer bu tarz şeyleri kendin halletmen birşey değil ama daha fazla hak iddea etmesi çok şaşırtıcıydı
tepkilerini belli etmeden karşı tarafın anlamasını bekleyemezsin canım ben miymiy değilim ama talepkarim çevreme göre işveli adı her neyse ama odun familyasından olan eşlere direk anlamasini bekleme içine atma talep et dile getir hatta biraz da erkek Fatma olma arada miymiylan öyle cinsler daha kıymetli
Haklısın abla makarna çok fazla olduaksam fasulyenin yaninda salata daha guzel olurdu cnm
gayet guzel cnm
hilalllll hosgeldinnnn cnm cok sevindim seni gordugume
Okudum baya degisiklik varmis sende ins. Hersey guzel olur senin icin
guzel olmus cnm
hafize katmer tabiki olmamis cnm ama onu yediysen aksam makarna olmasaydi bari
menu guzel gorunuyor cnm
kuzum kofte daha fazla olabilirdi
o zaman laktoz hassasiyetin var cnm
hurma kahvaltida olsa daha iyi olurmus cnm
oldugu kadar olsun pinarcim kendini cok yorma
sabah ekmek yediysen bazlama pizazasi yemicektin cnm
Aksamda pro az karbon cok olmus
kuzummm aklim burdaydi ama cok yogundum
cok gecmis olsun cnm topuk dikeni falanmi var acaba bende olmustu cok acir o
acilici ne guzel bi eksiyle yapmisin nirancim
kacamakli boyleyse kacamaksiz daha guzel olacakmis demekki
heralde dun akşamın getirisi olmus cnm
baş agrim biraz hafifledi sagolasin cnm
berrinnnnnnn bu neeeeeharikasin cnm ins. Derece gelecek bu hafta
guzel olmus cnm
arti sayilmaz
heralde aksam disarda yemisiniz
bence senin adamin ihtiyaci islak bi odun sadece
dun menunde pek iyi degilmis cnm
buda arti sayilmaz cnm
Sartlar esit bakalim cuma kim daha cok verecek :)))
cumartesi arti olmusmuydun cnm merak ettim :))
Suya ve tuza dikkat etmeye calis tabiki karbonada
düne gore birazdaha iyi cnm yinede yorgunluk kiriklik var
Oooo haftaya eksiyle basladiysa merve cuma guzel eksi gelecek demektir
bende ozledimde cnm bi gelemedimki
masallah cok iyisin canancim
Şu düğünü atlatalim kv gil de gitsin daha rahat olurum :))))
basiniz sagolsun cnm
senin adam da baska bi antikaymis cnm tam sopalik :))
dunu sartlara gore iyi atlatmisin cnm
Cumartesi menunu yazmismiydin hatirliyamadim
haftaya arti olmadan baslamak buyuk avantaj cnm
halkedilmicek bisey degil cnm ama lutfen dikkat et
bu arti yazilmayan menulerin getirisi olabilirmi acaba :))
bugun pek olmamis sankicnm
baslangicta menulerin az olmasin hilalcim ilk gun icin az bence
Cok fazla karbon yuklemesi olmus canim ama mecbur kaldin sanırım afiyet olsun
afiyet olsun dengeledin mi bilemdim ben pek ama lahmacun simkt biraraya gelmiş bi de bilmedgm icin soruyorjm 2 cqy bardagi ceviz bi gun icin fazla degul
Sabah 7 de yola çıkmak zorunda kalınca kahvaltı yapmadım, o saatte kahvaltı yapsam 3 öğün yemek gerekir diye düşündüm açıkçası....bugun pek olmamis sankicnm
Sağolun mefkurem.... katkılarınızla olacak inşaallah.Handandandan
Nirancim sevdiklerinle nice muttlu yilllarin olsun
Yeni yasinla beraber incecik bi bedene kavusursun insallah
kuzumm kendinde demisin basit bi konu diyeİyi akşamlar kızlar menümu verio kacicam canım sıkkın biraz eşimle ceviz kabuğunu dokdurmayacak sebepten birbirimize girdik konuşmuyorum başıma agri girdi biraz uzanicam
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Maydanoz marul
Domates salatalık
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 elma
2 ceviz
3 fındık
5 kuru üzüm
1tane galeta
Akşam 19:00
Bi büyük uskumrunun yarısı (fırında)
Baligin icine halka halka domates sogan dogramistim ikiser halka yedim
Bi kase salata
Bi su bardağı limonata
Zeytin büyüklüğünde 2 tane kornişon turşu
Su 2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?