Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin tekrardan öğlen menüsünü çorba salata yada sebze yemeği salata yoğurt yapsan daha iyi olmazmı akşama çok acıkmamış olursun

fulyacım maşallah büşrayla sana ben sizinle yarışamam bir ayda ancak 3 kg tamamlayabildim bu sabah tartıda ilk defa 68li rakam gördüm kusuratını silebilirsem cumaya kadar ne mutlu bana aman yavaş gitsinde geri gelmesin ben karışımı içmeyi bıraktım sıkıldım çünkü

haklısın ya. ama sabah ve öğle yemeğini evden taşıma yaptığım için böyle sağlıksız oluyo hep. buna bir çözüm bulamadım. şu sıralar dukan a yoğunlaştım yulaf kepeğini temin edince onu deneyecem tek sorun markette sırf proteinden oluşan ama yağsız ürün bulmak...

valla cnm ben dukan falan yapamam öyle kalıplara giremiyorum bu arada akşam menüsünü yakışıklı oğlum belirledi teyzeleri az önce aradım önce et al dedi sonra vazgeçtim balık al dedi ama nerden bulucam bilmem bugün pazar falanda yok

internetten sipariş et ya bu sıralar ben zıvanadan çıktımda bir gıda kaldı netten almadığım onuda alırsam tamam olacak...
günaydın kızlar bu hafta tam diyet yapıp şu 2 rakamlara inmek isteriyorum artık .yeni gelen kızlar hoşgeldiniz

hoşbulduuuuum
dukanı aylardır araştırıyom bende kalıplara girmekte zorlanırımda ama şayet bu haftada gr gitmezse kendimi zorlayıp başlayacam. oruç borcumda var biraz da oruç tutam diyom. ikisi bir arada kolay olur

Günaydın canlarım cigerlerimmm :)))

black cat sen yeterki düşük çene olan bizimde çenesi düşüklere ihtiyacımız var =)) bizde senden aşagı sayılmayız

sen sadece cuma günleri kilonu bildiriyosun kaptanımız yüzde hesabını yapıyo... sonra hem takım içinde dereceleniyoruz hemde bütün takımlar arasında :))

Fulyaa canımmm geçmiş olsun grip olmaya başladın herhalde

buarada halının üstünde evet tartı daha az tartıyo :):):):)

hopiş hep yaptıgın güzel olan pogaça tarfi verirmisin kardeşim istiyor

kardeşi mardeş bahanesiyle poğaça yapıp yemem valla gece rüyana gireriz fadime ablaa
bak akrep nalanı siz şişkosunuz deyip acil iniş kapısından ucagın kaldırmışlar :):)))
böyle gidersen akrep fadime olursun bende akrep edda , akrep hoppişşş ,düşünsene şişene akrep dicez

olabilir benimde almadığım bir gıda kaldı sanırım

kilolarımız yakınmış
ben başlıyım tanıtmaya 26 yaşındayım
68.5 kiloyum
buranın daimi üyesiyim
bir zayıflar 2 kilo alırım
70 den 66 ya indim bidaha çıktım gördüğün gibi kilo vermek azap ahh ahhhh

evliyim 1.5 yıllık.. çalışıyordum 5 yıldır 4 gündür işsizim

yok kız yermiyim hiç hafta sonu 1 simit yedim daha yemem artık tam diyet yapıyorum bizim burda kardeşlerim yarıştayız bide eşim bana sen hazirana kadar 15 kilo veremesin dedi bende veririm dedim bakalım verirsem büyük hediyeyi kapıcam

aaa ben nasıl kaçırmışım hemen cvp veriyorum
28 yaşındayım 4 yıl 2 aylık evliyim 2 yaş 2 aylık bir oğlum var
72 kg ile bir ay önce katıldım 9.takıma bugün itibariyle 68,9 kgyim hafta içi sıkı diyet yapıp haftasonu kaçırmasam ve vaktim olsada azıcık spor yapabilsem sanırım 4 kg verebilirdim

bende kendimi tanıtayım 35 yaşında 4 çocuk annesiyim .büyük kızım 20 küçük kızım 17 oglanlar 14 yaşında ikiz kilom ortada boyum 158

düşünsene kilo veriyosun 15 kilo iniyosun 85 e
güzel güzel şeyler giyiyosun çarşıda istedigini alabiliyosun magazalarda istedigin kıyafet oluyo üstünee
kocan sana hediye alacagına sen al ona ozaman beni hırslandırdın diye
hadi fadime abla kocanda istiyo demekki öyle düşün
tam gaz sık dişini akşamları sakın bişe yemeee tamammı

anaa sendemi yetiştin bana ben 65 e inmeliyim acilen ahh ahhhhhh

edoşum hızlandır adımlarını takipteyim bak sen fadime ablayı motive etmişsin bende seni edeyim
bak şimdi verebildiğin kadar kg verki hamilelikte aldıkların kolay gitsin düşük kg ile hamile kal ben 68le kaldım 93-95 arası doğuma girdim tabi almayada bilirsin ama almayan yok desem yeridir bu sefer hedefim 60 belki daha altıyla hamile kalmak hadi bakalım sana yetişmeme müsade etme aç arayı bu hafta hedefim kusurattaki 900 gr mı verebilmek

ben aslında çok hırslı bi insanımdır..
liseyi üniyi bu hırsım yüzünden birinci bitirdim hep..
öyleki bi kişi benden yüksek not alsa gecelerce uyumazdım ama nedese kilo işinde bu hırsım kısa sürüyo :))
ama haklısın seninle arayı açmam lazım :)))
ben en iyisi seninle yarış koyim kendime :)))
nasılsa ikimizde ilerde hamilelik düşünüyoruz ikimizde az kiloyla kalmalıyız haklısın...

bu hafta ikimizde 68 olmaya çalışalım küsüratı atalım
haftayada 67 küsürlerde gidelim yapabiliriz dimiiii

yaparız tabi yapanlardan neyimiz eksik
bak benle yarışa girmen süper olur en son büşrayla yarışıyoduk o beni solladıki hemde ne sollamak bakarsın sanada yarar
o zaman ne diyoruz 20 ocak cuma sabahı 67 kg ile uyanıyoruz

tamamm
13 ocakta 68 kilo
20 ocakta 67 olmak hedefimiz :)))

bol su içiyoruz ekmek azaltıyoruz elimizde olsada hiç yemesekkk
tamamdırr yarış işi iyi gelecek eminim

aslında bi ara takım için gruplanıyoduk ikişer ikişer
kiloları yakın ve hedefleri aynı olanları yarışa sokabiliriz
kaptan gelsin diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…