Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahahaha ben öyle desem beğenmiyorsan çekmek zorun da değilsin kapı orada der aşırı hazır cevap baş olmuyor anacımmm:)))
Sizinkileri okurken benimkini yazmadan duramadım..
Benimki de her gün kendini bi garip hisseder. Akşam gelir ‘bugün bende bi gariplik var ya, tuhaf hissediyorum’ falan der. Sanki 100 senede bir gerçekleşen esrarengiz bir durummuş gibi, oysa ki haftada min. 3 oluyor Canı sağolsun..

Bacım boşver yalvarma.. kadınlar zorunlulukları bile güzel birer anıya çevirmek için emek harcarken erkekler amaaaan tarzında yaklaşabiliyor. O yüzden şımartma, küsüp darılma bile. Hareketleri seni hiç üzemezmiş gibi davran hatta öyle davranma, direk öyle hisset. Ne oluyo len niye hiç etkilenmiyor diye ayabilir o zaman.. senin değerini senin dışında kimse belirleyemez. Çok değerlisin ve iyi ki doğmuşsun

Hmmm İzmir in kumrusu falan var ya öyle birşey mi dedim
Yok kuzum İzmir kumrusunu bilmem ben
afiyet olsun canım güzel olmuş eksinde güzel tebrik ederim
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun abla
Fit mutlu anne kankim bin bir emekle totomu kaldırıp mini spor yaptım.
15 dk Leslie artı 20 dk zumbadan 115 puan yazar mısın
ayy kankim kaldır tabiki totonu eriyecek o totolar göbekler hemen yazıyorum
Aynen bi bakiyim marketlere ne var
pazar günü bimde hala vardı canım belki vardır bak istersen yag kas oranı falan da tartiyot baya özellikli düşünürsen
Günaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
Günaydın canım yeni yaşın hayırlı olsun insAllah hep huzur mutluluk sağlık getirsin
Cumaya güzel bi eksi goruceksin insAllah canım gidecek tabiki

Güüünayyydıııınnnlarr
Dün geceden kür hazırladım bugün onu içecem yine 4-5 bardak bu aralar çok sık kabız oluyorum nerde hata yapıyorum bilemedim su içiyorum hareket de var,
Günümüz çoookkkkk güzel geçsin insAllah tatlı ve ve fit bayanlar
Bugün biraz işlerim var gün içinde burda olamazsam akşama uğrarım Allah tan mani çıkmazsa

Kızlar az önce kendime yağ yakıcı (özellikle göbekte etkili) bir çay yaptım. Bugünde yoğurtlu kür yerine bunu içeceğim. İçerisinde limon,, zencefil,, zerdeçal,, karabiber,, tarçın var. Hepsini toz olarak attım,, 5 dk kaynattım. Tadı ekşimtrak. Görüntüsünü paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_20190402_081802.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 26
Evet azar azar her şeyden koyup diyet psikolojisinden kaçmaya çalışıyorum görme onu görmeeee
Valla yakaladim bile canim
Peynir 1 kibrit kutusu kadar maksimum 2 kibrit kutusu yerim zeytşn genelde 5-7 arası değişiyor
Bu arada ben Karatay yapıyorum o yüzden neden çekirdek olmamış normalde ben 1 çay bardağı yeme hakkına sahibim
Karatayi bilmiyorum canim ben hic yapmadimda. Ama cekirdek direk gobekte yag yapan gıdalardan
Sadece ceviz çok geldi bana canım

Afiyet olsun cnm

Uskumru ne kuzum

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Kız sen illa 1-2 lokmada olsa kaçamak yapıyorsun haaa

Afiyet olsun canım

Keşkek belki şişirir
Sagol canim
Evet canım oraya bakarak hesaplama yapioruz bildiriyoruz bundan sonra ona göre bildirim yaparsın insAllah normalde @Pnrrr-20 takip ediyordu ama bi aylık bende bu görev beni etikrtlersen sevinirim spor bildirimlerine
Tamam canim bundan sonra oyle yaparim
Cok guzel eksin var canim tebrikler. Kaşar dışında gayet guzel afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Yok abla görmüyor. Gormesin zaten en son sarhosken kacirmaya kalktı mahkemeligiz suan. Evet arada babasini özlüyor ama genel olarak psikolojisi daha iyi okula filan gidiyor. Konuşması daha iyi düzeldi artik.
Valla daha iyi değilim dersem yalan söylemiş olurum abla keyfim yerinde sabah 9 bucuk aksam 9 çalışıyorum. Tabiki guzellestiricem
Afiyet olsun abla
Günaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
Ay sen hergün tartiliyomusun
Günaydın canim allah kolaulik versin

Kabızlığı yıllarca çektim, iyi bilirim.. basur ve içte polipler bile oluşmuştu.

Sonra başka bir hastalığım için açlık oruçları yaptım (36 saat ve 3 günlük). Bu açlık oruçlarından sonra kabızlığım aniden geçti, artık tamamen katı beslensem ve su içemesem bile kabızlık yaşamıyorum..

Uzmanların neden "bağırsaktaki toksinlerin temizlenmesi önemli" dediğini anladım...

Eğer yapabilirseniz deneyin derim...(hatta bana hamileliğinden beri kronik kabızlık yaşayan annemde bile etkili oldu bu yöntem)

Görüntüsü hos olsada kendi degil sanırım bol bol yag yaktirsin canim afiyet olsun

Çıkmış işte Mefkurem :))

yeni telefonun hayırlı olsun
olabilir abla
abla nasıl oldun
Afiyet olsun abla
abla Allah kavustursun
tebrikler kızlar
@buse8 gosterelim kendimizi UOTE="

yök dışarda yemedim canim mangal yakıldı klasık oldu bizde hafta sonu mangal:)
kaşar herzaman olmaz canim cocuklar evdeyken muhteşem kahvaltı olur öyle durumlarda kasar yerim 1 dilimcik diğerlerine yan gözle bakmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…