Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar kızlar menümu verio kacicam canım sıkkın biraz eşimle ceviz kabuğunu dokdurmayacak sebepten birbirimize girdik konuşmuyorum başıma agri girdi biraz uzanicam
Kendini hiç üzme canım...bu erkeklerle geçim çıkarmak zor zanaat...arada pürüzler çok normal... üzgün durup eşini sevindirme sakın

Erken kahvalti olunca 3 öğün olmasi kötü degil cnm

Yarın daha güzel gün olacak diyelim o zmn canım
kuzumm kendinde demisin basit bi konu diye
Bunun icin kendini uzmeye degmez

Menude galeta ve limonata disinda guzel
saol abla
Barıştık zaten kahretsin hiç te küs kalamıyoruz
Kendini hiç üzme canım...bu erkeklerle geçim çıkarmak zor zanaat...arada pürüzler çok normal... üzgün durup eşini sevindirme sakın
İkimizde bazen çok fevri oluyoruz maalesef işte şu an iyiyiz eşim gönlümü aldı yazık adama üzülüyorum bazen genelde alttan alıp arayi düzelten o oluyor ama napalim

Hosgeldin candycim
Bizim takimda izinde olup liste icin bekleyenler oldugu icin malesef izin dönüşü üye alamiyoruz cnm
Sana basarilar tatlim

Hosgeldin abla :)
Sagol canim
Limonata olmamis canim ev yapımı mı yoksa hazirmi ev yapimiysa en azindan idare edilebilir ama genede fazla tuketmemeye calis afiyet olsun
Hosbuldum abla evet baya degisiklik var cok şükür kurtuldum bi beladan :) zaten fazla yemiyorum abla sadece abur cuburu cikardim
Bugunluk boyle olsun toparlarsin canim

ev yapımı canım cok şekerli degikdi ama nadir olmasinda yarar var tabi kac gundur yaptım icmemistkm bugun yemeğin yaninda corba yok iceyim dedim saolasin
Haaaa haaa alemsiniz kizz
Neyse sevindim cnm

Saol abla

Bugun icin normal bence, son ogunun de cok gec saate kalmamis. Bence yogurduda o saate birakma daha erken yiyebilirsin.
Yaa su paketli seyleri yemeyin kalorisi degil icindeki katki maddeleri kotu, ayrics bos kalori ditek sekerini yukseltir ac hissettirir. Onun disinda guzel
Afiyet olsun fena olmamis canim
Ay insallah abla, sadece regl oldum ondan biraz korkuyorum, eksimi azaltmasin diye ama odem cayi falan yapicam yarin malzeme alip. Belki dukan bira d ayapabilirim karsr vermedim henuz :)
Canim benim babam bir evin bir oglu, esim tek cocuk, o yuzden erkek nazlanmasini cok iyi bikiyorum. Benim hayat felsefem elimden bir sey geliyorsa yaparim, yapamazsam karsimdakinden de istemem. Ama o durumda da karsimdakine derim, yapabiliyorsan kalk yap benim gucum bu kadar, bazen evi supuresim gelmez supurmem bile. Boylece sunu anlamasi gerekiyor, ya gelip bir isin ucundan tutmayi ogrenecekler ya da olmayan, yetismeyene laf etmeyecekler. Haa ama nazlanmasi getektiginde nazlarimda misal yemek yemeyi cok sever aksama sevdigi yemekten yaparim, ona ozel uzak markete bisikletle gidip tatlilar alirim. Ozetle bir elinle sevip oburuyle kulagini ceke ceke kivama getirmek gerekiyor kuzum :)
Ben babamdan biraz tecrubeliyim bu konuda, sen de canini hic sikma, iliski yonetmek birak bambaska bir anne baba tarafindan buyutulen bir esle, insanin kendi kardesiyle bile zor. Ama hepbirlikte ogrenicez

Valla tatlı krizini bastırmak icin yedim canim. Yoksa isyeri isyeri degil pastane kekler borekler eksik olmuyor

Saol cnm

Ehh kem küm birazcık . Aslında abartı biley yemedim ama itiraf edeyim azıcık mniminnacık sağlıksız şeylerden yedimAma bugünden klasik menülerime başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…