- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.301
günaydın hanımlar. ooo kalkın kalıkın çabuk daha zayıflayacağız, daha tanışacam sizinle bir sürü işimiz var
siz menülerinizi yazıyonuz mu bilemedim ama ben yazam. dün çok güzel diete uydum uydum sonra akşam acık bozdumsaat bir gibi yatmıştım gece 3 de uyandım feci midem kötü ekşiyo falan bir dilim tam tahıllı ekmek yadim gece gece ama hala kötü mide. feci bir şişkinlik var ya ben bir bu şişkinliği çözemedim...
neyse sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi,
ara kayısı kurusu
öğle 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi + azda peynir+ domates
ara yine kayısı kurusu
akşam henüz bilmiyooom
Gunaydin kizlar,
Bogazim cok kotu maleseff ama ben ise gitmek zorundayim pasa pasa. Bugunku menum:
SABAH: 3 kuru kayisi, 2 bardak su (malum sebepten)
OGLE: 200 gr soya eti, 150 gr yagsiz yogurt, 2 mandalina
AKSAM: belli degil :)
haftasonu kacamaklarindan sonra bu hafta yine bomba gibi doncem umarimsonucta 2.lige oynuyorum..
hoşgeldin tekrardan öğlen menüsünü çorba salata yada sebze yemeği salata yoğurt yapsan daha iyi olmazmı akşama çok acıkmamış olursun
fulyacım maşallah büşrayla sana ben sizinle yarışamambir ayda ancak 3 kg tamamlayabildim bu sabah tartıda ilk defa 68li rakam gördüm kusuratını silebilirsem cumaya kadar ne mutlu bana aman yavaş gitsinde geri gelmesin ben karışımı içmeyi bıraktım sıkıldım çünkü
haklısın ya. ama sabah ve öğle yemeğini evden taşıma yaptığım için böyle sağlıksız oluyo hep. buna bir çözüm bulamadım. şu sıralar dukan a yoğunlaştım yulaf kepeğini temin edince onu deneyecem tek sorun markette sırf proteinden oluşan ama yağsız ürün bulmak...
günaydın herkeseeeeeeeeeeee
internetten sipariş etvalla cnm ben dukan falan yapamam öyle kalıplara giremiyorumbu arada akşam menüsünü yakışıklı oğlum belirledi teyzeleri az önce aradım önce et al dedi sonra vazgeçtim balık al dedi ama nerden bulucam bilmem bugün pazar falanda yok
günaydın kızlar bu hafta tam diyet yapıp şu 2 rakamlara inmek isteriyorum artık .yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
tamam kızlar o zaman sizleyim... bu yüzde hesabını pek anlamadım. biz sadece bildirimde bulunuyoz siz mi yapıyonuz hesabı... birde verilmesi gereken kilonun fazla olması yüzdeyi düşürüyor mu. benim aslında hedefim 38 beden olmak 60 kiloda da ulaşırım hedefe. biraz kendimi zorlamak adına 55 yaptım hedefimi şayet yüzdeyi etkileyecekse 60 a çıkaram
buranın en düşük çenesi ben olacam şimdiden belli olduneyse kısaca ben size kendimi tanıtam.
31 yaşındayım evliyim çocuk yok çalışıyom hafta içi işten müsait olunca da evden devamlı girerim.
diete kasım da 70-79 topiğinde başladım ilk ay 3,5 kilo kadar verdim. sonra aralıkta duraksama yaşadım. bir türlü 3 hafta gr gitmedi sonra 200 gr alınca moral düştü 10 gün kadar ara verdim diete ve 1 kilo falan geri aldım. çarşambadan beri tekrar dietteyim. sabahları sirkeli su içiyom. nugün tekrar spora da başladım. 20 dk michelle incelme cdsi var onu yapıyom. umutluyum inatçıyım. bu sefer durmak yok. yarışmacı rkadaşlara başarılar. inşallah hepimiz yaza çıtır girecez...
eh evet hepimiz 5te 5 yapalim da 1. oluruz o zaman kesinay yok canim ya sok diyete hic bulasmam ben, bir kere yaptim metabolizmam mahvoldu. hem hepsini geri aldim hem de 2-3 haftam oyle heba oldu. bidaha aslaaaaa
bu hafta kacamak yoksa gorursun canim ya 56yisen 1. ol bu hafta ben 2. o zaman. umarm ben de gecen haftaki motivasyonumla devam ederim de 80leri ucundan gorebilirim
gecen cuma bildirim icin tartildim 89.1 cikti nasil heyecanlandimm sonra farkettim sacakli halinin ustune koydugumuyeniden ciktim 90a geri dondum. neyse dedim haftaya set zeminde de 89u gorurum belki amiiin
hopiş hep yaptıgın güzel olan pogaça tarfi verirmisin kardeşim istiyor
internetten sipariş etya bu sıralar ben zıvanadan çıktımda bir gıda kaldı netten almadığım onuda alırsam tamam olacak...
hoşbulduuuuum
dukanı aylardır araştırıyom bende kalıplara girmekte zorlanırımda ama şayet bu haftada gr gitmezse kendimi zorlayıp başlayacam. oruç borcumda var biraz da oruç tutam diyom. ikisi bir arada kolay olur
günaydın hanımlar. ooo kalkın kalıkın çabuk daha zayıflayacağız, daha tanışacam sizinle bir sürü işimiz var
siz menülerinizi yazıyonuz mu bilemedim ama ben yazam. dün çok güzel diete uydum uydum sonra akşam acık bozdumsaat bir gibi yatmıştım gece 3 de uyandım feci midem kötü ekşiyo falan bir dilim tam tahıllı ekmek yadim gece gece ama hala kötü mide. feci bir şişkinlik var ya ben bir bu şişkinliği çözemedim...
neyse sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi,
ara kayısı kurusu
öğle 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi + azda peynir+ domates
ara yine kayısı kurusu
akşam henüz bilmiyooom
kardeşi mardeş bahanesiyle poğaça yapıp yemem valla gece rüyana gireriz fadime ablaa
bak akrep nalanı siz şişkosunuz deyip acil iniş kapısından ucagın kaldırmışlar :):)))
böyle gidersen akrep fadime olursun bende akrep edda , akrep hoppişşş ,düşünsene şişene akrep dicez
kilolarımız yakınmış
ben başlıyım tanıtmaya 26 yaşındayım
68.5 kiloyum
buranın daimi üyesiyim
bir zayıflar 2 kilo alırım
70 den 66 ya indim bidaha çıktım gördüğün gibi kilo vermek azap ahh ahhhh
evliyim 1.5 yıllık.. çalışıyordum 5 yıldır 4 gündür işsizim
yok kız yermiyim hiç hafta sonu 1 simit yedim daha yemem artık tam diyet yapıyorum bizim burda kardeşlerim yarıştayız bide eşim bana sen hazirana kadar 15 kilo veremesin dedi bende veririm dedim bakalım verirsem büyük hediyeyi kapıcam
aaa ben nasıl kaçırmışım hemen cvp veriyorum
28 yaşındayım 4 yıl 2 aylık evliyim 2 yaş 2 aylık bir oğlum var
72 kg ile bir ay önce katıldım 9.takıma bugün itibariyle 68,9 kgyim hafta içi sıkı diyet yapıp haftasonu kaçırmasam ve vaktim olsada azıcık spor yapabilsem sanırım 4 kg verebilirdim
düşünsene kilo veriyosun 15 kilo iniyosun 85 e
güzel güzel şeyler giyiyosun çarşıda istedigini alabiliyosun magazalarda istedigin kıyafet oluyo üstünee
kocan sana hediye alacagına sen al ona ozaman beni hırslandırdın diye
hadi fadime abla kocanda istiyo demekki öyle düşün
tam gaz sık dişini akşamları sakın bişe yemeee tamammı
anaa sendemi yetiştin bana ben 65 e inmeliyim acilen ahh ahhhhhh
edoşum hızlandır adımlarını takipteyimbak sen fadime ablayı motive etmişsin bende seni edeyim
bak şimdi verebildiğin kadar kg verki hamilelikte aldıkların kolay gitsin düşük kg ile hamile kal ben 68le kaldım 93-95 arası doğuma girdim tabi almayada bilirsin ama almayan yok desem yeridirbu sefer hedefim 60 belki daha altıyla hamile kalmak hadi bakalım sana yetişmeme müsade etme aç arayı bu hafta hedefim kusurattaki 900 gr mı verebilmek
ben aslında çok hırslı bi insanımdır..
liseyi üniyi bu hırsım yüzünden birinci bitirdim hep..
öyleki bi kişi benden yüksek not alsa gecelerce uyumazdım ama nedese kilo işinde bu hırsım kısa sürüyo :))
ama haklısın seninle arayı açmam lazım :)))
ben en iyisi seninle yarış koyim kendime :)))
nasılsa ikimizde ilerde hamilelik düşünüyoruz ikimizde az kiloyla kalmalıyız haklısın...
bu hafta ikimizde 68 olmaya çalışalım küsüratı atalım
haftayada 67 küsürlerde gidelim yapabiliriz dimiiii
yaparız tabi yapanlardan neyimiz eksik
bak benle yarışa girmen süper olur en son büşrayla yarışıyoduk o beni solladıki hemde ne sollamak bakarsın sanada yarar
o zaman ne diyoruz 20 ocak cuma sabahı 67 kg ile uyanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?